19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • csabóbp
    milyen engedély nem hallotam semmi engedélyről
    gerge ha szól nekem h engedélyezi akkor küldöm addig sajna bocs de nem küldhetem el !
  • Davidson231
    És csapóbp erre lehet küldeni bármelyik jó:
    [email protected]
    [email protected]
    Köszi még egyszer
  • Davidson231
    Csapóbp légyszi külddd már el a Dacia Logan kombit mert az engedély már kezd lejárni
  • norman001
    jah azt is láttam arra sajna nem mentem ki nem tudtam róla
  • csabóbp
    jaja voltam de nem tökölön hanem előtte egy héttel vol a bp-en a pólus centernél a tesco előtti parkolóban :)
  • norman001
    Ja reptér
  • Szildramor
    Csabó mesélte hogy volt driftbemutatón, de az nem hiszem hogy a tököli volt. Reptéren?
  • norman001
    Hali valaki volt tökölön a drift versenyen?Én voltam rohadt jó volt.
  • Szildramor
  • Szildramor
    Ma 5 éves a WR2 topic :D Köszönet TheDriver-nek a témaindításért 2004 oktober másodikán, még a játék kiadását is meglőzve ^_^ Sok sikert és jó munkát minden alkotónak és köszönet a játékosoknak is képlinkelésért és a fórumon nyújtott segítségekért minden témában!! Reméljük lesz belőle következő rész, de addig sem áll meg az élet: 4-5 pálya készül csak amiről tudok és jópár kocsi. Sok sikert hozzá minden alkotónak és kitartást a befejezéshez :)

- Mindkiller: ha kellenek Oblivion növények: a textúrák közt van még amit nem tettem, bele, de szándékosan beletettem, ha valakinek szüksége lenne rá: használjátok nyugodtan. De megfordult a fejemben az is ha nem lehet a ksézítőket megtalálni lehet hogy ezt kellene elkérni inkább és akkor nem kell annyit szarakodni a növényekkel XD Még linkelek egy videót: úgy tűnik máshol már működik a Racing Gang gyakorlatban szóval csak be kell járatni és mehet a drift és hegyiverseny ezerrel és saját kocsit faragni hozzá hogy egyéni legyen :D Jó szórakozást minden aktív fórumozónak `½_½´ Hegyiverseny itt :)
  • Mindkillers
    Rendben én benne vagyok,és tetszett a pálya hangulata is ezért megpróbálom valami hasonlóra megcsinálni akinát.

• Szildramor
    Tuningolni nem muszáj meg építeni és modellezni tudni sem kell. Ha valaki szeretne teljesen saátot: akkor persze érdemes megtanulni. Én két hondát választok most: motorhangtól matricáig amit tudok azt meg akarom csinálni. De a versenyzéshez és a tagsághoz elég egy kedvenc kocsi is. Az életben sem mindenki maga tervezi a gépét. Lényeg hogy legyen lelkes és akkor életre kel a játék :) Találtam egy videót ami ilyen stílusú model keresés közben. Ilyesmiről lenne szó csak egyedi matrica és kocsigyártás is szinesíthetné :) A tagság semmi megkötéssel nem jár. Egy logót csinálok és azt aki szeretné matricázni kocsiját: felteheti jelezve, hogy Hun-Racing-Gang tag ^_^
    és az ígért videó itt >> Akina mod Video
  • adikakk
    zura videóóó
    on
  • adikakk
    ezek a jó videok valóságba még jobb lhet ot lenni KEDVENC BANDÁIM

én ugyanezt csinálom valoságba mint ezek ja meg ghost ridert utánozom

• bency
    Enis mennek de autot nem tudok kesziteni,de versenybe nagyon jo vagyok!
  • adikakk
    hy all
    én is menék racingolni kocsit késziteni is tudok nagyából

• ChuckyHUN
    Engem érdekelne, de kocsikészítéshez nagyon keveset értek, és arra időm sincs... de racingolnék szívesen
  • Szildramor

