686
A Microids új játéka: Still Life
-
hi, a zárnyitásnál tartok éppen, mivel lövésem nem volt hogy hogyan kell csinálni én is segítséghez nyúltam:
1, v, 10, v, 2, v, 3, 4, v, 12, v, 5, v, 6, 4, v, 14, 12, v, 14, v, 7, 4, 15, v, 4, v, 6, 6, 14, v, 7, v, 13, 13, v, 6, 6, 8, v, 9
namost ezzel az a gond, hogy mikor eljutok eddig a pontig: v,7,4,15 akkor a 15-ös még nem aktív, ergó nem tud feltolni a pöcköt sem
itt akadok meg állandóan, vki tudna segíteni? -
Akkor az volt a baj.
Köszi.
-
hogyha csak részleges install-t nyomtál, és az 1es cd volt benn, akkor tedd be a 2-eset. nálam is mindig kilépett emiatt. -
-
Alíz #402 Gyenge idegzetű a géped.
-
Hát nem tudom. Most raktam újra a Win-t, majd kipróbálom. -
uh nem nagyon...
reinstall ? -
Sziasztok!
Volna egy kérdésem. Az 1. pályán, mikor össesedtél mindent, és mész a nyomozónak szólni, hogy negvan minden. Aztán pedig elkezdi fotózni a kádban lévő hullát. Mikor azt mondja, hogy jól átvertál, vagy valami ehez hasonlót, akkor nekem kilép a Windowsba.
Erre nem tudtok valami megoldást?
-
upsz nemtuttam, szori. :$ :( -
Csak hogy nekek rendes modemom van...tehát érted... -
vagy ismertető. (a topik első oldalárol van)
-
"A játék főhőse Victoria McPherson, aki az FBI-nak dolgozik. Először asztali munkát végez, de egy bűntény megoldása után komolyabb feladatot kap. Egy sorozatgyilkos tartja rettegésben a Chicagót, már öt fő életét oltotta ki. Victoria nem jut előre, pihenés képpen leutazik aojához, akitől megtudja, hogy nagyapja is detektív volt, és az 1920-as években egy olyan ügyben nyomozott, ami kísértetiesen hasonlít a mostanira. 18 helyszín lesz a programban: 11 a múltban, 7 a jelenben. A sztorira tehát nem lesz panasz, és ahogy elnézem a képeket, a grafikára se! "
kopipaszta gamestar-rol. -
kérdések helyett már rég letölthetted volna a játékot, és csekkolhatnád az egészet. télleg megéri. ;) -
Mi a játék története ? -
az bisztos. -
Kábé ugyanannyi, de ne vedd figyelembe, mert ez a "9 óra" csak szubjektív dolog - ha jól emlékszem, valamelyik játék-teszter oldalon olvastam annakidején.
Valószínűleg ez az az érték, hogyha minden rejtvénynek, "puzzle"-nak, feladványnak előre tudod a megoldását, mindenkivel találkozol a megfelelő sorrendben, nincsenek felesleges bóklászásaid a helyszíneken a folytatást keresgélve, stb stb - na ez így lehet, hogy 9 óra, de egy olyannak, aki először játszik a játékkal, biztos, hogy tovább fog tartani - ezt garantálom.
-
A Syberi 2 kb. hány órás ? -
2 CD-s, effektíve kábé 9 órányi játék.
A rendszerkövetelmény ugyananyi, mint a Syberia-é.
A full konfig, ami kell neki: PIII 800MHz, 32MB-os DirectX 8.1-es VGA, 256MB RAM
Képek:
http://www.microids.com/game.aspx?id=25
http://www.3dgamers.com/games/stilllife/screenshots -
Hány cds vagy dvds a game? hosszú a játék? mi a gépigénye? -
tudtok benyomni pár képet? -
hella #386 kész vagyok... mármint végigvittem... remélem azért nem találták meg a gyilkost, mert lesz még folytatás... -
jefferson83 #385 Jelentem sikerült kiraknom a mozaikos képet, így folytatódhat a történet számomra is
-
hazamegyek ezt megnézem hejj...
köSZi -
Ez. Itt alul a Still Life Prelude-ra menj. Szöveges kalandjáték lesz a jutalmad elég durva kivitelben, viszont Victoria kalandjai folytatódnak... Bár a prelude bevezetést jelent, szóval ez lehet csak az előzmény, de akkor is!:) jó lenne ha vki játszana vele és megosztaná a történetet;) -
az miaz ? -
Én azért kíváncsi lennék rá:))) Amúgy a neten folytatódik a sztori... ott asszem ki is derül, hogy ki volt az;) [Nekem amúgy a Miller mindig is gyanús volt, de nem t'om...]
Tényleg, netes sztorival játszott vki??? -
5 perce játszottam végig a játékot. Szeretem a kalandjátékokat, de ennek a játéknak valami hihetetlen jó sztorija van!! Még a credits-et is végignéztem tiszteletem jeléül 
--talán spoiler--
a nagy kérdés talán megfogalmazodik mindenkiben - ki is a gyilkos? szerintem a gyilkos valódi személye egyáltalán nem lényeg, csak egy őrült aki lemásolt egy "történelmi" sorozat gyilkost
-
Alíz #379 Nyugodj meg, ki lehet rakni.
-
jefferson83 #378 Most a kandalló feletti mozaikkép kirakásával szenvedek. Nyugtassatok meg ki lehet rakni? 
Ma már késő van majd holnap próbálkozok.
-
jefferson83 #377 Én csak annyit mondhatok,hogy elsőre nekem nem sikerült magamtól (természetesen), utána néztem a leírást és vagy ötször próbáltam de nem nyílt ki (ötödiknél már téptem a hajam, annyiszor csak nem rontottam el. Most újra ott tartok már, ugyanazzal a leírással elsőre sikerült :) -
Alíz #376 Én egy csomót próbálkoztam a zárral, de amikor meguntam, leírással elsőre sikerült. a többi részt egész jól meg lehet csinálni nélküle, csak a robotos szopatós. -
De ez nem igaz! -
jefferson83 #374 Persze csak állítólag az a lényeg,hogy elsőre kell sikerülni különben bármely leírás alapján újrakezdheted már bukta van. -
Melyikben? Mert ami alapján én csináltam az tök jó volt asszem. -
lol:))) ennyire azért nem vészes...:)) -
Pedig ua:) nem kell régebbi mentés:)
-
Nekem a #330-as végigjátszás alapján simán ment a zárfeltörés... -
áh hagyd...
nálam ugyanezt csinálta...
csináld végig akadozva.. nem olyan hosszú :) -
na basszus, alighogy továbbkászálodtam, most meg a gép nem akar szot fogadni. eljutottam a labirintusba Gus-szal, viszont itt valamér a játék iszonyatosan akadozik, mármár fagy. szova az egyetlen megoldás talán az lenne, ha valaki átküldene onnan egy mentett állást, vagy ilyesmi.. :( thx -
jefferson83 #367 

Köcce!