19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • adikakk
  • adikakk
    Cruise
    http://kepfeltoltes.netmaffia.hu/files/d1puzmyi0xf5c2lkna0z_www.netmaffia.hu.jpg
  • adikakk
    mindenkit szeretettel várok remélem leszünk páran
    egyszer max létszám 6
    chat:F3
    portot kell engedélyezni:port TCP UDP 54323
  • gerge93
    felőlem elküldheted neki, de Davidson231 nem szeretném hogy írkodsz hogy nem jó rajta ez meg az meg ilyenek, bár már nem emlékszek, hogy hogy is áll
  • Davidson231
    Csapóbp akkor várok türelmetlenül tovább majd csak elkészíti valaki ha az a valaki nem olyan zöldfülű mint én a kocsikészítésnél metrt nekem mindig gondom van a karosszériával
  • Davidson231
    Jaja csak hogy nincs konvertálóm amivel át tudnám konvertálni
  • csabóbp
    jaja de engedély kell a tovább küldésre !
  • gerge93
    GTA SAN ANDREAS- ból áttudod tenni a logan kombit nincs lezárva feltéve, ha betudod iktatni 2 jóga közé. és ne rombold a topicot káromkodással meg köcsög visszaszólásokkal csak értelmesen. vki csak segít berakni, ha nem megy mer te olyan jófej vagy mindenki nagyon csipáz tégedxD (SZÚ-SZA)
  • Bence00111
    nyugi neked sem ártana
  • Davidson231
    jól van na
    nyugi és inkább meditálj gerge 93
  • gerge93
    Davidson231 NINCS miről beszélni vagy nehéz felfogni?!xD
    és próbáld meg magad kifejezni kevesebb hsz- ben
  • gerge93
    szerintem, ha scudo-t akarsz ezt javítsd fel, de ha sajátot akarsz rajta, de a modelleden még sokat kell dolgozni :D
  • Davidson231
    Gerge 93 itt beszélgethetünk: [email protected]
    Ez az msn és az e-mail címem
  • Davidson231
    gerge93 és már tényleg nincs meg letötörlted?
  • adikakk
    hy all
    készül a köb modell meg csak 10% os nincs túl sok időm de próbálok haladni
    vele
    3ds maxal csinálom

mtkitbe
  • Davidson231
    Sorry minenkinek
  • gerge93
    csabónak tőlem van meg, ha jól emlékszem
  • Davidson231
    Elnézést kérek az előbbi szidalmazásért csak marha ideges lettem de majd rendbehozom magam fizikailag és lelkileg is!
  • Davidson231
    Csabóbp ha kész van ide külddd már el légyszi: [email protected]
  • Davidson231
    Gerge93 már nincs meg a Dacia Logan kombi?
    Ha nincs meg akor valaki szopja le a faszom de kurva gyorsan
  • csabóbp
    nekem megvan a logan kombi :)
  • Davidson231
    Hé mindenki honan lehet letölteni a Dacia Logan kombit?
    Olyat mint a gerge 93-é?
  • gerge93
    nincs már meg
  • Ricsi234
    SZiasztok!Aza problémó a játékkal hogy kéri a CD-t be mountoltam,de még mindig kéri a CD-t!Mit csináljak!KÖCCE!!!:)
  • Davidson231
    Norbee a suzukik mikorrr lesznek kész mert én szívesen kipróbálnám őket még csütörtök előtt mert akkor utazok el Prágába
  • Davidson231
    Gerge 93 a Dacia Logfan kész van már mert tülkön ülök ha kész van íme: [email protected]
  • adikakk
    hy all
    NARUTO v DJ sámán tudnánk vmikor beszélni??
  • Szildramor
    nevazz :D na megyek boltba aztán még a végén tényleg be lesz fejezve ma XD remélem leszel msn-en :)
  • djsaman
    Már megcsináltam:D
  • Szildramor
    Mindkiller: meg tudnád kérdezni Borgon azt a srácot erről az emlékmű megvilágításról? Lehet neki csak rutin lenne ha egy egész éjszakai pályát összedobott :)
  • zoliii
    Az új elektromos Trabant :D Sajnos a műszerfalról még nem találtam képet.
  • Rezs
    Tetszik:) ha lesz több kép sztem nekilátok lemodelezni, bár nem szeretem ezeket a csupa gömbölyű autókat, nem olyan egyszerű dolgozni velük :) .

Bocs a sok hsz-ért, de elvesztek számomra a használható (és megválaszolandó) szövegek a híg fos tengerében, és így volt egyértelműbb, kinek, mire, mit írok.
  • Rezs
    Oltós a swift de a rendszám miatt nem az igazi :(
    A fényszóró sztem nem rossz, ugyanezt kéne 2x csinálni egymás mellé, esetleg a jobboldalit nagyobbra. Sztem jóleszez.
  • Rezs
    Köszönöm a választ utána jártam a dolognak és egyelőre részemről kivitelezhetetlen:)
  • adikakk
    skypra gyere fel pls most
  • Mindkillers
    @Gerge!: Elnézést kérek,és írtam privit.

@Naruto: A világítás a levegőben lóg... Egyebet nem tudok mondani,kérem kapcsolja ki...

@bboyatti: A bringa 1 sebességes és padlón 63-at megy :D

@Zoliii: Az újat sztem még sehonnan (de ez nem biztos),a régit sem (elvileg még) ,az új trabi nagyon komoly!

@adikakk: Ha az mtkitben cserled a világítás színt és más szineket akkor mikor kész vagy "save mox","save mtl",és a világítás résznél "save lsf"

• adikakk
    hy all
    vki segítsen pls ha cserélek egy autóba lámpa szint meg festést mibe kell kimenteni h látszódjon wr2 be aki tudja írjon rám privibe
  • zoliii
    Az új és a régi Suzuki Swift-et, honnan lehet letölteni a WR2 játékhoz?
    Az új Trabit nem csinálja meg valaki? New Trabant (elektromos) :D
  • Szildramor
    Na kész a pálya: rendőrkocsi beüzemelve: köszi Sámán: kurvajó lett :D és végre minden a helyén. Egy kérdésem lenne Mindkiller: hogyan lehet megvilágítani a pályát mint éjszakai modban ? A krom emlékművét meg kellene világítani mert full sötét. Ez az egy amit még be kellene fejezni. Addig nm szedem szét amíg nincs ez is a helyére téve. Este nyolcig leszek ma. Szép napot :)
  • bboyatty
    Szar az a gitar nekem se tetszik.
    #14248: Erdekes! Mennyi a vegsebessege?:P