World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atikah

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Szildramor
Billy: ha megfigyeled és visszaolvasol minden vádaskodás kifogyott a tarsolyodból. Nekem nem kell a tiszteleted. Amit viszont nem kéne elfelejtened: te kértél szivességet, te vettél fel msn-re, te kamuztad azt, hogy a tesód nem engedett írni és te voltál az aki ha visszaolvasol mindezek ellenére engem simán leszarsz. Nincs ezzel baj. Épp csak annyi, hogy a kirohanásod full alaptalan volt. Nem várom el hogy szégyeld magad. De ha legközelebb felveszel valakit msn-re és bármit eszedbe jutna kérni tõle jusson eszedbe az, hogy ha nem is annak akibe a lábadat beletörölted, de viszonoznod kell. Épp azért furcsállom hogy ha engem ennyire lenéztek akkor mért nem segítetek a kicsiknek? Vagy másoknak? Na ennyit errõl...

A Hondát nem kaptam hanem megdolgoztam érte. Az msn meg nem az életem része hogy ne tudnék meglenni nélküle. De a te tiszteletkörödbe se fér bele sok ember ahogy elnézem
Szildramor
Oks. Erre rájöttem. De legközelebb ha nem válaszolsz és nem köszönsz meg MSN-en valamit akkor írd ezt egybõl és hagyd ki a tesóddal kapcsolatos tiszteletköröket. Nem hiszem el hogy ennyire gonosz lenne, hogy 2 hétig a pincébe zárt víz és msn nélkül hogy aztán végül egy Hondát kapj jutalmul a szenvedéseidért. Le vagyok szarva. Ennyi a lényeg. Tisztelni másokat semmibe sem kerül és amint látod: tökmindegy hogy szlovák vagy osztrák vagy: nem tisztelsz másokat így teszek a véleményedre `-_-´

Le vagy szarva
Szildramor
Nem hiszek neked. 2 hétig nem szoltál egy kurva köszönömöt sem aztán egyszer csak "szeva - mizu" odadobott félmondatu tán elregéled nekem, hogy autót vettél és leszarod már a wr2-õt, mert neked igazi versenyre van már keret... dicsekedni volt idõd bezzeg és akkor kaptál helyet a gépnél is ugye? Nem most szálltam le a falvédõrõl. Pont azt a kocsit csináltam amit megvettél aztán egészen véletlenül. Mellékesen msn-en azt a kifogást mondtad, hogy nagyon el voltál foglalva más dolgokkal. De arra akkor sem tudtál semmit mondeni, hogy az utólag megérkezett üzeneteket mért "nem vette észre"? Talán szelektív látás vagy a tesód direkt kitörölgette az üzeneteket és szólt hogy az EG6 vásárlásról írjál már nekem pár sórt? Találj ki egy konkrét történetet végre ami hihetõ. Mondjuk, hogy a tesód néha odaenged a géphez, de te nem tisztelsz annyira meg bazz, hogy miután szivességet kérsz egy hasonlóna laza bármit odanyögjél a végére. Gerge meg: egyszerûen nem is értem. Tudja hogyan kell felnyitni az összes GTA-s lezárt modelt és az haggyán hogy eltitkolja a receptet és haggyán hogy minden kocsit, pályát és tutorialt használ amiket mi megcsinálunk, de egy árva autót nem tett át és leszarja az egészet úgy ahogy van. Meg lehet magyarázni azt is. Biztosan a teója azt mondta neki hogy eltöri a kezét, ha csinál valamit wr-be...

ChuckyHUN
. Ilyen vagy oszt kész.
'Ejjj dá széjpp fatraktóóó!

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Ha te igy érzel akkor csak sajnálni tudlak. És megértem hogy dolgozol, de biztos hogy nem vagy olyan helyzetben mint én-csakhogy ez a legkevésbé sem ide illõ téma. Msn-en meg azé nem irok mer tesóm van a gépnél egész héten, az msnem meg auto bejelentkezik. Na mind1
Szildramor
Én is dolgozom de nem vagyok punnyadt. 3-4 kor még fennvagyok akkor is ha másnap meló csillagom, és karácsony óta egy kocsit kiadhattál volna minimum. És ki anyázott és hól??? Olvass vissza figyelmesen. Ne legyél most is lusta. Semmi baj a szlovákokkal. A lusta nagyszájú hülyegyerekekkel van bajom. Mellékesen leszarom hól laksz. Ezt a stílust felejtsd el. Nemtom mit képzelsz magadról? Te komolyan el vagy szállva ecsém. Mégegyszer mondom: ha nem érzed szükségét a témával kapcsolatosan hozzászólni akkor le lehet állni ok? MSN-en már bemutatkoztál keményen. Nekem nem kell bizonyítanod. Eleget hallottam rólad. Leszarom hogy modelleket kérsz. Leszarom hogy nem köszönöd meg. Az is belefér, hogy hetekig aktív MSN mellett egy szarom választ nem tudsz adni. Ilyen vagy oszt kész. De te itt ne háborogjál csillagom. Kicsi vagy még ahoz...

