41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#5433 Mert csak a batrak hasznalnak IE-t. :P
Hasznalj Firefoxot alapbol nyitja a png-t. -
#5432 2mb png, ne kérdezd miért pont png...
Itt azért megvan a promo képek színvonala... ;] (asszem 7800gtx vagymilyen kártyával) -
#5431 hmm, az a live streaming link nem rossz az nF. fórumon... :)) -
#5430 Teljesen egyetértek. A partyzás inkább szükséges rossz volt nekem a WoW-ban. Amit szerettem benne az a crafting, a nagy világ és a rengeteg cucc :)
DB -
#5429 Bocsesz hogy bepofátlankodok ide origgal kapcsolatos kérdéssel, de tud valaki valamit a CDGalaxisban történő megjelenésről? Péntek az mennyire tuti? Már nem nagyon merem őket felhívni, mert folyton belevihognak nekem a telefonba, ha meghallják a hangom. -
#5428 Amugy talaltam egy videot a beallitasokrol, ha valakit erdekel.
http://www.zippyvideos.com/6964814174409366/oblivion-videosettings/ -
#5427 hát én meresztettem a szemem de linket nem találtam... -
#5425 Hát remélem ha átvészeljük ezt a warez hisztit, akkor visszatérünk a régi hangulathoz ;] (mondjuk ez szent meggyőződésem, hogy a vérpistikék(nem Davidus;]) hamarabb kikopnak mint a wowból..) EU béta óta most először nincs aktív wow accom, és sosem hittem volna, hogy abszolúte nem fog hiányozni ;]
-
Chris #5424 Velem egy jóideje már lecsökkent, csak heti egyszer járok be kb.
Az erősen nullához konvergáló wow fórumszint láttán a népnevelési hajlamom is vmiért egyenes arányban követi... nem is értem miért. :D
-
#5423 bárki bármit mond a WoW azért olyan népszerű mert jól lehet benne solozni. 1-60-ig egy jó solo játéknak is elmenne. viszont most itt az oblivion amiben megvan a szabadság feeling is mint a WoW-ban ráadásul összehasonlíthatatlanul jobb a solo része:) meg a grafika is über amire a várpistikék(mint én:) azonnal mozdulnak:P -
#5422 Ha akar valaki gyorsan linket egy mukodo alcoholclones valtozathoz, most nezzen be gyorsan az Nforce forumaba, amig nem torlik mert a CloneDVDs verzio fake.
-
#5421 Nekem ma kell és kész :))
De úgyis csak holnap lesz (legjobb esetben is.. :(
DB -
#5420 kétlem ... én várok amíg valaki a képembe tol egy linket *lusta* :Ð -
Chris #5419 Egy nap ide vagy oda nem mind1? Vagy vmi teljesítményversenyt kezdtetek, hogy kinek lesz elősször üvegpáncélja? :D
-
#5418 Meg a nemzetközié is:P -
#5417 Ha igy folytatodik, lecsokken jo idore a magyar WoWos community aktiv letszama az Oblivion miatt? ;] -
Árnyvadász #5414 Évekkel ezelőttről emlékszem rád. Tényleg rég volt :) -
#5411 én megvárom a ftp-set. Próba, rendelés uninstall, install zeredetiről (remélhetőleg CE lesz) :D
-
#5402 Legnépszerűbb témák
1. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
2. The Godfather
3. Battlefield 2
Lol
-
Horakme #5401 Ha így halad 4-re talán végez is. :D
-
#5400 Király! Este már nyomulni szeretnék :) -
Árnyvadász #5397 Legyen már péntek, mert kihal a fajtám... :) -
#5391 Az meg egyertelmuen kamu, hogy egy Securom 7es DVDt kiirsz aztan mukodik a DVDrol crack nelkul. -
#5390 Egyvalamit elfelejtetek, hogy ket ugyanolyan nevu release van kint a neten es az egyik fake, a masik meg a valodi. Nem is lehet megallapitani csak letoltes utan, hogy jot szedtel e le.
Igy aztan nem toltom, megvarom, hogy eltunjenek a fake ill nuked verziok.
