Still Life

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Myn
Tyû, én is remélem! Ki vagyok már éhezve a jó adventure-re!

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Szerintem ez nem ettõl függ. A Shade vagy a Singles vajon miért kapott Starforce-os védelmet? (Nem volt 1 túl nagy durranás egyik sem.) Valoszínûleg az kap SF-s védelmet, aki megfizeti, erre értettem, hogy a Microids már nem kispályás cég, valszeg ki tudja fizetni. Amúgy abban igazad van, hogy a Sierra is megtehetné, de õ még jobbat akart (Steam), az más kérdés, hogy jól bele is bukott...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

kirol
Azt olvastam, hogy május 2-án megjelenik. Az holnap lesz. Remélem így lesz.

Sephi
Valo es igtaz hogy eddig nem csalodtunk de az hogy ez a ceg is a 3-mas vedelmet hasznalja azt nehezen hinnem... akkor mar a Sierra ami nagy ceg miert nem hasznalt a most kiadott jatekokhoz?

A Still Life nem egy Splinter Cell kaliberu jatek. Na most ezt nehogy felrertsetek mert nekem pl 100x jobban teccik a Still Life mint a Splinter de az utobbi megis csak ismerteb.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

szotyimutyi
Ismerjük a "cég" mûveit.(tapasztalatok)

Sephi
Nem kispalyas? Ugyan ezt mire alapozod?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

kirol
Azt honnan lehet megtudni, hogy egy adott progit milyen másolásvédelemmel láttak el?

Lord Myn
Én is remélem, hogy csak kacsa a hír. Egyébként elvileg, sajnos lehet ekkora védelme: a Microids már nem kispályás cég.

Sephi
Egy ilyen jateknal nem lehet ekkora vedelem...

kirol
Az szoppantyú! 😞

Lord Myn
Emberek, lehet besz*ptuk! Azt hallottam Starforce 3.4-es védelme van... Remélem nem igaz és/vagy feltörhetõ! <#conf>

kirol
Senki?? 😞

kirol
Remélem igen!

kirol
Tudja valaki, akkor hétfõn megjelenik??

A kis szobában a falon találsz mé bizonyítékot ha az is megvan akkor mehetsz tovább.

Visszatérve a nemzetiségi problámához. Tudtommal a gyártó cég a Microids ami teljesen francia érdekeltségû és Benoit Sokal (azt hiszem így kell írni) a vezetõje vagy tulaja vagy ilyesmi. A kiadó a The Adventure Company az lehet hogy kanadai.

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

Random work
akkor tudod visszatenni ha minden bizonyítékot begyûjtöttél

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sziasztok!

A Demoba hogyan lehet a cuccokat vissza rakni a táskába?Még az elején mikor befejeztem a fényképezést.Nekem sehogy se sikerül!Ha egyáltalán vissza kell rakni!?
kirol
Mindenhol mást írnak!

De bízzunk a május 2-ben! 😊

Az már csak egy hét!

szotyimutyi
Még csak xbox-os, a pc állítólag május 1.

kirol
Én meg a játékot várom!

szotyimutyi
EZT A választ vártam. Van egy sejtésem...

kirol
Bárcsak láthatnánk már! 😊

Sephi
Majd meglatod. Csak nem lovom itt le a poent.

szotyimutyi
Milyen jelenet volt?

Sephi
Naon rosz igy egyedul jaccani mert most mar egyoraja kurvara elakadtam es nincs akitol segitseget lehetne kerni 😞

Sephi
Eskuszom ahogy haladok elore egyre izgalmasabb 😄 Most volt egy olyan jelenet hogy ki kellet mentsem es kikapcsojam majd ki kellet menyek friss levegore.

Random_
A kiadó a döntö! Ha csak olyan kiadót találnak aki Amcsiban forgalmaz is elõfordulhat ez.
Egy másik játék is olyan, hogy Texas-ban él az összes fejlesztõ és különk kiadót találtak csak az európai és amerikai piacra.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

<#eljen><#eplus2>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

SZEG007
Rengeteg francia él kanadában is😊

Szerintem meg ez hülyeség én végig úgy tudtam hogy a fejlesztõk franciák. Elég nagy a kavarodás a játék körül. Megyek és jól utánanézek.

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

kirol
Engem most arról informáltak, hogy a PC verzió észak amerikában jelent még csak meg, mifel a fejlesztõk is oda valósiak. Az európai verzió csak késõbb lesz.

