19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#14249 Na egy ilyet kipróbálnék, eldriftelgetnék vele a hegyekben, hátsókerékhajtás adott. :P -
#14248 A sok kipufogógáz után úgy gondoltam bringáznunk is kéne,védjük a természetet!
-
#14247 szép gitár. kezdem megszeretni XD -
#14246 Ne fikazd a logojat...En csinaltam! -
#14245 sry akk alapmodell:gerge93
javított:Norbee így jobb
gerge nagyon pro vagy van meg mit tanulnom modellezés terén -
#14244 Azért, mert eltüntem egy kis időre nem kéne elfelejteni az én nevem sem a suzukival kapcsolatban. Ha jól emlékszem én csináltam meg vele kapcsolatban az alapokat(pl h coupe legyen) Norbee meg finomitotta javítgatta. Igaz, hogy jobb ezzel a "magyar" változattal, mint az alap GTI változattal, de attól.... -
#14243 hy all
sztem jó Norbee Suzukija bár a valóságba nem szeretem a Suzukit de azé kipróbálnám wr2 be
fasza a Peugeot #14234 -
StoReK #14242 Szevasztok Zmodellert honnan szedjem le hogy tudjak Importálni is?? -
#14241 Köszi!Értem! -
manyadam #14240 olvasd vissza aztán rájössz de egyébként egészen egyszerű...:Csinálsz egy Addons nevű mappát azon belül egy Autos és oda belerakod az autókat amiket letöltöttél...előfordul hogy némelyik autóhoz külön hangot is támogatnak azokat pedig a Motoren2 mappába kell elhelyezned..remélem tudtam segíteni minden jót szép napot -
#14239 Sziasztok!Most töltöm a játékot és!nagyon jó!De tinektek honnan van ilyen ferrari meg mercedes??Hogy csináljátok hogy nektek ilyen legyen!El vileg csak wolfsvagenek vannak benne!Nem??? -
#14238 Lesz Mindkiller edition (1.6 turbo) swift? :P -
#14237 Drága kedves kis barátom,Bency.
A Swiftet nem én modelleztem,és még csak nem is én konvertáltam a játékba,én csak ezt-azt módosítottam a készítő engedélyével.
Tehát nem sikerült engem oltogatnod,ezzel a hozzászólással a modell készítőjét nézed le...
A Citroenre a világítás a teljesség igénye nélkül viccből készült annak idején,de az olyan régen volt hogy Te akkor még csak a homokozóban a körteformával ismerkedtél,de ha akarsz csinálj jobbat magadnak.
És akkor itt most álljunk meg egy szóra...
Te most cseszegetni akarsz mindenáron engem,és próbálsz mindenbe belekötni? Mert valóban a kritika is fontos dolog,de nem írtam oda a képekhez hogy úristen micsoda remekművet alkottam és hogy ennél nincs szebb a világon,stb,stb.
Úgyhogy most találd ki mit akarsz,de szerintem ne folytasd ez a stílust velem szemben,inkább szóljon ez a fórum arról amiért létrejött.
Üdv. -
#14236 screenshotot csak bekapcsolt AA mellett!!! ;))) -
#14235 Nem rossz próbálkozás, nem rossz... :P -
- éccii írjátok meg a véleményeteket erről a képről. Mondom is mit láthattok kedves "nézők" - driftpálya - convertálta: Mindkiller, Norbee , Peugeot 206-WRC: DJ Saman, OZ felni: Norbee, + Oblivion textúrák, és teljes driftmod és a kocsi editcarja és a kép: Naruto. Mindenki akinek van ideje és kedve: lehet mondani véleményt #Ð -
#14233 Unatkozol? szar lehet neked. Az a gitár az ikonodon az kb azt jelenti mint nálam a narutó felirat vagy értes is jozzá? Az a véleményem a gitárodról hogy csúnnya. Az a gitár szerintem tökre nemszép. De ne háborodj fel ezen: ez csak egy kép csak csúnnya. Nem akarod lecserélni? Tudok küldeni van egy csomó ami nekem tetszik XD -
#14232 Én nem látok semmi építő jellegű kritikát, csak annyit mondott, hogy nem szép. Ettől kell kiakadni? Nemááár.
Vagy a kérdés zaklatott fel? Eleve tudatlanságból fakad, pont ezért lett feltéve, hogy ennyivel is okosabb legyen. És mi lett? A szokásos lehurrogás.
Értem én, hogy mit akarsz mondani, de itt szó sincs arról, amiről te beszélsz.
