41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
CUCLI #5293 na majd ha az itteniek közül valaki hozzájut akkor képt ezerrel. -
CUCLI #5292 kómás fejjel nézem a bannert és próbálom feldolgozni azt... -
#5291 Na akkor figyelmeztetésképpen:
A játék úgy tűnik kijött warez -ba, jelenleg egy verzióról tudunk, ez a: The.Elder.Scrolls.IV.Oblivion.CLONEDVD-iND. Jelenleg egy - két hazai privát FTP -n található meg. Amihez linket ne kérj, mert senki nem fog adni! Délutánra várható publikusabb helyeken, torrent, wannado stb.
TEHÁT: NE KÉRDEZGESD, HOGY HONNAN TÖLTHETNÉM A JÁTÉKOT! -
Ezmost komoly? :) -
#5289 Jonnyka!
Néztem ezt a helyet amit beírtál de nem találja a böngészőm :(
Biztos nem jól írtad be? -
#5288 Jaja, aki leszedi az kezdjen is játszani!:)
Aztán képeket, meg véleméényeket, nem ilyen "GF 6600GT szépen megy, mert...." üziket -
#5287 hmmm.....köszi az infót....háááttt....azééé remélem hogy atopic nem merül ki abban hogy a technikai részeket boncolgatjuk,kinek milyen videokarija van,és az a másik mééé szar,stb...nos!!mindenkinek kellemes játékot!!!!!!addig majd olvasgatom a topicot -
#5286 Na, el kell húznom itthonról, remélem mire végzek (kb.15.00), addigra mehet a szipka. -
#5285 NEM küldtem volna mert NINCS rá szükségem . Csak magát a tényt szánalmasnak tartom hogy beirja hogy fu de jo aztán meg csodálkozik ha millio egy embertöl kap pü -t és még ö van felháborodva! Egyszerüen szánalmas nem tudok rá mondani. -
ShaiHulud #5284 bizony securomos -
#5283 Engem spec a védelme érdekelne igazán.....azaz ha valami gázos securom,stb akkor pihizek a reloadosig,vagy hasonlokig.....meeee általában 2-3-4 napig csak erröl szol 1 uj game topicja...egyiknek megy...az leugatja azt akinek nem megy vagy csak szimplán béna..stb....köcce:)) -
#5282 valaki nekem is küldjön pü-t ha létezik -
#5281 teis irtal volna mi ? :D
cenobite :DDDD -
kHares #5280 Üdv mindenkinek. Látom ki korán kel aranyat lel. De hogy le se feküdtetek :)
Szóval csak 1 dvd? Pedig mintha dvd9-ről lett volna szó. Legalább nem kell akkora helyet csinálnom. Most fedeztem föl a speedtree logót, már megnéztem volna élőben.
Remélem tényleg valami forradalmit kapunk kézhez. Jó töltést emberek. -
#5279 reggel van.de nem látom:( -
#5278 Bocs oz OFF-ért (és elnézést azoktól akik már unják Csákkot):
"Chuck Norris már vigigvitte az Oblivion-t. Kétszer." -
#5277 "És küldjétek az Obliviont ha már megvan!"
Tud az e-mail fiókod fogadni 4.5 Gigát? -
#5276 Ezuton szeretnek megkérni minden hozzád hasonlo hülyegyereket, hogy akkor ne reklámozza ,föleg ha tudja hogy ugy is ez lesz belölle. Ilyen nehéz a megoldás látod? Nem a másikat kell leoltani hanem magadat tartoztatni az ilyen hozzászólásoktol. Ennyi -
Nickelback87 #5275 jOnNyKa sajnos igazad van!:D
mindegy jó lesz az délután is
További Szép Napot!
És küldjétek az Obliviont ha már megvan!:D -
ShaiHulud #5274 az boven eleg ehez:) -
#5273 hmmm, akkor délután rohanok haza és kapcsolom be a letöltést -
#5272 Ezuton szeretnek megkerni minden tuliskolazott egyent, hogy mielott privatot kuld, gondolja at, hogy azt az ftpt, amiert en havidijat fizetek, es dolgozom erte, meg fogom-e csak ugy osztani vele?
Elore is koszonom. -
#5271 Nincs ilyen link, 1 - 2 privát FTP -re kúszik fel, most is, folyamatosan, délutánra várható publikusabb helyeken. -
#5270 igen ez ugy mukodik h http://ittaltalam.a.jatekot.es.megosztom.veletek.hu -
Lyan Kyj #5269 Ehm...én is kaphatnák egy privit? -
#5268 Igen 7:30ig ha valaki küldene.....priviben is jó!! -
#5267 Ezaza élő játék? Kira
De ha szépen kérem nekem is elküldené valaki a linket ahonnan szedhetném? Kérlek titeket, úgy vártam már :S -
Nickelback87 #5266 Nekem is küldene valaki egy linket???
LÉÉÉÉGGYYYYSZZZIIII!!!!:) -
ShaiHulud #5265 check -
#5264 Jajj de jó így felkelni!
Már érzem jó lesz a napom!:D:D -
#5263 Kemény 20 FPS mindenütt :S -
Lyan Kyj #5262 Á, mily gyönyörűséges reggel virradt ránk, csicseregnek a madárkák és a hajnali ködben........ki a francot érdekel?? OBLIVION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
ShaiHulud #5261 par kep
itt -
#5260 Jóreggeeelt
Persze hogy semmit nem aludtam a rohattéletbe már felis keltem :S
Ez a gyerek meddig tölti fel ??? Rohatt lassú...
És ugye nem starforce védelem van rajta? Mert azt Alcoholclone verzióval elég nehéz lenne elindítani...Mind1 csak legyen már fenn valahol -
#5259 tenyleg nem kamu, privi ftpkre mar felkuszott... szerintem nap kozepere elerheto lesz torrenteken, ieneken -
#5258 Hmmm... én nem torrentról szedek (illetve szedném). Talán hamarosan kipakolják a szokásos hazai "boltokba" is.
Bár szerintem fizu után tuti leadom a rendelésem egy CE-re, (ha lesz még akkor...) ugyanis nem kétséges, hogy kitűnő munkát alkottak Bethesda-ék - ismét.
-
#5257 na szia -
djcom #5256 Na sziasztok,mennem kell,este leszek!
-
#5255 onnan szedem enis kilo ezerrel :]
wawawwawaawawaa -
#5254 Nyugalom, nem kamu, de link sincs még, csak privát FTP -ről tudnuk, amin már kint van.