Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
Én ezt nem értem, de biztos jó mint minden Garfield eddigxP.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

sztem a tavalyi még xP

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

LSL
Nem korai még picit ez a feldíszített fa?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

modellmaker
hé, miezmáritt? Jon-ra nem is borult rá a fa díszítés közben? :o

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ha írni tud, tud olvasni is nem?

Fantos
Garfield mikor tanult meg olvasni? mert volt egy képsor amikor megemlítete hogy nemtud

😄DDDDDDDDDDDDD

#10620: 😄😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Mazarex
😉

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

Twetr0x
Garfield már beadta a könyvét 😊 Most jon írja a bevásárlólistát 😛

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

ezt nem Garfield szokta írni?

ivan924
Nocsak, John-nak ilyen remek humora van?? Nagyon jó 😄D

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

modellmaker

Bevásárló lista Karácsonyra
1. Garfieldnak
fogselyem

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
na takarodj!!!4 :ASD_:SD_F:SA_😄F ez nagyon kemény xDDDDDDDDD

Mazarex
Oh jee mi?

Fantos
akkor a fejbõrt is leszedné

CattiBrie
Konkrétan megskalpolta. 😄D

[/spam]™

Hmuda

- Kérhetek egy fürtöt a hajadból?
NYISSZ!
- Megörzöm annak emlékére, hogy milyen hülyén nézel ki most.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Fantos
és a forditás? így ki fogják törölni 😛

PrasCo
(Na, ezt csak linkbe)
Az icanhascheeseburger-en találtam, szépen meg is lepõdtem, mit keres ott, de igen elborult átirat. 😊
Dzsini
Bíróság szokott kiadni olyan határozatot/végzést/parancsot, hogy egy személy egy másikat nem közelíthet meg valamilyen távolságon belül (pl. házastárs, ha túl sok volt a családon belüli erõszak)
Mrs. Feeny az a szomszéd, aki néhányszor már az idegösszeomlás határán járt Garfield jelenléte miatt...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

én a "kézzel írt távoltartási paranccsal." dolgot nem értem

Távoltartó határozat, vagy végzés.
Magyarul nem látogathatja, el van tiltva valakitõl.
" Szép a kézírása ! "

herczeg
kalligráfia
egyébként meg google

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

mi?

Dzsini

-Ez egy karácsonyi lap Mrs. Feenytõl
-Benne egy kis kézzel írt távoltartási paranccsal.
.Szép kalligráfia.

Kicsikiraly
10542 az nagyon jó volt 😊 szerintem évtized beszteszt Garfieldja 😊

DFTBA ಠ_ಠ

ivan924
Elvileg igen... viszont mégiscsak néha-néha látni egy-egy John-Liz-Garfield poénos képsort, átlagban 4-5-bõl talán 1, ha ilyen. 10542-es volt az utolsó ilyen, ami nekem legalábbis igazán tetszett. 😊

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Twetr0x
<#shakehead>

Dzsini

.TRA LA LA TRA LA
PLATTY
.Tra-ztam, mikor La-zni kellett volna.

-Nézd Garfield, a mama kötött neked egy új pulóvert!

-Sosem csíptem igazán az anyádat.

AntiHero
LOL😄DDDDD

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Shiwo
lol..a #10595-on tényleg kicsit olyan a feje 😄

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Enosh Chan
Engem neha Rowan Atkinsonra emlekeztet 😄

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Ubul a kedvencem 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Twetr0x
miért fogna padlót? Szerintem azzal, hogy Liz és Jon összejöttek, egy csomó új poénlehetõség nyílt meg Davis-ék számára 😊

Már karácsonyoznak, pedig még csak november vége van... Remélhetõleg nem fog teljesen padlót fogni a szinvonal karácsonyig.

Dzsini

.Így karácsony környékén jobb, ha viselkedsz.
.A Télapó figyelhet.
.Vagy valamelyik kéme.

Kata
😄D

[/cserf][/fülünyúl]

LasDen
karácsony talán legjobb idõszak a számára....... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fantos
ilyenkor karácsonyi hangulatban van

Twetr0x
Tényleg 😄DDD

Adam5
Garfield tényleg nagyon örülhet. Már a 3. képsor óta ül ugyanaz a vigyor a képén xD.

Dzsini

-Szóval mit akarsz karácsonyra?

-Legtöbben bekarikázzák a dolgokat katalógusokban. Garfield becetlizett egy szakácskönyvet.

CattiBrie
De milyen édes abban a satyiban! 😊)

[/spam]&#8482;

PLaci
Az utcsó végére kéne még ez: "a cuccait" <#hehe>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Dzsini

.Ez a legszebb idõszak az évben.
.Jon ajándékokat ad nekem
.Ahelyett, hogy simán csak elvenném tõle.

Mazarex
Öcsém kínom mamám!

CattiBrie
😄DD

[/spam]&#8482;

Dzsini

.Ez az új légfrissítõm.
.Sülõ karácsonyi süti illata van.
-Azt hiszem értem a célzást.
.Ugye milyen okos?