Still Life

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

torrente
Tényleg, ez után érdemes belevágnom a Syberiakba? Egyiket sem játszottam. Illetve ps2-õn a 2-õt egy darabig, de élvezhetetlenül szaggatott.

torrente
Minden játékot az utolsó betûig végignézek. Régi szokás. Így errõl sem maradtam le. Nagy valószínûséggel a gyilkos nem halt meg és már peepshow-zik Veronicánál.

Takimate
nem tudjuk biztosan... de a kredits után ugye nem nyomtátok el, mert még van egy video a VÉGE video után, amikoris Victoria kisasszony a jakuzziban lazít 😊)

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Takimate
az még engem nem is hergelt
engem a locpick vágott haza...
na azt leírással nyomtam,
azt az egyet

torrente
Én csak egy gyors élvezést akartam! 😄
Ezért játszottam végigjátszással. Nélküle nem is tudom hogy jöttem volna rá egy-két dologra (pl. a festõ lakásába vezetõ zár feltörésében nem látok semmi logikát, csak szivatást).
Egyébként a festõ (Mark) volt Chicagóban is a gyilkos?

3P
Én végig vittem, az elején volt az a pici botladozásom, de utánna sikerült megcsinálni leírás nélkül. Azért aki bele tette a robotost azt átküldeném élõben egy olyan szobán... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

torrente
végigjátszás
Nemrég kezdtem el a játékot. Gyönyörû a grafika, érdekes a történet!

Rózsalány
áááá, már vége is...😞 tökjó volt szerintem😊 <#eljen>

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Rózsalány
jupppiiii!!! a párom megcsinálta a robotosat!!! 😊

Akkor a zár kinyitásánál van valami trükk, mert én pontosan úgy csináltam vagy 4* ahogy a leírásban le van írva de nem jött össsze. Már tiszta ideg voltam. Igaz éjjel 2 volt, ma megint megpróbálom. Le a kalappal az elõtt aki ezt leírás (SPOILER) nélkül ki tudja nyitni 😊)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

3P
A kérdés semmis, csak béna voltam...

3P
Nem akarom elhinne, hogy ekkora láma vagyok, de az elején elakadtam.
Nagyon imádom a kalandjátékokat, de így még nem akadtam el soha, itt meg az elején... 😞

SPOILER
Szóval a bizonyítékok gyûjtögetésénél tartok, összeszedtem már a hajat, lefényképetem a falat ahol egy felirat megjelent a szûrõ és a spré hatására, ott vettem mintát a padlon levõ vérfoltból, le is fényképeztem, s itt akadtam el. Valami még hiányzik. Arra vetemedtem kínomban, hogy bele nézzek a leirásba, az meg egy szobára hivatkozik ahol egy fej van a falon (kb macsak, vagy malac, pasz), s a falon meg az hogy 666. Ott van a földön egy vérfolt, ami halványul, na erre kellene rávilágítani, mer így nem lehet lefényképezni, de sehol nem látok lámpát, amire a szûrõt rátehetném (másik szobába, ahol a felirat megjelent, már levettem a szûrõt, tehát nálam van). Látok ugyan egy lámpát a szoba sarkából nézve, de ha odaindulok, ott dolgozik a laboráns nõci s a lámpánál, ami kb ott lehet nincs interektív egérkurzor? Mi a túrot cseszek el?

CodeRed
No én is végignyomtam! Óriási köszönet IMYke2.0.0.0-nak a magyarításért!!!Tényleg elképesztõen jó játék, de valóban rövid.A fejtörõk közül a zárnyitás volt a legnehezebb szerintem.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

ibrik
Nem tudok neked küldeni mentést onnan.
Ez egy elég nyugis játék, nem olyan mint némelyik húzós FPS, hogy állandóan mentegetni kellene benne.
Egyetlenegy mentési helyet használtam - mindig azt írtam felül - amikor félbehagytam a játékot arra a napra.

A legutolsó mentésem nem sokkal a játék vége elõtt volt - ha tudtam volna...
Mára már csak pár percnyi játék maradt belõle. <#shakehead>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
Ugye-ugye... <#vigyor>

<#vigyor2>
Mégsem rossz a végigjátszás csak én vagyok hûûûûûûlye<#falbav>
Segítsetek légyszi!!!!!!!

mindjárt lerúgom a monitort mert nem tudom kinyitni a zárat Marc ajtaján!
Néztem a végigjátszást is de az nem mûxik<#boxer><#violent>
Please help meeeeeeee<#help>
Rózsalány
nekemiiiis!!! belepusztulok, hogy nem tudom meg a végét de má énis sík ideg vagyok a rohatt robot miatt!!!<#violent>

Tombi
küldenél a [email protected] cimre mentest a lezer utanrol?

