Still Life

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ez volt az elsõ helyszín ahol csomókban tépkedtem a hajamon levõ szõrzetet, aztán a véletlenen múlt, hogy sikerült továbbmennem...
Ahogy én gondoltam kikövetkeztetve, hogy melyik szimbólum melyik számot takarhatja, ahhoz képest csak 1-1 szimbólum volt felcserélve 😊)
És mikor két másikat akartam volna kicserélni, pont az utolsó és az elsõt kellett felcserélnem és hoppá már nyílt is a széf 😄D

LezLee
Mindössze annyiban hasonlít a Syberia-ra, hogy annak a játéknak a kicsit továbbfejlesztett motorját használja, valamint itt is egy nõ a fõhõs.
Egyébként inkább a Post Mortem folytatásának tekinthetõ.
De ha szeretted a Syberiát, akkor mindenképpen próbáld ki ezt is!
Én nagyon szerettem a syberiát, ez most az a játék a microids-tól, ami hasonló mint a syberia egy csajjal? Volt róla szó, hogy nem lesz syberia 3, csak új történet új szereplõkkel, ez az?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

fitutufi
nálam csak FPS, TPS +a jobb racingek
más nem nagyon tetszik 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

LezLee
Ez az a 8 szimbólumos széf? Az öreg amúgy azt mondja, hogy a számokat szimbólumok jelzik, de a többit elfelejtette 😊)
Amúgy, ha visszamész egy picit, az egyik polcon megtalálod a 8 számot tartalmazó cetlit, de még így sem lesz olyan könnyû kitalálni, hogy melyik szimbólum melyik számra utal.

Sok sikert!
Random_
Nem mind1 ahogy sok más dolog se. Attól, hogy neked nem jön be még nem biztos, hogy fos. Na meg a Microsoft is csinál jó játékokat pl: Age of Empires.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

SPOILER

Na sikerült megin elakadnom, a templom széfjét nem tudom kinyitni. Arra rájöttem hogy az órán van négy szám abból kettõ stimmel is(3,6) de a másik kettõ már nem azonosítható be, a kérdés annyi lenne hogy a többit találgatni kell vagy van benne valami logika. Ja és mi a trükk amit az öreg fickó mond? Fordított sorrend, vagy mi? Ha lehet kérnem akkor csak vezessetek rá ne a közvetlen megoldást mondjátok. Köszi<#conf>

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

ibrik
Azoknak való, akik a Syberia-stílusú nyomozgatós-mászkálós kalandjátékokat kedvelik, ahol gondolkodni is kell néha - nameg nem árt érteni is a feliratokat... <#mf2>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

fitutufi
Microids 😛

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
hát elég fos ez a game(de hát Microsoft<#levele>)
na mind1
(nem az én stílusom)

fitutufi
Title: Still Life
Publisher: Dreamcatcher
Developer: Microids
Platform: PC
Category: Action,Adventure

We'd like to say PLZ DIE to all sellers,
retarded newbies, fake oldschool wannabies and
clueless nukers who will claim this is fake.

Copy the files from the crack dir of CD1 to your gamedir
and enjoy this game.
.__________________________.-..__.-...-..___.-..________________________\///.
|.:.MisterX & MisterY.:.:.. \ \\/ // | ||\/\| ||::.::.:::.Site Scripts V1.2:|
`--\_______________/---------\___//--|_||\//|_||---------\_________________/'

LezLee
SPOILER!!!!!

