Still Life

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdekes hogy nforce-on még semmi te meg már játszol vele. A srácok valamit rendesen elcsesztek, vagy csak szimplán leszarják a játékot.
Egyébként van valami felvezetõ video az elejn, mert már nem emlékszem a demora?
Felbontást lehet állítani és ha igen mekkoráig?

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

Naszóval.
Lejött a gamme és felraktam. 2 install van 600 és 1,3 Giga.
A virtuális imagedrive kezeléshez Alcohol 1.9.2.1705-ös verziót használtam.
Install után a mellékelt crack és patch cuccot beraktam a könyvtárba, és kért egy restartot a játék.
Restart után, ha elindítod, akkor feljön egy protection system nevezetû ablak, ami kéri a CDt.
Nálam 4szeri Exit nyomkodás után indult el a játék.
A játékhoz mindenképpen a 2.CDt benne kell hagyni az image driveban.
A játék eleje egy az egyben ami a demo volt, most értem a végére, következõ helyszín a rendõrségi iroda.

Még vki? :)

Random_
Most nézd mert le kellett lépnem egy idõre.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Shep
eliten nem látlak, mátrixnak meg independecnek mi a címe

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Random_
Na fönn vagyok DC-n!
Mátrix, Independence és Elite keressetek meg!

Random1 néven vagyok.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Elküldve :)

Random_
Írtam lentebb, de még egy kicsit várni kéne mert hiányzik az elsõ cd-hez tartozó ccd fájl!
Akinek megvan küldje már el minél elõbb! [email protected]

Shep
akkor lehet tõled szedni DC-n? melyik listában van az a hub amelyiken fent vagy?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Random_
Basszus most telepítettem meg törtem erre véletlenül letöröltem! :)
De most hozza vissza egy undelete progi.

rorr
hát ez valami csodálatos játék!
A syberia békés világa után egy thriller !

Shep
bizony mert akkor ízzítanám én is lefele, mert ez a torrent nekem egsy hét alatt se ér le, anniyra szar.

Lord Myn
Ok, akkor késõbb légyszi írd meg.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Random work
Most nem mert otthon van csak DC.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Lord Myn
Ja, tényleg megtudod írni, annak a hublistának a címet, amin a magyar hubok vannak, mert újraraktam az XP-t és elfelejtettem felírni...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Random work
Majd Elite, Mátrix és hmm még valami harmadik.
Csak kérjen slotot aki still life-ot akar tölteni.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Lord Myn
Ha lejött, légyszi írd le, hogy a DC-n melyik hubon osztod meg, PLS!

Random work
még 10 perc és megkapom! <#vigyor2><#beka3>

rorr
nekem a második cd crc-s úgy jött le!
csak nekem?

Na, szedjétek csak!
Lejött most reggelre nekem is, estétõl atom durvulást csapok! <#vigyor2><#vigyor2>

pluhi
Nekem lejött simán, már több 100 seeder van, innentõl nagyon gyorsan fog terjedni.
Random_
Ha nekem is lejön DC-n megosztom hátha valakinek segít.

Cirka 20 embernek van 95-96%nál a jelenlegi peeresek közül.

Nekem ADSLem van max uploadom 24K/sec, FTPt nem ismerek hova lehetne feltolni.
Úgy gondoltam, hogy megadom a hétvégén a teljes sávszélt a gamenak, hadd szedjék/szedjétek tõlem.

Random_
Engem is érdekelne mert havernak 3 napot ír mire lemászik sajna.

Shep
hát ez nem is rossz ötlet

Lord Myn
Tyûûû... Figyelj, ha lejön nem lehetne vmi ftp-re felrakni?

