World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Norbinak átküldtem az R32-est belsõ nézettel mindennel és állítható kerékátmérõvel Norbinak köszönhetõen, ha ki akarod próbálni. És minden nyitott rajta természetesen: szal alakítsd át nyugodtan ha túl erõsre sikerült volna 😊
Naruto: a sok hülye spamjeid már nem fogják szétkúrni a weboldalt 😊 köszönhetõ az Image Resizer nek 😄
Aki HWRMT tag és nincs fent nekem msn en küldjön egy privát üzenetet ITT és megadom a címem neki.
Új weboldalról még annyit hogy a FÓRUM ot tessék használni... ahol lehet kérni megosztani stb, Mellette nemsokára lesz a fõmenüben CHAT lehetõség és még annyi hogy ha van itt SG sek közül valakinek youtube on videója akkor legyen szíves elküldeni a linkjét ITT priviben, mert az oldalon lesznek youtube os videók feltüntetve és ha lesz annyi video akkor random szerüen fog 3-4 db ot kidobni mindig.
Innentõl szeretném minden kedves látogató tag vagy modder tõl elvárni a kulturáltságot és senki ne spam eljen, feleslegesen senki ne tegyem be naruto figurákat a hírekhez, mivel én úgy gondolom a naruto nak semmi köze a HWRMT vagy WR2 höz, ha mégis más játékról van szó.... letöltéseket is eltudom akár úgy rendezni de más játékokhoz ott a FÓRUM! tessék majd azt használni ha valami nem wr2 es dolgot szeretnétek megosztani.
Szerintem ennyit szerettem volna közölni, így kiadás elõtt csak azért hogy ne egy szétszedett oldalra számítsunk.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Alakulgat a növényzet is közben:
Szépen,lassan haladok,majd ha kész lesz a Béta verzió majd akkor lehet tesztelni 😊
TDU nick: HUN_Matt_92
`^-^´ Nem szeretem a kritikusokat. A kritikus ugyanis egy olyan állatfaj, aki szívesen nyilatkozik bármilyen témába és mond véleményt arról, amit mások csináltak. A te véleményed nem sokat nyom a mérlegen amíg nem támasztod alá tettekkel és nem mutatsz fel eredményt. A fene se akar téged megnyerni WR2 rajongónak. Most mondom: egy hónap alatt az összes elfogyott abból a két üzletbõl ahól megfordulok. Tessék alkotni és munkálkodni és a kritikát a kritikára éhes lazabeszédû faszlógató srácoknak tartogatni. Igen megköszönném XD
Ám a játék meglehetõsen nehéz szerintem, én könnyebbre számítottam.
A drifthez köszi a segítséget!
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
\"I\' love this game\"
- Black: elõbb oda kellene írnod milyen játékra gondolsz mert most is egy másik játékban kértek tanácsot. Honnan hová konvertálnál ha lenne az a tutorial amit keresel? 😊
\"I\' love this game\"
- First: is billentyûzettel nyomom. Nem szép visszajátszásnál de egyszerûbb. Én is akarok venni egy márkásabbat 😊 Akkor csak a kocsit kell mondanod és tudok segíteni.
Megpróbálok majd szerezni hozzá valami joy-t!