19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#14409 ne hasonlítsd a technikáinkt csillagom. Nem mindenki kétszínű mint te szal ezt a politikai körökben (nem mondom meg melyik oldalon) jólismert és bevált visszamutogatási technikát itt én nem alkalmaztam volna. Ez a "jó, de a másik is ugyanúgy lop" épp nálunk is kimeőben van a divatból. Megmondom neked mért is nem ajánlom ezt Bencus: abban az esetben ha nem kiegyenlített a küzdelem, vagyis az eggyik fél eljátszotta a bizalmat: ez a technika nem jelent kibúvót a heylzetéből. Szálj egy kicsit magadba inkább és gondolkodj el: mi az a határ amiért bármilyen kapcsolatot vagy barátságot képes vagy felhasználni önzésed kielégítésére a közeljövőben. És ezeket a tévéből és újságból kiollózott technikákat ne fórumon gyakorold. Ez után a szarkeverés után nem bocsánatot kérni kell 14 éves "barátom", hanem egyszerűen el sem kell követni. De ha neked a becsületed nem jelent semmit akkor persze én kérek elnézést. Akkor hajrá hajrá és leszel te még nagyobb király abban a körben ahol ezt tapsal jtalmazzák: a nagybetűs élet... -
#14408 xD,jol elvagyok ti ketten!:D -
Bence00111 #14407 neked már mindenesetre jólmegy... -
#14406 te a becsületedet játszottad el. Ez kritikán aluli vagyis ilyet tőlem nem tanultál és nem hallhattál soha. A mások szövegének a kiforgatásán még finomítanod kell egy ügyvédi vagy politikusi karrierhez... -
Bence00111 #14405 leszarom a kritikát ahogy tanítottad -
#14404 Kijátszottad a bizalmamat és ezen ha még tudsz magyarázni és a tettedet még fényesíteni: akkor cak gratulálni tudok. Amikor azt írtam neked hogy egy pletykás picsának tartalak akkor pont arra gondoltam ezalatt, hogy egy baráti kapcsolatnak látszó helyzetet íly módon kihasználni ahogy egy 14 éves "szende" kisfíú teszi: egyenértékű számomra egy fondorlatos, ügyeskedő és sunyi pletykafészek technikájával, ahogyan más bizalmába férkőzve játsza a kis üzelmeit. Nem simán csalódtam benned Bence. A szememben te egy pletykás szarkeverő picsa szintjére sülyeddtél ezzel a modellkijátszásos játékoddal. És az hogy Norbi és Blox megbocsátott neked az nem azt jelenti, hogy a "barátságunkat" kihasználva tőlem kijátszott infó és a bizalom ilyen módon való önös érdekeknek való alávetése után nálam is fehér lappal indulsz. Ajánlom neked az ügyvédi pályát esetleg politikus vagy még van pár hasonló ehez a mentalitáshoz illő amit te 14 évesen teljesen készségszinten használsz. Részemről téma lezárva. A másik meg csináljon valamit. Akár egy modelt is kikuncsoroghat legalább a témával kapcsolatos lesz végre... -
Bence00111 #14403 Nem kezdek el veled veszekedni mert nincs hozzá kedvem.
Biztos igazad van, mert nem viselnéd el ha nem lenne az.
Amit aznap írtál annak a negyede sem volt igaz.
