19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
csabóbp #14529 milyen engedély nem hallotam semmi engedélyről
gerge ha szól nekem h engedélyezi akkor küldöm addig sajna bocs de nem küldhetem el ! -
Davidson231 #14528 És csapóbp erre lehet küldeni bármelyik jó:
[email protected]
[email protected]
Köszi még egyszer -
Davidson231 #14527 Csapóbp légyszi külddd már el a Dacia Logan kombit mert az engedély már kezd lejárni
-
norman001 #14526 jah azt is láttam arra sajna nem mentem ki nem tudtam róla -
csabóbp #14525 jaja voltam de nem tökölön hanem előtte egy héttel vol a bp-en a pólus centernél a tesco előtti parkolóban :) -
norman001 #14524 Ja reptér -
#14523 Csabó mesélte hogy volt driftbemutatón, de az nem hiszem hogy a tököli volt. Reptéren? -
norman001 #14522 Hali valaki volt tökölön a drift versenyen?Én voltam rohadt jó volt. -
#14521 -
#14520 Ma 5 éves a WR2 topic :D Köszönet TheDriver-nek a témaindításért 2004 oktober másodikán, még a játék kiadását is meglőzve ^_^ Sok sikert és jó munkát minden alkotónak és köszönet a játékosoknak is képlinkelésért és a fórumon nyújtott segítségekért minden témában!! Reméljük lesz belőle következő rész, de addig sem áll meg az élet: 4-5 pálya készül csak amiről tudok és jópár kocsi. Sok sikert hozzá minden alkotónak és kitartást a befejezéshez :)
- Mindkiller: ha kellenek Oblivion növények: a textúrák közt van még amit nem tettem, bele, de szándékosan beletettem, ha valakinek szüksége lenne rá: használjátok nyugodtan. De megfordult a fejemben az is ha nem lehet a ksézítőket megtalálni lehet hogy ezt kellene elkérni inkább és akkor nem kell annyit szarakodni a növényekkel XD Még linkelek egy videót: úgy tűnik máshol már működik a Racing Gang gyakorlatban szóval csak be kell járatni és mehet a drift és hegyiverseny ezerrel és saját kocsit faragni hozzá hogy egyéni legyen :D Jó szórakozást minden aktív fórumozónak `½_½´ Hegyiverseny itt :) -
#14519 Rendben én benne vagyok,és tetszett a pálya hangulata is ezért megpróbálom valami hasonlóra megcsinálni akinát.
-
#14518 Tuningolni nem muszáj meg építeni és modellezni tudni sem kell. Ha valaki szeretne teljesen saátot: akkor persze érdemes megtanulni. Én két hondát választok most: motorhangtól matricáig amit tudok azt meg akarom csinálni. De a versenyzéshez és a tagsághoz elég egy kedvenc kocsi is. Az életben sem mindenki maga tervezi a gépét. Lényeg hogy legyen lelkes és akkor életre kel a játék :) Találtam egy videót ami ilyen stílusú model keresés közben. Ilyesmiről lenne szó csak egyedi matrica és kocsigyártás is szinesíthetné :) A tagság semmi megkötéssel nem jár. Egy logót csinálok és azt aki szeretné matricázni kocsiját: felteheti jelezve, hogy Hun-Racing-Gang tag ^_^
és az ígért videó itt >> Akina mod Video -
#14517 zura videóóó
on -
#14516 ezek a jó videok valóságba még jobb lhet ot lenni KEDVENC BANDÁIM
én ugyanezt csinálom valoságba mint ezek ja meg ghost ridert utánozom
-
#14515 Enis mennek de autot nem tudok kesziteni,de versenybe nagyon jo vagyok! -
#14514 hy all
én is menék racingolni kocsit késziteni is tudok nagyából
-
#14513 Engem érdekelne, de kocsikészítéshez nagyon keveset értek, és arra időm sincs... de racingolnék szívesen -
