686
A Microids új játéka: Still Life
-
NorbyI #246 SPOILER
Megfejtettem egy kis segítséggel a széfes helyszínt:
4= plusz jel
2= zé betűre emlékeztető szimbólum
8= téglalap majdnem középpen egy vonallal
7= L alak fordítva
1= fordított egyes
6= fordított nagy írott F betű
3= ez asszem triviális
5= 7 szegmenses 5-ös plusz egy farokkal
A kód egyébként a szekrényen van (74821536)
Nézzétek mag a polcon az órát az is nyújthat egy kis támpontot. -
htibor #245 Nem kellett volna lelőni a csattanót így a többieknek előre... ;-p
Kirol: Fordítsd le a játék címét! :) -
Mért ez is, mint a Syberia félbeszakad a végén??? -
Az hamar megvolt nagyon.
Amúgy a Microidsnak ingere van félbehagyni a sztorikat, vagy mi? -
htibor #242 A gyűrűs nekem is nagyon ott volt+a roncstelepen az a 6 golyó elrendezése :)) -
Nekem a gyűrűs fejtörő tetszett a legjobban. Meg a zárfeltörés, bár az is nehéz volt. -
htibor #240 Hát én valahogy nem így vélekedem...
Nővéremet magam mellé ültettem, és női fejjel elmondta, hogyan készülhet a recept, milyen sorrendben, és úgy is sikerült a gyömbéres süti! ;-))) -
Annak a puzzle-nek legalább VAN egyértelmű megoldása. Nem úgy, mint az idióta receptnek. -
BitHUmen-en fenntvan. -
htibor #237 Rusy: Still Life demo teszt
Ha tetszett a Syberia és a Syberia 2, akkor ne hagyd ki ezt sem... -
htibor #236 Na ez volt az első helyszín ahol csomókban tépkedtem a hajamon levő szőrzetet, aztán a véletlenen múlt, hogy sikerült továbbmennem...
Ahogy én gondoltam kikövetkeztetve, hogy melyik szimbólum melyik számot takarhatja, ahhoz képest csak 1-1 szimbólum volt felcserélve :))
És mikor két másikat akartam volna kicserélni, pont az utolsó és az elsőt kellett felcserélnem és hoppá már nyílt is a széf :DD -
Mindössze annyiban hasonlít a Syberia-ra, hogy annak a játéknak a kicsit továbbfejlesztett motorját használja, valamint itt is egy nő a főhős.
Egyébként inkább a Post Mortem folytatásának tekinthető.
De ha szeretted a Syberiát, akkor mindenképpen próbáld ki ezt is! -
Rusy #234 Én nagyon szerettem a syberiát, ez most az a játék a microids-tól, ami hasonló mint a syberia egy csajjal? Volt róla szó, hogy nem lesz syberia 3, csak új történet új szereplőkkel, ez az? -
nálam csak FPS, TPS +a jobb racingek
más nem nagyon tetszik :) -
Ez az a 8 szimbólumos széf? Az öreg amúgy azt mondja, hogy a számokat szimbólumok jelzik, de a többit elfelejtette :))
Amúgy, ha visszamész egy picit, az egyik polcon megtalálod a 8 számot tartalmazó cetlit, de még így sem lesz olyan könnyű kitalálni, hogy melyik szimbólum melyik számra utal.
Sok sikert! -
Nem mind1 ahogy sok más dolog se. Attól, hogy neked nem jön be még nem biztos, hogy fos. Na meg a Microsoft is csinál jó játékokat pl: Age of Empires. -
NorbyI #230 SPOILER
Na sikerült megin elakadnom, a templom széfjét nem tudom kinyitni. Arra rájöttem hogy az órán van négy szám abból kettő stimmel is(3,6) de a másik kettő már nem azonosítható be, a kérdés annyi lenne hogy a többit találgatni kell vagy van benne valami logika. Ja és mi a trükk amit az öreg fickó mond? Fordított sorrend, vagy mi? Ha lehet kérnem akkor csak vezessetek rá ne a közvetlen megoldást mondjátok. Köszi
-
Azoknak való, akik a Syberia-stílusú nyomozgatós-mászkálós kalandjátékokat kedvelik, ahol gondolkodni is kell néha - nameg nem árt érteni is a feliratokat...
