686
A Microids új játéka: Still Life
  • 3P
    A kérdés semmis, csak béna voltam...
  • 3P
    Nem akarom elhinne, hogy ekkora láma vagyok, de az elején elakadtam.
    Nagyon imádom a kalandjátékokat, de így még nem akadtam el soha, itt meg az elején... :(

SPOILER
    Szóval a bizonyítékok gyűjtögetésénél tartok, összeszedtem már a hajat, lefényképetem a falat ahol egy felirat megjelent a szűrő és a spré hatására, ott vettem mintát a padlon levő vérfoltból, le is fényképeztem, s itt akadtam el. Valami még hiányzik. Arra vetemedtem kínomban, hogy bele nézzek a leirásba, az meg egy szobára hivatkozik ahol egy fej van a falon (kb macsak, vagy malac, pasz), s a falon meg az hogy 666. Ott van a földön egy vérfolt, ami halványul, na erre kellene rávilágítani, mer így nem lehet lefényképezni, de sehol nem látok lámpát, amire a szűrőt rátehetném (másik szobába, ahol a felirat megjelent, már levettem a szűrőt, tehát nálam van). Látok ugyan egy lámpát a szoba sarkából nézve, de ha odaindulok, ott dolgozik a laboráns nőci s a lámpánál, ami kb ott lehet nincs interektív egérkurzor? Mi a túrot cseszek el?
  • CodeRed
    No én is végignyomtam! Óriási köszönet IMYke2.0.0.0-nak a magyarításért!!!Tényleg elképesztően jó játék, de valóban rövid.A fejtörők közül a zárnyitás volt a legnehezebb szerintem.
  • ibrik
    Nem tudok neked küldeni mentést onnan.
    Ez egy elég nyugis játék, nem olyan mint némelyik húzós FPS, hogy állandóan mentegetni kellene benne.
    Egyetlenegy mentési helyet használtam - mindig azt írtam felül - amikor félbehagytam a játékot arra a napra.

A legutolsó mentésem nem sokkal a játék vége előtt volt - ha tudtam volna...
    Mára már csak pár percnyi játék maradt belőle.
  • ibrik
    Ugye-ugye...
  • Dani 22
  • Dani 22
    Mégsem rossz a végigjátszás csak én vagyok hűűűűűűlye
  • Dani 22
    Segítsetek légyszi!!!!!!!

mindjárt lerúgom a monitort mert nem tudom kinyitni a zárat Marc ajtaján!
    Néztem a végigjátszást is de az nem műxik
    Please help meeeeeeee
  • Rózsalány
    nekemiiiis!!! belepusztulok, hogy nem tudom meg a végét de má énis sík ideg vagyok a rohatt robot miatt!!!
  • Tombi
    küldenél a [email protected] cimre mentest a lezer utanrol?
  • Tombi
    ibrik..az alapján probáltam de nem tudom, szal kéne mentés. ez van
  • ibrik
    Egyébként épp most játszottam végig a játékot.
    Anélkül, hogy lelőném a "poént", a legvégéről kérdezem, hogy most akkor lesz folytatás (mint anno a Syberia esetében) ???
  • ibrik
    Meg lehet csinálni.
    A követlekő linket ne vegyék észre azok, akik meg akarják őrizni a játék igazi varázsát!
    Still Life végigjátszás magyar nyelven
  • Tombi
    vki adjon mentest a lezer kikapcs utan mert NEMBIROM GECIFOS BALFASZ IDIOTA SZAR EZ MÁR NEM LEHET MEGCSIÁNLNI A JO KURVA ANYJÁT ENNEK A SZARNAK
  • maxius
    ...nemjó...ez túl türelmes....
  • Random work
    nem baj ha kéri a cd-t nyomkod csak a tovább vagy újra vagy milyen gombokat és megunja egy idő után és elindul
  • maxius
    A szokásos, felrakom, megkrekkelem, és kéri a CDt, avagy a crack nem muxik...
    pedig kicseréltem a 4 dll-t és az exe-t is!
    Nem is rátok értettem a sértődőset, hanem magamra! :P
  • Random work
    Mit jelent az, hogy nem műxik?
    Nem vagyunk sértődősek, de lehet, hogy műxik csak te nem tudsz róla.
  • Takimate
  • maxius
    Na jó....lejött...de a crack nem muxik, én meg még nem tudtam kihámozni, h hogy kell...és nem vagyok sértődős típus...nyugodtan megmondhatjátok, mit kell tennem...
  • rorr
    a post mortem című játékot ismered?
    Ajánlom!!!
  • SZEG007
    Na ez egy nagyon franko játék volt:)Remélem lesz folytatás, mert nekem nagyon nem ugy tünt hogy levan zárva a történet
  • maxius
    Kezedk örülni, h még nem jöt le DCről, legalább magyarban jácchatok!
    ThX sz összes magyar kalandjátékos nevében!
  • skristof

