Still Life
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
engem a locpick vágott haza...
na azt leírással nyomtam,
azt az egyet
Ezért játszottam végigjátszással. Nélküle nem is tudom hogy jöttem volna rá egy-két dologra (pl. a festõ lakásába vezetõ zár feltörésében nem látok semmi logikát, csak szivatást).
Egyébként a festõ (Mark) volt Chicagóban is a gyilkos?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Nemrég kezdtem el a játékot. Gyönyörû a grafika, érdekes a történet!
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Nagyon imádom a kalandjátékokat, de így még nem akadtam el soha, itt meg az elején... 😞
SPOILER
Szóval a bizonyítékok gyûjtögetésénél tartok, összeszedtem már a hajat, lefényképetem a falat ahol egy felirat megjelent a szûrõ és a spré hatására, ott vettem mintát a padlon levõ vérfoltból, le is fényképeztem, s itt akadtam el. Valami még hiányzik. Arra vetemedtem kínomban, hogy bele nézzek a leirásba, az meg egy szobára hivatkozik ahol egy fej van a falon (kb macsak, vagy malac, pasz), s a falon meg az hogy 666. Ott van a földön egy vérfolt, ami halványul, na erre kellene rávilágítani, mer így nem lehet lefényképezni, de sehol nem látok lámpát, amire a szûrõt rátehetném (másik szobába, ahol a felirat megjelent, már levettem a szûrõt, tehát nálam van). Látok ugyan egy lámpát a szoba sarkából nézve, de ha odaindulok, ott dolgozik a laboráns nõci s a lámpánál, ami kb ott lehet nincs interektív egérkurzor? Mi a túrot cseszek el?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Ez egy elég nyugis játék, nem olyan mint némelyik húzós FPS, hogy állandóan mentegetni kellene benne.
Egyetlenegy mentési helyet használtam - mindig azt írtam felül - amikor félbehagytam a játékot arra a napra.
A legutolsó mentésem nem sokkal a játék vége elõtt volt - ha tudtam volna...
Mára már csak pár percnyi játék maradt belõle. <#shakehead>#shakehead>
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
mindjárt lerúgom a monitort mert nem tudom kinyitni a zárat Marc ajtaján!
Néztem a végigjátszást is de az nem mûxik<#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Please help meeeeeeee<#help>#help>
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Anélkül, hogy lelõném a "poént", a legvégérõl kérdezem, hogy most akkor lesz folytatás (mint anno a Syberia esetében) ???
A követlekõ linket ne vegyék észre azok, akik meg akarják õrizni a játék igazi varázsát! <#vigyor>#vigyor>
Still Life végigjátszás magyar nyelven
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
pedig kicseréltem a 4 dll-t és az exe-t is!
Nem is rátok értettem a sértõdõset, hanem magamra! 😛
Nem vagyunk sértõdõsek, de lehet, hogy mûxik csak te nem tudsz róla.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ThX sz összes magyar kalandjátékos nevében!
erre várok megjelenés óta! htxvm!
football without ultras is nothing
És ezek után csodálkoznak, hogy az ember varezol.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Figyelem, ez a telepítõ jelszóval védve!
A jelszó közvetlenül a letölthetõ fájl alatt olvasható.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most már indul minden hibaüzenet nélkül.
Legközelebb elõbb végigolvasom a topicot, és azután kérdezek 😊)))), ugyanis látom, hogy másnak is volt ilyen jellegû problémája. Én nem találtam Patch file-t (vagy csak nem tudom melyik az?), és hiába nyomtam meg négyszer az exit-et, utána sem indult. Ezek után van valakinek ötlete?
Nekem technikai problémám lenne a játékkal. Miután installáltam, és crack-eltem, egyszerûen nem indul, pontosabban kiírja:
Protection System
Error
Insert the still life disc into another drive...
Találkozott valaki hasonlóval?
Tud valaki segíteni,hogy mi lehet a probléma?
Elõre is köszi
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Mintha csak amerikában árulnák, de nem vagyok benne biztos.