686
A Microids új játéka: Still Life
-
!!!!!!!!!SZPOJLERES!!!!!!!
nálam is működött a dolog! magyar végigjátszásban rossz volt a sorrend, az angolban volt benn helyesen. a sorrend: (balról jobbra)
1., maszk (3. csaj)
2., alma (2. csaj)
3., rózsa (1. csaj)
4., szög (4. csaj) -
hella #365 na rájöttem, mégis jó a zárnyitási sorrend a magyar végigjátszásban! csak az volt a bibi, hogy az első próbálkozásra kell átvinni, mert ha újra kezded az már nem ua., úgyhogy kell egy mentett állás az 1. zárpróba előtt! nekem nem volt, úgyhogy kicsit régebbről kellett újrajátszani, de utána már OK volt! -
Plussz a leírásban is le van írva konkrétan a sorrend. -
Alíz #363 Mia lakásában az ágyon van egy vers, az alapján rá lehet jönni a helyes sorrendre. -
hát sztem ott van valami kimaradás, mert az angol leírásban picit bővebb, viszont ott se stimmel valami.. :( majd remélem jön valaki, aki már átvitte a gémet, és majd kisegít minket. :) -
jefferson83 #361 Köszi,csekkoltam,elemeztem,össszevetettem, felülvizsgáltam és ugyan az a kettő :) Akkor biztos jó csak elrontottam valamit. Na majd ha odaérek megint meglátjuk. Sajna én nemtok segíteni, a leírás sem segít? -
esetleg valaki az én problémámmal kapcsolatban tudna valami pluszt mondani? :) -
Akkor csekkdisz -
jefferson83 #358 Én is a leírás szerint csináltam, papírra körmöltem az egész számsort. Ha a leírás jó akkor ha fene- fenét eszik is kinyitom. Egyébként én innen szedtem, de sztem ugyan az. -
potosabban mindegyik elmozdul, kivéve a 4 csaj, akibe a szöget kell bedöfnöm. biztos a tenyerébe kell raknom? -
Nekem pont a magyar végigjátszás segítségével (azt szóról-szóra követve) sikerült kinyitni - elsőre... -
hát én a magyar szerint csináltam, és működött..
utolsó 3-4 lépés (mer leírtam papírra): ... 13, 13, v, 6, 6, 8, v, 9. -
jefferson83 #354 Köszi szépen, de szerintem a magyar leírás is innen szedte. Az utolsó 3-4 lépés van elrontva majd próbálkozok ha idegileg megnyugodtam :) . Egyébként is most elölről kezdtem mert felpakoltam a magyarítást. -
angol esetleg: http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcSs/stilllife.htm -
jefferson83 #352 Akkor csak nem én vagyok a béna, hogy a végigjátszással sem tudom kinyitni. Már majdnem idegbajt kaptam :) -
a mark galériájában? Gus-szal? az nálam működött.
viszont a 4 szobor termében hiába rakom mindegyik ezüstizét a csakokra, nem akar kinyílni a padló.. :(( nincs vanakinek onnantól egy mentett állása? -
A végigjátszásban is el van szarva! Én is észrevettem. -
hella #349 valakinek bejött a végigjátszás szerinti zárfeltörés? mert nekem nem megy... még azzal sem... -
5 napig küzdöttem vele, persze nem nonstop, kb 8-10 óra alatt ki lehet nyitni. :)
A játék meg maga 8, így a teljes akár 16 óra is lehet. Nagyon frankó! -
:))))) GRATULA !!! Igazi küzdő vagy... ÉN a felénél feladtam.
-
Ekkora szopatást,mint ez a záros rész még nem b@sztam. De végre sikerült. -
és pont ebben a szent pillanatban a végigjátszás után nyúltam...
kell kavarni a sárgákkal még... azaz a sárgákkal meg a pirosakkal egyszerre kell variálni.
Majd ha megnézed a leírásban megláthatod.
Nem ment volna magamtól...
-
Az utolsó kettőig eljutok, de ekkor azok teljesen össze vannak zárva, égy nem tudom széttolni. :( -
hehe... azzal fogsz is :)) -
Most a zárnyitással szenvedek. -
nekem is -
Nem tudom a HC gameren miért fikázták,nekem nagyon tetszik. -
-
Az nem ilyen nyomozgatós, hanem igazi kalandjáték,... azt hallottam róla hogy NAGYON nagyon jó. Még én sem nyomultam vele, de tervezem -
htibor #337 Simán.
Kötelező mind a kettő! :) -
Tényleg, ez után érdemes belevágnom a Syberiakba? Egyiket sem játszottam. Illetve ps2-őn a 2-őt egy darabig, de élvezhetetlenül szaggatott. -
Minden játékot az utolsó betűig végignézek. Régi szokás. Így erről sem maradtam le. Nagy valószínűséggel a gyilkos nem halt meg és már peepshow-zik Veronicánál. -
nem tudjuk biztosan... de a kredits után ugye nem nyomtátok el, mert még van egy video a VÉGE video után, amikoris Victoria kisasszony a jakuzziban lazít :)) -
az még engem nem is hergelt
engem a locpick vágott haza...
na azt leírással nyomtam,
azt az egyet -
Én csak egy gyors élvezést akartam! :D
Ezért játszottam végigjátszással. Nélküle nem is tudom hogy jöttem volna rá egy-két dologra (pl. a festő lakásába vezető zár feltörésében nem látok semmi logikát, csak szivatást).
Egyébként a festő (Mark) volt Chicagóban is a gyilkos? -
Én végig vittem, az elején volt az a pici botladozásom, de utánna sikerült megcsinálni leírás nélkül. Azért aki bele tette a robotost azt átküldeném élőben egy olyan szobán... :) -
végigjátszás
Nemrég kezdtem el a játékot. Gyönyörű a grafika, érdekes a történet! -
áááá, már vége is...:( tökjó volt szerintem:)
-
jupppiiii!!! a párom megcsinálta a robotosat!!! :) -
jefferson83 #327 Akkor a zár kinyitásánál van valami trükk, mert én pontosan úgy csináltam vagy 4* ahogy a leírásban le van írva de nem jött össsze. Már tiszta ideg voltam. Igaz éjjel 2 volt, ma megint megpróbálom. Le a kalappal az előtt aki ezt leírás (SPOILER) nélkül ki tudja nyitni :))