World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Auto_r_vl-bõl legyen Auto_r_vr
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Más: kipróbálta a wr2-es kocsikat c11: nitro alatt, mûködnek, csak a jobb oldalukon fordítva vannak a kerekek (a belsõ fele van kívûl), de visszajátszásban stimmel. Hogy lehet megoldani, hogy menet közben is mûködjön?
TDU nick: HUN_Matt_92
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Letöltöttem a játékot és raktam bele kocsikat, de nem jeleníti meg õket amikor autókat választok. Nem a gagyi 2gigás verziót szedtem le. Régen megvolt a játék és akkor betudtam rakni a kocsikat...:S 1.33-as patch-et is felraktam de így se jó...:S
warezrõl lenne szó, szóval ide nem akarom leírni
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
THX
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
A zöld korong a telesített feladat a piros hamár próbáltad de nem sikerült(ezeket keresd!) az üres pedig várja h megnyerje õket valaki.😊
Ha ezek alpján sem mûködik akkor valószínüleg a crack vagy ilyesmi lehet a gond abban valaki biztos tud segíteni.
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
mindig csak újat ad be és soha nincs vége!
légyszi segítsetek! THX