41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#5373 Bar en ennel a verzional ketlem, ha securom 7 van a jatekon, hogy voltak kepesek minden crack nelkul kiirva uzemeltetni a jatekot, vagy Curerom es hasonlo cucc nelkul image formaban uzemeltetni.
Ez elege ellent mond a hitelessegenek. -
#5372 Majd ha nehany ora mulva nem kezdenek anyazni, hogy te teu mit osztottal meg, akkor lehet szedni. -
#5371 Nem lehetne Laza, hogy atszerkeszd egy kicsit, mert mindjart kismillioan flamelik ossze majd a topicot,
Hogy hol, merre, mikor lesz fent, mennyi ido meg es hasonlokkal es szvsz nem fognak Hmudaek neki orulni. -
#5370 "Details for The Elder Scroll IV - Oblivion (Morrowind) Nero (NRG)
Created by Ratio: 0.51skitzdout 2 hours ago
Games : Windows : Full Game : English
i installed this mounting the image as well as burned it off onto a dvd. both ways install fine. no need for a crack, just keep image mounted or dvd in and you are all set. awsome game by the way. Enjoy 8)
please stick with this seed. i dont have the best upload speed but should be good for lots of people eventually. my isp caps my at around 45kb/s up
Peers: 1 seeders, 194 leechers, 195 total"
DB -
#5369 Ez a verzio fent van 'nalunk', de meg nem toltottek fel rendesen ... kb 5-6 daraja kerult fel eddig. -
#5368 4 ora? Az igen ;] Nekem lesz 4 nap, ugyhogy erosen gondolkozom azon, hogy megvarom vele a hetfoi postast... -
#5367 Persze tegyük hozzá hogy X360-on minden maxon van:) csak a nagyon miller pécéseknél fog jobban futni mint X360-on ilyen beállítésok melett. -
#5366 na az úgy látszik hogy aki perfekt oblivion élményt akar annak valami brutál PC-n kell nyomni a gémet:) X360-on a vadonban kicsit köhög a cucc. Zárt helyeken meg a városban szemre megvan a stabil 30. -
#5365 Ez igaz, majd egy hónap múlva értékeljétek, ne most! :) -
#5364 Hehe... :) -
#5363 Nagyigazság. -
#5362 :DDD Ez modjuk igaz, de látáatlanban én is megadnám neki a 9-et.
Már csak ha olyan mint a morro ilyen kasztnival, akkor is min. 9 (sztem) -
#5361 Mondjuk én egy játéknál mindig az olvasói review-kat nézem meg mielőtt megveszem, és azt is több forrásból. (gamefaqs, gamespot, stb...) Persze azért a press pontokra is rápillantok és így a kettőből már le tudom vonni, hogy megéri -e a cucc. -
#5360 Miért mit mondtam?
Ha észrevetted volna a :)-t... dehát ha nem veszed a poént, akkor sajna nem tudok mit csinálni. -
#5359 Nem pontozhatja ennyire valaki ?
Nem!
[elfogult] :) -
#5358 Ha egyaltalan meg van nekik mar. :PPPP Vagy csak nyomogatjak folyamatosan a 10eseket. -
#5357 Olvasoi sokkal elfogultabb mindig mint a kritikusi, hiszen altalaban a rajongok irnak benne.
A feszultseget meg szvsz csak te szitod ilyen mas ellen iranyulo megjegyzesekkel. :P -
#5356 az olvasói is egy nagy kamu:P fél napja van meg nekik a játék de már pontozza a sok láma -
#5355 Az olvasói meg )9,6?
Azért általában néhány tized max 1-2 pont körül van a különbség a kettő között...
De különben is: Ne szítsad itt a feszültséget! :) -
#5354 Miert ?
Nem pontozhatja ennyire valaki ?
Izlesek es pofonok.
Van akinek nem izlik a csoki fagyi es lehet hogy a kelkaposzta a kedvence,ennek ellenere sokan vannak ugy ezzel, hogy pont forditva. -
#5353 Ez már a cskazértis leszarozom kategória... -
#5352 Melyik elvetemült lap pontozza ennyire??? 6 pont???
-
#5351 Addig mig megerkezik marad a warez.
Aztan az is elobb vagy utobb kier hozzad.
Nem hinnem, hogy valaki is megbotrankozna azon, hogy megvetted a jatekot, de mivel meg nem jott meg megnezed warezben.
Tul reagaljatok a dolgot, mint a gyerekek.
