World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Naon kafa!<#idiota>#idiota>
Ha valakit érdekel... A Fantasy hill V 2.0 feltámadt poraiból,és már nem egy lebegõ hanem egy tengeren lévõ sziget lett belõle,sok javítással és Norbee önfeláldozó munkájával. Egyenlõre még famentes,de már a Beta-tesztek folyamatban vannak! Néhány kép:

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
hogy a ...csába törölnénk?
postán voltam. Ilyenkor privet írjál mert berágnak rád. Bár másnak is lehet baszogatni a topicot 😄
hy all
miylen programmal lhet autót modelelzni meg berakni a játékba?
zmodller 1 v2?
miylen programmal lhet autót modelelzni meg berakni a játékba?
zmodller 1 v2?
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
aha de nem rally zonk ok? csak sátakocsikázás ok? és nincs addon de pálya lehet pl nevada PolishRoads Australia
hát nemtom. Ha ez a videó sem segít akkor semmi se segít má utolsó remény videó itt <&>
nemtom. Nézd meg helyette ezt a videót >> vigaszvideó itt <#>
de am van egy kis probléma a pályával be tutam rakni mindent el olvastam ugy is csináltam de nem jo mit tegyek?
másra nemtom mire lehet jó autós játékban, de biztosan lehet még helyette pár hülyeséget csinálni 😊
Naruto? Focipályán drift? Ez teccik 😊
lambó? pályá???<#vigyor2>#vigyor2>
most felraktam ezt az újítást, de még mindíg ledob indulásnál 😞
Amúgy jó az új honda racing plakát 😛
Amúgy jó az új honda racing plakát 😛