VON Vipera Coupe
Befoghatnád a pofád! Lehethogy te olyan sok mindent raksz kel ide de attól másoknak nem csak azzal telnek a napjaik hogy modelleznek! Hétfõtõl szombatig dolgozok és fáradtan nem az az elsõ dolgom hogy leõljek autókat szerkeszteni-bármennyire is akarom-csak mert lenne pár saját tervezésû autóm is amit meg kéne csinálnom. Lehthogy te mint egy kis városi gyerek minden idõdet arra tudod forditani hogy itt másokat anyázol, azért mindennek van határa! Ha meg a Szlovákokkal vagy a komáromiakkal valami bajod van megadhatom a cimem hogy elbeszélgessünk-akkor lenne e ekkora arcod?! Másrészt meg én is küldtem neked 1 CRX nevezetû autót ha esetleg nincs baj a memóriáddal idézd csak fel! Errõl ennyit.
Úgylátszik IE hiba... valakinek bese hozza... nemtudok mit csinálni, szerintem a szolgáltatói hiba.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Szildramor
Végre valaki csinál valamit és milyen szép 😄

Rezs
De miért nem a World Racingrõl beszélünk? pl
- Mindkiller zsír a pálya kérünk még képet!
- Várjuk a C11-konvertet Naruto, kérünk képeket!
- Hogy áll a Skoda Felicia meg a civic tuning?
- És hogy lássátok én is dolgozom valamin nem csak érdeklõdöm:

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
Nemtom milyen tragédiát látsz te fórumon belül. Én max annyit látok, hogy többen járnak ide unatkozni mint eddig, de a statisztikai adatok is azt mutatják, hogy a fórumozók 89%-a fiú és ebbõl igen nagy százaléka mindig is csak irodalmi indittatásból regisztrál ide. Mindenki véleménye fontos Opelfan. De az írói szóvirágok szépségei csak egy szelete az életünknek. Régen is így volt. Vissza is lapozhatsz és bármelyik fórumban. Lófasz se változott csak a díszlet cserélõdött: a színdarab ugyanaz ^-^

Opelfan
Mi lett ebbõl a fórumból... amióta a régiek itt hagyták ezt a topikot azóta, mintha megszaporodtak volna az idióták, bár inkább csak felhígult a társaság.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

szerinetm használj mozilla 3.5-t, mert nekem azzal lehet regélni!
Atikah
lol.

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Szildramor
ez azt jelenti, hogy csak az láthatja és olvashatja akinek compatibilis a böngészõjével. Vagyis akinek mákja van

Szildramor
Böngészõtõl függ. Enyém nem is látja a weboldalt meg googliba se jön be semmi az újról. Mintha nem is lenne

gerge93
Nekem megjeleníti... próbáld másik böngészõvel szerintem...

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Mindkillers
Submit,submit,de hol?

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
De égõ XD

gerge93
még jó, hogy nem a te stílusod a "vagdalkozás" belesemerek gondolni milenne akkor, na a témát lezárom mármint a kiakadásodnak okát azt az egy autós képet törölném is csak nem tudom pedig megtenném, ha tudtam volna, hogy így kiakadsz

am van más komáromi is??(csak érdekelne)

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

ChuckyHUN
semmit nem jelent az egész wr2 max egy plusz reklámlehetõséget a hülyeségeidhez.
lol.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Szildramor
Mellékesen Billy bátyó: kértél tõlem Civic modelleket: küldtem is hármat amit aztán meg is köszöntél... Ti már csak kérdezõsködni járogattok ide vagy mi ez a határmenti punnyadtság kedveskéim? Nem nyugdíjjasklubb. Nincs azzzal baj ha valaki leereszt sörhasat növeszt az természetes. Viszont aki a napon töttyed az ne játszon modellezõmestert és ne oktassa ki a kicsiket drágáim. Szálljatok le a magas lóról és egy kis tiszteletet a fiatalabb korosztálynak ha már segítségre nem éritek õket méltónak. Igazából az bassza a csõrömet komáromiak: hogy pár képen kívül nem sokat mutattatok fel forumban de úgy nyilatkoztok itt néha mint az atyaúristen. Keressetek rá a tuning fórumra és ott folytassátok termékeny pályafutásotokat ha ennyire nem tisztelitek ezt a kurvajó topicot, hogy témával kapcsolatosan szoljatok hozzá, ha már semmi maradandót nem hagytok magatok után a témával kapcsolatosan csak félkész gépeteken porosodó prototipusokat. Respect ^_^

