World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gerge,Te hogy raksz fát a pályára?

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Azért várom még a tanácsokat, hogy tudok 55%-ra jutni és aktiválni a következõ küldetést.<#wink>#wink>
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Így semmilyen telepítõs cuccot nem tudok felrakni hozzá...:S
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Tudom hogy melyik verseny sorozatról beszélsz. A menüben látszik 3 verseny (300 SL Classic I-II-III). Követelménynek a 3. helyet írja az elsõnél, a második egy sebesség elérõs, a harmadiknál van két verseny és ott is a 3. hely a követelmény. Én már végig csináltam az egészet 1-3 helyezésig de még mindig 54%-on áll...:S. Szóval várom a további ötleteket. A "No Escape" elõtti küldetésben van 4db verseny és ott meg semmit nem ír követelménynek(elsõ helyen csináltam végig).Nem ott kéne valamit csinálni???PLS help.
Köszönöm a segítségeket!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Elnézést, hogy ide (és még sok más topicba) írok, de égetõ szükségem lenne az "új" Hungaroringre (NEM BALATONRING). GP500-ba szeretném betenni, és valamiféle magyar "rendszert" létrehozni. Akinek megvan a pálya modellje, az ne kíméljen, küldje el, vagy tegye be ide. Köszi szépen.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Megtaláltam azt a versenyt, azt írta h Placement 3 (rem jol irom), tehát 3. hely.Eddig azt hittem ez azt jelenti h 3nál rosszabb helyen nem végezhetek, de megcsináltam úgy is h 3. legyek pontosan és semmi nem változott<#szomoru1>#szomoru1>... Még mindig 54%-ot ír ki, és nem kaptam meg a No Escape küldetést<#szomoru1>#szomoru1>.Szóval van esetleg valami más ötleted hogy mi lehet a baj?Vagy valaki más nem találkozott ilyennel?
Lenne egy problémám, méghozzá h a WR2-ben a Carrier módban 54%-nál járok.Megcsináltam minden küldetést elsõ helyen, és nem oldja fel a "No Escape" küldetést, azt irja 55% kell hozzá.Carrier módban minden elérhetõ küldetés kész.Szóval ha tudnátok adni valami tippet, vagy valahogy segíteni nagyon megköszönném.PLS Help
Köszi a segítségeket!
bocs az offért
ksözi elõre is
by:maxonklex