41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#5333 Képes vagy ilyenkor aludni??? -
ShaiHulud #5332 nah neztem ezt a gamespotos csavokat kicsit, azonkivul hogy kurvalama, a jatek maga UBERISTENJO, nagyon hangulatos es harc rendszer kurvajo lett morrowindhez kepest. szinte erzodott a hangokon es animacion a nagy ketkezes hammer sulya, nagyon tetszik. obliviont akarok most azonnal! -
#5331 2 megabiten a 4,7 giga az barátok közt is minimum 6 óra... ha 5-re érek haza és full csövön jönne (ami KIZÁRT, mert elsők között fogok leechelni, ergo 1 seederre 1500 leecher jut majd...) , hála az addigra jó ratiomnak, akkor se lehet lent 11 előtt, de gyanítom hogy reggelre se fog leérni, mert 6 óránként újabb leecher-rohamok fogják betámadni a torrentet...(ahogy a szarabb ratiojúak is beléphetnek...)
DB -
#5330 Lejon az hamar. Nalam atlagban olyan 4 ora szokott lenni egy DVD.
Bar en mar leirtam, hogy a realis gondolkodas szerint csak keson lesz kint ma szvsz a warez.
Mindegy hajnalig van ido. -
#5329 Jóreggel!
Sajna még mindig nincs kint, de nam baj mert 6,92-ig kúszott csak fel a ratiom az éjjel, munkaidő végére meglesz a 0.7 és akkor no waiting time :) csakhát mire a majd 5 giga lemászik, mehetek épp aludni majd este :((
Úgyhogy HOLNAP már Oblivion!
A büdös Take2-nál még mindig "on hold" a rendelésem!! :(((
DB -
#5328 Hát hamarosan úgyis itt lesz a "gyógyszer" :> -
#5327 Kéne?Ennyire rossz a helyzet? :) -
#5326 Orvos látott már gyerek? -
#5325 Ez majdnem mindig így van, mire kijön nforce-on, már elérhető egy-két helyen, csak sokszor a kutyát nem érdekli, de most egy ekkora játéknál minden lépés figyelve van... -
#5324 A forum most mar bejon Nforcen.
Javaslom a The Other > The Useless Void szekcioban az Oblivion topicot. -
#5323 Én félóránként benyomom mert már annyira nembírom...szedni akarom már a rohattéletbeee -
CUCLI #5322 nem jön be semmi -
#5321 gamespotos 12 órás közvetítésben de ne nézd mert csupa spoiler:) énis abbahagytam:P -
#5320 #5265 -
#5319 Az mar szetverte a gepet, hgoy szart szedett le es nem jatszik. :P -
CUCLI #5318 ez melyik videoban van? -
#5317 me' aki leszedte az már játszik... -
CUCLI #5316 szvsz bármikor. én dél-délutánra saccolom kb. -
#5315 vajon miert terjed ilyen lassan ez a clone?? mar fel kellett volna tunnie egy csomo helyen... -
#5314 nagyon megdobja a feelinget a fizika:) csávó 2 kezes kalapáccsal rávert a farkasra az meg rákenődött a falra:) kár hogy csak az utolsó halálos ütésnél jön ez elő. -
#5313 vajh mikor lesz publikus t*rr*nt oldalon? -
#5312 De lol hogy a sok elborult ember szerintem lese szarja hogy fake mert kb fél perc se lenne kideríteni hogy valodi-e de szedik.Hát meg is érdemlik. -
#5311 Ez még egy régebbi fék...a piratebayon vallomást is tett a csávó aki csinálta...bár ne így lenne :S -
#5310 Kamuevagy... -
#5309 kamu-e vagy? -
Horakme #5308 Még én se szedem. Minek itt elkapkodni? Hamár ennyit vártunk akkor még pár órát kibírunk. (na ez persze nem biztos) Este már a fél világ játszani fog. (köztük remélhetőleg énis)
Már előre látom a sötételf hajadonomat amint tűzlabdájával játszik :D -
CUCLI #5307 neméppen. várom ,h az "első magyar torrent" oldalra felrakják (Y) -
#5306 Latom mindenki szedi a nukes szart. :P -
#5305 faszom rossz geprol irtam.. tehat en nem lattam -
#5304 nem lattam meg iet, majd most ennel fogok...
mas: miert nincs nforcen kipakolva ez a verzio ?! -
#5303 tegnap lehalt:) -
#5302 Egy kis off: Tudja valaki, h mi van a theisonews -el? Rég jártam arra, most kíváncsiságból ráklikk és sehol, semmi :( -
ShaiHulud #5301 o.O
collectors editionhoz jar egy dvd amin van ez a movie, ne mond hogy meg nem lattal ilyet, pl F.E.A.R. hez is volt. -
#5300 igen es ez mi? mutatja, ahogy programozzak a jatekot ? -
ShaiHulud #5299 hmm elvileg ilyen is van mar : Making.of.Elder.Scrolls.IV.Oblivion.WS.DVDRiP.XviD-UMD -
#5298 14:20 vagyok. -
#5297 joreggelt mindenkinek, latom jo hirek vannak, most mar csak par orat kell varni :) -
#5296 nézegettem ezt a gamespotos x360 videót... asszem ebböl gépfejlesztés lesz:) bár még reménykedekhogy nálam is így fog kinézni:P -
#5295 Reggelt. Megtennéd, hogy felügyeled még a helyzetet egy ideig? -
kHares #5294 Itthon is ilyen, én még nem találkoztam adsl-ben különbözővel. 2mbit-re 192kbit jut, ez az általános