Nekem meg a nagypapa ládáját volt még kicsit nehézkes kinyitnom. Azt rögtön vágtam, hogy ugyanazt kell kirakni, mint ami a nyakláncon van, de így is eltartott vagy 20 percig 😊
Nagyon tetszik a játék, hihtetlen sok átvezetõ anim van a gameben, amik hihetetlenül megdobják a hangulatot. Tetszik az is, hogy a nagypapa korában lévõ helyszínek fakóbbak, szinte már fekete-fehérek, nagyon ott van a feeling.
toMpEr
Still.Life-DIE

Lord Myn
Én a templomi széffel sz*rakodtam sokat, de végre sikerült megfejteni... <#taps>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Látom kezd felébredni a banda. ;-))

Toljátok csak, õrzõ szemeim rajtatok lesznek 😊)

SPOILER

Az a hároom jegyü kód zsákutca próbáld meg más számmal, az is ott van a kártyán, de egy kicsit trükkös. Elsõre nekem sem esett le.<#ravasz1>

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

Random work
Fordítva: láss ne csak nézz! 😊

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

LezLee
SPOILER!!!!!

Ha a belépõkártya hátulján lévõ 3 számjegyû kódra gondolsz, azt már megtaláltam. De nekem nem fogadja el, tehát gondolom még kell 2 számjegy, mivel 5 számjegyû a számkód. Vagy téged beengedett az 583-ra is???
kirol
És nem is akadtál el sehol??

Van valami kapcsolat a Post Mortemmel?? (nagyapa-unoka vizsonyon kívül)

Egyszerû az oka: Keveset játszok a géppel, megválogatom, hogy mivel játszok.
Készültem erre jó ideje, ezért tudtam ennyi idõt rászánni.
Itt a 3 napos hétvége, õsök távol, neki tudtam ülni 😊

Lezlee: Nézz!! Ne csak láss! 😊

kirol
Tehát 18 óra kb az egész, az elég jó szerintem. Az nekem eltartana egy ideig, mivel én egy héten kb. 4-5 órát játszok.

Te hogy bírsz annyit egyszerre játszani???

LezLee
Elárulná valaki, hogy még az elején a hullaházas belépõkódos puzzle-nél van-e valami logika, hogy mi a jelszó? Mert ugye az elsõ 3 szám megvan az 5-bõl, de a másik kettõre hogyan lehet rájönni? Ha csak ki kell próbálni az összes lehetséges kódot, akkor valaki megdobhatna egy kóddal priviben 😊
Tegnap délután 1kor kezdtem neki.
Tegnap kb 9-10 óra
Ma kb 6-7 óra.

kirol
Végig is vitted???

Mennyi idõbe telt???

Végére értem.
Köszönöm Microids azért a pár õsz hajszálért, és a kitépett darabokért is! <#taps>
Nekem megérte!! <#nyes><#nyes><#nyes>

MerlinW
megvan..😊 figyelmetlen voltam😊

[merlinw.org]

MerlinW
mi a bánatot kell csinálni a játék elején? van 3 fotóm, 2feliratom, 1 vérmintám, 1 hajszálam. Ki nem enged, kollega nem szól hozzám, táskára nem reagál. Mi hiányzik még? Már felforattam a lakást😄 Jah van még a sarokban valami csõ vagy mifene amivel nemtok mit kezdeni.

[merlinw.org]

ááá ez a torrentes vackolás a sírba visz... direkt ezért a játékért raktam fel. nagy nehezen levánszorgott (csigalassúsággal) a két iso file. erre install közben egyes cd-n crc hibával elszáll. biztos valakinek szar volt a vinyója - vagy direkt hányta tele rossz adatokkal - és most emiatt szív majd ezer ember... b+b+b+b+
Lord Myn
Igazad van, tényleg van valami kis "kosz" a feje körül, de nem vészes.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

kirol
Nekem a demóban be van kapcsolva minden és semmi probléma!!!

