686
A Microids új játéka: Still Life
-
NorbyI #126 Kipróbáltam a NiBiRu-t és az első benyomások egész jók. Sajnos a németem nagyon halvány így nem sokat játszottam vele de ha esetleg lenne angol demo az érdekelne.
Még mindig csend és hullaszag a Still Life körül. Nem leszünk így jóba. -
Ez szomorú!!!
Az idő csak telik, és semmi.
-
Haverom most keresett rá pár helyen, de nem találta. -
Igen?? Hol??
A haverod súlyos büntetést érdemel!!!
-
Poén:
Haveromnak volt pofája nem letölteni a Still Life_eng 2cds verzióját, mert az olasz verzióval összekeverte.
Szóval valahol már fentvan. -
Elfeledett viszont egyike a legjobbaknak. -
Mint írtam a Nibiru Németországban március 15- én jelent meg! Próbáld ki a demóját! Pl. a www.gamershell.com -on is fent van.
-
NorbyI #119 Érdekes hogy a Black Mirror mennyire elfeledett játék, DC-n is alig találni meg valakinél. (Nekem megvan osztva ofkorz). Matrix HUB :) -
NorbyI #118 Látom te is inkább az értelmes játékokat szereted, én mindegyikkel játszottam, és egyértelműen a Black mirror volt a legjobb közülük. Emlékszem mennyire imádtam a Broken Sword első részét is, pláne az elején a Párizsi hangulat valami brutális volt, ahhoz hasonlót csak a Syberia első részében éreztem az egyetemvárosban.
Nibiru-ról még nem hallottam, vagy csak nem rémlik, az mikor jelenik(jelent) meg? -
Pedig van abban igazság, amit NorbyI mond. Nem is kevés.
Én most a Post Mortemet tolom addig, amíg nem lesz valami.
Én a Still Life -on kívül a NiBiRu -t is várom. Ez is már régen megjelent (márc 15.),de erről sincs semmi hír. Pedig ez is szuper kalandjáték.
Most még a The Black Mirror kellene nekem.
Mire a Post Mortem -et és (remélhetőleg, ha meglesz nekem is) a The Black Mirror -t végigviszem csak lesz Still Life és Nibiru is.
Nagyon remélem. -
Ne sertegesd a tetveket baz+. -
NorbyI #115 Már a crackerek sem a régiek, pár napnál tovább nem szokott tartani nekik a feltörés most meg semmi hír már 6 napja. Remélem próbálkoznak rendesen és hamar lesz valami eredménye is mert már alíg bírok magammal. Muszály valami értelmessel játszanom mert elvonási tüneteim vannak. Bezzeg a tetves Doom 3 már 4 nappal korábban kint volt. -
Hát ez az??? Miért??? -
Úgy legyen! Amúgy, ha van hozzá EURO crack, miért nincs belőle release az nforce-on?
-
Pontosan:Európai verzió crack
Talán hetek kérdése csak... -
Az nem tudom mi. Europai verzióhoz való. Csak kár hogy nincs mihez hozzápasszolni.
-
Most láttam, hogy Euro-crack viszont már van hozzá.
-
Hát jó kérdés. Jöhetne már angolba is.
(Egyébként ahonnan ez lett szedve nagyon-nagyon új dolgok vannak úgyhogy valószínűleg várni kell pár hetet.) -
Azt honnan szermányoltad?? -
Csak volt. Töröltem, mert teljesen olasz vagy spanyol nyelvezetű volt. -
Neked megvan a Still Life PC -n????
-
#94-#95 -
A játék! -
Mert mi indult el?? -
Mert elindult. Csak feltelepítettem, és kész. Ezenkívül a telepítő is ingyenses volt(vagyis nem a megszokott telepítő volt). -
Egyébként most olvastam egy külföldi review-t és azt írták, hogy installálás után a védelmi rendszer bootolást kér, úgyhogy 90% hogy Starforce-os...
De legalább lehetne kapni valahol nálunk! Amúgy a Syberia 1-2-t lehetett kapni, úgyhogy reménykedem...
-
Megvan már valakinek a játék?? -
perfect70 #99 Egyetértek az előttem szólóval!
A mentalitásunkra jellemző, hogy csak azt hozzuk be kis hazánkba amiben sok pénzt látunk!
A rétegeknek szóló cuccot már luxus beszerezni, de ha copy-s verziót szerzel be akkor lesz dá-dá!!!!
-
Háh igen. És még ezt mondják haldoklik a kalandjáték.
Hát ha még megvenni sem lehet nem is csoda. Talán boltban megvehetővé kellene tenni. Esetleg. -
perfect70 #97 A Syberia 2-őt sem lehetett nálunk megvenni!!!
Szerettem volna Őt is a polcomon tudni eredeti verzióban, de még rendelésre se hoztak!
Nagyon remélem a Still Life-al nem ez lesz a helyzet!!!
Tele van a t.... ezekkel a cégekkel. -
De még megvenni se lehet sehol! 

Ez már felháborító! -
Jah, én is naponta nézem az nforce-ot, nagyon szeretnék már játszani a gammával.
Evin: Honnan tudod, hogy biztos fel van törve? -
A játék már biztos fel van törve. Én tegnap játszottam vele, de mivel csak az olasz nyelv volt csak benne, ezért már töröltem.(Még mielőtt valakiben felmerülne, ez nem a teljes verzió volt.)
Nem is tudtam, hogy olyan, mint a Syberia2, de ez nem baj. -
Felo volt egy idoben hogy a nem ismert jatekokat csak par hettel megjelenes utan torik fel PC-re de ugylatom hogy az utobbi egy hetbe minden baromsag azzonal fell ett torve...
Remelem azert , hogy mivel ez Adventure gama , nem fogjak elfelejteni. -
Sajnos még mindig semmi. :( -
NorbyI #91 Sephi már játszik vele X-Boxon. A mázlistája.
Most már kezdek nagyon ideges lenni hogy mikor jelenik meg, naponta jó párszor megnézem az nforce-ot. De még mindig semmi. -
Miben akadtál el???? -
Jah elakadtam de jol... :D -
Na május 2 van. Történt valami a játékkal kapcsolatban??? -
A a a!
Hiaba kapott starforcet az a ket "baromsag" abbol is a leggyengebett! :D