erre várok megjelenés óta! htxvm!
  • qper
    Hogy kapnák be :((

És ezek után csodálkoznak, hogy az ember varezol.
  • Random work
    Mert nem forgalmazzák a környéken.
  • qper
    Hol lehetséges megvásárolni a programot? Eddig egy boltban sem láttam :(
  • grebber
    Kösz!
  • IMYke2.0.0.0
    Still Life HUN tölthető az oldalamról
    Figyelem, ez a telepítő jelszóval védve!
    A jelszó közvetlenül a letölthető fájl alatt olvasható.
  • wamp
    Köszönöm, de már megoldódott a problémám, rájöttem mi volt a gond :)))))
    Most már indul minden hibaüzenet nélkül.
  • wamp
    Hali!
    Legközelebb előbb végigolvasom a topicot, és azután kérdezek :))))), ugyanis látom, hogy másnak is volt ilyen jellegű problémája. Én nem találtam Patch file-t (vagy csak nem tudom melyik az?), és hiába nyomtam meg négyszer az exit-et, utána sem indult. Ezek után van valakinek ötlete?
  • wamp
    Sziasztok!

Nekem technikai problémám lenne a játékkal. Miután installáltam, és crack-eltem, egyszerűen nem indul, pontosabban kiírja:
    Protection System
    Error
    Insert the still life disc into another drive...

Találkozott valaki hasonlóval?
    Tud valaki segíteni,hogy mi lehet a probléma?

Előre is köszi
  • Lyan Kyj
    LOOOL!!! Vic beszólásai nagyon ott vannak!!:))) Enyhe Star Wars-os beütés:))))) Midikloriánok:) Kira ez a játék!
  • kirol
    Most készül,pár hét!!!
  • Legion
    Hello. Nem tudjátok, hogy van-e már magyarítás a játékhoz?
  • Linne
    Nekem is ez van meg,de csak annyi gondom volt vele,hogy néha újra kellett indítani a játékot(meg a rendszert),mert teljesen szét esett a kép.
  • Lyan Kyj
    Leszedtem a játék DIE által tört változatát, de nem megy!! Félek, hogy fake a dolog, de a hangok meg a videófájlok megegyeznek, sztem. Ráadásul, nekem nem is kért restartot sem. Ha felrakom a krekkelt exet meg a DLL mappát, ahogy kellene, és elindítom, csak a feketeség lesz ott, és léphetek ki Win-gombbal. Vkinek van ötlete? Találkozott más is ezzel a verzióval?
  • Linne
    Király volt és reméljük lessz folytatás!
  • Random work
    Hát az európai terjesztése asszem nem nagyon működik.
    Mintha csak amerikában árulnák, de nem vagyok benne biztos.
  • BAND4
    Sziasztok! Tud valaki segiteni, hogy Budapesten hol tudnám megvenni, mert sehol sem kapok! Köszi.