Sephi
Xbox-on jaccom. Pc-en nem (mert nincs)

Random work
An Xbox version of the game is still in the works and is expected on store shelves on May 1.

És nekem azt mondták az okosok, hogy nem számít melyiknek van már warez változata az nincs összefüggésben a megjelenéssel.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

kirol
Hát ez már marhára érdekes! Akkor mondja már meg valaki, hogy a Still Life -ból akkor PC vagy Xbox verzió van e már forgalomban.

Egyesek szerint a PC megjelent, mások meg már Xboxon tolják. Akkor mi az igazság????????????????

Sephi
Erdekes en X-en jaccok vaze. Pc-en tudtommal meg nincs is.

Random work
Engem is lecsesztek mert beírtam oda és mondták, hogy hülye vagyok mert rosszul tudom.

PC-s megjelent X-box nem az okosok szerint.

Shep
ha már megjelent ezen is sztárforsz 3as csodavédelem van mint a splinteren, mert akkor sokáig nem fogunk még vele játszani?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
ez biztos? mert a hardwiredes cikk olyan ellentmondásos, vagy csak korán volt még mikor olvastam?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Random work
Nem nem! Engem ezért csesztek le! Az X-box verzió lett eltolva májusra a pc-s jelent meg 14-én.

Kiváncsi vagyok Post Mortembõl vették át vagy valami újat találtak-e ki zárnyitásnak 😊)

Sephi
X-box-ra megjelent.

Sephi
Hat alapjaba veve gyonyoru elore festett haterrek vannak amikben beleszurtak mozgo dolgokat pl. allatok , viz , fak es a mi a legfjobban teccet az idojarasi efektek. Meg pl viz mellet kod megy el aztan a gyarban fust meg ilyenek.

A Szereplok mind 3d-ben vannak megvalositva de nem kell mindgyart egy szuper kidolgozasra gondolni.

De itt nem is arrol van szo. A Story az ami igazan meglepo. Tulsagosan nagyon nem kellet meg gondolkodni es ami teccet hogy a rejtvenyeket hogy megoldjad pl soha sem kellet elhagyni egy helyszint. Aztan a humor az naon utos 😄 En peldaul rohogtem jol de az sincs eltulozva benne.

Teccik a jovo/mult kapcsolat.

Ami talan kicsit nem teccik az a par oldalas olvasmany amit alitolag el kene olvasni minden fejezet elejen hogy mit gondol a szereplo a dolgokrol. Igaz elrajtozik benne egy ket erdekes dolog de hulyen oldaotak meg mert feketevel van irva zold alapon es a haterrben valami targy oszt ha eppe fekete atargy ressze nem tudok kiolvasni dolgokat 😛

Most eppen be kell torni valakihez es a zarnyitas rejtelyet es logikajat meg nem fogom 😄

kirol
Figyelem!!!

www.hcgamer.hu
"hcg Deathunter | 2005 április 18. 15:39:57

Kis csúszással ugyan, de végül a Still Life is megérkezett a boltok polcaira. A Microids csapata igen szép munkát végzett, hiszen sem a kivitelezéssel, sem pedig a történettel nincs probléma, sõt kifejezetten jónak tûnik a cucc. Kate Walker kalandjait nem csak PC-n, hanem májustól Xbox-on is átélhetjük. Azt ajánlom, ne hagyjátok ki!"

A hivatalos honlap fórumán meg azt írják 2005.május 2 -re halasztották.

Akkor most mi az igazság????

Megjelent akkor vagy sem???

Random work
Haveromnak van Xboxa lehet, hogy elkérem tõle. Bár amilyen mániákus nem adná ide. 😄

Kiváncsi leszek hogy lesz e valami grafikai eltérés az Xbox és a PC-s verzió között. Sephi ha lesz idõd hasonlítsd már össze a kettöt, feltéve ha megjelenik május 2-án ez a gyönyörûség. Idén már eleget csalódtam ebben nem akarok.

Sephi
Hagyama' olyan kbszt nehez reszhez ertem hogy vagom hanyat magam. 😄

Random_
Na csöndesebben mert szétvet az ideg! 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sephi
Nem direkt hogy basztasalak titeket de ez a jatek valami eszmeletlen.
Akinek teccet a Black Mirror az meg fog orulni 😄

IMADOM!

Sephi
Marha nagy ahogy a 2005-os evbol hirtelen odarak minket 195X valahanyban 😄

Vazze Sephi, ne folytasd, mert nem bírom, hogy nincs még meg...
AAARRGGGHHHHHH <#falbav>