Nem nyalom Opelfannak a seggét hanem igazat adtam neki, mert ugye tudjuk, hogy nemcsak neked lehet igaza. Részemről ennyi -
#14402 Opelfannak igaza van volt és lesz. És ha jól megfigyeled Bence: amióta volt az a kis afférod Bloxékkal és a Norbis model kijátszásával azóta kicsit berágtam rád. Tőlem tudtad meg az egész modelcsere dolgot, tőlem tudtad meg azt is, hogy Norbi csak úgy adta oda Blind-nek GTA-ból a modelt, hogy ne adja oda senkinek. Én voltam az aki semmit nem sejtve odatam Blind oldalcímét hogy aztán elkezdhesd sunyi kis játékodat. Ha Norbi nem meséli el, hogy a kikuncsorgott modelt visszamuogattad neki, akkor sosem tudtam volna meg milyen kis játékot folytattál te a háttérben. Én bocsánatot kérrtem Norbitól, egyrész, hogy elmondtam neked mindent mert megbíztam benned, másrészt meg a GTA-s Blindes kapcsolat miatt. Az alul látható Skyline KPGC10 volt a modelcsere alapja. Az amit csináltál nem csak az én bizalmamnak a kijátszásáról szolt, hanem a többiekéről is. Ha ezek után bármiben még tudsz ártani és szartkeverni ám áldásom rá. az amit csináltál az nem magyarázható a 14 éveddel fiam. Én bocsánatot kértem, azért, mert hittem neked. Nélkülem nem keverhettél volna szart az tuti. Bíztam benned és te visszaéltél vele. Részemről ennyi. Immár nyalogathatjátok egymás hátsóját opelfannal. Ezek után ez csak természetes. Ennyit a te barátságodról vagy minek hívtad ezt annakidején. -
#14401 En 15 vagyok,es telleg nem tanulok szinte semmit,ami fontos azt reggel a suliba!:D -
Bence00111 #14400 Szerintem Opelfannak igaza van:) A 14 éves srácok tényleg nem tanulnak hanem hazamennek és gépeznek egész nap. Jobbesetben azért tanul is 1 órácskát.Az tuti, hogy ő már látott 14 éves gyerekeket:D Én már csak tudom, mert én is annyi vagyok :D -
#14399 Milyen CD-d van? Elvileg egyből felmegy az egész hacsak nem másolt :) ha másik verziót keresel akkor mindenképp 4 giga körüli verziót keress. A többi meg van vágva vagy nem teljes verzó stb. Sok sikert! -
#14398 kb. -
#14397 Sziasztok!Annyit szeretnék mondani,hogy amkor elindítom akkor nem bírja beolvasni a cd-t!Azt mondja hogy tegyem be a 2-es cd-t?? -
#14396 Na ne tessék bántani a rajzolást, és a mangát.:) Mind 2 jó dolog, én nem vagyok manga mániás de nekem igenis tetszenek ezek a rajzok, rajzfilmek. Egyes animek vetekednek, sőt lekörözik az amerikai agyon cseszett filmeket.:) És az, hogy megcsinálnak egy ilyen rajzfilmet, elég durva munka áll mögötte, főleg a régiekre értem ahol még számítógép sem volt.:)
De számítógépél is hosszú folyamat.:) Nekem is voltak manga rajongó osztálytársaim, "ők ráadásul elég fanatikusok voltak:D", mégsem bántottam őket soha ezért. Mert mindenkinek van valami mániája, hobbija ami kell is, ami mögé elrejtőzhet a hétköznapi szarságoktol.:)
És ez így van rendjén.:) Peace!:D -
#14395 A "faszlógatás" a Te reszortod..., semmihez sem értesz ezen kívül, napi szinten ezzel foglalkozni pedig elég nagy "faszlógatás", különösen nagy ha már valakinek ez az életcélja, inkább vennél a kezedbe egy helyesírási kéziszótárt és azt olvasgatnád. Látom kivágta a kultúra a biztosítékot, amikor már kifogysz az amúgy is sekélyes szókincsedből, mondanivalódból akkor sértegetni próbálsz :), 8 osztályod megvan különben? :), na húzzál innen inkább mangát rajzolni, tegyél magadba egy Unicumot és verd ki, hogy jobb napod legyen.:) -
#14394 woowiis :D KPGC jippé -
#14393 -
-Krom bácsi emlékműve világosan.