Pont a fullban cseszték volna el???

pluhi
Nézd meg közelebbrõl. Nálam barnás szinû vonalkák ugrálnak a feje körül. Nem veszélyesen zavaró amúgy.
Mingyá leballagok a pincébe és felhozom a régi 15-ös gagyi crt-met. Kellett nekem egy 17-es TFT, csak rondább lett minden.<#falbav>

Lord Myn
Nekem GeForce 6800-asom van és szintén nem esik szét a grafika, pedig az AA bekapcsolva. Amúgy a Syberia 2 "motorját" használja a játék, azért van a 800x600-as fix felbontás, CRT-n nem zavaró, de TFT-nél el tudom képzelni, hogy gáz...

kirol
Nálam nVidia -val semmi nem esik szét!!<#crazya>

Igaz, sajnos nekem még nincs meg!!<#shakehead><#nemtudom>

pluhi
Atinál is ez van. Inkább csak a haja esik szét.
Úgy értem hogy az nVidia-asok többségénél, egyébként külföldi fórumok alapján mondom. Sok-sok topic témája az hogy hogyan lehetne orvosolni a grafikai hibát. Eddig semmi eredmény. A 800x600 akkor is vicc.

Kedves Norbert!
Azért olyat mondani, hogy az emberek többségénél... ;-DDD
A ládanyitásnak van egy logikája, utána jön majd még a feketeleves(jópárszor)... ;-P

Na, kicsit utánajártam a témának és mint kiderült nem lehet állítani a felbontást és nem is fog kijönni olyan patch ami orvosolja a problémát. Másik grafikai bibi hogy az emberek töbségénél(nVidia) az AA bekapcsolásakor Vic feje szabájosan szétesik, csúnyán elrontva a játékélményt. Remélem ezt orvosolják egy patch keretében és akkor még élvezhetõbb lesz a grafika. Ja és a játék felbontása a nevetséges 800x600-as szint 2005-ben, ez valami vicc. Szal nem a TFT-m a hibás.

Elindítottam és csalódnom kellett a grafikában, lehet hogy csak azért mert a TFT-m nem szereti az 1024x768-as felbontást, de szerintem annyira nem szép mint a képeken, viszont rohadt nehéz feladványokat tudtak belerakni, a hullaház kódjára is csak nagy sokára jöttem rá, mire már minden más számot kipróbáltam a játékban. Most meg simán elakadtam a nagyfater dobozánál, az istenér nem tudom kinyitni. Ami nagyon tetszik az a sötét humor és hangulat, ezek nagyon telitalálatok.

Restart kellett, 4 Exit nyomkodás kell nekem.
Játék közben az image mountolása nem kell.

Haladok, haladok, már másodszor Gus-ozok 😊)

Lord Myn
Érdekes... Nekem olyan crack van, hogy nem kell semmi újraindítás, 4x exit, sõt még cd sem kell, hogy mountolva legyen a játékhoz és megy. De amúgy én is csodálkozom, hogy az nforce-on semmi, pedig ez egy nagyon is mûködõ crack.

Hátbazz...
Hülye vagyok a 3. puzzlehoz a széfnél... <#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

hát személy szerint én picit többet vártam a játéktól 😞 tovább tartott megszerezni, mint végigjáccani. Tegnap délutan + ma délelõtt és vége is. Egyes puzzlek meg mar megtalálhatók voltak a Post Mortemben is ( gondolok itt pl a lockpickelésre), igaz nem ugyanabban a formában de hasonló koncepcióban. Viszont a történet elég izgalmasra sikerült, látszik hogy sokat foglalkoztak vele. Na ennyi lett volna a rövidke összefoglalóm 😊
hhhh én is jáccani akarok, de a torrentem it zötyög 10-20k-val miközben jöhetne 400-al is...
... már a következõ puzzle a nagybácsi cucca közt...
😊)

kirol
Jó nektek!!!<#szomoru2>

Random_
Nekem egyik cd se kell mégis megy.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Hogy a fenébe ne lenne jó! 😊)
Épp a security-s puzzlenál járok, remélem nem úgy kell megcsinálni, ahogy én most gondolom... ;-P

kirol
És jó a játék???
A demo alapján jónek ígérkezett, de azért a teljes alapjén lehet igazából megítélni.

Felbontás fix, nem állítható.
Grafikalig van 3 állású csúszka+élsimítás.
Intro van a játékban, az a video, ami kijött már korábban.