World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biliard10
képek is késöb ja és köszöntem aki megcsinálja

biliard10
valaki csináljon már egy suzuki ignis 1.3 vvt-t

Szildramor
Még küzdök a progival. Elsöröztük a "munkaidõt" de éjjel kivesézem a fákat ha sikerül 😊

submit...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Mindkillers
"Jóvanmánna" azért mert hajnali 8:47 kor nem ez volt az elsõ gondolatom,még nem kell letolni mint a **aros gatyát...

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
KB 300 kocsit tettem át már meg modoltam és 6 pályát átalakítottam +CT Autobahn convert. Méret alatt a poligonszámot értettem ami ha túl magas, akkor késve jelennek csak meg a fák és miattuk pattogni fog a forgalom mert leterhelik a gépeket. A kocsikon Norbi azokat a részeket modellezi ami nincs befejezve: minden mást én csinálok rajtuk. Te se gondoltad komolyan, hogy ha nem értenék hozzá azt az kb 1200 kocsit amim van mind Norbival csináltattam volna meg 😄 Ha nagy a poligonszáma a fáknak akkor kicsinyíteni és forgatni lehet de a poligonszámot az nem fogja változtatni szerintem, hogy gomba nagyságúra összenyomok egy tölgyfát 😄

12346
nájszos<#eljen>

Mindkillers
Kitöltök mindent a regisztrációhoz,csak éppen nincs register gomb...

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Privátban mentek a videó linkek!

Mindkillers
A méret nem lényeg,mert az stkitben lehet méretezni,forgatni,stb.

biliard10
oké mindkilers (bocs ha roszul irom a neved) naon jo a pálya tesokám 😄 de majd kuld leletet és megvisgálom hogy éget vagy nem XD (egy kis vicbe zárva)

Szildramor
Maszkolni kell majd. Meg kell beszélni Norbival és akkor csinálhatunk teljesen egyedi vegetációt mint Kaido Batleben van 😊
Norbinak átküldtem az R32-est belsõ nézettel mindennel és állítható kerékátmérõvel Norbinak köszönhetõen, ha ki akarod próbálni. És minden nyitott rajta természetesen: szal alakítsd át nyugodtan ha túl erõsre sikerült volna 😊

arty
<#eljen><#eljen><#eljen>

nagyon tetszik! <#worship>

Forza.

Szildramor
Holnap állunk neki kicsomagolni. Ha sikerül akkor még este átküldöm Norbin keresztül ha fenn lesz. Megnézzük milyn fák és bokrok vannak még és összehasonlítást csinálok WR2-es modellekkel. Ha nagyon nagy a méretkülönbség akkor a textúrákat tartom csak meg, bár parkba vagy fõtérre vagy látványosabb helyekre lehetne pár Oblivionos fát is tenni. Holnap este linkelek fórumra ha sikerül 😊

Beszeretném jelenteni hogy elkészítettem a hwrmt jövõjét 😊 szóval egy teljesen új weblapot. Már a "kiadásig" annyi van hogy minden HWRMT tag írjon rám MSN en és megadom a címet, regeljenek be és töltsék fel a régi letöltéseiket. A régi weboldalon mihelyst megnyílik az új Mindenhol fel lesz tüntetve hogy elköltöztünk.... Az új weblapról annyit hogy alapból angol és még egyenlõre nincs magyar nyelv.... majd ha nagyon nagy szükség lesz rá akkor csinálok amgyar nyelvet, ez azért van hogy a külföldiek is tudjanak tájékozódni.

Naruto: a sok hülye spamjeid már nem fogják szétkúrni a weboldalt 😊 köszönhetõ az Image Resizer nek 😄

Aki HWRMT tag és nincs fent nekem msn en küldjön egy privát üzenetet ITT és megadom a címem neki.

Új weboldalról még annyit hogy a FÓRUM ot tessék használni... ahol lehet kérni megosztani stb, Mellette nemsokára lesz a fõmenüben CHAT lehetõség és még annyi hogy ha van itt SG sek közül valakinek youtube on videója akkor legyen szíves elküldeni a linkjét ITT priviben, mert az oldalon lesznek youtube os videók feltüntetve és ha lesz annyi video akkor random szerüen fog 3-4 db ot kidobni mindig.