Szildramor
persze hogy felõled akár.... stb... és még pontok: mert neked semmit nem jelent az egész wr2 max egy plusz reklámlehetõséget a hülyeségeidhez. Épp azért szóltam, hogy ha csak vegetálni szeretnél akkor ne ide folyasd a nyári programodat. A készülõ pályád: sehol, a kocsik amit elkezdtél: sehol, segíteni nem nagyon illik az egyéniségedhez de sok pontal megtoldott általad cinikusnak vélt hozzászólásokat küldözgetni mindig marad idõ ... pont ... ... ... mégpont ... ... na ezt meghagyom neked: nem az én stílusom az impotens vagdalkozás XD

gerge93
ahhamm.... én se szóltam be amikor narutos csokikat raktatok be meg különbözõ animációkat.... és ez nem reklám hanem segítséget kértem fordítás szempontjából..... felõlem am meg berakhatod a ladatalálkozót az még érdekelne is xDD

Szildramor
És a WR2 is képviselteti ott magát vagy a TDK lenne a fõ támogató? jó dolog a reklám csak kurvára nem ebbe a topicba való srácok. Ne csak mással légy szõrösszivû Gerge. Néha segíts a kicsiknek inkább. Semmi bajom a szlovák autótalálkozókkal, de Norbi sem reklámozza a Ladatalálkozókat meg én sem az Animecont így ha nem köt le titeket a "játék" akkor tessék átfáradni a "felnõttekhez" $¨¸¨$

gerge93
köszi... am 10 euro autónként, látogatóknak ingyenes(ezt a radio mondta 😄)... és mégegyszer köszönöm

Nemzetközi tuningtalálkozó és gyorsulási verseny, mérés 200m re a gyorsulás, show time, vizi parádé, 7.11-én Komárnóban a Vág partján 8:00kor. Belépõ 10euró
Pepsi Twist
jó megoldottam... letöröltem a gecibe az egészet és leszarom 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

A jó öreg pepsi 😄😄 Sajnos én nemtok segíteni 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Pepsi Twist
most meg bármilyen autóval és akármelyik pályán akarok menni nem engedi... mindjárt belebaszom a baltát

Pepsi Twist
gyerekek... hova kell rakni az addon verdákat? me beraktam oda ahova kéne és 1et se látok..

E:\Games\WR2\AddOns\Autos\

és valahogy 1ik verda sem megy... wr2 managerrel is bebasztam neki 1et de akkor se...

HELP

Nektek be van állítva a játékba, h kanyar elõtt automatikusan fékezzen?
36% járok, és azt kell mondjam nehéz ez a játék. Vagyis a terepjárósak nagyon nehezek
biliard10
tess akinek kell csak regelni kel és kész mehet is

biliard10
na jo megosztom na de meg kell keresni

gerge93
bocsi ez most nem ide illik, de hátha érti vki ezt... ha vki tudna fordítani megköszönném.... vagy aki többet tud róla irja meg legyen oly kedves.... köszi.... ja fõként a pontos helye és a programok érdekelnek.... fontos lenne....

Opelfan
Ezt nem igazán értem - persze nem ez az elsõ dolog ebben a topikban -, hogy miért nem osztod meg az új pályákat. Vagy csak viccelõdtél az elõbb?

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Szildramor
Norbi: nem tudom rátenni a tükröt mert behal az lvo. Szerinted érdemes újra elkezdeni és könnyíteni a modellen: motor csomagtartó ilyenekkel? Egyszer sikerült beolvastatnom vele, de minden material elveszett 😞

Szildramor
Ez a beszéd 😄

biliard10
meghaltunk? sztem igen de mind1 4 uj pályával gazdagotam (drift special crazy tunnel és stunk racing és moscov racing) nem adom ki ezeket

Szildramor
Ez csak textúra Roli. Felbontása nem nagy egyébként. Azért mert szép nemtom mért lassítaná jobban a gépet mint azok a gazok 😊 De örülök ha tetszik. Nálad ez nem mindennapos XD

Az igen Naruto 😄
Gyönyörû, és szép, és elképzeheltetlen hogy ilyen graf. legyen wr2-ben...lassan kiadhatnátok egy wr3-at <#beka2>
Szerinted melyik gépen fog futni ez?<#idiota><#nemtudom>

Szildramor

^0_0^ hatsó sorban a fák körben a növények és alsó sorban a füveket tettem be egy kis bemutató Oblivion modból. 3D fák még hátra vannak de most alcsi

biliard10
jaés meg van a nitro city akinek kell csak regiznie kell és már kapja is a pályát sok sikert linkjeA World Racing 2-höz a Nitro City nevö Pálya vagyis NSstand

biliard10
biliard10