76,6%...
-------------------------------------------------------------------------------
General Information
Type.................: Game
Platform.............: Windows 9x/ME/2000/XP
Number of Parts......: 7
Still Life - PC Game Eng (2005) CD 1 of 2.ccd
Still Life - PC Game Eng (2005) CD 1 of 2.img
Still Life - PC Game Eng (2005) CD 1 of 2.sub
Still Life - PC Game Eng (2005) CD 2 of 2.ccd
Still Life - PC Game Eng (2005) CD 2 of 2.img
Still Life - PC Game Eng (2005) CD 2 of 2.sub
Still Life - PC Game Eng (2005) NoCD Patch.rar
Image Format.........: CDD/IMG/SUB
Image Created with...: CloneCD
Copy Protection......: Starforce 3

Install Notes
1. Burn with CloneCD
2. Istall the game
3. Copy files from the NoCD Patch rar file to directory where game was installed
*IMPORTANT* Don't try to play the game without the patch or it will install
the Starforce driver.

ENJOY. You no longer need the disk to play the game.

Shep
hát nem tudom nekem alig alig jön pár kilóval húz csak

#150-ben a válasz.
Mind a kettõ ugyanarra a trackerre mutat.
Tegnap este kezdtem szedni, most 72,4%on van, és 19-20 Kbyte/sec-el jön most.
A peerek közül van kb 20-25 akinek 80-85%nyi már megvan.

Shep
honna szeditek, melyik az úgy ahogy jó?

pluhi
Nekem most jól jön, már van 3 seeder is és a lefedettség rohamosan nõ.
Én 50% körül lenyomtam a gépet, meguntam az egész dolgot. Majd este újra próbálkozom addigra csak lesz fenn pár seeder.

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
Kezdettõl fogva(tegnap este 10 óra) 140-150 K/sec-el szakított, ma reggel 1/2 6os állapot szerint 56,8%on van, és áll.
Mindenki peer, nincs senki aki már seed lenne :((
Este meglátom mi lett belõle...

kirol
Mi a szarért lett ez kétszer??!!

kirol
NorbyI úgy sajnállak, hogy csak 40 k/sec -el jön! :) :)

kirol
NorbyI úgy sajnállak, hogy csak 40 k/sec -el jön! :) :)

39% mindjárt beleõszülök a várakozásba. Miért csak 40k/sec-el jön amikor 260-at is bírna. Kellett nekem a 2 megabit.

Still Life Torrent keresõ

2 találat, mindegyik mûködik, egyiket elkezdtem.
CloneCD imageben van fent, állítólag crackel együtt.
Meglássuk...

Nekem most szép lassan csordogál, 26.6 %-nál jár holnapra lejön.
Az nforce meg most nagyon nem naprakész, ennyi.

kirol
Már én is nagyon unom ezt a huzavonát. Semmi hír! :(

Kis játééék?
Hát amilyen címek az nforce-on néha megjelennek... pl. a mostani legfrisebb:
"Necromania: Traps Of Darkness" nna ennek már a neve is gáz...
De hogy egy Microids game ne legyen kinn a listán elsõ nap, azt nem értem.
Torrentrõl meg nem jön mert vagy invalid client-et (ohatt linux) vagy not authorized-ot üzenget.
Legális útvonalak nem járhatóak, illegálisak meg még nem mennek. Grrr.
Az nforce ezek szerint nem értesült róla, ilyen kis játéknál megesik. <#wink>
2.1 % másfél óra alatt, ellesz vele 2 napig legalább.

Random work
Nem tudom azt nem nézem.

kirol
NForce -n akkor hogyhogy nincs fent???

Most találtam egy másik linket a torrentreactor.com-on, és ez legalább jön lefelé, igaz hogy valami rohadt lassan.
Nem elég hogy ennyit kellet rá várni most meg le se akra jönni.<#confused>

Random work
Havernak jön remélem holnap már kipróbálhatom. :D

Köszi a tippet, a torrent file megvan de a trackerek közül egyik sem akar mûködni. Nem jön a game, hogy szakadnának meg.<#falbav>

Random work
www.isohunt.com

still life-ra rakeresni, es ami 16 oraja fenn van, torrent, azt

Random work
Haver ekezdte tölteni a gamét, de nem tudom honnan és pontosan milyen verziót, de már kérdeztem és ha kapok választ megosztom veletek.

kirol
Hát szerintem is, meg gyorsabb is lenne. Bécs közel van.

Shep
az amerikain néztem, németül nem tudok szóval ilyesmi alapból kizárva, lehet olcsóbb lenne átruccanni vhova és ott megvenni