Innentõl szeretném minden kedves látogató tag vagy modder tõl elvárni a kulturáltságot és senki ne spam eljen, feleslegesen senki ne tegyem be naruto figurákat a hírekhez, mivel én úgy gondolom a naruto nak semmi köze a HWRMT vagy WR2 höz, ha mégis más játékról van szó.... letöltéseket is eltudom akár úgy rendezni de más játékokhoz ott a FÓRUM! tessék majd azt használni ha valami nem wr2 es dolgot szeretnétek megosztani.

Szerintem ennyit szerettem volna közölni, így kiadás elõtt csak azért hogy ne egy szétszedett oldalra számítsunk.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Mindkillers
Naruto! Ha megvannak a fû textúrák küldd el nekem priviben pls!

Alakulgat a növényzet is közben:

Szépen,lassan haladok,majd ha kész lesz a Béta verzió majd akkor lehet tesztelni 😊

burjanmate
Az AI hiányosságait úgy oldották meg, hogy gyorsabbak nálad, de így legalább nagyobb a kihívás, én élvezem.

TDU nick: HUN_Matt_92

burjanmate
A kritika nem csak fikázásról szól és része a reklámnak. Egyébként a játék tetszik, csak más játékokhoz van 1 csomó grafika javítás (pl.: GTA-k, CSS, stb.). Linkelnél nekem egy ptx plugin-t Gimp-hez? Nem akartam leszólni, kellemes kis árkád játék ez, még elleszek vele egy darabig 😄.

Ti hogyan játszotok? Ezalatt azt értem, h teljesen arcade-ra van állítva, vagy hogy? mert én átállítottam 100% simulatorra, de a versenyekben tiszta arcade az egész. Vagy akkor csak gyakorló pályán élvezhetem ezt a lehetõséget?
biliard10
cool a csávo meg a pályáa is kaphatok egy mintát belöle köszöntem

biliard10
sziasztok bocsi mindenki hogy bunko voltam de azért valaki el kuldi a wr2 be a nitrocity nevu pályát és köszi mindenkitöl a megértés 😊

Szildramor
ejha... eztet megmondtad keményen. Melyik topicban lested el ezeket a szakszavakat? Mellékesen megjegyzem olyan felbontású textúrát teszek rá amilyet már rajzos szemmel is hibátlannak érzek. Gondolom te is
`^-^´ Nem szeretem a kritikusokat. A kritikus ugyanis egy olyan állatfaj, aki szívesen nyilatkozik bármilyen témába és mond véleményt arról, amit mások csináltak. A te véleményed nem sokat nyom a mérlegen amíg nem támasztod alá tettekkel és nem mutatsz fel eredményt. A fene se akar téged megnyerni WR2 rajongónak. Most mondom: egy hónap alatt az összes elfogyott abból a két üzletbõl ahól megfordulok. Tessék alkotni és munkálkodni és a kritikát a kritikára éhes lazabeszédû faszlógató srácoknak tartogatni. Igen megköszönném XD

Én örülök a grafnak, így legalább elfut az erõmûvemen.
Ám a játék meglehetõsen nehéz szerintem, én könnyebbre számítottam.
A drifthez köszi a segítséget!
burjanmate
Nem rossz korához képes. Már csak élesebb tükrözõdés kéne meg valósidejû árnyékok, esetleg nagyobb felbontású textúrák. Hdr nem kell, csak kiégetné a szemünk 😄.

Szildramor
Találtam egy hasonló felnit. Meg tudnád nézni milyen a csillogása Norbi?

Szildramor
Ez egy régi háték. De bírom mikor a mostaniakhoz hasonlítgatják mert azt jelenti még versenyben van. Mellékesen az összes wr2 lemezt eladták abba a két aáruházba amelyikben megfordulok így ha újabb nem is lesz a játék de ismertebb igen 😊

burjanmate
Alapból sem tökéletes, de elmegy. Már csak egy grafika tuning kéne.

