41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
ShaiHulud #7006 ehh mi a rakvan
-
#7005 Ehhehhehhehhheee! -
#7004 persze, nem véletlenül dolgoztak rajta, de akkor jó a játék, ha nem a látványon múlik az élmény -
#7003 nálam lehet állítani mindent:P -
#7002 a látványbeli hiányosságokat a FŰ kellemesen pótolhatja :) -
Newfronter #7001 De úgy a jó, ha az is megvan mellé....szerintem. -
#7000 ott még nem tartok:) még a börtönben küzdök a patkányokkal:D -
Newfronter #6999 Van egy offical shot is a játék elejéről, és igen szegényes azon is, és annál csak gazdagabb lesz. És fű nincs mindenhol, ezt már előtte lehetett látni, ha valaki jobban megnézte a képeket, videókat. -
tomo #6998 majd lesz fu meg viz, ha lesz megfelelo hardver a futtatasahoz :) -
#6997 Tehát akkor telepítés végén válasszak high-t és legfeljebb majd utána butítgassam? -
ShaiHulud #6996 -
rage at work #6995 Az ini filet kell megszerkeszteni, s úgy bekapcsolni a letiltott dolgokat. -
#6994 hülyeség a grafikán görcsölni, ha JÓ a játék, profi a sztori, nagy a hangulat, akkor nem kell fű meg tükröződő víz.... -
Newfronter #6993 Nekem meg lehet, érdekes... pedig gyengébb a karim szerintem. -
#6992 Én a Fraps progival csináltam. -
#6991 jah ezaz igazi külsö teret még nem láttunk..... -
Newfronter #6990 Hát hogyne! Nekem is az van. Addig nem nyugszok, míg meg nem elégedek a graffal, addig állítgatok. -
#6989 4.6 GB -
#6988 Nah, akkor leírom, hogy az én képeim miért gyatrák: a telepítés végén a game szól, hogy bekalibrálja a video settings-et a 3D kártyához. 6600-on nekem medium-ra rakott minden sz@rt, és utólag már nem lehet water reflectont, dynamic shadow-t, lófaszjóskát állítani, a setting-nél csak a bloom, hdr, AA, felbontás van. És a játékban sem lehet. Úgyhogy én most följebb húztam a procit, meghúztam a 6600-at, és most telepítem újra a gamét, hogy valahogy elkerüljem ezt a szitut.. -
#6987 Hat hogyne lenne erdemes??? -
Newfronter #6986 Szerintem ez a legszegényesebb terület a játékban, mármint az eleje. -
#6985 nekem ati9800pro-m van érdemes foglalkozn vele? -
#6984 Amik a kepeken vannak, FPS kiiratas, az progival van, vagy alapbol ki lehet a jatekban iratni? -
#6983 akkor kb 6600gt-vel Xp 2800+al kb igy fog menni ugye? -
#6982 thx!! -
#6981 Dehogyis. Nem csak imperialt lehet, csak az hasonlít az emberre, én azért lettem az. :) -
rage at work #6980 A belső terekben készített képek erőteljesebbnek tűnnek
A külső terek screenshotjai nekem túlságosan elmosottak, részletszegények
Az erdő se egy Far Cry :) -
#6979 ~ cc. 4.35 GB -
#6978 [kívánságműsor ON] :)
Egy külsőt is légyszives! Fát, fűket, vizet, stb...
[kívánságműsor OFF]
-
#6977 hátha egyszer vki észrevesz......
szóval mennyi hely kell az installnak? -
#6976 Ati hoz nem jön vmi driver? -
#6975 Na majd a mai driverre leszek kíváncsi. -
#6974 hát ha g..i nagy a hangulata akkor biztos jó. -
#6973 kösz, de én arra voltam kíváncsi, mennyi hely kell neki :) -
#6972 mindenki imperial karit csinált? vagy csak azt lehet??? -
#6971 nemá...miért lenne sz@r??? -
#6970 Mert a 84.21-es ForceWare sz@r. -
#6969 gecinagy hangulata van a játéknak:) a történetről még kicsit korai lenne bérmit moindani:P -
#6968 ez meg a karim:) -
#6967 a grafikán kívül milyen a game story stb?