World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csucsu2030
<#eljen> Privát üzenet ment!

Szildramor
Norbi: egy tökröt kérhetnék? 😊

Bocs a bunkoságért és nagyon meg köszönném és az nagyon jól esne ha segítenél 😊 mert próbáltam már keresni cracket elõre is meg köszönném
by:maxonklex
Csucsu2030
Hali!

Te ezt a játékot letöltötted és ez a hibaüzenet arra utal, hogy szar a crack-ed hozzá.
Na most

VAGY szépen kérsz <és ne legyél bunkó! (mint biliard10)> és akkor segítek

VAGY megveszed a CD Galaxisban 1790 Ft-ért

Csucsu2030
VAGY szépen kérd! (és ne legyél bunkó!) és akkor segítenek

VAGY használd kicsit az agyad meg a google-t!
Ez a pálya nekem se volt meg eddig de a #13172-ben lévõ linked alapján megtaláltam és úgy hogy kapásból kidobott 3 tárhelyet a google amin fennt van. (nem telt 2 percbe)

Sziasztok én most keztem ezt a játékot és nem nagyon vágom és mikor el inditom a játékot ezt adja be :S ha valaki tud segíteni az irjon már
e-mail cimem : [email protected]
biliard10
akk kuldje már el a linkjét amin le is lehet tölteni

ja

biliard10
valakinek meg van ez a pálya : pálya

köszi😊

ChuckyHUN
r32/3? gtr

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Lehet h hülye vok: de ez milyen autó?
jól nézki 😊

Szildramor
sikerült a rács Norbi 😊

biliard10
de nem tom hol kelletölteni az alagut utáni pályát sorry

Ezt összevágták!Az autobanh-ban bemegy egy alagútba és utána új játékot kezd a Nstad-ban és beteleportaált egy alagútba.
biliard10
pálya 04:17 töl nézd nekem az a pálya kell

biliard10
de én nem ere gondoltam ez a landster én meg a nitro city keresem

gerge93
nem pont így akartam de így is jó

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

gerge93
nem törölték a pályát----> vanLink.... GR-en fent

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

biliard10
mert nem találom hol kel letölteni

biliard10
helosztok valaki privibe kuldje már el a nitro stand nevu pályák traffical

Szildramor
majd ha szépen kérsz és nem baszogatsz mindennel percenként 😛

biliard10
na mindegy késitsd már elöé és rakd már fel flirefrontra

biliard10
aha

Szildramor
Jaaa. A Nitro város? El is felejtettem hogy megígértem. Egész éjjel fejlesztettem. Nem tudom mért törölték a letöltõ linkjét ennek is. De biliárd nem fogom az összes törölt letöltõs linkû pályát átpostázni. Szép dolog a nagylelkûség, de 4-5 gigányi anyagot nem fogok megosztani. Ha találtok valami FTP-s megosztást ahová feltöltöm és ti leszedhetitek az rendben van, de nem vagyok szervergép. Akinek kell: oldja meg a letölthetõségét. Így is több 10 gigányit osztottam meg már de hülye azért nem vagyok ^-^

biliard10
hello csucsu és naruto CsuCsu: ismerem ezeket és meg vok vele elégetde mindenkinek ajánylom nagyon jo Naruto: am készen van a pályakombinácio? ja akit érdekelkérje el privátba ja kéritek ja és egy videotés kaptok :Pálykombinácio audi A8 al ezt a pályát kaphatjátokmeg narutotul
köszi mindenki este találkozonk naruto ugye msn en?

Csucsu2030
Akit érdekel "egy pár darab" régebbi (tavaly elõtti) addon-autó, annak itt van két link.

WR2_Bonusfiles.part1.rar

WR2_Bonusfiles.part2.rar

Szép lett ez a skyline. Te csináltad?
Szildramor
ennek kenne japános belsõ 😊

dmx
Csá all! Valaki el tudná mesélni egyszerûen hogyan lehet multizni? Kell hozzá patch vagy valami? Annyit tok hogy a módokat meg kocsikat egyeztetni kell de itt kifújtam... elõre is kösz!

