41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#5649 Particion magic sok pont nulla -
#5648 OFF:
Parition Magic -el menni fog. -
#5647 OFF:
Tud valaki valami megoldás arra, hogy egy FAT32 es particiót átalakítsak NTFS -re úgy, hogy a rajta lévő adatok megmaradjanak ?
Köszönöm! -
bgabor #5646 Ha nem is most, de fél napon belül. -
CUCLI #5645 csakmert ilyenkor jön a newbie ,h nekemis nekemis nekemis. tudod bűnmegelőzés.. -
#5644 Ilyen lesz a magyar csomagolás is?
Vagy kiszurják a szemünket vmi selejttel
Sztem megveszem ha igényes lesz -
bgabor #5643 De szánalmas. Jónéhány másik hely létezik, ahonnan bárki be tudja szerezni. -
CUCLI #5642 úgylegyen. addig kajálok és kicsapom párszor DDDDDDDDDDDDDDDDD: -
Prof William #5641 Ezt azt hiszemewredetiben veszem meg.
Na persze nem most. Majd egy két hónap múlva... -
#5639 Es az a jo a dologban, hogy egyik se fake. -
CUCLI #5638 huh mennyi mirror így hirtelen :DDDDDD -
#5637 Innen is.
Nesztek -
#5636 Én értem! -
#5635 nemtom. Én majd megveszem, ha lehet kapni már... -
#5634 nem ertem, nem hozza be !!!!!!!!!!!!!!!4444 -
#5633 Már csak 99% és játszhatok
már csak 98%
már csak 97%
satasata.... -
#5632 innen -
#5631 Ha meg mondod honnan lehet már itt se vagyok és visszahúzódom down load üzemmódba :)))) -
#5630 úgy unalmas lenne a várakozás:) -
#5629 Jegeljük a topicot amíg mindenki le nem szedi sztem... -
#5628 Hmuda: kunyerakat nem kene torolni? Annyira de annyira szemet szuro... En szerintem atkoltozok oblivionhq forumra... -
CUCLI #5627 ha beszéltem róla akkor spoilereztem :P
na offot befejeztem. -
#5626 Tudtam, hogy megakadájozod a készülőben lévő orgaznmusomat... -
Chris #5625 No ha vmelyik bajtárs tud letöltési lehetőséget, ftpt, meghívót, cd-n elhozza örömmel fogadom. :D
-
#5624 Csak ott még nincs fent... -
CUCLI #5623 ide nem lehet regelni már mondtam. ha van egy haverod aki ott fentvan akkor Xgiga feltöltés után tud adni egy meghívót.
NEKEM NINCS MOST MEGHÍVÓM SZAL NEIS KUNYERÁLJATOK!!! -
#5622 Mindjár jön a (kb 2 óra mulva)
Nincs valakinek egy alighasznált jelszava, mert leszedtem torhentről és nem az... -
#5616 ;] -
#5615 Ha van rá léd megveszed, ha nincs nem...ennyi :) -
#5612 Szó szerint ott a pont :) -
#5609 Szerintem megéri megvenni, csak majd, ha mondjuk fele annyiba fog kerülni. -
#5608 Mert az a hely megbízható. Oda csak olyan releasek kerülnek fel, amik 100% igaziak. Ha kiderül, hogy mégse az, akkor ott jelezni fogják. -
#5607 amint tudom megveszem (nem rendelem hanem elballagok megvenni), de addig is warez, mert nem bírnám ki... -
CUCLI #5606 most igen. de máskor az esetek 90%ában ott elöbb kintvan a hír. -
#5605 mert az hivatalos es ami ott kinnvan az 100% nem fake. -
#5604 Ezt nekem nem tölti be. -
#5603 köcce de ez most miért olyan nagy szám hogy ott is fent van? csak mert ez az NFO előbb itt volt valahol lejjebb a fórumon -
#5602 hát épp arra ... release adatbázis -
kerek1224 #5600 Na srácok, elemezzük végig a leki folyamatokat. Nálam például:
tervezem megvenni, le is adtam az 576-ban a telszámomat, hogy azonnal hívjanak ha megjött.
itt a hír, hogy feltörték.
ha warez mellett döntök jó eséllyel szerdán már játszhatok.
ahogy a boltokat ismerem a pénteki megjelenés jó eséllyel hétfő. A különbség 5 nap.
innentől vacilálás: letöltöm, működik a warez, és hívnak a boltoból 5 nap mulva, hogy mehetek, és átnyújthatok 13 rugót, azért ami már működik otthon.
és persze igaz, a Beth dolgozott egy csomót, megérdemlik a pénzt, stb. Mint momdtam terveztem megvenni....
És ti? -
Chris #5599 Igen ezt én sem vágom... nem vagyok az a warezguru de semmi letöltési lehetőség nem szúrta ki a szemem. :D