World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
a wr2 be milyen programmal lehet modellezni??
a címét+link
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
@Biliárd: Cobra 11 Crash Time autópálya. Szedd le demót: én is abból vettem ki 😊
Remélem lesz majd WR3 játék, ha már az Euro Truck Simulatornak is van folytatása (GD-változat)😄
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Nincs baj a csipkelõdéssel. Meg a három pont is csak jelzés. Én tisztelem mindenki munkáját, mert tudom hogy sok munka és igyekezet van benne. Norbi féle vonal megértéséhez felejtsétek el a szavakat. Bár te támadásnak érzed mert munkára bíztatlak, de én komolyan mondtam azt: mutasd meg hogy jobbat is lehet csinálni, mert lehet. Három pont nélkül mondom: vagyis én elhiszem, hogy képes vagy rá. A magatokról kialakított kép néha elnyomja a másokról kialakított kép valódiságát. És a téma zárásaként: kedvenc jelmondatom, amit tutorial miatt ezen az oldalon nem olvasható -> Olyannak akarod láttatni magad: amilyen lenni szeretnél vagy olyan akarsz lenni: amilyennek látni szeretnéd magad?
Amúgy a pálya jó, tetszik.
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
hanem egy egyszeru sétakocsikázás
@Roland- Látom senki nem használja a V gombot. Mert nem fotóztok
gyakran. Pedig azzal ha elmászkáltok bármerre és R betüt nyomtok: ott terem az autó a pálya bármely sarkán sérülésmentesen. Lehet, hogy ezt csak én ismertem eddig? 😊 Esést aki annyira okos megoldhatja. Nem sértõdök meg ha beszólsz Roland. A szavak erejében nem hiszek csak a tettek erejében: én örülök a legjobban, ha sikerül megoldani. Legyetek ügyesebbek, mint én. Meg gyorsabbak. Ez az igazi férfias viselkedés nem a csipkelõdés. Vegyetek példát Norbiról: önzetlenül segít és mindenben maximumot nyújt úgy, hogy közben nem nagyképû. HWRMT nem txpro: pont az ilyen KIS különbségek miatt és ezért büszke vagyok rá. Hajrá Mester ^-^
Így járt szegény fabia orra, az induláskori zuhanástól...
Háttérben természetesen a híres "Tus pusemuckel E.V." XD
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.