686
A Microids új játéka: Still Life
  • Fenrir
    hi, a zárnyitásnál tartok éppen, mivel lövésem nem volt hogy hogyan kell csinálni én is segítséghez nyúltam:

1, v, 10, v, 2, v, 3, 4, v, 12, v, 5, v, 6, 4, v, 14, 12, v, 14, v, 7, 4, 15, v, 4, v, 6, 6, 14, v, 7, v, 13, 13, v, 6, 6, 8, v, 9

namost ezzel az a gond, hogy mikor eljutok eddig a pontig: v,7,4,15 akkor a 15-ös még nem aktív, ergó nem tud feltolni a pöcköt sem

itt akadok meg állandóan, vki tudna segíteni?
  • Duddits
    Akkor az volt a baj. Köszi.
  • lee86
    hogyha csak részleges install-t nyomtál, és az 1es cd volt benn, akkor tedd be a 2-eset. nálam is mindig kilépett emiatt.
  • Duddits
  • Alíz
    Gyenge idegzetű a géped.
  • Duddits
    Hát nem tudom. Most raktam újra a Win-t, majd kipróbálom.
  • Takimate
    uh nem nagyon...
    reinstall ?
  • Duddits
    Sziasztok!

Volna egy kérdésem. Az 1. pályán, mikor össesedtél mindent, és mész a nyomozónak szólni, hogy negvan minden. Aztán pedig elkezdi fotózni a kádban lévő hullát. Mikor azt mondja, hogy jól átvertál, vagy valami ehez hasonlót, akkor nekem kilép a Windowsba. Erre nem tudtok valami megoldást?
  • lee86
    upsz nemtuttam, szori. :$ :(
  • littleNorbi
    Csak hogy nekek rendes modemom van...tehát érted...
  • lee86
    vagy ismertető. (a topik első oldalárol van)

• lee86
    "A játék főhőse Victoria McPherson, aki az FBI-nak dolgozik. Először asztali munkát végez, de egy bűntény megoldása után komolyabb feladatot kap. Egy sorozatgyilkos tartja rettegésben a Chicagót, már öt fő életét oltotta ki. Victoria nem jut előre, pihenés képpen leutazik aojához, akitől megtudja, hogy nagyapja is detektív volt, és az 1920-as években egy olyan ügyben nyomozott, ami kísértetiesen hasonlít a mostanira. 18 helyszín lesz a programban: 11 a múltban, 7 a jelenben. A sztorira tehát nem lesz panasz, és ahogy elnézem a képeket, a grafikára se! "

kopipaszta gamestar-rol.
  • lee86
    kérdések helyett már rég letölthetted volna a játékot, és csekkolhatnád az egészet. télleg megéri. ;)
  • littleNorbi
    Mi a játék története ?
  • littleNorbi
    az bisztos.
  • ibrik
    Kábé ugyanannyi, de ne vedd figyelembe, mert ez a "9 óra" csak szubjektív dolog - ha jól emlékszem, valamelyik játék-teszter oldalon olvastam annakidején.
    Valószínűleg ez az az érték, hogyha minden rejtvénynek, "puzzle"-nak, feladványnak előre tudod a megoldását, mindenkivel találkozol a megfelelő sorrendben, nincsenek felesleges bóklászásaid a helyszíneken a folytatást keresgélve, stb stb - na ez így lehet, hogy 9 óra, de egy olyannak, aki először játszik a játékkal, biztos, hogy tovább fog tartani - ezt garantálom.
  • littleNorbi
    A Syberi 2 kb. hány órás ?
  • ibrik
    2 CD-s, effektíve kábé 9 órányi játék.
    A rendszerkövetelmény ugyananyi, mint a Syberia-é.
    A full konfig, ami kell neki: PIII 800MHz, 32MB-os DirectX 8.1-es VGA, 256MB RAM

Képek:
    http://www.microids.com/game.aspx?id=25
    http://www.3dgamers.com/games/stilllife/screenshots
  • littleNorbi
    Hány cds vagy dvds a game? hosszú a játék? mi a gépigénye?
  • littleNorbi
    tudtok benyomni pár képet?
  • hella
    kész vagyok... mármint végigvittem... remélem azért nem találták meg a gyilkost, mert lesz még folytatás...
  • jefferson83
    Jelentem sikerült kiraknom a mozaikos képet, így folytatódhat a történet számomra is
  • Takimate
    hazamegyek ezt megnézem hejj...
    köSZi
  • Atomreaktor
    Ez. Itt alul a Still Life Prelude-ra menj. Szöveges kalandjáték lesz a jutalmad elég durva kivitelben, viszont Victoria kalandjai folytatódnak... Bár a prelude bevezetést jelent, szóval ez lehet csak az előzmény, de akkor is!:) jó lenne ha vki játszana vele és megosztaná a történetet;)
  • Takimate
    az miaz ?
  • Atomreaktor
    Én azért kíváncsi lennék rá:))) Amúgy a neten folytatódik a sztori... ott asszem ki is derül, hogy ki volt az;) [Nekem amúgy a Miller mindig is gyanús volt, de nem t'om...]

Tényleg, netes sztorival játszott vki???
  • BlackShadow
    5 perce játszottam végig a játékot. Szeretem a kalandjátékokat, de ennek a játéknak valami hihetetlen jó sztorija van!! Még a credits-et is végignéztem tiszteletem jeléül

--talán spoiler--
    a nagy kérdés talán megfogalmazodik mindenkiben - ki is a gyilkos? szerintem a gyilkos valódi személye egyáltalán nem lényeg, csak egy őrült aki lemásolt egy "történelmi" sorozat gyilkost
  • Alíz
    Nyugodj meg, ki lehet rakni.
  • jefferson83
    Most a kandalló feletti mozaikkép kirakásával szenvedek. Nyugtassatok meg ki lehet rakni? Ma már késő van majd holnap próbálkozok.
  • jefferson83
    Én csak annyit mondhatok,hogy elsőre nekem nem sikerült magamtól (természetesen), utána néztem a leírást és vagy ötször próbáltam de nem nyílt ki (ötödiknél már téptem a hajam, annyiszor csak nem rontottam el. Most újra ott tartok már, ugyanazzal a leírással elsőre sikerült :)
  • Alíz
    Én egy csomót próbálkoztam a zárral, de amikor meguntam, leírással elsőre sikerült. a többi részt egész jól meg lehet csinálni nélküle, csak a robotos szopatós.
  • Atomreaktor
    De ez nem igaz!
  • jefferson83
    Persze csak állítólag az a lényeg,hogy elsőre kell sikerülni különben bármely leírás alapján újrakezdheted már bukta van.
  • Random work
    Melyikben? Mert ami alapján én csináltam az tök jó volt asszem.
  • Atomreaktor
    lol:))) ennyire azért nem vészes...:))
  • Atomreaktor
    Pedig ua:) nem kell régebbi mentés:)
  • Takimate
    Nekem a #330-as végigjátszás alapján simán ment a zárfeltörés...
  • Takimate
    áh hagyd...
    nálam ugyanezt csinálta...
    csináld végig akadozva.. nem olyan hosszú :)
  • lee86
    na basszus, alighogy továbbkászálodtam, most meg a gép nem akar szot fogadni. eljutottam a labirintusba Gus-szal, viszont itt valamér a játék iszonyatosan akadozik, mármár fagy. szova az egyetlen megoldás talán az lenne, ha valaki átküldene onnan egy mentett állást, vagy ilyesmi.. :( thx
  • jefferson83
    Köcce!