Érdekelne akkor ez a racing gang mint akítv tagot? :D az express stílust forgalommal: amikor egy adott útszakaszon kell csúcsforgalomban átszáguldani azt videó formájában lehetne megosztani és persze a multi. Ha fejlődik a játékgyártás remélem a grafika fejlesztését elfelejtik már végre. Forgalomban akarok versenyezni és nem szépen elaludni a táj gyönyörűségében XD Ha érdekel a dolog, akkor csak annyit kéne: mindenki csináljon magának egy kocsit és az editcarokat kb hasonlóra csinálni. egyrészt komolytalanabb mert olcsóbb, másrészt meg végtelen lehetőségek vannak kocsiügyben :) Vidikészítés + multi néha ha ráérzs :D
-
#14511 Ezt a videót egyszer régebben véletlenül találtam meg,és akkor is nagyon tetszett. Régebben szombat esténként mi is ezt csináltuk csak 2X2 sávon,és persze csak ilyen 100-150 Le kocsikkal nem ilyen rakétákkal :D
De a feeling az hatalmas. A rendőrök akkor még csak VW Borával nyomták felénk az meg esélytelen volt :)
Szép a Honda modell! -
képpótlás -
- racing gang ötlet a videó alapján jött anno. Kormánnyal már van értelme is XD RFactoros nagyon szép model. A wrc subaru 2002-es kérvényét már elküldtem a svédeknek. Ezt is szeretném majd kérvényezni és kiadni ha lehetséges. Pár igazi legenda is kéne utcai versenyzéshez. Driftgépből van már sok. Ez a rész volt elhanyagolva eddig nagyon. Eddig ... :D -
Vettem kormányt és megint felélesztettem magambann a Hondaimádatomat. Remélem a linkelt kép látszani fog. Ha nem majd utólag pótolom. és egy kis vidi a másik törölve lett, de helyette ez is megteszi Megéri :)Osaka: Kanjo Racing -
#14507 aham,hat ugy eleg gaz! -
Bence00111 #14506 lehetni lehet ha egy másik modell belsejét használod, csak az a baj h bele kell nyúlni az editcarba, ami azért baj mert akkor nem lehet multizni. -
lordt0m #14505 Sziasztok!
Régebben volt belinkelve egy Suzuki Swift a játékhoz. Azt szeretném kérdezni, hogy az mikorra lesz kész, ill. van-e másféle Suzuki
(Kerestem, de sajnos eredménytelenül)? -
#14504 Gyari autonak nem lehet csinalni Interior-t? -
Bence00111 #14503 új Egyiptom :D -
#14502 Vegre elertem az 500 addon autot!!Most jelenleg 504 auto van bent -
#14501 gyere skype ! -
#14500 qrva jóóóóó
kiadod vmikor??
am mivel csináltad a pályát??
-
#14499 xD,nagyon kiraly! -
#14498 Single Race képek:
-
#14497 hy all
frisült az oldal!!
WR2 MULTIPLAYER KÉPEK
-
#14496 Egy kis Motherboard racing??? :D
-
Bence00111 #14495 Akkor csinálj :D -
#14494 Jo lenne meg par auto az 50-es evekbol!Pl egy Corvette vagy egy Cadillac Eldorado! -
#14493 Szep kepek szep autokrol!:P
-
#14492 Ha a 3ds max importert használod akkor ott mikor importálom a legördülő menüből kell kiválasztani azt az alap beállítást. Akkor korrigálni fogja a kamera lencse általi torzulást. Ha Obj importál az ember akkor meg marad a szabad kézileg való állítás.:) Mindkiller szívesen, remélem hasznos.:) -
#14491 A videód teljesen tökéletes,a kommentek benne stílusosak,és jó hozzá a zene is. A weboldal is nagyon design-os! Köszönjük a tutorialt! -
#14490 Az igen :D Modeleső lesz remélem és mindenki kiszedi a sajátját másik gémből XD A 3DVia-val is kellene egy. DirectX 8-assal nem sikerült beüzemelnem ezt az okosabbat. A model térbeli torzulás visszaalakítása: azt hogyan csináltad? Nem baj ha az UV elveszik róla: legalább megtanulom :)