686
A Microids új játéka: Still Life
  • Sephi
    X-box-ra megjelent.
  • Sephi
    Hat alapjaba veve gyonyoru elore festett haterrek vannak amikben beleszurtak mozgo dolgokat pl. allatok , viz , fak es a mi a legfjobban teccet az idojarasi efektek. Meg pl viz mellet kod megy el aztan a gyarban fust meg ilyenek.

A Szereplok mind 3d-ben vannak megvalositva de nem kell mindgyart egy szuper kidolgozasra gondolni.

De itt nem is arrol van szo. A Story az ami igazan meglepo. Tulsagosan nagyon nem kellet meg gondolkodni es ami teccet hogy a rejtvenyeket hogy megoldjad pl soha sem kellet elhagyni egy helyszint. Aztan a humor az naon utos :D En peldaul rohogtem jol de az sincs eltulozva benne.

Teccik a jovo/mult kapcsolat.

Ami talan kicsit nem teccik az a par oldalas olvasmany amit alitolag el kene olvasni minden fejezet elejen hogy mit gondol a szereplo a dolgokrol. Igaz elrajtozik benne egy ket erdekes dolog de hulyen oldaotak meg mert feketevel van irva zold alapon es a haterrben valami targy oszt ha eppe fekete atargy ressze nem tudok kiolvasni dolgokat :P

Most eppen be kell torni valakihez es a zarnyitas rejtelyet es logikajat meg nem fogom :D
  • kirol
    Figyelem!!!

www.hcgamer.hu
    "hcg Deathunter | 2005 április 18. 15:39:57

Kis csúszással ugyan, de végül a Still Life is megérkezett a boltok polcaira. A Microids csapata igen szép munkát végzett, hiszen sem a kivitelezéssel, sem pedig a történettel nincs probléma, sőt kifejezetten jónak tűnik a cucc. Kate Walker kalandjait nem csak PC-n, hanem májustól Xbox-on is átélhetjük. Azt ajánlom, ne hagyjátok ki!"

A hivatalos honlap fórumán meg azt írják 2005.május 2 -re halasztották.

Akkor most mi az igazság????

Megjelent akkor vagy sem???
  • Random work
    Haveromnak van Xboxa lehet, hogy elkérem tőle. Bár amilyen mániákus nem adná ide. :D
  • NorbyI
    Kiváncsi leszek hogy lesz e valami grafikai eltérés az Xbox és a PC-s verzió között. Sephi ha lesz időd hasonlítsd már össze a kettöt, feltéve ha megjelenik május 2-án ez a gyönyörűség. Idén már eleget csalódtam ebben nem akarok.
  • Sephi
    Hagyama' olyan kbszt nehez reszhez ertem hogy vagom hanyat magam. :D
  • Random_
    Na csöndesebben mert szétvet az ideg! :)
  • Sephi
    Nem direkt hogy basztasalak titeket de ez a jatek valami eszmeletlen.
    Akinek teccet a Black Mirror az meg fog orulni :D

IMADOM!
  • Sephi
    Marha nagy ahogy a 2005-os evbol hirtelen odarak minket 195X valahanyban :D
  • htibor
    Vazze Sephi, ne folytasd, mert nem bírom, hogy nincs még meg...
    AAARRGGGHHHHHH
  • Sephi
    Spiler -

Hat vaze en marha nagy! Ket idoben jaccunk. Egyik a jovo masik a mult es egy csomo dolog ami a multban tortenik osszekapcsolodik. A fohosno aki detektiv el kell kapjon egy sorozatgyilkost es egy nap megtalaja a padlason a nagyapja irasait aki most 50 eve ugyanilyen gyilkos utat kutatott.

Es rohely hogy a nagyapja megemliti egy irasaban hogy eldugott valami bizonyitekot Pragaban egy falba es a jovoben a csaj odautazik es ott a cucc a falba :DDD

A grafika gyonyoru es a poenok is nagyok! Ajjhh de teccik veze!
    A ZENE KIVALO!
  • Sephi
    Hat mar az elso kis , hogyismondjam , securitys puzzle sem volt konnyu :D
  • Sephi
    Xbax.
  • htibor
    PCs változat??
    Ha igen honnan? ;-p
  • Sephi
    Figyuz az elejen jarok de a grafika kibszt szep es a szovegek is erdekesek. CSak felek nehogy egy tul nehez gama legyen bar ugyanazok csinaltak akik a Black Mirrort is es hat az egyu kituno jatek volt.
  • htibor
    Itt fent van az XBOX változata.
    2 GB a mérete.
  • htibor
    Tuti, hogy kint van, Gamespot fórumban már nyomják a témát:
    Gamespot Fórum

Mikó lessz máár meg nekem...?
  • Sephi
    Jo jatek es izgalmas is
  • htibor
    www.nforce.nl XBOX kategória:
    2005-04-12 Still Life (c) Microids *PAL* RIOT 43x50 MB
    Still-Life NFO file

Franciországban már lehetett kapni tegnap.
    Állítólag sok benne a fejtörős rész.