Opelfam: szép estét csillagom. Készülj a hétfői droidszivatásra meg pár általad poénosnak szánt köcsög beszólásra. El vagy te tévedve csillagom. Egy kocsit csinálsz: fellinkeled és majd az akit érdekel: mgbírálja. Te itt ne akarj tanárt játszani. Ez nem egy katedra ahol minden hatalom egy kisstílű diktátor kezében összpontosul. Bizonyítsd be hogy nem egy szaros tejbetök tanári pályára tévedt gyíkfing vagy. Csinálj egy kocsit ami tökéletes és ne rettegj a kritikától hanem adj okot a kritizálásra végre. Nem a kritika körül forog magyarország, hanem a kritikusok körül. A kritikus egy olyan nemes faj, aki átvegetálja az életét és véleményalkotását hiszi első sorban produktumnak. Vagyis: faszlógatás és szájjártatás helyett tessék beszállni és versenyt kreálni. Nyugdíj körül járó remegő kezű okostojások meg ne fórumozzanak tanár úr. Bujjon bele a heti újságba és legyen büszke a tanári pályára. A droidok fölötti végtelen hatalom vakítsa el a félkegyelmű parasztokat az iskolapadban. -
#14391 Sajnálom kisöreg, hogy nem olvastad el mert Neked írtam, ugyanis a javadat szolgálná!!! Lehetne éppen címe is pl.: Tanácsok, hogy ne tegyük magunkat nevetségessé... :)
De mondhatom úgy is, hogy úgy tettél az én hsz-emmel mint a kötelező olvasmányaiddal és a pedagógiás tárgyaid könyveivel :). Igaz kolléga úr? :D
Mindenki másnak:
Mivel nem olvasta el a hsz-emet amiből okulhatott volna, most itt megkérek mindenkit, hogy ne röhögje ki szegény Narutot a helyesírási hibái miatt, nem tehet ő arról hogy diszgráfiás!:D -
-Egy kis témával kapcsolatos is legyen má aztán a piszkos munka :D
Plefa: Aki így beszél a diákjairól nyílvános fórumon az sokat elárúl arról hogy mekkora TANÁR is ő valójában. Nem olvastam el csak az első sort. Nem sok jót ígért. Aki nem tiszteli a diákjait az nem érdemel tiszteletet ő maga se. Droidozni diákot fórumon? Ennyit rólad.. Bizonyítottad rátermettségedet a pályára. Alászolgája :P -
#14389 Volt egy kis félreértés köztünk Narutoval, az biztos ezután hogy ő nem bírja a kritikát de ő aztán bárkit kritizálhat. Egyszerűen röhögnöm kell azon a szaron amit leírt ezért be is másolom ide:
Szildramor írta, 2009. 09. 24. 21:54
Annyit zárásként tanár úr hogy magam is tanári szakon végeztem. Ennek semmi köze az editcar fejlesztés vidihez amit az oldalamon megtekinthetsz működés közben ezen az oldalon >> http://www.youtube.com/watch?v=g8whR4ppQNE&feature=channel_page&fmt=18 <<
és mellékesen annyit: a diákok tudásszintje bármit is tanítasz kérlek szépen a te munkád eredménye. Még ha hülye akkor sem linkelek fórumon véleményt a tanítványaimról. Na mindegy: nem vagyunk egyformák ami nem is baj. Tiszteletem
Erre itt szeretnék reagálni:
Kedves Naruto, Te végeztél tanári szakon? :D Hol Nyíregyházán? :D Na ne röhögtess! Amilyen helyesírási hibáid szoktak lenni nem is beszélve néhány fogalmazásbeli zavarról én már azon is meg lennék lepve, ha egy szobafestő és mázoló szakmát képes lennél elvégezni.
Azt látom, hogy egyetlen napot nem tanítottál még életedben, sőt módszertan óráról is hiányoztál mert csak frázisokat pufogtatsz a tanításról. A droid alatt nem a tudás minőségét értem, hanem az értelmi színvonalát a diáknak, egyébként csak megsúgom neked, mindegy, hogy milyen módszert használsz, mit és hogyan tanítasz mert ha a gyerek olyan szinten ignoráns nem fog senkivel sem foglalkozni, nem ül le otthon tanulni, hanem pl. csak idióta kis miniszoknyás manga-lánykákat rajzolgat amikre suttyomban rejszol a szoba sötétjében. Mellesleg megjegyezem, hogy lényegtelen, hogy mely tanítványom hülye, nevet nem írtam le így aztán engem semmilyen formában semmiféle felelőség nem terhel, ha tanár lennél tudnád miről beszélek, így viszont sajnos csak makogsz a sötétségbe a magad kis 16-17 éves színvonalán.