Szildramor
Nagyobb ívû kanyarban a Norbi módszere jó de a Norbee Drift Trackon a pontos érkezés miatt és a néha 160 fokos szalagkorlátos kanyarok miatt a sikeres érkezés kedvéért kézifékkel kell írányba állítani a kocsit utána meg finom gázadás majd padlógázzal kilõni a kanyarból miközben adja a driftpontot is. Néztem eredeti driftet és tényleg így nyomják eredeti felvételeken is 😊

Szildramor
az is jkó, de szûk helyen nemlehet 😄 Nevadán gyakoroltam be szalagkorlátok közt ezt az új technikát. Nagyobb ívû kanyarban a Norbi módszerét használom én is 😊

Rezs
Kanyar elõtt csak kormány gáz nélkül és amikor érzed h átlendül a súlypont a kocsi oldala felé akkor adsz neki gázt és ellenkormányt. onnantól kezdve csak a gázzal és a kormánnyal kell játszani. (nyilakkal)

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
hát én nem osztottam meg egy ideje. Újratettem gépet és azóta nincs megosztva

blackjoe
Nekem ez kéneKonvert

\"I\' love this game\"

Szildramor
Én kanyar elött keresztbeteszem kézifékkel majd hagyom csúszniés egy picivel a kanyar elött gázt adok. de ez csak az erõsebb kocsikkal lehetséges. Gyengébbeknél csak kézifék és kanyar után nem lehet sokat driftelni már erõsebb kocsival majdnem dupla annyit enged vagy többet.

Kipróbáltam, h a géphez csatlakoztatom a ps 2-es joyt, és simán viszi, vagyis a játék felismeri! Így már azért picit könnyebb lesz játszani!
Valaki tudná nekem linkelni a Barkas pack-ket<#help>
Szildramor
-Máté: ha felborulsz és pattog a kocsi vagy kiesik a térképrõl WR2-ben: akkor aki készítette nem tud COB filet faragni. Annak nem sok köze van a játékhoz és javítható-cserélhetõ házilag is.

- Black: elõbb oda kellene írnod milyen játékra gondolsz mert most is egy másik játékban kértek tanácsot. Honnan hová konvertálnál ha lenne az a tutorial amit keresel? 😊

Tényleg a forgalommal nem lehet valamit csinálni? Össze vissza ugrálnak a civil kocsik, nagyon idegesítõ
blackjoe
valaki pls segítsen

\"I\' love this game\"

burjanmate
Már a textúra problémákkal is ide irányítottak, de megkérdezem azért ott is XD. Nekem semmi bajom a wr2-vel, nem azért akarom niroba pakolni a cuccokat, csak ott nem csak terepre tudom használni a monstereket meg a teherautókat, meg nem kapnak a kocsik epilepsziát, ha felborulok. A vezethetõ kocsikat átnevezéssel be lehet rakni a forgalomba?

Szildramor
C11-es topicban próbáld. Én nem igazán szeretem azokat. Unalmasak wr2-höz képest. Ott valaki biztosan mond valamit. Én c11-el nem foglalkozom max kilopom belõle a pályákat XD

blackjoe
Hali mindenki! Ha valaki tudna nekem linket adni a covertálos videórol azt nagyon megköszönném!

\"I\' love this game\"

burjanmate
Tudnál linkelni 1 tutorialt, hogy tudom megcsinálni? Vagy miben külömbözik a visszajátszás a játéktól? Ott miért jó?

Szildramor
- Máté: Ezért mondom hogy mákod van. Figyeltek arra, hogy kezdõk semmi ismeretnélkül is áttehessék 😊

- First: is billentyûzettel nyomom. Nem szép visszajátszásnál de egyszerûbb. Én is akarok venni egy márkásabbat 😊 Akkor csak a kocsit kell mondanod és tudok segíteni.

Billel játszok, de nagyon rossz.
Megpróbálok majd szerezni hozzá valami joy-t!
burjanmate
Nekem elég volt átnevezni a textúrák mappáit, mind2 ugyanazt a motort használja. Másnak sikerült.

Szildramor
Hát akkor szerencséd van mert az egy totál más játék. Ha csak a kereke szar akkor örülhetsz neki, mert ha c11-es kocsit teszel wr2-be akkor se a kereke nem jó se a kocsi se a driver szal így jobban jártál, mert nekem az egész kocsit át kell alakítanom, ha azt akarom hogy nézzen ki valahogy 😊

burjanmate
WR2-höz készült kocsi C11-be.

Carmester: az 1 Volga.

Szildramor
Nyomatékleadástól és lóerõktõl függ. Minden kocsinak más és más. Izomagyú driftgépnél tudom csak megmondani, de tudnom kéne pedálokat használsz-e vagy billentyûzet

Hogyan lehet jól driftelni, tudom be kell húzni a kéziféket, de azt szeretném kérdezni, h mikor adjam a gázt, egy kicsit vájak, vagy azonnal?
Szildramor
WR2 es editcarral C11-be?