41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#5598 Arra, hogy tájékozódj, de másra se. Ja meg, hogy jól szét csorranjon a nyálad, mert más kis faszú kinai már rég jáccik vele... -
CUCLI #5597 ha egy játékot feltörnek akkor kidobják oda az .nfot és lehet örülni mint pl most. -
#5596 hat arra amit mondtal. nfo adatbazis... -
tomo #5595 hogy megtudjuk, hogy mit éremes keresni. -
#5594 Még mindig nem mondtad ki a varázs szót! Honnan? :))) -
#5593 Na ezt most nem értem. Az Nforce az csak valami NFO adatbázis, onnan game-t nem lehet leszedni. Akkor meg mire jó? -
#5592 szerintem mar keszitheted az UV csekkeket mint ahogy en is:D -
CUCLI #5591 na jah. utoljára akkor fizettem warezért amikor kijött GTA:San Andreas. és akkoris csak 100kval csordogált a drágalátos ftpről. na akkor ment fel bennem a pumpa. inkább szedem egy órával késöbb az első magyar torrent oldalról.(Y) -
#5590 ??? -
#5588 Ez nekem még csak írás beli lesz aztán ápr 3 szóbeli 80 tétel szerinted melyik fog sikerülni? :))) -
#5587 Csak poén volt... -
gamehunter12 #5586 Lehet hogy láma kérdés de az nlforce az regelős?
-
#5585 Én vállalom a békák és egyéb állatok magyarosítását! -
#5584 jah baz szombaton nekem is vizsgazni kene de asszem el lesz halasztva:D -
#5583 A Magyarítások Portálon valaki nyitott már neki topicot, de szerintem a Morrowind fordítása előtt semmi esetre sem lesz ennek magyarítása... -
#5582 Nem hogy puskákat írnék a holnap munkavédelem vizsgára itt baszom el az időt várva hátha valaki burkoltan megvillant 1 warez oldalt, ahonnan lelehet tépni a játékot. -
#5581 Nekem már a kezembe van a telefon és meg van nyitva egy patyolat tiszta friss sms :)))) -
#5580 nem is neki szánta... -
#5579 Lesz hozzá olyan 4-5 év múlva. -
#5578 Mit loll igaza van Kandur-nak! -
#5577 Loturot.
A megvetel meg rendben, de hogy warezert fizetni ilyen SMSWarezos hienaknak.
Na azt mar nem. -
#5576 Múlthét pénteken :) A régi műanyag 7e ft-os 5.1-nek titulált valamit lehet elfelejteni, ami még a szobába van a közelébe sem ér ennek! -
#5575 Mire jön a peccs, addigra simán megjön a postás mindenkihez, és a 24-ei premier is csak egy kósza emlék lesz - szóval azzal nem lesz gond. -
#5574 LOL! -
#5573 1 órán belül várhatóan feltűnik sms web helyeken, skacok, ne öljétek egymást link után, szánjatok rá 200Ft -ot! Aztán vegyétek meg :) -
#5572 Ja ja pmpo-ban, de azért jó leírni :) -
Dns5000 #5571 ehh a vilag legcomplexebb rpgje, nana hogy nem kell erteni semmit sem belolle -
#5570 Hehehehehe :))) -
#5569 Mikor vetted?
-
#5568 Nekem úgy tűnik, hogy igen, hacsak nem lesz hozzá nocd crack, akkor minden egyes peccselés után lehet keresni a peccsnek a crackját is, na remélem érted mit akarok mondani. -
#5567 Hol? -
#5566 Nforce megint lehalt. :P
Kiderul mindjart, hogy a Bethesda ddosolja az oldalukat, s mire visszajon az oldal nukere teve a CloneDVDs kiadas. -
#5565 igen. -
#5564 Na, akkor had legyek én aki először teszi fel a NAGY KÉRDÉST:
Van már hozzá magyarítás?
:) -
#5563 Okok. Sorry, csak vicceltem, ezért volt a Smiley. -
#5562 Hát persze. P.m.p.o-ban maximum:D -
kerek1224 #5561 Hmm én sem vagyok egy nagy cracker, világosítsatok fel légyszi. A Clonedvd verzió azt jelenti, hogy az eredeti dvd-ből csinálnak egy image-t, és azt mountoljuk be pl Daemon Tools-szal?
tehát ez amúgy bitről bitre ugyanaz, mint az eredeti program. pl későbbi kiegészítőket simán lehet rá installálni?
Köszi, és bocs a bénáskodásért -
#5560 Ja ha már a hangnál tartunk tudat alatt megéreztem és vettem 1 SB Audigy 2-őt meg 1 Genius Deluxe SW-5.1 home theathert (3600 Watt!!!!!) -
#5559 nem. csak akkor a német verziót kell megszerezni.
szerk.: erősen ajánlott hozzá a nyelvtudás. bár nincs benne a hivatalos ajánlott konfig listában :)) -
#5558 kezdodik