Na ne haragudj! Az a videó amivel menőzni akarsz egy vicc alapjául szolgálhat legfeljebb, mi a fenét akarsz Te ezzel bizonyítani? Egy 9. osztályos is képes ilyet csinálni ha van rá affinitása! Volt szerencsém két szakdolgozatot is bírálni a múlt tanévben mindkettő multimédiafejlesztés volt. Isten a tanúm, hogy nem lehúzni akarom a videódat de nem szeretném jellemezni a munkád és azon emberek munkái közötti különbséget, akiknek a szakdolgozatát bíráltam. Esetleg akkor az a vád érne, hogy rosszmájú vagyok és hazafelé beszélek, sajnos hozzá kell tennem, hogy mindkettő dolgozat 2-es színvonal volt (megmagyarázom, hogy biztosan megértsd, amit mondani akarok: nem a tiéd a jobb), most akkor kérdezem én, hogy hol van az a bizonyos tudás mögötted amit a tanári diploma mellé kaptál? Vagy tesi szakos voltál? :D
Persze tanár :D
Mellesleg azt még elmondom Neked, hogy mielőtt valami új marhaságot leírsz nekem válaszul, egy tangás manga-lány lerajzolása és egy új modell alkotása között vedd elő azt a bizonyos módszertan és oktatáselmélet könyvet majd nézz meg közelről egy 14 éves gyereket :D.
Innentől fogva nem érdekel a téma írogathatsz akármit, mellesleg kár hogy nem veszed észre magad ebben a fórumban hogy úgy majdnem mindenki utál Téged a viselkedésed normáid miatt. Mi a fenéért nem takarodsz el innen a rákba és hagyod meg ezt a jó kis fórumot a normális embereknek??? -
#14388 hy all
egypt terepezés hegymászás
-
#14387 Nem gondolok semmit. De szerintem megvan az olaszpack egyes neked. Ha megvan akkor lehet vele szórakozni. Ha nincs akkor ott az s14 amit linkeltem. A fizika csúszás-tapadás és a drifteléshez szükséges tolóerő nálam a lényeg. Ha ez nincs egyensúlyba akkor az egész hitelét veszti. Első a tapadás mint ezen a vidin -> Mugen RR ami nélkül halott a táblázatkezelés , második a drifteléshez szükséges tolóerő ami kihúz a kanyarból mint ezen a videón is látható Drift original japcsi - Namármost: a realitásnak az a szintje amit te képviselsz a droid diákjaid elött nálam nem állja meg a helyét. Egy tanár se kerüljön a szemem elé mindeddig míg be nem bizonyította, hogy a diplomája mellé tudást is csatoltak annakidején :P -
#14386 "Egy lambó nem lada és ezt Norbi is tudja." Ezt nem igazán értem minek írtad le mert se Lambónak se Ladának nem készítettem Editcart illetve de igen egy Nivának. "Mert ugye ha fogod a lexikont és átmásolod az adatokat akkor bár tudhatod Norbi msn címét: azon ő se segíthet XD" Nem igazán értem hogy mit is makogsz nekem, csak azt látom, hogy teljesen amatőrnek gondolsz. Ezek a megfogalmazások igazán magukért beszélnek :D, részeg voltál amikor írtad? Nem tanítalak én téged véletlenül? Félelmetes párhuzamot tudok felállítani közted és néhány droid diákom között :D. -
#14385 Mi ez Bency? Régésznek készülsz? :D Lesznek Dirtes modellek. Suzuki is az. Ha nem is a rase touareg de amit linkeltem hétvégén az is mind Dirtes model volt kivéve a Hondát "_" -
#14384 DIRT-bol kene konvertalni par verdat szerintem,onnnan nagyon zsir verdakat ki lehet ,mint pl az S1 vagy a Stratos is nagyon szepek lettek,de meg ott van az X3,vagy a Race Touareg,405 Pikes Peak es stb!Ha valaki tud konvertalni nagyon szepen kernem hogy ha megoldhato konvertaljon at par verdat! -
#14383 Rohadtul megkinlodtam hogy e kepeket megcsinaljam!