-
#14231 Szerintem szép a swift, de gondolom neked élőben sem tetszik. Wr2 nem mai játék plusz nincs benne éjszakai mód. Az hogy Mindkillers még így is a maximumot kihozza belőle, hát csak gratulálni tudok neki.:) Ja és szerintem meg jó a világítás.:) -
#14230 aki építő véleményt mond az inkább privbe ír. Aki tudja mennyi munk van mögötte és azért mert ért hozzá: az msn-en segít. Akinek csak a szája jár annak csak a szája jár. Nem baj ha van véleménye. A vélemény aurópai kultúránkban túl van értékelve és meg is van az eredménye. Vagyis: ha valakiben van alkotó erő és mögötte tudás: az alkotásával mond véleményt a világról. Aki viszont nem alkotó és nem építő vagyis pálya melletti ittas sörhasas szurkoló és néző az ide ne kiabáljon be, hogy Norbi merre vezesse a labdát és mikor rúgja melyik sarokba a kiegyenlítő golt. Szájhősök terét nem szokták megkoszorúzni tudomásom szerint :) Respect -
#14229 Szóval te csak úgy beteszed ide a képeket, aki véleményt mond, az húzzon a vérbe, mert nem ér a tudása fel a tiedhez.
Gratulálj magadnak minden nap, hogy mekkora kocka vagy, és most nagyon moderáltam magam. -
#14228 mindent meglehet csinálni de a tudás szinted neked még nem ér fel oda. Nincs baj a kritikával de akinek sok ideje van kritizálni az általában nem szán időt arra, hogy dolgozzon - ami aéapján őt is megkritizálhatnák. Tessék megtanulni dolgozni is és akkor hitelesebbé válik a véleményed itt fórumon úgy mint az életben egyaránt ÿ-_-ÿ -
#14227 Eleg benara sikerult a Swift,nem kotekedesbol mondom,csak ha egyszer nem szep!:D,A C5-nek nem lehet megcsinalni a lampajat ugy hogy elethubben nezzen ki elol a vilagitas? -
#14226 Gyere fel skypere Mindkiller. Ezt a szar msn-t hagyd a picsába. Ott legalább tudok írni és küldeni és nem zaklat senki :D Szép a kocsi is meg a pálya is :) -
#14225 Fantasy Hill Night Mod & Citroen C5 with Light:
És Norbee Swift texture update & test:
-
#14224 A kepek lemaradtak. Bocsi!
Kep1Kep2 -
#14223 Hali, valaki at tudna konvertalni egy NFS Most Wanted-es verdat WR2-be?
Errol lenne szo:
Ha valaki vallalja szoljon. -
#14222 Egy kis update a pályával kapcsolatban.:)
csörgedezik a kis patak:)
Bekerült a páfrány is.:)
-
#14221 -
#14220 Gondolkodtam Norbi: Lényeg hogy betették XD Szarban vannak az tuti, de lényeg hogy belső nézet is lesz elsőosztályú XD Sámán már élesítette a medvecsapdákat: egy model se menekülhet ´^_^` -
#14219 Vannak még gondok azzal a modelel. (pl a szélesítések, a lökösök stb ja és elöl nem hiányzik a szárny csak a lökössel együtt lecserélték vmi undormányra.
Ja és nem valószínű, h az amerikai gazdaságnak köze lenne ahoz, h milyen tipusu autók vannak az NFS-ben. Gondolkozz kicsit! -
#14218 Igen, igen voltak vele problémák + lustaság is stb.
Lenne egy kérdésem koszolódást hogyan kell adni kocsihoz?
scratch.ptx működik rendesen mellette van a dirt.ptx be is állítom a materialra a dirt&scrach ki van pipálva még sem lesz koszos a kocsi, csak karcos. Illetve nézegettem egy tutorialt, hogyan kell a kocsinak leszakadó részeket csinálni. Nálam az elején lenne a gond, hogy nem értem hogy most csinál külön modellt, vagy hogy is van az? elmélet érdekelne mert blenderben akarom megcsinálni.:) -
#14217 Afölött meg egy 240z :D -
#14216 mögötte E36 :)
-
#14215 Az alsó légterelő hiányzik csak a modelről ha jól láttam. A többi egész pofás :D Elég nagy szarban lehet az amcsi gazdaság, ha már japán legelndákat tesznek be traktorok helyett XD
-
#14214 Ezt nézd Norbi: mit hoz a jövő :D Az új NFS ben lesz 1970-es Skyline KPGC10 már csak ki kéne szedni ü_ü
-
#14213 Este kruz volt!Mercedes,Ferrari,Dacia es egy kis szorakozas az Arab Drift-en!
-
#14212 Adi gyere fel skype pls!:DD
-
Bence00111 #14211 ennek nincsen textúra hibája :D lassan fél éve van meg:) -
#14210 Látom neked sem akar elsőre minden textúra a Swiften normálisan működni... Már 2 hete elkezdtem és vagy 2 nekifutás után sem akart minden a helyére kerülni :D Mondjuk összesen vagy 2 órát foglalkoztam vele. Ha kész várjuk!