41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#5472 meg azt hogy 10 órája játszik de úgy érzi hogy csak a felszínét kapargatja valami nagyon nagynak:) a grafikától is el volt szállva de azt monsta hogy az audio még annál is durvább -
#5471 azt mondta pont olyan a játék amilyennek a MW fanok szerették volna:) -
#5470 A 4es titan bevonul a játéktörténelem kedvencei közé, de sajnos már öreg kártya, az a csoda hogy eddig húzta... Mai napig tökéletes játszani, de előbb utóbb az a kevés game és elfogy, amelyek még úgyahogy "támogatják". Sajnos ez a technika sorsa... (én is egy 4es titant cseréltem le, itt figyel a polcon a c64 mellett, mint emlék - meg újabb lom ami porosodik:D) -
Chris #5469 Ha amolyan morrowind szint körülire/felettire le lehet butítani akkor már van nad bódottá. :D
-
#5468 az 5 fps minimumon rosszabb mintha el sem indulna:) -
#5467 Élvezhetetlen és el-sem-indul között van különbség ;] Itt most azok vannak, amelyeken nem fog elindulni - elvileg. Én sajnos hülye vagyok az ilyen ketyerékhez, hiv fórumról szedtem össze, devek által jóváhagyott listáról. -
#5466 miért is?
-
Chris #5464 Nem hinném. Valószínűsítem, hogy még két hónap múlva is tele lesz a fórum az "aggyatok mán letőtési linket", "hol találom a twohandedswordofpwn-t" és "iddqd működik?" típusú közösségépítő kommentekkel. Ezeket az elemeket az olyan játékok kiszűrik amiket csak hitelkártyával lehet játszani, namost ez sem az a kategória. :D
-
#5463 Hát igen, ezen nem lepődök meg... Sajna ma már jónéhány game ezzel a "kedves" tulajdonsággal jön a világra (pl. a Battlefield 2 is) -
#5462 Hát igen, ezen nem lepődök meg... Sajna ma már jónéhány game ezzel a "kedves" tulajdonsággal jön a világra (pl. a Battlefield 2 is) -
#5462 Akkor a gef 4 ti - m nem jó
mondjuk számítottam rá:( -
Birdwatcher #5462 Tegnap még tuti volt a péntek, ha előrendelted dobnak egy mailt ha megérkezett és lehet őket zaklatni a cuccért. -
#5461 FX5xxx sorozatot is be lehet rakni mert élvezhetetlen velük a játék a botrányos shader teljesítmények köszönhetően -
#5460 gamespotos csávónak nagyon bejön a játék:) -
#5459 A következő kártyák vagy chipsetek BIZTOS, hogy nem fognak működni!
- Intel Extreme, Intel Extreme 2, és e fajta többi hasonlo integrált chipsete
- GeForce 2, GeForce 3, GeForce 4MX, GeForce 4 Ti
- Radeon 7xxx, Radeon 8500, Radeon 9000, Radeon 9100, Radeon 9200, Radeon 9250
Csak dx9es kártya jó, ez a hivatalos álláspont. Nemhiszem hogy a gyakorlat mást mutatna, sajnos. -
Mr. Perfect #5458 Hopp ITT már kint van a relese NFO-ja... NFOrce-on még se híre se hamva -
#5457 Részben ;] Olyan vidéken élek (mások által csak tanyaként degradálva a helyet, itt a távoli vadkeleten), ahol ha elindulok jobbra, azt látom mint a legtöbb speedtree promo képen, ha elindulok balra, akkor pedig egykét paci kacsint vissza. Ha pedig sétálok egy picit előre, akkor találkozhatok pár "Redguard banditával" is, csak itt nincs reload :D De viccet félre, egy klasszikus Spencer/Hill film címével válaszolnék: "kincs ami nincs" ;] -
#5456 Naná, alap dolog. :-) -
#5455 Pfúú modem! Respekt!
Vagyunk még egy páran akik vérbe borult szemmel kapnák ki a postás kezéből, úgy hogy a lóvét kihajítjuk a csapódó ajtó résén keresztül... :DDD -
#5454 Geforce mx nem támogatott chipset!!! -
#5453 Piszkos fred elég mókás feje van:D:D
Amúgy neked már megvan? -
#5452 sztem így, szökdécselve fut
mellesleg tényleg gyönyörű a kép -
#5451 Hát kevés ember van a világon aki nálam jobban várja a játékot. De 12 év modem hozzászoktatott, hogy nem én diktálok és el kell fogadnom azt a tényt, hogy néha VÁRNI kell ;] Úgyhogy én elvagyok ilyen hülye képek vadászásával, engem ez is szórakoztat. Más dolog, hogy munkával meg nem haladok már 2-3 napja egy centit sem.. Én is szeretnék már játszani, de ha hétfőig kell várnom, akkor hétfőig várok. (nem örülök neki ofkorsz, de attól nem lesz hamarabb Oblivionom, hogy a fejemet laposra verem a falamon;], és a húszadik egeret töröm rommá mert behal a "holland vonal")
Hmuda: arra figyelnétek majd, hogy ha ma-holnap meglesz a játék magyar embereknek, legalább a jövő hét végéig a spoileres dolgokat a spoiler tagokkal használják az emebrek. Addigra talán már meglesz mindenkinek, és talán már addigra már felfedezte mindenki az ilyen dolgokat. Megoldható? -
#5450 _:DDDDDDD
Őswarezos, oltós, mindent csudázós vérpistike -
Mr. Perfect #5449 hát ez a fej tényleg überbrutál :))))) -
Árnyvadász #5448 Ez gyönyörű! És tényleg jobb, mint a promos képek... Elkezdem az agykontrollt: Ma péntek van! Ma péntek van! :) -
#5447 Kizárt... -
DJviolin #5446 Sziasztok!
Valaki elvetemült kipróbálta-e már, hogy elindul-e Geforce MX-en a játék? -
GrimReaper78 #5445 LOL, Csajszi, tetszett ez a "bocs, hogy bepofátlankodok origgal kapcs."-duma :D -
Mr. Perfect #5444 Az a patkány ott a képen lebeg, vagy éppen ugrás közebn készült a screenshot? -
#5443 Most meg ilyenkor tudod nagyon jol, hogy mindenhol ez megy.
Kell meg egy-ket nap ahhoz, hogy lenyugodjanak a kedelyek. -
#5442 Szinte tudtam, hogy lesz majd ilyen groteszk fejre is lehetőség a generálásnál. :D SWG-ben is gyártottam egy békafejű embert táncosnak. :-) -
#5441 Lehet hogy mar toroltek, sry.
Ott volt hidd el.:P
Nagy munkaban lehetnek a moderatorok. -
#5440 Ooo mester, én azt használom. Azt nem értem, miért pngbe tette fel a srác, és nem jpgben a screenjeit.. Isten ments hogy IEt használjak, akkor inkább netezik c64ről :D
Próbálom felhígítani a warez hisztit, ezért itt az "SG hőse" karakter:
-
#5439 Az iND még nem is jött ki :)
(egyeNlőre = egyelőre - bocs de ezt mindig mindenhol irtom!)
DB -
#5438 ez jobban néz ki mint a promo képek:) -
#5437 van egy pár opció -
#5436 Az IE is alapból nyitja....
(nekem otthon csak Firefox van mondjuk, de a cégeknek nincs ennyi esze...)
DB -
zizu21 #5435 Elvileg 1 mukodo verzio jott ki egyenlore(es az nem az IND), NFORCE on par oran belul fenn lesz a jo. -
#5434 Játszani akarok!