-
Microids :P -
hát elég fos ez a game(de hát Microsoft
)
na mind1
(nem az én stílusom) -
Title: Still Life
Publisher: Dreamcatcher
Developer: Microids
Platform: PC
Category: Action,Adventure
We'd like to say PLZ DIE to all sellers,
retarded newbies, fake oldschool wannabies and
clueless nukers who will claim this is fake.
Copy the files from the crack dir of CD1 to your gamedir
and enjoy this game.
.__________________________.-..__.-...-..___.-..________________________\///.
|.:.MisterX & MisterY.:.:.. \ \\/ // | ||\/\| ||::.::.:::.Site Scripts V1.2:|
`--\_______________/---------\___//--|_||\//|_||---------\_________________/'
-
SPOILER!!!!!
Nekem meg a nagypapa ládáját volt még kicsit nehézkes kinyitnom. Azt rögtön vágtam, hogy ugyanazt kell kirakni, mint ami a nyakláncon van, de így is eltartott vagy 20 percig :)
Nagyon tetszik a játék, hihtetlen sok átvezető anim van a gameben, amik hihetetlenül megdobják a hangulatot. Tetszik az is, hogy a nagypapa korában lévő helyszínek fakóbbak, szinte már fekete-fehérek, nagyon ott van a feeling. -
Still.Life-DIE -
Én a templomi széffel sz*rakodtam sokat, de végre sikerült megfejteni...
-
htibor #222 Látom kezd felébredni a banda. ;-))
Toljátok csak, őrző szemeim rajtatok lesznek :)) -
NorbyI #221 SPOILER
Az a hároom jegyü kód zsákutca próbáld meg más számmal, az is ott van a kártyán, de egy kicsit trükkös. Elsőre nekem sem esett le.
-
Fordítva: láss ne csak nézz! :) -
SPOILER!!!!!
Ha a belépőkártya hátulján lévő 3 számjegyű kódra gondolsz, azt már megtaláltam. De nekem nem fogadja el, tehát gondolom még kell 2 számjegy, mivel 5 számjegyű a számkód. Vagy téged beengedett az 583-ra is??? -
És nem is akadtál el sehol??
Van valami kapcsolat a Post Mortemmel?? (nagyapa-unoka vizsonyon kívül) -
htibor #217 Egyszerű az oka: Keveset játszok a géppel, megválogatom, hogy mivel játszok.
Készültem erre jó ideje, ezért tudtam ennyi időt rászánni.
Itt a 3 napos hétvége, ősök távol, neki tudtam ülni :)
Lezlee: Nézz!! Ne csak láss! :) -
Tehát 18 óra kb az egész, az elég jó szerintem. Az nekem eltartana egy ideig, mivel én egy héten kb. 4-5 órát játszok.
Te hogy bírsz annyit egyszerre játszani??? -
Elárulná valaki, hogy még az elején a hullaházas belépőkódos puzzle-nél van-e valami logika, hogy mi a jelszó? Mert ugye az első 3 szám megvan az 5-ből, de a másik kettőre hogyan lehet rájönni? Ha csak ki kell próbálni az összes lehetséges kódot, akkor valaki megdobhatna egy kóddal priviben :) -
htibor #214 Tegnap délután 1kor kezdtem neki.
Tegnap kb 9-10 óra
Ma kb 6-7 óra. -
Végig is vitted???
Mennyi időbe telt??? -
htibor #212 Végére értem.
Köszönöm Microids azért a pár ősz hajszálért, és a kitépett darabokért is!
Nekem megérte!!

-
megvan..:) figyelmetlen voltam:) -
mi a bánatot kell csinálni a játék elején? van 3 fotóm, 2feliratom, 1 vérmintám, 1 hajszálam. Ki nem enged, kollega nem szól hozzám, táskára nem reagál. Mi hiányzik még? Már felforattam a lakást:D Jah van még a sarokban valami cső vagy mifene amivel nemtok mit kezdeni. -
freddirty #209 ááá ez a torrentes vackolás a sírba visz... direkt ezért a játékért raktam fel. nagy nehezen levánszorgott (csigalassúsággal) a két iso file. erre install közben egyes cd-n crc hibával elszáll. biztos valakinek szar volt a vinyója - vagy direkt hányta tele rossz adatokkal - és most emiatt szív majd ezer ember... b+b+b+b+ -
Igazad van, tényleg van valami kis "kosz" a feje körül, de nem vészes. -
Nekem a demóban be van kapcsolva minden és semmi probléma!!!
Pont a fullban cseszték volna el???