World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez milyen kocsi?
burjanmate
Íme. A bal oldalon jó, a jobb oldalon fordított. Itt egy közelebbi.

TDU nick: HUN_Matt_92

Szildramor
csinálj képet róla és linkeld be

burjanmate
Nem jó, így már visszajátszásban is fordítottak.

burjanmate
Hülye kérdés volt, rájöttem. Elvileg így jó lesz.

burjanmate
A jobbat meg ballá? Egyébként visszajátszásban jó.

Rezs
ez esetben érdemes a bal kerekeket másolni és átnevezni jobbkerékké. Pl:
Auto_r_vl-bõl legyen Auto_r_vr

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

passz. de azért próbáld meg h a kerék mindenét állísd át transparencyre MTkitben. valszeg nem lesz jó de azért próbáld meg

burjanmate
Kösz szépen!
Más: kipróbálta a wr2-es kocsikat c11: nitro alatt, mûködnek, csak a jobb oldalukon fordítva vannak a kerekek (a belsõ fele van kívûl), de visszajátszásban stimmel. Hogy lehet megoldani, hogy menet közben is mûködjön?

persze😊 link

burjanmate
Adnál egy linket?

törni elvileg nem tud. de vannak ilyen packok amikben kicsit szebbek az autók

burjanmate
Azt meg a játék mappájába telepítsd, vagy olyan helyre, ahol megtalálod és be tudod rakni.

burjanmate
Hol lehet beállítani, hogy ne csak az én kocsim törjön, hanem mindegyik? Esetleg van vmi pack, ami kicseréli szebbre és méretarányosra a forgalom kocsijait?

Köszi szépen a segítséget! Már csak az .exe-s kocsikat nem mutatja...😊
Mindkillers
Mindenképpen érdekel!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

burjanmate
szedd le hozzá az addon manager-t és az addons\autos-ba rakd!

Sziasztok!
Letöltöttem a játékot és raktam bele kocsikat, de nem jeleníti meg õket amikor autókat választok. Nem a gagyi 2gigás verziót szedtem le. Régen megvolt a játék és akkor betudtam rakni a kocsikat...:S 1.33-as patch-et is felraktam de így se jó...:S
valaki tud nekem segíteni?
warezrõl lenne szó, szóval ide nem akarom leírni
burjanmate
Non player character, a forgalmat alkotó kocsikra gondoltam.

Rezs
Ezt én is szeretném tudni.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Miaz hogy npc<#conf>
burjanmate
Van megoldás arra, hogy az npc-k is sérüéjenek?

Szildramor
Szép lessz 😊 ha kell Oblivionos textúra füvekre akkor átküldöm Norbinak. Még nem szedtük ki ez csak az elõzetes, de van pár szép 😊

Mindkillers
Közben rájöttem én is hogy el kell lopni más pályákról a fákat,stkitben single colorra voltak állítva és a barna és zöld textúra ráhúzáson is túl voltam már,de már nem érdekes,és nekem is csak egyet villan a replay helyett a kép eredeti játékkal...

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Polison így is káosz van😊

Szildramor
Akinára lehet és Fantasy Tougere is, de rendes mapra nem mert keresztezõdésekben káosz lesz 😄

A Japán pályán fordítot közlekedés lesz???
Szildramor

Szildramor

Szildramor
szerintem ez valami legújabb verzió ami a boltokban van azért lehet ez a hiba. Korábbiaknál nem volt ilyen

ja és még annyit hozzáteszek hogy kb 2 évig játszottam warez verzióval és ott jó volt!

Nekem is pont ez van<#confused>
Norbee! akkor légyszi nekem is segíts mert nekem is csak villan 1et (eredeti verzió)

THX

Rezs
Egy-egy verseny vagy akár freeride végén mikor kilépsz a verseny-menüig van egy lehetõség (replay-INS) gombbal lehet elõhívni. Ha így sem jó vagy csak villan egyet a kép de semmi sem történik akkor keress meg msnen és megpróbáljuk orvosolni a hibát.

azt hiszem h F3

Ugyanúgy ahogy a warez verzióval.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Opelfan
Visszajátszást hogyan lehet megnézni az eredeti játékban?

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Szildramor
Grafikát? autómodellekben is minõségibb, mint eredetileg. Fákat és épületeket is azt teszel bele amit akarsz vagy ami belefér. Vagyis azt teszünk bele... 😄

Rezs
Ha ígysem akkor nyomd meg del gombot h váltson a versenyek nézete közt (teljesített, megnyitott, összess). ezeket vizsgáld át ahol a "tilos jel van az értelemszerû, ahol az arany/ezüst/bronz érmék vannak az is érthetõ, de van még piros kör, zöld kör, ill semmi.
A zöld korong a telesített feladat a piros hamár próbáltad de nem sikerült(ezeket keresd!) az üres pedig várja h megnyerje õket valaki.😊
Ha ezek alpján sem mûködik akkor valószínüleg a crack vagy ilyesmi lehet a gond abban valaki biztos tud segíteni.

burjanmate
A textúrák már stimmelnek, de most meg nem megy. Fura egy állat ez.

menj a kocsid mappájába és ott a textures_pc -mappát ha találsz akk azt nevezd át textures-re. ugyanezt a Driver mappában is.

burjanmate
Napot! A WR2-höz és a többi ezt a motort használó játékhoz készült kocsikat hogy lehet mûködésre bírni C11 Crash Time alatt, hogy ne nézzenek ki hülyén a textúrák?

Rezs
Nálam MtKitben látszanak a levelek. Lehet h nem nyomtad be a single color-t vagy bennmaradt valami transparency? Próbáld meg h készítesz egy 8x8as zöld bmp-t és azt ráhúzod, hátha akkor jólesz. De lehet h a játék kilövi mert túlságosan részletes lenne neki, nemtudom😞

gerge93
szerintem inkámb a játék.... egyszer próbáltam erdõt csinálni az már nem tetszett neki.... de lehet h más is közre játszott(lehet h töltöttem ment közbe photoshop stkit stb)már nem tom

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

gerge: a játék nem bírja, vagy a géped?😛 Bár ahogy elnézem az aláírásodat, fura lenne ha nem bírná a géped :-)

gerge93
stkittel--> kiveszem a többi pályáról a fákat, bokrokat és azzal lerakom.... és az jó szokott lenni.... jól kidolgozott fákat szoktam használni és ha sokat lerakok egyhelyen(erdõ vagy ut mellett többet) akkor elkezd akadozni nem bírja a játék :S

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Naruto: ilyen grafikát szeretnél wr2-be? 😄

az utolsó versenysorozaton (the grand finale) és a no escape versenynél mit kell csinálni?
mindig csak újat ad be és soha nincs vége!

légyszi segítsetek! THX

Szildramor
Oblivion modot kiszedjük hétvégén. de ha késõ akkor utólag is meg lehet csinálni ezerszínûre. Egy kis bemutató róla >> fafabrikátór