19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • adikakk
    hy all
    szép lesz a skyline
  • Szildramor
    Nincs bajom a német kocsikkal, de most nfs modellekkel foglalkozom. Ezt a skylinet is át kéne tenni valahogy :)
  • bency
    Nem terveztek csinalni egy Mercedes E Coupe-t?Az uj modellt!
  • Szildramor
    És egy megvalósulni látszó álom: az NFSU2 ben készült modellem WR2-ben remélhetőleg belsőnézettel és kurvajó Hondahangal, tutning kormánnyal :D DJ Saman féle modellgyűjtő valami isteni XD remélem sikerül szebbre és jobbra összeütni, mint nfs-ben volt.
    Köszi Saman ^_^
  • Szildramor
    Mindkiller: gyere majd fel msn-re valamikor. Konzultálnunk kéne pályaügyben
  • bency
    Es megint egy kruz!

• djsaman
    Tudom mi a gond, a lattótávolság miatt levágja a modellt. Ez a játékoknál egyfajta optimizálás. Ha lenne pl egy map wiever ami az egész pályát megjelenítené, akkor azzal ki lehetne menteni az egészet. Van egy elméletem, próbáld ki talán segít.:)
    Nem tudom van e szabad kamera. Annyi lenne hogy madár nézetbe kellene fel menni olyasmi mint a régi gta felül nézet és úgy 3d printscreenezni. Aztán össze tenni a pályát.
    Találtam itt egy leírást hogyan lehet új kamerát hozzáadni a kocsihoz, ezzel be lehet állítani egy madárnézeti kamerát.
    http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=293154
    http://www.colinmcrae.110mb.com/dirt_mods-tools-hints.htm

Ez csak egy tip, néztem de nem találtam semmi export import scriptet, csak kocsihoz talán.
  • bency

• bency
    Kruz volt!

• Rezs
    Egy kedves barátom arra buzdított, h itt tegyem fel a kérdést, hamár úgyis dirtről volt szó:
    Hogyan lehet pályát kiszedni a CMR Dirtből a 3D-prtscrn-en kívűl?
  • atiwrc
    Nem titok ez...
    www.MaSSimaMotorsports.com jobb oldalt dirt kocsik bal oldalt grid kocsik ;)
  • bency
    Nekem elkuldened privatban a linket?
  • djsaman
    Privátban küld már el légyszi a linket. Köszi szépen!
  • atiwrc
    A suzuki készítőjét ismerem, és a texturát is ténlyeg magyar csinálta, mert én voltam :D. De nem ajánlom hogy ezt a kocsit rakd be. Sokkal szebb a cmr dirtes model, ha kell adok ahoz linket....
  • barnie1990
    Nekem is az a problémám van, hogy nem reagál a billentyűkre a játék csak néha, pedig lefagyásról szó sincs. Még új windows-t is tettem, mégis hiába.
    Mi lehet a baj?
    Léci segitsetek.
  • djsaman

Suzuki a mi autónk :)
    Ui: Ha a szemetek a fényszórókra tapadnának csukjátok be gyorsan:D, még nem a finisben van a járgány.:)

Valaki tudna nekem segíteni, engedélyeztetni kellene ezt a kocsit. Angol tudásom harmat gyenge, egy levelet kellene írni.:) Bár lehet ahogy textúrát elnézem magyarok csinálták, de a felkeresett oldalon csak angol halandzsát találtam. :D
  • Szabi1991
  • bency
    Hy,olyan gondom volna hogy bemegyek a menu-be,es nem engedi hogy nyomjak enter-t,meg ilyenek,a nyilakkal se tudok menni!:S HELP!
  • djsaman
    Még sehonnan sem tölthető le.:) Majd a Uk Rally pályával akarom őket elérhetővé tenni.:)
  • atiwrc
    Ha jol tudom igazábol csak egy ilyen auto készlt és az hátsó kerekes volt, és csodálkoztam is ogy a dirtbe öszkerekesként van benne. De most találtam egy cikket ahol ezt irták:
    "The engine works with DJM's own six-speed sequential-shift gearbox, operated via a gear lever or steering wheel-mounted paddle-shifts, and buyers will have the option of rear-wheel drive or four-wheel drive and mechanical or active central differentials. Mechanical front and rear different"
  • PacsutaTibi
    Colin McRae R4

McRae tervezte, összkerekes, a CMRDirtből van konvertálva, úgy mint a Fiat 131 Abarth.
    Letölthetőek ezek valahonnan?
  • djsaman
    R4 Rally Concept kocsi. A dirtben van benne. Nekem bejön jól néz ki.:D
  • csabóbp
    csaó ez milyen kocsi????????????
  • Szildramor
    UK Rallye videó itt >> UK Rallye
  • djsaman
    Toca Race Driver 3-ből van a map kicsit átalakítva, illetve össze vannak kötve az utak. Jelenleg még fejlesztés alatt van a pálya.:) De amint kész leszek vele megpróbálom felrakni pár kocsival.
  • Bence00111
    helló! ez egy kicsit off: eladnék pár számítógépalkatrészt. Részletek a hozzászólásom alján. TEL: 0620/ 350 49 34 e-mail: [email protected].
    Telefonálni 14:00- 18:00 ig. SŰRGŐS LENNE. árakat megbeszéljük
    Mégegyszer bocs az off-ért!
  • sovatalevi
    ez mijen map.a dtm-bol van?nem rakod fel a games-reveur-ra?en is probaltam mapot konvertalni is es kesziteni is de nem sikerult.
  • adikakk
    hy all
    fasza autó meg map
  • djsaman
    Én is nyomok már pár képet.:D

Juppiiiiiiiiiiii! :D
  • piszkakuki
    nem tudom
  • bency
    Erdekes,nem tudom mi lehet!Valamit elpiszkaltal nem>?
  • bency
    Ohhh,pedig mar biztosra vettem hogy enyem az utolso szo!:P,Ez milyen map-en van?
  • piszkakuki
    nekem lenne egy gondom eltünt a játékból a forgalom és nem tudom vissza hozni segitsetek hogy tudnám visszahozni pls
    köszi előre is!!
  • Szildramor
    Nehogy azt hidd, hogy te vagy az egyetlen hiperaktív erdélyi a fórumon srác XD akkor is az enyém az utolsó szó ^_^ augusztus huszadikai vizijáték fényei figyelemelterelő hazafias plakát német versenyzőknek xD
  • bency
    Eszkuszom ez volt az utolso!:DDDDDDDDDD
  • bency
    Ma jartam az ALPOK-ban,nagyon kiraly map!Van is par kep!Van szep kastely is,meg szep hazak,oriasi!MERCEDES SLR MCLAREN 722 TOP SPEED kep is van!:P

• bency
    Talan mara eleg lesz a kruzokbol!:P
  • bency
    1.Szaguldas a sivatagban!

2.Repulooooooooooooooook!

3.Knight Rider trukk mindig jol jon!

4.Egy kicsit eldurvult a helyzet!
    [IMG][/IMG]
  • bency
    Egy kis munka hogy jojjon a penz!XD
    1.Indulas!

2.Utban az elhunyt fele!Felelmetes sziklafalok kozott!

3.Mar kozel a celhoz egy szep alagutba!Ott nem kene ho legyen,de megvan bocsajtva!:)

4.Elertem az elhunyt hazahoz,szertartasra mar nem tudtam elmenni!:(

Reszvetem!
  • bency
    Na most okor voltam:D,bocsi!!!!!!!!!!!!!