Hol van, miert nincs mar itt, minnel hamarabb akarom, holnap mar nem er ra stb.
Take it easy!!! -
#5350 :(
-
#5349 nekem csak egy t*rr*nt link kellene, hát olyan sokat kééérek??? -
#5348 /OFF - Ez a net sem "wireless", hanem kábeltévés. Írtam, hogy 2-3an lógunk rajta egyszerre mindig, ebből is látszik, hogy mi tettünk rá egy WL routert (majd mindenkinek laptopja van, csak az én gépem desktop, ezért 1szerűbb volt így).
/ON - se email a Take2-tól, se semmi update és még mindig On Hold a rendelésem :(((
DB
-
#5347 Es milyen lesz ez a 8Mbites net ? Szinten wireless ? -
ShaiHulud #5346 first impression cikk -
#5345 Ha normális kliensed van az úgy van belőve, hogy ha nem engeded az upload speedet /szálak számán 0-n azaz korlátlanul hagyni akkor korlátozza a letöltési sebességed(hozzáteszem teljesen jogosan hiszen a torrent lényege az hogy minél többen minél jobban osszák meg a cuccot).
Próbálj mindent korlátlanra vagy 0 ra rakni lehet az lesz a gond. -
#5344 Utsó off:
Nálam akármit töltök soha semmivel nem megy 240 fölé, de nekem ez is bőven elég (200 is). Azért a 8+ megabit más lesz :)
Mondjuk wireless van és egyszerre 2-3 ember mindig lóg a neten, gondolom ez se gyorsítja....
DB -
#5343 Vidéken lakom ez van.
Már lehet kapni 8 megabitet nálunk 38 EUR-ért, ősszel jár le a mostani szerződésem, addigra az még olcsóbb lesz. Sőt, valszeg lesz 10 mbit fölötti is
:P
DB -
Bravoman #5342 OFF: Nekem is 2Mbit-es kapcsolatom van és a max. letöltési sebesség 270-275 KB/sec körül van (ftp-ről).
Torrentről viszont ennek csak a töredékével tudok tölteni, valami nagy guru igazán segíthetne, hogy hogyan lehet max sávszél közelében tölteni, mert én hiába állítgatok akármit, nem sikerül! -
#5341 akkor deviance, nekem edesmindegy,h ki tori fel, csak csinaljak gyorsan :) -
#5340 Na akkor 220-nal meg 1,8Mbited sincs. -
#5339 #5291 -
#5338 "nagyon gyenge protectionja van a gamenek, szal valoszinulegesen hamarosan egy reloded valtozat is napvilagra kerul"
A 2nek mi köze egymáshoz? A reloaded pont, hogy nem a gyenge védelmű játékokat szokta törni. -
#5337 Ugy olvastam nforce forumon, hogy nagyon gyenge protectionja van a gamenek, szal valoszinulegesen hamarosan egy reloded valtozat is napvilagra kerul, onnet meg mar szinte no time, h hazai fizetos ftpkre is felkeruljon. -
#5336 Aki tud letöltési linket az megdobna priviben egy címmel plz? thx! -
#5335 280Kb/s az már messze nem 2 mbit.
2 Mbit nálam 220-240 KB/s között mözög, inkább az alsó határ a jellemző.
Soha nem ment még 240 fölé, az átlag pedig (több giga esetén) 220 fölé. Hát így számoltam ki!
Még egyszer mondom, okoskodást berekesztendő: TORRENT, nem ftp. Nálam (és nem más "2 megabitjén"!) ennyi a "full cső".
DB -
#5334 Hat nekem is elmeletben 2Mbitem van. Igaz 280 Kb/s-el tudok letolteni ami, 24k-val azert tobb mint az atlag 2Mbites kapcsolat, de ennyi rahagyast szoktak a magyar szolgaltatoknal neha a kapcsolatra tenni.
Na marmost ha 280 Kb/s, akkor 1 ora alatt, tobb mint 1GB jon le (1,008,000Kb) ami azt jelenti, hogy az atlagban 4,3Gbs DVD kiadvanyokat ~4,3 ora alatt szedem le.
De ha 256al szamolunk ami megfelel egy 2Mbites kapcsolat maximalis letoltesi savjanak, akkor is orankent 921,600Kb-t kell tudnod letolteni, ezert erthetetlen, hogy jon ki nalad a 6 ora ha full csovon jonne.
Szoval nem ertem ezt hogy szamoltad ki.