686
A Microids új játéka: Still Life
  • NorbyI
    Kipróbáltam a NiBiRu-t és az első benyomások egész jók. Sajnos a németem nagyon halvány így nem sokat játszottam vele de ha esetleg lenne angol demo az érdekelne.
    Még mindig csend és hullaszag a Still Life körül. Nem leszünk így jóba.
  • kirol
    Ez szomorú!!!
    Az idő csak telik, és semmi.
  • Random work
    Haverom most keresett rá pár helyen, de nem találta.
  • kirol
    Igen?? Hol??
    A haverod súlyos büntetést érdemel!!!
  • Evin
    Poén:
    Haveromnak volt pofája nem letölteni a Still Life_eng 2cds verzióját, mert az olasz verzióval összekeverte.
    Szóval valahol már fentvan.
  • Sephi
    Elfeledett viszont egyike a legjobbaknak.
  • kirol
    Mint írtam a Nibiru Németországban március 15- én jelent meg! Próbáld ki a demóját! Pl. a www.gamershell.com -on is fent van.
  • NorbyI
    Érdekes hogy a Black Mirror mennyire elfeledett játék, DC-n is alig találni meg valakinél. (Nekem megvan osztva ofkorz). Matrix HUB :)
  • NorbyI
    Látom te is inkább az értelmes játékokat szereted, én mindegyikkel játszottam, és egyértelműen a Black mirror volt a legjobb közülük. Emlékszem mennyire imádtam a Broken Sword első részét is, pláne az elején a Párizsi hangulat valami brutális volt, ahhoz hasonlót csak a Syberia első részében éreztem az egyetemvárosban.
    Nibiru-ról még nem hallottam, vagy csak nem rémlik, az mikor jelenik(jelent) meg?
  • kirol
    Pedig van abban igazság, amit NorbyI mond. Nem is kevés.

Én most a Post Mortemet tolom addig, amíg nem lesz valami.
    Én a Still Life -on kívül a NiBiRu -t is várom. Ez is már régen megjelent (márc 15.),de erről sincs semmi hír. Pedig ez is szuper kalandjáték.

Most még a The Black Mirror kellene nekem.
    Mire a Post Mortem -et és (remélhetőleg, ha meglesz nekem is) a The Black Mirror -t végigviszem csak lesz Still Life és Nibiru is.
    Nagyon remélem.
  • Sephi
    Ne sertegesd a tetveket baz+.
  • NorbyI
    Már a crackerek sem a régiek, pár napnál tovább nem szokott tartani nekik a feltörés most meg semmi hír már 6 napja. Remélem próbálkoznak rendesen és hamar lesz valami eredménye is mert már alíg bírok magammal. Muszály valami értelmessel játszanom mert elvonási tüneteim vannak. Bezzeg a tetves Doom 3 már 4 nappal korábban kint volt.
  • kirol
    Hát ez az??? Miért???
  • Lord Myn
    Úgy legyen! Amúgy, ha van hozzá EURO crack, miért nincs belőle release az nforce-on?
  • Evin
    Pontosan:Európai verzió crack
    Talán hetek kérdése csak...
  • kirol
    Az nem tudom mi. Europai verzióhoz való. Csak kár hogy nincs mihez hozzápasszolni.
  • Evin
    Most láttam, hogy Euro-crack viszont már van hozzá.
  • Evin
    Hát jó kérdés. Jöhetne már angolba is.
    (Egyébként ahonnan ez lett szedve nagyon-nagyon új dolgok vannak úgyhogy valószínűleg várni kell pár hetet.)
  • kirol
    Azt honnan szermányoltad??
  • Evin
    Csak volt. Töröltem, mert teljesen olasz vagy spanyol nyelvezetű volt.
  • kirol
    Neked megvan a Still Life PC -n????
  • Evin
    #94-#95
  • Evin
    A játék!
  • kirol
    Mert mi indult el??
  • Evin
    Mert elindult. Csak feltelepítettem, és kész. Ezenkívül a telepítő is ingyenses volt(vagyis nem a megszokott telepítő volt).
  • Lord Myn
    Egyébként most olvastam egy külföldi review-t és azt írták, hogy installálás után a védelmi rendszer bootolást kér, úgyhogy 90% hogy Starforce-os... De legalább lehetne kapni valahol nálunk! Amúgy a Syberia 1-2-t lehetett kapni, úgyhogy reménykedem...
  • kirol
    Megvan már valakinek a játék??
  • perfect70
    Egyetértek az előttem szólóval!

A mentalitásunkra jellemző, hogy csak azt hozzuk be kis hazánkba amiben sok pénzt látunk!

A rétegeknek szóló cuccot már luxus beszerezni, de ha copy-s verziót szerzel be akkor lesz dá-dá!!!!
  • kirol
    Háh igen. És még ezt mondják haldoklik a kalandjáték.
    Hát ha még megvenni sem lehet nem is csoda. Talán boltban megvehetővé kellene tenni. Esetleg.
  • perfect70
    A Syberia 2-őt sem lehetett nálunk megvenni!!!
    Szerettem volna Őt is a polcomon tudni eredeti verzióban, de még rendelésre se hoztak!

Nagyon remélem a Still Life-al nem ez lesz a helyzet!!!

Tele van a t.... ezekkel a cégekkel.
  • kirol
    De még megvenni se lehet sehol!
    Ez már felháborító!
  • Lord Myn
    Jah, én is naponta nézem az nforce-ot, nagyon szeretnék már játszani a gammával.

Evin: Honnan tudod, hogy biztos fel van törve?
  • Evin
    A játék már biztos fel van törve. Én tegnap játszottam vele, de mivel csak az olasz nyelv volt csak benne, ezért már töröltem.(Még mielőtt valakiben felmerülne, ez nem a teljes verzió volt.)

Nem is tudtam, hogy olyan, mint a Syberia2, de ez nem baj.
  • Sephi
    Felo volt egy idoben hogy a nem ismert jatekokat csak par hettel megjelenes utan torik fel PC-re de ugylatom hogy az utobbi egy hetbe minden baromsag azzonal fell ett torve...

Remelem azert , hogy mivel ez Adventure gama , nem fogjak elfelejteni.
  • kirol
    Sajnos még mindig semmi. :(
  • NorbyI
    Sephi már játszik vele X-Boxon. A mázlistája.
    Most már kezdek nagyon ideges lenni hogy mikor jelenik meg, naponta jó párszor megnézem az nforce-ot. De még mindig semmi.
  • kirol
    Miben akadtál el????
  • Sephi
    Jah elakadtam de jol... :D
  • kirol
    Na május 2 van. Történt valami a játékkal kapcsolatban???
  • Sephi
    A a a!

Hiaba kapott starforcet az a ket "baromsag" abbol is a leggyengebett! :D