-
#5389 Na ja, én is ezért tekerek a jó arányért... aki az első rohamról lemarad, az....lemarad :))
DB -
#5388 hoodlum-os MEGAFÉK :D
Ez jó :D -
GrimReaper78 #5387 Na mindegy, végső soron ráérek a letöltéssel, csak röhej, hogy sokan nem hiszik el, hogy ez valóban működő verzió. Valahol megértem őket, a sok fake miatt, de ha egyszer többen is mondják, hogy működik, sőt, lökik a screenshotokat, akkor mit kell értetlenkedni? Csak azért mert a RLD vagy egyéb csapat még nem jött ki vele? PFff... nagy kaland :D
Emlékszem, anno Black&White 2-vel is ez volt. Néhány archoz hasonlóan én is leszedtem azt, ami legelőször kijött, ugyanakkor a többség festette az ördögöt a falra, aztán meg szitkozódott, amikor 3 óra múltán kiderült, hogy mi már a 2. szigeten járunk :D
Persze nem lóverseny, de ha egyszer működőképes, akkor érdemes lenne még a nagy roham előtt leszedni, mert most 2-3-4-5(?) napig nem nagyon lesz normális sávszélesség :D -
#5386 Pontosan ezért sem nézem a láma nforce fórumot, hanem a zártkörű torrentes fórumot. Ott már rég nem kérdés, hogy az iND-es release privát, hősies ninja-akció (kereskedelmi ISP-ről tölti ez a drága ember felfelé...), de ettől még nem fake!
Nekem meg édesmindegy, ha ma 17:00 előtt kijön egy "big scene" release, nekem az is jó :P. Meg ez is!
DB -
Horakme #5385 Most én teszek fel szerencsétlen kérdést: most akkor melyiket is szedjem? -
GrimReaper78 #5384 No, akkor hajrá, aztán ha megtennéd, hogy PÜ-ben nyomsz egy torrent linket miután lecsorgott, akkor
;-) -
GrimReaper78 #5383 Aztán ha továbbolvasol, rájössz, hogy megcáfolták. Ráadásul írni sem tud normálisan, az ilyenben már alapból nem bízok. Szerintem troll. -
#5382 ugyse birnám ki, hogy ne próbáljam meg. tehát tuti nekiugrok. meg aránynövelőnek is kitűnő... :)) -
GrimReaper78 #5381 Mert ott is csak a fikázás megy, meg mindenki értetlenkedik. Pedig egyértelmű, hogy az AlcoholClone-os verzió megy. Csak pár a hoodlum-os megaFÉK-et tölti, aztán csodálkozik.
Idézném az első oldalról a MOD-ot:
Posted: Tue, 21st Mar 2006 00:22 Post subject: Ignore User Quote
THIS IS REAL- NO MORE "IS THIS REAL" QUESTIONS!!
Szóval erről ennyit. A legtöbben amúgy azért kiáltanak farkast, mert lassú a feltöltés, és a legtöbb helyen még csak 5-6 rar van fent, erre a sok észtivoli azt hiszi, annyi az egész, és akkor jön a "fék" felkiáltással. -
#5380 this IND release is Shit, first off , not more then 4 .RAR on all sites, and it's securom 7 witch is suposed to be clones with BLINDWRITE to have a perfect clone !!! im not suprised if this is ither fake , or the clone wont work........................ -
#5379 A csávesz akiről éjfél körül írták hogy nem fake cuccot töltöget fel, most tart 60akárhányadik rar file-nál a 99-ből :) állítólag még 4-5 óra mire seedelhető lesz, mivel gagyi 40-45 KB/s-sel tölti fel!
DB -
#5378 Hat akkor nem tudom miert anyazzak a verziot kiadokat az Nforce forumaban. :P -
GrimReaper78 #5377 Én meg a helyedben leszipkáznám (mert működő verzióról van szó), aztán persze rendületlenül seed-elném :DDD -
#5376 NNA az arányom már 0.694 :) hála a Godfathernek (seedelem már 3 napja :P)
Az Obliviont addig fogom seedelni amíg vissza nem megy 1.0 fölé :))
(Azért kemény lenne 18 gigát seedelni ~180 kbiten :P). De hátha!
DB -
#5375 ha 4.5gb, akkor nekem lent lenne 100 perc alatt. viszont nem futna. szoval inkább várnék 4-6 órát, csak menjen -
Dns5000 #5374 hany giga az iso?