19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#14209 hy all
szép lesz a skyline -
#14208 Nincs bajom a német kocsikkal, de most nfs modellekkel foglalkozom. Ezt a skylinet is át kéne tenni valahogy :)
-
#14207 Nem terveztek csinalni egy Mercedes E Coupe-t?Az uj modellt! -
#14206 És egy megvalósulni látszó álom: az NFSU2 ben készült modellem WR2-ben remélhetőleg belsőnézettel és kurvajó Hondahangal, tutning kormánnyal :D DJ Saman féle modellgyűjtő valami isteni XD remélem sikerül szebbre és jobbra összeütni, mint nfs-ben volt.
Köszi Saman ^_^
-
#14205 Mindkiller: gyere majd fel msn-re valamikor. Konzultálnunk kéne pályaügyben -
#14204 Es megint egy kruz!
-
#14203 Tudom mi a gond, a lattótávolság miatt levágja a modellt. Ez a játékoknál egyfajta optimizálás. Ha lenne pl egy map wiever ami az egész pályát megjelenítené, akkor azzal ki lehetne menteni az egészet. Van egy elméletem, próbáld ki talán segít.:)
Nem tudom van e szabad kamera. Annyi lenne hogy madár nézetbe kellene fel menni olyasmi mint a régi gta felül nézet és úgy 3d printscreenezni. Aztán össze tenni a pályát.
Találtam itt egy leírást hogyan lehet új kamerát hozzáadni a kocsihoz, ezzel be lehet állítani egy madárnézeti kamerát.
http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=293154
http://www.colinmcrae.110mb.com/dirt_mods-tools-hints.htm
Ez csak egy tip, néztem de nem találtam semmi export import scriptet, csak kocsihoz talán. -
-
#14201 Kruz volt!
-
#14200 Egy kedves barátom arra buzdított, h itt tegyem fel a kérdést, hamár úgyis dirtről volt szó:
Hogyan lehet pályát kiszedni a CMR Dirtből a 3D-prtscrn-en kívűl? -
atiwrc #14199 Nem titok ez...
www.MaSSimaMotorsports.com jobb oldalt dirt kocsik bal oldalt grid kocsik ;) -
#14198 Nekem elkuldened privatban a linket? -
#14197 Privátban küld már el légyszi a linket. Köszi szépen! -
atiwrc #14196 A suzuki készítőjét ismerem, és a texturát is ténlyeg magyar csinálta, mert én voltam :D. De nem ajánlom hogy ezt a kocsit rakd be. Sokkal szebb a cmr dirtes model, ha kell adok ahoz linket.... -
#14195 Nekem is az a problémám van, hogy nem reagál a billentyűkre a játék csak néha, pedig lefagyásról szó sincs. Még új windows-t is tettem, mégis hiába.
Mi lehet a baj?
Léci segitsetek. -
Suzuki a mi autónk :)
Ui: Ha a szemetek a fényszórókra tapadnának csukjátok be gyorsan:D, még nem a finisben van a járgány.:)
Valaki tudna nekem segíteni, engedélyeztetni kellene ezt a kocsit. Angol tudásom harmat gyenge, egy levelet kellene írni.:) Bár lehet ahogy textúrát elnézem magyarok csinálták, de a felkeresett oldalon csak angol halandzsát találtam. :D -
Szabi1991 #14193 -
#14192 Hy,olyan gondom volna hogy bemegyek a menu-be,es nem engedi hogy nyomjak enter-t,meg ilyenek,a nyilakkal se tudok menni!:S HELP! -
#14191 Még sehonnan sem tölthető le.:) Majd a Uk Rally pályával akarom őket elérhetővé tenni.:) -
atiwrc #14190 Ha jol tudom igazábol csak egy ilyen auto készlt és az hátsó kerekes volt, és csodálkoztam is ogy a dirtbe öszkerekesként van benne. De most találtam egy cikket ahol ezt irták:
"The engine works with DJM's own six-speed sequential-shift gearbox, operated via a gear lever or steering wheel-mounted paddle-shifts, and buyers will have the option of rear-wheel drive or four-wheel drive and mechanical or active central differentials. Mechanical front and rear different" -
PacsutaTibi #14189 Colin McRae R4
McRae tervezte, összkerekes, a CMRDirtből van konvertálva, úgy mint a Fiat 131 Abarth.
Letölthetőek ezek valahonnan?
-
#14188 R4 Rally Concept kocsi. A dirtben van benne. Nekem bejön jól néz ki.:D -
csabóbp #14187 csaó ez milyen kocsi???????????? -
#14186 UK Rallye videó itt >> UK Rallye
-
#14185 Toca Race Driver 3-ből van a map kicsit átalakítva, illetve össze vannak kötve az utak. Jelenleg még fejlesztés alatt van a pálya.:) De amint kész leszek vele megpróbálom felrakni pár kocsival. -
Bence00111 #14184 helló! ez egy kicsit off: eladnék pár számítógépalkatrészt. Részletek a hozzászólásom alján. TEL: 0620/ 350 49 34 e-mail: [email protected].
Telefonálni 14:00- 18:00 ig. SŰRGŐS LENNE. árakat megbeszéljük
Mégegyszer bocs az off-ért! -
#14183 ez mijen map.a dtm-bol van?nem rakod fel a games-reveur-ra?en is probaltam mapot konvertalni is es kesziteni is de nem sikerult. -
#14182 hy all
fasza autó meg map -
#14181 Én is nyomok már pár képet.:D
Juppiiiiiiiiiiii! :D
-
#14180 nem tudom -
#14179 Erdekes,nem tudom mi lehet!Valamit elpiszkaltal nem>? -
#14178 Ohhh,pedig mar biztosra vettem hogy enyem az utolso szo!:P,Ez milyen map-en van?
-
#14177 nekem lenne egy gondom eltünt a játékból a forgalom és nem tudom vissza hozni segitsetek hogy tudnám visszahozni pls
köszi előre is!! -
#14176 Nehogy azt hidd, hogy te vagy az egyetlen hiperaktív erdélyi a fórumon srác XD akkor is az enyém az utolsó szó ^_^ augusztus huszadikai vizijáték fényei figyelemelterelő hazafias plakát német versenyzőknek xD
-
#14175 Eszkuszom ez volt az utolso!:DDDDDDDDDD -
#14174 Ma jartam az ALPOK-ban,nagyon kiraly map!Van is par kep!Van szep kastely is,meg szep hazak,oriasi!MERCEDES SLR MCLAREN 722 TOP SPEED kep is van!:P
-
#14173 Talan mara eleg lesz a kruzokbol!:P -
#14172 1.Szaguldas a sivatagban!
2.Repulooooooooooooooook!
3.Knight Rider trukk mindig jol jon!
4.Egy kicsit eldurvult a helyzet!
[IMG][/IMG] -
#14171 Egy kis munka hogy jojjon a penz!XD
1.Indulas!
2.Utban az elhunyt fele!Felelmetes sziklafalok kozott!
3.Mar kozel a celhoz egy szep alagutba!Ott nem kene ho legyen,de megvan bocsajtva!:)
4.Elertem az elhunyt hazahoz,szertartasra mar nem tudtam elmenni!:(
Reszvetem! -
#14170 Na most okor voltam:D,bocsi!!!!!!!!!!!!!