686
A Microids új játéka: Still Life
-
Tyű, én is remélem! Ki vagyok már éhezve a jó adventure-re! -
Szerintem ez nem ettől függ. A Shade vagy a Singles vajon miért kapott Starforce-os védelmet? (Nem volt 1 túl nagy durranás egyik sem.) Valoszínűleg az kap SF-s védelmet, aki megfizeti, erre értettem, hogy a Microids már nem kispályás cég, valszeg ki tudja fizetni. Amúgy abban igazad van, hogy a Sierra is megtehetné, de ő még jobbat akart (Steam), az más kérdés, hogy jól bele is bukott... -
Azt olvastam, hogy május 2-án megjelenik. Az holnap lesz. Remélem így lesz. -
Valo es igtaz hogy eddig nem csalodtunk de az hogy ez a ceg is a 3-mas vedelmet hasznalja azt nehezen hinnem... akkor mar a Sierra ami nagy ceg miert nem hasznalt a most kiadott jatekokhoz?
A Still Life nem egy Splinter Cell kaliberu jatek. Na most ezt nehogy felrertsetek mert nekem pl 100x jobban teccik a Still Life mint a Splinter de az utobbi megis csak ismerteb. -
Ismerjük a "cég" műveit.(tapasztalatok) -
Nem kispalyas? Ugyan ezt mire alapozod? -
Azt honnan lehet megtudni, hogy egy adott progit milyen másolásvédelemmel láttak el? -
Én is remélem, hogy csak kacsa a hír. Egyébként elvileg, sajnos lehet ekkora védelme: a Microids már nem kispályás cég. -
Egy ilyen jateknal nem lehet ekkora vedelem... -
Az szoppantyú! :( -
Emberek, lehet besz*ptuk! Azt hallottam Starforce 3.4-es védelme van... Remélem nem igaz és/vagy feltörhető!
-
Senki?? :( -
Remélem igen! -
Tudja valaki, akkor hétfőn megjelenik?? -
NorbyI #72 A kis szobában a falon találsz mé bizonyítékot ha az is megvan akkor mehetsz tovább.
Visszatérve a nemzetiségi problámához. Tudtommal a gyártó cég a Microids ami teljesen francia érdekeltségű és Benoit Sokal (azt hiszem így kell írni) a vezetője vagy tulaja vagy ilyesmi. A kiadó a The Adventure Company az lehet hogy kanadai.
-
akkor tudod visszatenni ha minden bizonyítékot begyűjtöttél -
chriss21 #70 Sziasztok!
A Demoba hogyan lehet a cuccokat vissza rakni a táskába?Még az elején mikor befejeztem a fényképezést.Nekem sehogy se sikerül!Ha egyáltalán vissza kell rakni!? -
Mindenhol mást írnak!
De bízzunk a május 2-ben! :)
Az már csak egy hét! -
Még csak xbox-os, a pc állítólag május 1. -
Én meg a játékot várom! -
EZT A választ vártam. Van egy sejtésem... -
Bárcsak láthatnánk már! :) -
Majd meglatod. Csak nem lovom itt le a poent. -
Milyen jelenet volt? -
Naon rosz igy egyedul jaccani mert most mar egyoraja kurvara elakadtam es nincs akitol segitseget lehetne kerni :( -
Eskuszom ahogy haladok elore egyre izgalmasabb :D Most volt egy olyan jelenet hogy ki kellet mentsem es kikapcsojam majd ki kellet menyek friss levegore. -
A kiadó a döntö! Ha csak olyan kiadót találnak aki Amcsiban forgalmaz is előfordulhat ez.
Egy másik játék is olyan, hogy Texas-ban él az összes fejlesztő és különk kiadót találtak csak az európai és amerikai piacra. -
Thanatos #59 
-
Rengeteg francia él kanadában is:) -
NorbyI #57 Szerintem meg ez hülyeség én végig úgy tudtam hogy a fejlesztők franciák. Elég nagy a kavarodás a játék körül. Megyek és jól utánanézek.
-
Engem most arról informáltak, hogy a PC verzió észak amerikában jelent még csak meg, mifel a fejlesztők is oda valósiak. Az európai verzió csak később lesz. -
Xbox-on jaccom. Pc-en nem (mert nincs) -
An Xbox version of the game is still in the works and is expected on store shelves on May 1.
És nekem azt mondták az okosok, hogy nem számít melyiknek van már warez változata az nincs összefüggésben a megjelenéssel. -
Hát ez már marhára érdekes! Akkor mondja már meg valaki, hogy a Still Life -ból akkor PC vagy Xbox verzió van e már forgalomban.
Egyesek szerint a PC megjelent, mások meg már Xboxon tolják. Akkor mi az igazság???????????????? -
Erdekes en X-en jaccok vaze. Pc-en tudtommal meg nincs is. -
Engem is lecsesztek mert beírtam oda és mondták, hogy hülye vagyok mert rosszul tudom.
PC-s megjelent X-box nem az okosok szerint. -
ha már megjelent ezen is sztárforsz 3as csodavédelem van mint a splinteren, mert akkor sokáig nem fogunk még vele játszani? -
ez biztos? mert a hardwiredes cikk olyan ellentmondásos, vagy csak korán volt még mikor olvastam? -
Nem nem! Engem ezért csesztek le! Az X-box verzió lett eltolva májusra a pc-s jelent meg 14-én. -
htibor #47 Kiváncsi vagyok Post Mortemből vették át vagy valami újat találtak-e ki zárnyitásnak :))