World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
ej gyerekek. Nehéz leírni neki, hogy z-modeler? Ketten is vettétek a fáradságot hogy melléírjatok a kérdésnek ami szép eredmény `^_^´

arty
visszaolvasás megy? 😉

Forza.

SZilaJMaGGoT
Ha ennyire értesz a dologhoz, akkor inkább hagyd szerintem... :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Szildramor

-mindörökké Laputa 😄

biliard10
privi is jo lesz

biliard10
am kaphatok linket mett nem nagyon találom a pályát a chara timébul ets be
?

adikakk
hy all
a wr2 be milyen programmal lehet modellezni??
a címét+link

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Rezs
És köszöntem a torrent linket töltöm máris lefele. Kiváncsi vagyok milyen lett.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Rezs
Küldtem egy szívhezszóló privit neked!

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

[HUN]FaTaL
Még nem volt idõm kipróbálni, forgalom van?😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Szildramor
ezek ki vannak javítva. Az a lámpaoszloõpos idegesítõ, de csal LS134 pályáján nem ilyen és nem jöttem rá a titokra. Kocsi nem esik le sõt: két bedobási lehetõség is van. De ha már hozzászoktál akkor persze a régi sem annyira szaar 😄

@Biliárd: Cobra 11 Crash Time autópálya. Szedd le demót: én is abból vettem ki 😊

biliard10
hello mindenki milyen pálya és miket tartalmaz (csak kérdem) ?

illetve még annyi hibát látok benne, hogy idõnként akkoris lebontja az oszlopokat, ha 3m-re megyek el tõle 😄 Ilyen hiba van lanstrasse-n is. de ez nem oltás, tényleg csak leírtam mert tapasztaltam 😊

hát nemtom, ha nincs jelentõs változás nem cserélem le, mert ígyis tök jó a pálya....egyedül az induláskori ledobás ami rossz benne 😞

Szildramor
totál újrakeztem mert elbaszódott a másik. Amelyik szimpi megtartod 😊

Naruto, átjött ez a link, de nekem már megvan amit néhány napja küldtél. Ez néhány újítást tartalmaz? vagy mi a különbség? amúgy köszi 😊

ChuckyHUN
nem kaptam.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Szildramor
Csucsuról nem tudjátok mi van vele?

Szildramor
Elküldtem az autópálya tesztverzió letöltési linkjét. Aki kérte, de nem ment át a priv jelezze és küldök megint. Szép napot!

zoliii

Remélem lesz majd WR3 játék, ha már az Euro Truck Simulatornak is van folytatása (GD-változat)😄

Szildramor
konzol sajna. Bár azt is ki lehet nyitni valahogy 😄

SZilaJMaGGoT
De ez PS2 nem??

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Mindkillers
Norbee! Érdeklõdni szeretnék... (hogy megérkezett e a levehetõ ajtajú NDK turmixgép) 😄 ...a projekt hogyléte felõl.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Jani mással van éppen elfoglalva ami sokkal fontosabb. Egyrészt azt az autópályát convertálja amit én már elkezdtem >> >> véletlen egybeesés `-_-´ másrészt meg indított egy topicot Tokyo Drfit némen... <- ez három pont gyerekek XD Jani bácsi driftkirály portálja itt << de szerintem Jani fantázianév. Ugyanaz mint Janine és Master sem létezik csak regisztrációs név... 😄

hy nem tudja valaki mi van a nürburgringgel?
Szildramor
Roland: mindegy hogy mikor mit mondasz. Lényeg: mikor mit csinálsz. Kritikusokból sok van, alkotókból meg kevés. Egy kis apróság ami szövegetekben megjelent az a ... erre azt mondom: nálam ez a három pont lefordítva annyit jelent: "bár én nem csináltam még pályaconvertálást és autót sem adtam ki a kezembõl, viszont a véleményem van a dologról, amirõl részben beszélek neked ... És húzzál bel Narutoka és igyekezz jobbat teljesíteni... mert különben csípek XD
Nincs baj a csipkelõdéssel. Meg a három pont is csak jelzés. Én tisztelem mindenki munkáját, mert tudom hogy sok munka és igyekezet van benne. Norbi féle vonal megértéséhez felejtsétek el a szavakat. Bár te támadásnak érzed mert munkára bíztatlak, de én komolyan mondtam azt: mutasd meg hogy jobbat is lehet csinálni, mert lehet. Három pont nélkül mondom: vagyis én elhiszem, hogy képes vagy rá. A magatokról kialakított kép néha elnyomja a másokról kialakított kép valódiságát. És a téma zárásaként: kedvenc jelmondatom, amit tutorial miatt ezen az oldalon nem olvasható -> Olyannak akarod láttatni magad: amilyen lenni szeretnél vagy olyan akarsz lenni: amilyennek látni szeretnéd magad?

Énsem bántásnak írtam, amit írtam. Szerintem vicces a fabia orra ahogy szétnyomódott, azért linkeltem ezt a képet, + az az érdekes felirat is...
Amúgy a pálya jó, tetszik.