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Tombi
ibrik..az alapján probáltam de nem tudom, szal kéne mentés. ez van

ibrik
Egyébként épp most játszottam végig a játékot.
Anélkül, hogy lelõném a "poént", a legvégérõl kérdezem, hogy most akkor lesz folytatás (mint anno a Syberia esetében) ???

ibrik
Meg lehet csinálni.
A követlekõ linket ne vegyék észre azok, akik meg akarják õrizni a játék igazi varázsát! <#vigyor>
Still Life végigjátszás magyar nyelven

Tombi
vki adjon mentest a lezer kikapcs utan mert NEMBIROM GECIFOS BALFASZ IDIOTA SZAR EZ MÁR NEM LEHET MEGCSIÁNLNI A JO KURVA ANYJÁT ENNEK A SZARNAK

...nemjó...ez túl türelmes....

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Random work
nem baj ha kéri a cd-t nyomkod csak a tovább vagy újra vagy milyen gombokat és megunja egy idõ után és elindul

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

A szokásos, felrakom, megkrekkelem, és kéri a CDt, avagy a crack nem muxik...
pedig kicseréltem a 4 dll-t és az exe-t is!
Nem is rátok értettem a sértõdõset, hanem magamra! 😛

Random work
Mit jelent az, hogy nem mûxik?
Nem vagyunk sértõdõsek, de lehet, hogy mûxik csak te nem tudsz róla.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Takimate
<#worship><#worship><#worship><#worship>

Na jó....lejött...de a crack nem muxik, én meg még nem tudtam kihámozni, h hogy kell...és nem vagyok sértõdõs típus...nyugodtan megmondhatjátok, mit kell tennem...

rorr
a post mortem címû játékot ismered?
Ajánlom!!!

SZEG007
Na ez egy nagyon franko játék volt😊Remélem lesz folytatás, mert nekem nagyon nem ugy tünt hogy levan zárva a történet

Kezedk örülni, h még nem jöt le DCrõl, legalább magyarban jácchatok!
ThX sz összes magyar kalandjátékos nevében!

<#worship>
erre várok megjelenés óta! htxvm!

football without ultras is nothing

Hogy kapnák be 😞(

És ezek után csodálkoznak, hogy az ember varezol.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Random work
Mert nem forgalmazzák a környéken.

Hol lehetséges megvásárolni a programot? Eddig egy boltban sem láttam 😞

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

grebber
Kösz!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Still Life HUN tölthetõ az oldalamról
Figyelem, ez a telepítõ jelszóval védve!
A jelszó közvetlenül a letölthetõ fájl alatt olvasható.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Köszönöm, de már megoldódott a problémám, rájöttem mi volt a gond 😊))))
Most már indul minden hibaüzenet nélkül.

Hali!
Legközelebb elõbb végigolvasom a topicot, és azután kérdezek 😊)))), ugyanis látom, hogy másnak is volt ilyen jellegû problémája. Én nem találtam Patch file-t (vagy csak nem tudom melyik az?), és hiába nyomtam meg négyszer az exit-et, utána sem indult. Ezek után van valakinek ötlete?

Sziasztok!

Nekem technikai problémám lenne a játékkal. Miután installáltam, és crack-eltem, egyszerûen nem indul, pontosabban kiírja:
Protection System
Error
Insert the still life disc into another drive...

Találkozott valaki hasonlóval?
Tud valaki segíteni,hogy mi lehet a probléma?

Elõre is köszi

LOOOL!!! Vic beszólásai nagyon ott vannak!!😊)) Enyhe Star Wars-os beütés😊)))) Midikloriánok😊 Kira ez a játék!

kirol
Most készül,pár hét!!!

Hello. Nem tudjátok, hogy van-e már magyarítás a játékhoz?

Nekem is ez van meg,de csak annyi gondom volt vele,hogy néha újra kellett indítani a játékot(meg a rendszert),mert teljesen szét esett a kép.

Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!

Leszedtem a játék DIE által tört változatát, de nem megy!! Félek, hogy fake a dolog, de a hangok meg a videófájlok megegyeznek, sztem. Ráadásul, nekem nem is kért restartot sem. Ha felrakom a krekkelt exet meg a DLL mappát, ahogy kellene, és elindítom, csak a feketeség lesz ott, és léphetek ki Win-gombbal. Vkinek van ötlete? Találkozott más is ezzel a verzióval?

Király volt és reméljük lessz folytatás!<#taps>

Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!

Random work
Hát az európai terjesztése asszem nem nagyon mûködik.
Mintha csak amerikában árulnák, de nem vagyok benne biztos.

Sziasztok! Tud valaki segiteni, hogy Budapesten hol tudnám megvenni, mert sehol sem kapok! Köszi.