Az én forrásom a Adventure Games fóruma.
  • Lord Myn
    Én is úgy várom, mint 1 falat kenyeret... Nagy adventure-gamer vagyok! Amúgy források: GamesFAQ, Gamespot stb. Jó hír viszont, hogy a Gamespoton az Xbox verzió május 1-re van kiírva és azt már feltörték! Reménykedjünk...
  • Random work
    Ezt hol olvastad? Mert én utoljára április 14-ről tudtam és nagyon csalódott lennék ha eltolnák a megjelenést. :(
  • Lord Myn
    Úgy tudom a PC-s verziót eltolták május 2-re... (remélem tovább nem fogják tolni!)
  • Sephi
    Lol. Kijott Xbox-ra. Hat en megvarom a Pc-es verzat.
  • htibor
    Bagoly mondja verébnek...
  • NorbyI
    Nem hiszem hogy megjelenik a magyar boltokban is addigra, vagy esetleg valami csúnya kalóz kópiával akarsz nyomulni amit valami mmocskos kis torrentoldalról húztál le? :)
  • htibor
    ...még 8 nap...
    De szép is lenne, ha névnapomon már játszhatnék vele :))
  • Random work
    Kipróbáltam tegnap a demot eléggé meggyőző. Tényleg jó ez a helyszínelősdi a grafikán remélem majd a véglegesben lehet még tuningolni.
  • Sephi
    En aszitem ez lesz Sokal uj gamaja vaze...
  • htibor
    Még két hét...
  • htibor
    Új képek özönlöttek ki a netre:

• NorbyI
    Én is végigtoltam a demót és bár nem tartott sokáig, kb 20 perc, mégis ennyi idő allatt is ráébrettem milyen fasza kis játék lesz ez. Engem sokkal inkább a Hetedik című filmre emlékeztet, megspékelve némi helyszínelős dologgal. Nem tudom hogy a TFT-m miatt de nekem nagyon darabosnak tűnt a 800x600-as felbontás, remélem teljes játékban lehet majd magasabbat is állítani. Az összbenyomás rendkívül pozitív, ha a játék ilyen lesz végig akkor itt az új nagy kedvenc.
  • htibor
    Nekem is nagyon bejött a demo.
    Nagyon ott volt a helyszínelős dolog(mintha a sorozatot látnám magam előtt ;-pp).
    A tárgyhasználat érdekes, hogy nem neked kell pixelt vadászni, hanem kiválasztani hogy mit használsz, és automatikusan megcsinálja.
    A szövegek lelövését lehetne "hagyományosan" egérgombra tenni, és nem a SPACE-re, de ez annyira nem volt zavaró.

Messze lesz még az az április... :(
  • EndreMan
    Nekem nagyon tetszik a demo.
    Iszonyat hangulatos és félelmetes érzest ébreszt az emberben.
    Várom a fullt.
  • Atika :o)
    Az joo es honnan lehet majd letolteni??
  • M@TriX
    1 óra múlva demó
  • NorbyI
    Ha képek alapjén kellene véeményt mondanom akkor 5+. A harmadik kép kicsit hasonlít a Black Mirror egyik jelenetére, az ötödik kép pedig egy az egybe Broken Sword 2 rakparti jelenet benyomás. Nehéz lesz kibírni azt a max 3 hónapot amíg megjelenik. Nem keresnek béta tesztereket, szívesen vállalnám.
  • zaki
    gémsztáron újabb képek a játékból. nagyon jónak ígérkezik azok alapján. 3 hónap múlva jelenik meg a gém. én már várom

• NorbyI
    Most olvastam hogy a Post mmortem bizonyos szintű folytatása lesz. Sajan így már vannak fenntartásaim. De a remény hal meg utoljára.
  • NorbyI
    A képek alapján erős darkos feelingre számítok. Ha legalább olyan jó lesz mint a Black Mirror akkor örömmel fogadom. Point and Click rulez forever!
  • htibor
    Majdnem...
    Újabb gyönyörűen kivitelezett kalandjáték a dirrdurrpiffpuffcsittcsatt tengerben... ;-p