41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#6804 Nah most bírtam abbahagyni, fáradok már. Eszméletlen a játék. Nagyon bejön :))) -
CUCLI #6803 még 15perc és lentvan a lelkem :D -
#6802 Valaki írja meg privibe, honnan lehet viszonylag normális sebességgel lehúzni. Please! -
#6801 Nekem mar lent van, most installalom!!!!!!!!!!!!!!! -
#6800 Ehh ... mire ez lejön talán végzek a Call of Cthulhu -val .. igaz, hogy most kezdtem, de ha a kilobájterórára pillantok, ez máris hihetőnek tűnik -
#6799 Kúúúú...ajó, hogy az NPC elfut ha látja hogy nincs esélye vagy kevés a hpja :D Viszont tényleg jó lett volna ha ütközik a test a karddal, és nem csak átmegy rajta. De ez legyen a legnagyobb probléma ;]
#szerk nem neked ment ofkorsz, sry -
#6798 Én eMuleplust használok néha.
Torrentet nem nagyon.
Egy lentebb említett torrent keresőn megnéztem. A legfrisebb windows-> games re állítva. Van vagy 5 féleképpen az Oblivion. Honnan lehet tudni, hogy melyik a jó? -
#6797 hű, most de szeretnék még suliba járni...megszavaznék magamnak egy (két) szünnapot ^^ -
Marcus_ #6796 Nekem is ez a bajom ,szal ha vki küldene 1kb/sec nél gyorsabb letöltési helyet hálás lennék...Köcc -
#6795 Na mindegy. Én is elteszem magam...mára...
Mostmár tényleg érvényes: "Ki korán kel, Obliviont lel!" -
#6794 A goblin sámánnak volt, a símáknak meg nem, szóval onnan gondolom hogy vagy valami mágikus védőaura lehet, vagy valami hasonló. -
ShaiHulud #6793 jaja neztem kicsit azt a gamespotos lamagyereket es ott sem volt feher felvillano aura a bevitt uteskor szal az valami magia lesz vagy allithato optionben esetleg:) -
ShaiHulud #6792 nah akkro megint elleszek jopar orat a karigeneralassal:D imadtam mar morrowindben is. meg 4 ora es en is tolom:) -
#6791 Na vagyok...gőzerővel csorog lefelé, reggelre meg is érkezik. Csak a rusnya grafikán kell túltennem magam (9600xt, ismétcsak a "legjobbakat" kívánom a PCX dolgozóinak és minden kedves hozzátartozójuknak a jólvégzett munkájukért). Amit megnéztem a felrakott lamespotos videókból (direkt ügyeltem hogy amint spoilert látok azonnal ALT-F4), nos a patkányok irtó szépen repülnek a bevitt ütésektől... :D Amúgy a bevitt találatkonál látható aura valószinűleg az ellenfél protection aurája lehet, bár akkor nem tudom mit keresett azon a Land Dreugh-on... -
#6790 Valaki legyen oly drága és ossza meg velem is privátban annak a torrent adatbázisnak a címét ahonnét leszedhetem a reloaded verziót, mert elkezdtem ugyan, de ez amit találtam marhalassú ... 3-4 KB -
#6789 KÖSZ MINDENKINEK! JÓ8-T, ÉS HOLNAP VÁRJON AZ OBLIVION VILÁGA MINDENKIT AKIT MÉG NEM ÉRT EL. VAGY MI... -
#6788 Na en mentem szunnyadni...
Meg harom ora aztan lent van...reggel belenezek melo elött. -
#6787 nem kell hozza crack...eddig legalabbis arrol volt szo, hogy sima clone es siman lehet mountolni... -
#6786 te nyertél :) -
#6785 az a 3 megás cumó egy nodvd exe, tehát nem crack. -
#6784 A 3 megás az csak no-dvd (asszem), legalábbis sztem nem kő crackelni, vagy alapból van a 4 gigás verzióban. -
#6783 Bizony! Nagyon brutális. A videók ezt nem adták vissza. Az arcgenerálásban soimán el lehetne veszni, az önmagában egy mini-játék. Szal én csak randomgenerálást csináltam, de így is 5 perc volt legalább mire egy nekem tetsző arcot kaptam :)
A játék gyönyörű, leírhatatlan.
X800gtm van és nagyon faszántosan fut a default beállításokkal, bár nyílt terepen még nem voltam....
Elképesztő a gém, hangultatos, nah merülök megint :) -
#6782 Meg tudja valaki hogy a cracket külön kell valahonnan leszedni, vagy benne van e a Reloadedes verzióban? Csak mert ahonnan én szedtem a torrentet (t0rr3ntspyz), ott nem volt az a 3 megás reloadedes cumó, csak a 4 gigás (ami már jön ezerrel lefele)... -
#6781 Kiváncsi vok itt is meglesz-e az a kis desktopos kilépegetés, mint a Morrowindnál. :-)
Persze azért csak nem... -
#6780 Igaz a seed-et vitte siman, de az mondjuk wow szintü grafika... -
#6779 En tegnap felhuztam a procit 2170 Mhz-re (amd 2600+ volt eredetileg 1900Mhz-en) es a video karit is tuningoltam.
Most kivancsi vagyok, hogy mennyire birja majd a jatekkal.
Felek, hogy be fog halni kek halallal... -
#6778 Nem rusnya, csak hiányos ;] -
#6777 lucky bastard
bárcsak már nekem is lent lenne... -
#6776 Látom a mount és a crimsonland ikonja neked is ott a gépeden. :D -
#6775 Én fiúk elmerültem :). Alapból high settingsre állította a dolgokat :) -
#6774 hazi=hazai -
#6773 Gondolom "bizonyos" hazi oldalak védelme és titkossága érdekében, az sms web meg ott dögöljön meg:) -
#6772 Meg, hogy mást ne reklámozzunk... -
#6771 Mára ennyi. További szép éjszakát mindenkinek! -
#6770 Hmmm...
Ez tényleg elég "érdekes". -
#6769 Hat szegyellem is magam, meg mondom öszinten.
Arra szamitottam, hogy hetfön mar a gepemen lesz az eredeti... :-( -
#6768 Most nezem a bannert...mi az hogy SMS WEB-et nem erint a dolog?
Csak nem a müködtetök közül valaki apolja itt az oldalt/topikot?
Szerintem meg inkabb azt kene... -
#6767 én így nem mernék utcára menni :) -
#6766 bye
Mi asszem 5:30-kor kollektivan atvonulunk a "Ki van fenn legtovabb" topikba, mielött folytatjuk itt a csevejt es a telepitest... -
#6765 en meg csak a 24. rar-nal jarok...