686
A Microids új játéka: Still Life
  • Esrohnoil
    Akkor nézz át a Stronghold 2 topicba. :D
  • Malakai
    Nah, tegnap este kipróbáltam, ma reggel (10 körül) nekiültem, végigvittem! Nagyon tetszett, egyedül a hossza, ami nem, túl rövid (a fejtörők nehézsége/vagy az egésznek a hossza? talán mind2), még játszottam volna vele tovább szivesen! De most megyek kajálni, mert ma még csak reggeliztem miatta... :D
  • skristof
    magyarul sem tudsz...

tudnÉk
  • fistin
    KÖCSÖGÖM SZÉKEN!!!!!!!!
    megtaláltam:DDDDDDDDDD
    köcce
  • Random_
    Olvass vissza még ezen az oldalon van link!
  • kirol
    A www.pclife.hu -nak pl. van végigjátszása.
  • nagykispeter
    Ha tudnák angolul én segítenék!
  • fistin
    van valakinek végigjátszása a gammához???
  • kirol
    Esetleg nincs valaki itt,aki tudna segíteni .:i2k:. -nak a honosításban (fordításban), hogy hamarabb kész lenne????
  • Lacc
    Nézz meg egy walktrút, egyszerűbb. Én is sokat tököltem vele.
  • Sisak
    valaki adjon egy chapter 5 eleje savegamet!!! plz!
    Nem megy nekem a lockpicking
  • bogyoka
    Köszike szépen, remélem így már könnyebb lesz

• htibor
    Ha a nyitó gombot megnyomod, és nem jó a görgők helyzete, akkor visszaáll indulóállásba.
    Ha ezután rányomsz balról jobbra 1-2-3-4-5 nek elnevezve a görgőket, a 2-4-3-5re, akkor máris azt éred el vele, hogy nem lesz negyed fordulattal előrébb vagy később levő görgő, csak fél vagy egész fordulatos.
    Innen már hamar be lehet forgatni a kívánt helyzetbe a görgőket.
    (Remélem jó kombinációt írtam... ;-P)
  • bogyoka
    Segítség kéne ládás részhez. Tudom,hogy a nyaklánc utáni mintának kellene kijönnije, és próbálom én megfigyelni, megfejteni, hogy hogy állítódik, de nem jövök rá, és már csak belebonyolódom a végén és sehogysem akar összejönni.:((

Valaki szánjon meg kis indító logikát, segítségként

Vissza is olvastam, de nem találok konkrét magyarázatot:)))
  • B@dsector
    thx, akkor még egyszer végig nyomom.
  • grebber
    Azt akkor megvárom.
  • pinehead
    szokás szerint...
  • kirol
    A készítő .:i2k:.
  • kirol
    A honosítás elkészülte 2005.06.10 - 2005.06.30 között várható!!!
  • pinehead
    faja, jöhet, és thx előre is!!!
  • kirol
    Készül a honosítás a játékhoz!
  • gabyi
    Sziasztok!

Magyarnyelvű Still Life végigjátszás a PC Life-on, képekkel, mindennel együtt.

Still Life végigjátszás

Jó játékot Mindenkinek!
  • LezLee
    Kösz!
    Magamtól rá nem jöttem volna :))
    Nem vagyok az a főzőcskézős típus, ezt meghagyom a gyengébbik nemnek :))
  • htibor
    SPOILER!!

Először "krémet" keverj! (vaj+cukor+tej)
    Utána legyen belőle "fűszeres tészta" :) (liszt+gyömbér+fahéj)
    Majd a harmadik lépésben a maradék... (tojás+melasz)

Remélem ebből már jobban fog menni :)

(Vagy valamelyik női rokonodat vedd magad mellé, és ő játékon kívűl női aggyal elmondja, hogy melyikből mennyi kellhet és a folyamat során mikor :))
    Nekem úgy sikerült :)) )
  • htibor
    Nekem az 1-2-3-8 az adott volt, hogy melyik. :))
    Így mindjárt csak a 4 másikat kellett elrakosgatni.
  • LezLee
    Hát én most éppen a főzőcskézős résznél sz.pok. Nem értem, hogy ez a rész mért kellett egy sorozatgyilkosos-nyomozós kalandjátékba. Csak arra jó, hogy fölidegesítse az embert. Valaki megdobhatna pár tippel ezzel kapcsolatban, aki már túljutott ezen a részen.
  • Random_
    Nem nagy kunszt először én is szenvedtem egy párszor, de rájöttem milyen kapcsolat van a széf kódok és a szimbólumok között. Meg kell számolni a vonalakban a szögeket/töréseket a szimbólumokban. Ezzel a logikával elsőre sikerült azt sejtettem elsőre, hogy az 1-ea 2-es és 3-as melyik szimbólumnak felel meg mert nagyon hasonlítottak a megfelelő számra.
  • LezLee
    Sajnos nem. Mivel a Syberia motorját használja, ezért a felbontás itt is fix 800x600.
  • Kovász
    A felbontást nem lehet állítani? Mert - hasonlóan a szövegfájlokhoz - az a nyamvadt config fájl is .sls-ben van
  • kirol
    Nem! A szövegfájl *.sls formátumban van és nincs hozzá editor. :(
  • NeOhu
    Hi.
    Kijött már a játékhoz magyarosítás?
  • najó
    Végigjátszás
  • Czud
    valaki segitene a ládás résznél ?
    :))))))
  • kirol
    Igen, a Syberia az nagyon ott van!!! Pláne magyarul!!
  • Rusy
    Köszi mindenkinek, már szedem is, szeretem az ilyen játékokat, a syberiát semmi nem tudja felülmúlni nálam, de egy kis űrt kitölthet...
  • Gas33
    Erre én is gondoltam, hogy ez a megoldás csak én a mobiltelefonból indultam ki.(annyiszor nyomom le számot ahányadik helyen van a betű)
    Köszi
  • perfect70
    A Vodka szót kell számokkal helyettesíteni. Nézz rá a billentyűkre és meglátod!
  • Gas33
    Valaki mondja meg nekem, hogy a belépőkártyán milyen kódot kell nézni. (583-al nem működik )
  • pluhi
    SPOILER!?
    Én úgy vagyok vele, hogy az jöjjön ide, aki elakad, vagy beszélni akar a játékról. Aki fél a spoilerektől, annak el kell kerülnie a forumokat míg végig nem ér. Ha valakinek lelőttem volna valamit, attól elnézést. Mondjuk nálam a csattanó hiánya nem csattanó. A Microids már másodszor játsza ezt el. Ha megcsinálják azokat a dolgokat, amikről az outroban szó van és elvarrják a szálakat, legalább a játék hossza rendben lett volna.
  • kirol
    Still= nyugodt,csendes

Hogy lezs eből sztorifelezés?