19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#14489 Sikerült megcsinálni a 3D printscreenes tutoriált, akit még érdekel itt szereplő linken megnézheti.:)
Még pár hasonló poginak összegyűjtöttem a linkjét, ott elolvashatjátok.
Katt -
#14488 Jó az a diavetítés funkció :) Hangulatos azzal a hawai kezdőképpel :D -
#14487 hy all
ma is volt kruz képeket találtok ezen az oldalon
wr2 multiplayer képek
folyamatosan frissül miden nap szinte szoval sürün nézétek -
#14486 De nekem a legujjab kene!:D,az nez ki a legjobban! -
#14485 E coupe van a Toca racedriver2-ben 2. gen v12es és asszem a rd3-ban van 1. gen is. -
#14484 Jah es meg a 65-os GTO ami nagyon kene! -
#14483 En nekem a Most Wantedbol kene peldaul a Clio V6,vagy az undercover-bol a dodge charger srt8,megane coupe meg egy corvette stingray,es ami sajnos nincs meg jatekba de nagyon nagyon kene az egy E coupe! -
PacsutaTibi #14482 Amikor a progit felrakod akkor a fentlévő 3dsMaxokba betelepül a 3dr importer. -
PacsutaTibi #14481 Hát a shadereket igy nem tudod használni semmire, esetleg ha te magad irsz valami játékot, vagy valami oylan játékba rakod be amibe igy külön lehet a shadereket buzerálni.
Elvileg elég egy nézetből, úgy ahogy irtad, de pl ha kintről csak egy kispoligonú belső van a kocsiba, és van mondjuk belsőnézetbe nagypoligonú, és neked kellene a belső is akkor csinálni kell egyet kivülről és egyet belülről is. -
#14480 Ja és hány nézetből kell képet készíteni? Ha elég egy nézet akkor a lentebb leírt hátulról,és szinte vízszintes magasságból? -
#14479 Egy rövid tutorialt kérhetek erről a progiról nagyvonalakban?
Az F12-vel készítem a képet amivel megvan a modell és a textúrák?
A dds-ek a textúrák,a frame.... 3dr pedig az elején installált pluginnel 3dsmaxba importálható?
A shader könyvtárban a vsh mire használható? -
#14478 Köszi a címeket: modelles oldal marhajó :) Nemtudom Bencynek milyen model kell. Én a régi mentéseimet szeretném áttenni nfsu2-ből. A többi mentésemet töröltem már. Ez volt az egyetlen, amit sajnáltam törölni. Hát nem bántam meg mert ha sikerül Sámán tutoriálja akkor tényleg kiadom őket valahól igaziból :)
-
PacsutaTibi #14477 Én ezt használtam.
http://www.deep-shadows.com/hax/3DRipperDX.htm
Nem minden proginál müködik, ahol müködik ott is nem mindegy miyen nézetből lopsz ki mert ahogy kilopsz azt maxba ugy fogod látni front viewbe, szóval érdemes hátulról kilopni.(pl RBRbe is lenetbb vini kicsit a hátsó camot).Mert különben nagyon nehéz vissza"nyomni" a kocsit normál formájára.
