686
A Microids új játéka: Still Life
-
Akkor nézz át a Stronghold 2 topicba. :D -
Nah, tegnap este kipróbáltam, ma reggel (10 körül) nekiültem, végigvittem! Nagyon tetszett, egyedül a hossza, ami nem, túl rövid (a fejtörők nehézsége/vagy az egésznek a hossza? talán mind2), még játszottam volna vele tovább szivesen! De most megyek kajálni, mert ma még csak reggeliztem miatta... :D -
skristof #284 magyarul sem tudsz...
tudnÉk -
KÖCSÖGÖM SZÉKEN!!!!!!!!
megtaláltam:DDDDDDDDDD
köcce -
Olvass vissza még ezen az oldalon van link! 

-
A www.pclife.hu -nak pl. van végigjátszása. -
Ha tudnák angolul én segítenék! -
van valakinek végigjátszása a gammához??? -
Esetleg nincs valaki itt,aki tudna segíteni .:i2k:. -nak a honosításban (fordításban), hogy hamarabb kész lenne???? -
Nézz meg egy walktrút, egyszerűbb. Én is sokat tököltem vele. -
valaki adjon egy chapter 5 eleje savegamet!!! plz!
Nem megy nekem a lockpicking -
Köszike szépen, remélem így már könnyebb lesz 
-
htibor #274 Ha a nyitó gombot megnyomod, és nem jó a görgők helyzete, akkor visszaáll indulóállásba.
Ha ezután rányomsz balról jobbra 1-2-3-4-5 nek elnevezve a görgőket, a 2-4-3-5re, akkor máris azt éred el vele, hogy nem lesz negyed fordulattal előrébb vagy később levő görgő, csak fél vagy egész fordulatos.
Innen már hamar be lehet forgatni a kívánt helyzetbe a görgőket.
(Remélem jó kombinációt írtam... ;-P) -
Segítség kéne ládás részhez. Tudom,hogy a nyaklánc utáni mintának kellene kijönnije, és próbálom én megfigyelni, megfejteni, hogy hogy állítódik, de nem jövök rá, és már csak belebonyolódom a végén és sehogysem akar összejönni.:((
Valaki szánjon meg kis indító logikát, segítségként
Vissza is olvastam, de nem találok konkrét magyarázatot:))) -
thx, akkor még egyszer végig nyomom.
-
Azt akkor megvárom. -
pinehead #270 szokás szerint...
-
A készítő .:i2k:. -
A honosítás elkészülte 2005.06.10 - 2005.06.30 között várható!!! -
pinehead #267 faja, jöhet, és thx előre is!!! -
Készül a honosítás a játékhoz! 
-
gabyi #265 Sziasztok!
Magyarnyelvű Still Life végigjátszás a PC Life-on, képekkel, mindennel együtt.
Still Life végigjátszás
Jó játékot Mindenkinek!
-
Kösz!
Magamtól rá nem jöttem volna :))
Nem vagyok az a főzőcskézős típus, ezt meghagyom a gyengébbik nemnek :)) -
htibor #263 SPOILER!!
Először "krémet" keverj! (vaj+cukor+tej)
Utána legyen belőle "fűszeres tészta" :) (liszt+gyömbér+fahéj)
Majd a harmadik lépésben a maradék... (tojás+melasz)
Remélem ebből már jobban fog menni :)
(Vagy valamelyik női rokonodat vedd magad mellé, és ő játékon kívűl női aggyal elmondja, hogy melyikből mennyi kellhet és a folyamat során mikor :))
Nekem úgy sikerült :)) ) -
htibor #262 Nekem az 1-2-3-8 az adott volt, hogy melyik. :))
Így mindjárt csak a 4 másikat kellett elrakosgatni. -
Hát én most éppen a főzőcskézős résznél sz.pok. Nem értem, hogy ez a rész mért kellett egy sorozatgyilkosos-nyomozós kalandjátékba. Csak arra jó, hogy fölidegesítse az embert. Valaki megdobhatna pár tippel ezzel kapcsolatban, aki már túljutott ezen a részen. -
Nem nagy kunszt először én is szenvedtem egy párszor, de rájöttem milyen kapcsolat van a széf kódok és a szimbólumok között. Meg kell számolni a vonalakban a szögeket/töréseket a szimbólumokban. Ezzel a logikával elsőre sikerült azt sejtettem elsőre, hogy az 1-ea 2-es és 3-as melyik szimbólumnak felel meg mert nagyon hasonlítottak a megfelelő számra. -
Sajnos nem. Mivel a Syberia motorját használja, ezért a felbontás itt is fix 800x600. -
Kovász #258 A felbontást nem lehet állítani? Mert - hasonlóan a szövegfájlokhoz - az a nyamvadt config fájl is .sls-ben van
-
Nem! A szövegfájl *.sls formátumban van és nincs hozzá editor. :( -
NeOhu #256 Hi.
Kijött már a játékhoz magyarosítás? -
najó #255 Végigjátszás -
Czud #254 valaki segitene a ládás résznél ?
:)))))) -
Igen, a Syberia az nagyon ott van!!! Pláne magyarul!! -
Rusy #252 Köszi mindenkinek, már szedem is, szeretem az ilyen játékokat, a syberiát semmi nem tudja felülmúlni nálam, de egy kis űrt kitölthet... -
Gas33 #251 Erre én is gondoltam, hogy ez a megoldás csak én a mobiltelefonból indultam ki.(annyiszor nyomom le számot ahányadik helyen van a betű)
Köszi -
perfect70 #250 A Vodka szót kell számokkal helyettesíteni. Nézz rá a billentyűkre és meglátod! -
Gas33 #249 Valaki mondja meg nekem, hogy a belépőkártyán milyen kódot kell nézni. (583-al nem működik ) -
SPOILER!?
Én úgy vagyok vele, hogy az jöjjön ide, aki elakad, vagy beszélni akar a játékról. Aki fél a spoilerektől, annak el kell kerülnie a forumokat míg végig nem ér. Ha valakinek lelőttem volna valamit, attól elnézést. Mondjuk nálam a csattanó hiánya nem csattanó. A Microids már másodszor játsza ezt el. Ha megcsinálják azokat a dolgokat, amikről az outroban szó van és elvarrják a szálakat, legalább a játék hossza rendben lett volna. -
Still= nyugodt,csendes
Hogy lezs eből sztorifelezés?