Szildramor
Aikido azt tanítja: nincs ellenfél és nem a másikat kell legyõzni Gerge. Önmagadat kell megismerd és harmóniát megteremtsd és akkor tudod majd egy dologra koncentrálni az energiáidat. Ha csipkelõdéssel töltöttük volna az idõt karácsony óta, akkor nem itt tartana a csapat. Nem arról van szó, hogy hibátlanságra törekszünk. Eredményesen dolgozunk és nem blamálunk le senkit mert nincs szükség más energiáira ahhoz, hogy valaminek nekiálljunk. A bennetek felgyülemlett energia többnyire olyan mennyiségben felhalmozódik, hogy csipkelõdés formájában távozik a felesleg aztán visszaáll a "rend". Én még egyszer kihangsúlyoznám: nem hiszek a szavak erejében, de a tettekében igen. Ha csúszik a kiadás abban pár óra plusz munka van és nem azért van benne, mert félek attól, hogy leblamáljátok. Aki félelemmel dolgozik az külsõ szemmel látja magát. Aki idegen szemmel látja magát az elfogultan figyeli más munkáját is. A csipkelõdés mint olyan sokat elmond arról, hogy milyen folyamat fut végig a csipkelõdõ fejében és mért nem mutatja meg magának, hogy mire képes. önmagának mert nincs ellenfél a fejlõdésünkben más: csak a saját gátlásaink...

gerge93
ezt am nem bántásnak akartam mondani, hanem arra, h kicsit tanulj mondjuk tõlem, h mondj késõbbi dátumot és örül a fejünk ha kiadod 1héttel korábban... mert gondolom te is észrevetted h amit igérsz 1-2 nappal csúszik... mind1 hagyjuk bocsi, gondolhattam volna h magadra veszed...

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

biliard10
hello mindenki valaki este 6 kor jön multira am 18:00 és nincs addon auto és nem rally
hanem egy egyszeru sétakocsikázás

Sztem sokan fotóznak csak nem rakják fel. Nekem is van egy csomó képem amit nem raktam fel. És minek az a V-gomb? Sokkal élvezetesebb nézni ahogy leesik és fejre áll az autó. XD

Szildramor
-Geri: tõled csak természetes ez a csipkelõdés. Titkoskodás és csipkelõdés és különkérvénnyel csinálsz meg mindent és semmi "titkot" nem osztasz meg a nagyérdemûvel. A szerzõdés a pályához volt csatolva ami neked tudtommal nincs meg. Csak annyit szerettem volna, hogy aki eddig nem kapcsolódott be egyáltalán az alkotó folyamatba egy kép erejéig megmutatssa magát. Örülök, hogy Roland linkelt. Mondtam hogy hibát is lehet. Az én filozófiám nem véletlenül japános.Aikidozom és mangázok és iaidoztam is. Mindig úgy voltam vele: ha valaki negatív véleményt mond és átgondolás után belátom, hogy igaza van: annak ellenére, hogy milyen szándékkal mondta: fejlõdhetünk rajta 😊

@Roland- Látom senki nem használja a V gombot. Mert nem fotóztok
gyakran. Pedig azzal ha elmászkáltok bármerre és R betüt nyomtok: ott terem az autó a pálya bármely sarkán sérülésmentesen. Lehet, hogy ezt csak én ismertem eddig? 😊 Esést aki annyira okos megoldhatja. Nem sértõdök meg ha beszólsz Roland. A szavak erejében nem hiszek csak a tettek erejében: én örülök a legjobban, ha sikerül megoldani. Legyetek ügyesebbek, mint én. Meg gyorsabbak. Ez az igazi férfias viselkedés nem a csipkelõdés. Vegyetek példát Norbiról: önzetlenül segít és mindenben maximumot nyújt úgy, hogy közben nem nagyképû. HWRMT nem txpro: pont az ilyen KIS különbségek miatt és ezért büszke vagyok rá. Hajrá Mester ^-^

Így járt szegény fabia orra, az induláskori zuhanástól...
Háttérben természetesen a híres "Tus pusemuckel E.V." XD

gerge93
a szerzõdésben nem volt határidõ?? "a szerzõdésben benne van tessék betartani" ezek a te szavaid......... jólvan csak viccelek nehogy ezt is magadra vedd...... <#nevetes1><#nyes><#nevetes1>

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Szildramor
Holnapra lesz csak kész. Feliratot kell csináljak. Elnézést a késedelemért

ChuckyHUN
De a torrent magától nem seedelõdik :CCC

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
adok majd képet, csak szar a netem és a gépem is...

Szildramor
ja: és aki nem linkel képet az nem kap frissítést XD szerzõdésben benne van tessék betartani. Tudom hogy nem könnyû, de kicsit mozogjunk mán

Szildramor
Majd este valamikor. Max 2 privet küldök. Egyik csak átmegy 😊

[HUN]FaTaL
Majd írj hogy mikor mert azt a címet már nagyon ritkán használom.

Szildramor
De küldtem bár lehet hogy lefagyott sg. Majd msn en az egyszerûbb

[HUN]FaTaL
Nekem nem küldted. 😞

A Holnapit plz. 😊

Szildramor
-már nem aktuális, illetve van már aktuálisabb 😊 holnapig csiszolom még a részleteket és akkor megint megosztom jóemberekkel 😄

Helo. Ha megkérhetlek én is megkaphatnám? Kösz
Rezs
Üdv! Nem volt idõm vele foglalkozni és holnap is el kell mennem itthonról, úh egyelõre pihen hacsak nem dolgozom vele ma éjjel.

Mindkillers
@Norbee! Gondolom ma is sok volt a meló,pedig vártam a javított anyagot <#rinya><#rinya><#rinya> Reménykedem a holnapban <#sniffles><#fogmosas>

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
kocsinál is van mindig lemorzsolódás. A munkával jár 😊

kösssz! elég szép szemetelés lehetett...700ból 280mb 😛

Szildramor
Elküldve 😊

arty
7zip-el tömöritetted be? (mert .rar felére, harmadára nyomja össze a wr2 cuccokat)

Forza.