Burn tire, not your soul!

nomeg hogy nincs kuplung

Hoffi
én g25-tel tolom egyetlen bánatom hogy nincs a játékba meg nemis lehet sehogy hozzá h-shiftert használni😞

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Szildramor
Karbon elég volt amut küldtél 😊 jutott belõle mindenhová. A szárnat kicsinyítedded modellerben vagy eredeti méretarány?

Rezs
Elfelejtettem elküldeni a carbon texturát felirat nélkül de látom megoldottad. Viszont lehetne szélesebb ez a szárny.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
Köszi 😊

Rezs
jobboldali... persze

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
voltam csak csináltam a ladát és psszívra tettem magam. Tudsz nekem vágni egy baloldali tükrüt is ladára? Már csak az hiányzik a Fiatomról 😊 matricás spoiler meg + 2 extra 😄 ez lenne a harmadik

Rezs
Elméletileg igen, de ahhoz megkéne nézni a modelt.
MSN?

Szildramor
Norbi: csak a kocsi belsejét át lehet tükrözni? Átfordították európaiba, de nekem az eredeti japó kellene mert nem illik hozzá. Csak a kormányt és üléseket át lehet tüközni hogy visszaálljon a rend?

Levi: ez a pálya rédekes. Lehet hogy nem kiadott map 😊

sovatalevi

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

sovatalevi

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

sovatalevi
ez a garázs melyik mapon van? talán Nevada?

Szildramor
Logitechet vegyél. Nem kell feladni egybõl, van azért esély 😄

Akkor adjam fel, h kormánnyal játszak?
Ti mivel irányítjátok? mert billentyûzettel rossz. csak satufékezni lehet, és teljes gázzal elindulni, az irányításról meg nem is beszélve
Nekem ami volt, az nem mûködött rendesen, több haveromnak is volt ilyen, és nekikse mûködött...hol mûködik-hol nem

Ezt a kormányt még a psx-hez kaptam, ami nem most volt.
Most találtam meg itthon és gondoltam kipróbálom.
Szildramor
MANTA Compressor3 Supreme kormány ha jól láttam? Hát egészen véletlenül nekem manta márkájú 5 gombos játékegerem van mert kardozós játékhoz elengedhetetlen. Teljesen tökéletesen mûködik úgy, hogy ütöm-vágom és a +gombok is le vannak terhelve teljesen. 2 év teljeskörû garanciát nem tudtam kihasználni mert kutya baja és a billentyûk sem engedték el magukat. Egy 5 gombos játékegér ára 5-7 vagy 12ezer forint. Ez a "szar" egy ezres volt és végigverem hazai pályán a németeket saját szerójukon. Ha 40 ezres egeret vesznek: akkor is. Ilyen az élet 😄

Ehhez a kormányhoz nem tudok segíteni, öcsémnek is volt ilyen...ez a 7.000ft-os kivitel, szerintem elég gagyi. Nekem, és 1-2 másik embernek az volt a bajunk (logitech-nél, és más márkánál is), hogy ha be akartál állítani egy kormánytengelyes, vagy pedáltengelyes irányítást, megfagyott a gép. Itt arra jöttem rá, hogy ezután alt+tab, kilépsz asztalra, aztán vissza, és lám elfogadta amit akarsz 😊)

Szildramor
Kész a Norbee Drift Track. Akit érdekel tegye a nevada v1 v2 v2 mappákat egy újmappába és az elkülöddet tegye majd bele. A legkeményebb driftpálya. Kezdõknek nem ajánlom. Tanulni japán jó lesz ez 5 ös nehézségi fokozat vagyis szalagkorlátok közt kell driftpontot szerezni. Bazz: olyan mint egy másik játék. Szedtem hozzá pár igazi gumifüstölõs játékzenét. Én is most tanulom az ötös nehézségi fokot. Japán négyes, Italy4 track 2 és 3 között ( jó tanuló pálya) , tesztcenter 10 meg egyes vagyis kocsi viselkedését lehet tanulni rajta. Pályaosztás este 9 körül lesz miután hazaértem. Akina erõsségû kanyarok és köszi Norbi: ennyire nehéz driftpályán még nem mentem semmi más játékban így, hogy 100% szim ^_^

Majd estefele vagy délután nézzél fel, mert délelött évzáró van sulimba meg kell segíteni melózni faternakutána sry hogy 3 hszbe írtam majd máskor 1-be írom😄