De mondom ha oylan kocsi kell ami a lentebb felsorolt 4 nfsbe van, akkor érdemes körülnézni az aironeracingen. -
#14476 ja és ezen nincs semmi + tutning cucc. A sünit úgy kell elképzelni, hogy 60-80 alkatrész egymás hegyén hátán. Na mindegy. Én végiglegoztam egy pár éjszakát vele, de ez nem azt jelenti, hogy más nem élvezi a darabokban lévő modellek ilesztgetését XD -
#14475 Én nem azt írtam hogy elvesznek a materialok. Az eredeti model megnyitására céloztem NFS ben. A materialok elvesznek vagy sem az annyira nem köt le, de az este összelegoztam egy sünit szal nálatok ha egy model darabokban van akkor nem e felső suvbarut jelenti gondolom :)
-
#14474 PacsutaTibi-nek igaza van szét van szedve alapban, úgy menti.:) Az már nagyobb gond, hogy az uv map-ot nem mindig rendesen menti ki, ez játék függő. Amúgy megnéztem cs3-mon is ott is ugyan az a gond a kimentet videón. Itt már maga szerintem a forrással van baj.:( Annyi helyem meg nincs, hogy tömörítetlenül kimentsem. :(Na nem baj újból megcsinálom csak más formátumban veszem fel, azzal hátha jó lesz. -
#14473 azt értem alatta hogy kapsz egy sünit 3D ben. Az a Honda amit kiszedett Sámán pl 2000 matricával és olyan mennyiségű tuning alkatrésszel nyitható meg hogy az engem nem érdekel. Egy térbeli középpontba sűríti össze minden alkatrészét. 3DVia egybe szedi ki. Amit te használtál annak mi a neve? Az összes 3D Printscrin progiról nehéz véleményt cserélni. De mondom, hogy Sámán csinálja a tutorialt. A sünit meg átengedem a végtelenül nyugodt embereknek. Lehet hogy egyszerűbb mint a 3D printscreen. Nemem a másik szimpibb -
PacsutaTibi #14472 A NFS-es (Most wanted, ProStreet,Undercover,Carbon) kocsik nagy részét le lehet szedni egy lapról 3ds és max formátumba.
"ki lehet szedni darabokba is de az nagyon kemény szétválogatni és összerakni." ezen mit értesz? Mert amit felül irtam ott csak rendesen alkatrészekre van bontva. Amit én ismerek 3d-s kilopó cucc az amugy is ugy menti ki hogy olyan darabokba amilyenbe eredetileg a model darabolva van. -
#14471 DJ Saman csinál tutorialt ami alapján abból is lehet szerintem. Ki lehet szedni darabokba is de az nagyon kemény szétválogatni és összerakni. Ez a 3D printscreenes dolog azért sokkal egyszerűbb. De szerintem majd Sámán is fog neked részletekbe menő választ adni. Addig is lényeg, hogy lehet :) -
#14470 Naruto,NFS MW-bol vagy Undercover-bol lehet konvertalni? -
#14469 hy all
nagyon fasza lett a lexus!!! -
ficko14 #14468 [email protected]
előre is kössz -
#14467 Jó fotók :) kötelékben repülés az már mesterfokozat bármelyik játékban szal le a kalappal XD
- Én meg egy kicsit fejlesztettem: egy hibás is300-at és egy csunya tuningoltat szedtem atomjaira modellerrel. Nem voltak egyforma nagyságuak így eltartott egy darabig az illesztésük. Ez a kocsi valójában 3 autó az egyben. Textúráznom kell még lámpáit és materialokat átcsoportosítani. Készülnöm kell Sámán tutorialjára, mert az NFS modelleket már gyakorlattal akarom összedobni. Reméljük a második renderelés sikeres lesz neki filmvágóval és akkor jöhet a következő szint :)
-
#14466 nagyon extreme kepek!:P -
#14465 gurultunk
-
#14464 Jah!xD,csak pont felborultam!de kepet csinaltam azert! -
#14463 Pókos király :D -
#14462 jó volt a cruise fasza h így öszejött a banda
résztvevök:én,bency,normi,barni,dru de a ucsó ketöről nincs sajna kép
-
#14461 .....
-
#14460 www.games.reveur.de -
lordt0m #14459 Sziasztok!
Melyik a "legnagyobb" World Racing 2-vel foglalkozó oldal? Úgy értem ilyen moddolós oldal(autók, pályák, felnik). Nem a HWRMT-re gondolok. -
#14458 Ez az igazi mániákus autóimádat vazz: a csávó garázsban épített egy Lambo Countach-ot 10 év alatt XD Minden tiszteletem az öregé
-
#14457 Ez szaaaaaaaaaaaar!Csak vicceltem,eleg jo lett! -
#14456 Mi a franc az a Default Gateway?help!!!!!!!!!!!!!kesz vagyok mindennel,csucsu kosz mindent! -
#14455 sry a sok hsz ért
-
#14454 [IMG][/IMG] -
#14453 -
#14452 hy all
hegyet másztam
-
#14451 Igen, pont azon (ha az a pár százezer hozzád hasonlo megveszi). -
Bence00111 #14450 Még nem de ha adsz egy msn-t akár priviben elküldöm neked vasárnap este vagy hétfő délután:)