Érdekelne akkor ez a racing gang mint akítv tagot? :D az express stílust forgalommal: amikor egy adott útszakaszon kell csúcsforgalomban átszáguldani azt videó formájában lehetne megosztani és persze a multi. Ha fejlődik a játékgyártás remélem a grafika fejlesztését elfelejtik már végre. Forgalomban akarok versenyezni és nem szépen elaludni a táj gyönyörűségében XD Ha érdekel a dolog, akkor csak annyit kéne: mindenki csináljon magának egy kocsit és az editcarokat kb hasonlóra csinálni. egyrészt komolytalanabb mert olcsóbb, másrészt meg végtelen lehetőségek vannak kocsiügyben :) Vidikészítés + multi néha ha ráérzs :D
  • Mindkillers
    Ezt a videót egyszer régebben véletlenül találtam meg,és akkor is nagyon tetszett. Régebben szombat esténként mi is ezt csináltuk csak 2X2 sávon,és persze csak ilyen 100-150 Le kocsikkal nem ilyen rakétákkal :D

De a feeling az hatalmas. A rendőrök akkor még csak VW Borával nyomták felénk az meg esélytelen volt :)

Szép a Honda modell!
  • Szildramor

képpótlás
  • Szildramor

- racing gang ötlet a videó alapján jött anno. Kormánnyal már van értelme is XD RFactoros nagyon szép model. A wrc subaru 2002-es kérvényét már elküldtem a svédeknek. Ezt is szeretném majd kérvényezni és kiadni ha lehetséges. Pár igazi legenda is kéne utcai versenyzéshez. Driftgépből van már sok. Ez a rész volt elhanyagolva eddig nagyon. Eddig ... :D
  • Szildramor

Vettem kormányt és megint felélesztettem magambann a Hondaimádatomat. Remélem a linkelt kép látszani fog. Ha nem majd utólag pótolom. és egy kis vidi a másik törölve lett, de helyette ez is megteszi Megéri :)Osaka: Kanjo Racing
  • bency
    aham,hat ugy eleg gaz!
  • Bence00111
    lehetni lehet ha egy másik modell belsejét használod, csak az a baj h bele kell nyúlni az editcarba, ami azért baj mert akkor nem lehet multizni.
  • lordt0m
    Sziasztok!

Régebben volt belinkelve egy Suzuki Swift a játékhoz. Azt szeretném kérdezni, hogy az mikorra lesz kész, ill. van-e másféle Suzuki
    (Kerestem, de sajnos eredménytelenül)?
  • bency
    Gyari autonak nem lehet csinalni Interior-t?
  • Bence00111
    új Egyiptom :D
  • bency
    Vegre elertem az 500 addon autot!!Most jelenleg 504 auto van bent
  • bency
    gyere skype !
  • adikakk
    qrva jóóóóó
    kiadod vmikor??
    am mivel csináltad a pályát??
  • bency
    xD,nagyon kiraly!
  • Mindkillers
    Single Race képek:

• adikakk
    hy all
    frisült az oldal!!
    WR2 MULTIPLAYER KÉPEK
  • Mindkillers
    Egy kis Motherboard racing??? :D

• Bence00111
    Akkor csinálj :D
  • bency
    Jo lenne meg par auto az 50-es evekbol!Pl egy Corvette vagy egy Cadillac Eldorado!
  • bency
    Szep kepek szep autokrol!:P

• djsaman
    Ha a 3ds max importert használod akkor ott mikor importálom a legördülő menüből kell kiválasztani azt az alap beállítást. Akkor korrigálni fogja a kamera lencse általi torzulást. Ha Obj importál az ember akkor meg marad a szabad kézileg való állítás.:) Mindkiller szívesen, remélem hasznos.:)
  • Mindkillers
    A videód teljesen tökéletes,a kommentek benne stílusosak,és jó hozzá a zene is. A weboldal is nagyon design-os! Köszönjük a tutorialt!
  • Szildramor
    Az igen :D Modeleső lesz remélem és mindenki kiszedi a sajátját másik gémből XD A 3DVia-val is kellene egy. DirectX 8-assal nem sikerült beüzemelnem ezt az okosabbat. A model térbeli torzulás visszaalakítása: azt hogyan csináltad? Nem baj ha az UV elveszik róla: legalább megtanulom :)