-
Bence00111 #14382 vagy c11-es beállítás vagy Wr1-es. vagy szimplán szar:) -
#14381 Sajna nem fog semmit a légellenállás :( nálam nem hat semilyen irányba. Kéne írni Kromnak hogy üzemelje be ha már beletette. Ez az EVO ugyanannyi idő alatt érte el a 179 et és ugyanott a pálya azon a részén. Már csak azt kéne megtudni mi a bánatért van benne ez a funkció ha nemmegy `|_|´ -
BillyG #14380
Honda Civic 1994-készülget -
#14379 EditCar újítási ötlet jutott eszembe hazafele jövet. Aki érti az figyeljen :D Na: ha a kocsi driftelhetősége a lóerők számának növelésével érhető el, akkor a gyorsulás is sajna dinamikusan nő. A gyorsulási adatokat lehet befolyásolni a kocsi sulyának növekedésével, de ez erősen befolyásolja a fizikai tulajdonságokat is vagyis olyan lesz mint egy elhízott viziló mocsárvidéken. Ha a tapadási adatokkal játszik az ember hogy a lóerő a helyére kerüljön: akkor csúszikázni fog és vezethetetlenné válik sportkocsi szinten meg nevetségessé XD Egy adat van amihez még nem nyultam soha: ez a légellenállás. Vagyis mi lenne akkor, ha a suly az sztenderd lenne és a lóerők felpumpálásával arányosan a légellenállással visszafékezhetnénk a gyorsulást. Így a kocsi kisebb teljesítmányű motor érzetét és gyorsulását mutatná? Kérem aki ért hozzá és van kedve játszani az adatokkal egyik driftgépemen tesztelje le: mennyire lehet visszafogni a lovakat szembeszéllel XD Tesztelési célból a Nissan Silvia s14 et ajánlom. Gyorsulásvisszaszorítási teszt eredményeket nyugodtan töltsétek fel bárhová. A tapadásba es lóerőbe belenyúlni nem szabad. Azt nem fogadom el mert akkor nem azt teszteltük ami a kísérlet lényege lenne :D íme a link >> S14 << Lóerőket tessék kifújni ezzel a progival XD >> EditCar by Krom Jó munkát :) -
#14378 Sok szep kep kovetkezik!!!
-
#14377 Egy lambó nem lada és ezt Norbi is tudja. Másrészt meg ha az adatok nem stimmelnek EditCar progiban, márpedig szar a táblázat rugókeménység meg váltófokozat is viszonylagos, akkor nem sok újat tudsz mutatni. Mert ugye ha fogod a lexikont és átmásolod az adatokat akkor bár tudhatod Norbi msn címét: azon ő se segíthet XD Inkább csinálj saját kocsit. A példamutatás biztosan hatni fog rám is :P -
#14376 Ha gondolod küldj át 1-2 autót és megcsinálom a beállításokat, csak nem tudom mi lehet a reális egy agyon tuningolt autónál. Norbee-nak megvan az msn címem itt nem szeretném a közösbe leírni :D. üdv. -
#14375 Sámán: a tutorialt sikerült renderelni? Milyen progik kellenek majd hozz? be kéne szereznem párat. -
- utólag pótoltam :) -
- a német autók szerelmeseinek üzenem: az erő velük van XD hát nem gyönyörű? Norbi jóvoltából szebb lesz mint az eredeti model :)
- amennyiben a kép nem jelenne meg előre is bocs - -
-
Davidson231 #14371 szívesen máskor is -
#14370 Köszi hogy szóltál,kijavítottam!