World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindkillers
A levelek nem akarnak megjelenni... 😞

Gerge,Te hogy raksz fát a pályára?

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

nem vagyok benne biztos de mint ha olyat hallottam volna hogy 1 versenyt 2x kell teljesíteni! (lehet hogy hülyeség)

Köszi, közbe megoldottam, már magyar nekem is.<#smile>
Azért várom még a tanácsokat, hogy tudok 55%-ra jutni és aktiválni a következõ küldetést.<#wink>

Na akkor várom hogy elmond hogy tetted fel😄.Vagy ha tudsz tömörített, nem telepítõs verziót belinkelheted.Köszi 😄

Rezs
Küldtem privit!

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

arty
magyarítva 😉

Forza.

Hogyne tudnál felrakni hozzá? Én 2hónapja megvettem a játékot, de még mindíg a tört verzió van a gépemen..magyarosítva, és mindennel benne úgy, ahogy kell!

Köszi, csak nekem nem eredeti...<#szomoru1>
Így semmilyen telepítõs cuccot nem tudok felrakni hozzá...:S

pinter007: magyarosítva van neked a játék? mert ha nincs, akkor kéne, és lehet rájönnél mit kell csinálni 😊

Esetleg MSN en rám is írhatnál.... fontos lenne...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Mindkillers
Megjöttem a nyaralásból,folytatom a Fantasy hill driftpályát.Norbee! Találtál nekem fákat? 😊

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Helló
Tudom hogy melyik verseny sorozatról beszélsz. A menüben látszik 3 verseny (300 SL Classic I-II-III). Követelménynek a 3. helyet írja az elsõnél, a második egy sebesség elérõs, a harmadiknál van két verseny és ott is a 3. hely a követelmény. Én már végig csináltam az egészet 1-3 helyezésig de még mindig 54%-on áll...:S. Szóval várom a további ötleteket. A "No Escape" elõtti küldetésben van 4db verseny és ott meg semmit nem ír követelménynek(elsõ helyen csináltam végig).Nem ott kéne valamit csinálni???PLS help.
Köszönöm a segítségeket!

oké😊

ChuckyHUN
nem értettél meg teljesen, de köszi szépen 😉

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

tom h egyszerûbb itt megkérdezni h honnan lehet letölteni egy játékot mint beírni a google-ba. tanuljátok má meg h ez a world racing 2 fórum. nyissatok egy játékkérõ fórumot és oda írjatok ilyeneket. thx

adikakk
honnan tudom leszedni a gamet GP500?linket pls

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Nézz szét itt

ChuckyHUN
Sziasztok!
Elnézést, hogy ide (és még sok más topicba) írok, de égetõ szükségem lenne az "új" Hungaroringre (NEM BALATONRING). GP500-ba szeretném betenni, és valamiféle magyar "rendszert" létrehozni. Akinek megvan a pálya modellje, az ne kíméljen, küldje el, vagy tegye be ide. Köszi szépen.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Rezs
Azthiszem egy 3as versenyscsoport 2. vagy 3. versenye tehát a menüben nemfogod meglátni el kell indítani azokat a versenyeket amelyeknél több futamot ír. És ha az elsõt teljesíted a 2.nál már kiírja ha nem akkor a 3.nál😊 Jó játékot!

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
Norbi: majd kéne próbálni: alakítottam kicsit az editcarján. Fittebb és kevébé békeidõbeli rendõr. Nem annyira álomautós bálna inkább kardszárnyú delfin szal tuti elkapsz ezzel XD

Köszi szépen.
Megtaláltam azt a versenyt, azt írta h Placement 3 (rem jol irom), tehát 3. hely.Eddig azt hittem ez azt jelenti h 3nál rosszabb helyen nem végezhetek, de megcsináltam úgy is h 3. legyek pontosan és semmi nem változott<#szomoru1>... Még mindig 54%-ot ír ki, és nem kaptam meg a No Escape küldetést<#szomoru1>.Szóval van esetleg valami más ötleted hogy mi lehet a baj?Vagy valaki más nem találkozott ilyennel?

Rezs
valahol ott 54%környékén van egy verseny amiben 2.nak(!)kell lenned! figyelj oda. Asszem 300SL mercikkel van a verseny italyban.

Sziasztok
Lenne egy problémám, méghozzá h a WR2-ben a Carrier módban 54%-nál járok.Megcsináltam minden küldetést elsõ helyen, és nem oldja fel a "No Escape" küldetést, azt irja 55% kell hozzá.Carrier módban minden elérhetõ küldetés kész.Szóval ha tudnátok adni valami tippet, vagy valahogy segíteni nagyon megköszönném.PLS Help
Köszi a segítségeket!

maxonklex: ment egy privi

bocs az offért
köszi bence 😄
Pontosan

akkor szarban vagy biliard10 <#mf1><#banplz><#violent><#gun><#eplus2>
biliard10
de nem lehet

Akkor regeljél szépen és maradj csendben. köszi

Mostmár látjátok, miért tiltottam le biliard-ot <#boxer><#violent><#nevetes1>

biliard10
meg van a pálya csak nem tom letölteni mert nem vok ere fel regizve amire nem vok fel regiztrálva de köszi

biliard10
vagy az aataid ezen a valamin aholle lehet tölteni a pályát mert bele halok már a gönörgésbe sory

biliard10
vagy szét kel végni és sg n el kuldeni

biliard10
és muszáj lesz az msn en

biliard10
de kuld már el privibe sz adataid mert amugy nem tom letölteni sry

Szildramor
Ha háromig fennmaradtál jut idõd erre is. És állj le az irogatással. Nem megyek fel msn-re.

biliard10
adataid privibe

biliard10
naruto meg van a pálya csak nem tom letölteni mert nem vok ere fel regizve amire nem vok fel regiztrálva de köszi

biliard10
lesz a nitro city bul valami?

biliard10
köszöntem de nagyon is és még nagyon is

biliard10
ez a pálya kell akitud linket kuldeni eröl a pályárul irjony

biliard10
de lesz a pályábulvalami?

biliard10
aha

Szildramor

nemmegyek 😊

biliard10
naruto gyere már fel msn re fen leszek 3 omig

CSucsu csaó tudnál segiteni nekem ?? nemt alálom sehol Nstad-ot:S:S kéne a pálya már megvolt de eltünt :S:SS: lécci segits pls
ksözi elõre is
biliard10
hello naruto gyere már felmsn re

Csucsu2030
<#eljen> Privát üzenet ment!

Szildramor
Norbi: egy tökröt kérhetnék? 😊

Bocs a bunkoságért és nagyon meg köszönném és az nagyon jól esne ha segítenél 😊 mert próbáltam már keresni cracket elõre is meg köszönném
by:maxonklex