Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Twetr0x
Hát igen, vannak olyan részek, amiket nehéz átvinni magyarra. Nekem amúgy tetszett 😄

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Dzsini
ez tûnik a legjobb megoldásnak (az átferdíséses) 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nothes
Egyértelmû, hogy felszólítás, de ha így fordítod: "Senki se", akkor Jon második mondata elég hülyén jön ki.
Tehát vagy: "Senki sem/nem mondja meg" ahogy Dzsini is írta vagy "Senki se/ne mondja meg", de akkor a második mondatot át kell egy kicsit ferdíteni: "Na jó, mégis mondják meg! Fogalmam sincs mihez kezdjek az életemmel!"

Oké, kiszálltam😊

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

PrasCo
Jaja, szerintem is Garfield inkább kis szúrásnak szánta azt az olyan értelmetlen az életed, hogy "más sem" tudja, mit csinálsz-ot. Nem ez lenne az elsõ eset, amikor Jon összeomlik emiatt.
Kérdés, hogy miért most jött ki egy ilyen képsor, Liz tükrében? =)
modellmaker
amúgy tényelg egy elbaszott strip =/

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
sztem is ahogy precision mondja:

-Senki NE mondja meg nekem mit csináljak!
Garf: -Semmi baj, Jon, más sem tudja... (mert hogy vigasztalni próbálja(?) Jont)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

precision
szerintem az elsõ képkockán egyértelmû hogy felszólítás, nézd meg Jon arckifejezését is és még az asztalra is csap... csak aztán rájön hogy nem tudja mit csináljon és depis lesz

Bazinga!

Dzsini
Azt nehéz lefordítani, hogy "Nobody tells me what to do!" - egyrészt felszólítás, hogy senki se mondja meg, hogy mit csináljon (erre gondol mindenki az elsõ kockánál), másrészt a harmadikból kiderül, hogy kétségbeesett felkiáltás, miszerint senki nem mondja meg neki mit csináljon, pedig jó lenne...
Második körben Garfield válasza, a "nobody does" értelmezhetõ úgy, hogy ne aggódjon Jon, más nem tudja, hogy õ maga mit csinál, másrészt hogy senki nem tudja, hogy Jon mit csinál...
Na most ezeket a kettõsségeket kellene valahogy a fordításba beépíteni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

justin
Akkor elnézést, kora reggel van még.

Zsolti9014
(a fordításban is ez van írva 😄 csak más szavakkal 😄D)

Hajrá Magyarország!

justin
Utolsó kockán Garfield szerintem azt akarja mondani, hogy "Más sem tudja" (mármint, hogy mit csinál)
Elég gyenge sor....

Dzsini

-Senki nem mondja meg nekem mit csináljak!

-Pedig jó lenne! Fogalmam sincs róla, mit csinálok...
.Semmi baj Jon, másnak sincs.

(elég döcögõs ez a fordítás, így reggel ez jött össze sorry)

Twetr0x
#10466-#10469
😄DD

ollie
mossál fogat xD

Super Saiyan
te meg ne fürgyé le xD

>:C

Kicsikiraly
ne igyál kólát <#idiota>

DFTBA &#3232;_&#3232;

RelakS
Nekem pl a cukros kólától ragad a fogam, ezért szoktam diétásat vedelni 😛

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Twetr0x
Negyedikben a Garfield hogy kinéz az olvasókra 😄

banok
azért ezek mit tudnak össze zabálni ebben a comicsban. XD Ezért szeretem. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

nothes
+ egy kávét cukor nélkül és zsírszegény keksszel.

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

ollie
Hehe, ez kb. olyan, mint amikor az McDonald's-ben kérnek diétás kólát valami nagy menühöz. Semmi értelme. 😊

Dzsini
a poén kedvéért?

precision
na tipli

Bazinga!

ezek után minek diétás kóla?

Dzsini

-Kérnénk egy extra nagy pizzát extra vastag tésztával...
-extra szósszal, extra sajttal, extra pepperónival...
-extra olajbogyóval, extra hagymával, extra zöldpaprikával, extra erõspaprikával...
-extra kolbásszal, extra darálthússal, extra szardellával, és még extra sajttal..
-ennyi.
-Ja, és két diétás kóla.
.Extra jéggel!

ollie
😄

Twetr0x
😄DD

<#zavart2>

Ottto

-Miért szomorkodsz Jon? A világ tele van csodálatos dolgokkal!

-Mint a tonhalszagú lehelletem.

-Meg a kényelmes padlók.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Hmuda

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

PrasCo
Majd ha legalább a kollégiumig/albérletig eljutsz, nem egyszerûen érthetõ, de átérezhetõ lesz. ;P x)
Super Saiyan
tom hogy én vagyok hülye de nemértem xD

>:C

nothes
Hát az fix, hogy ha ezt tegnap este megmutatja valaki, akkor elvisz a mentõ.
Még ma reggel is vicces volt, majdnem ráköptem a citromlevem a monitorra😊
Most már csak egy diszkrét mosolyra elég.

áh õ Jon, meg ugye az 18+ lenne 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Twetr0x
kicsit röhögtél, vagy kicsit másnaposan? <#idiota>

nothes
Miért nem ugrik át Lizhez és döngeti meg?😊
Ezen végre röhögtem egy kicsit...másnaposan😊

Dzsini

-Nos Garfield, kész van a nagymosás!
-Minden ruhadarab kivasalva, összehajtogatva, elpakolva.
*sóhaj*
.Vége az életének...

LasDen
érdekes.........jó a rajzolás....Jon tök furán néz ki......viszont Garfieldnak ez a hangja nagyon nem tetszik.....olyan......olyan szar.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

De a filmél egy fokkal jobb ötlet (ha már bármi áron mozgóképet akarnak)

Most ez az új projektjük: G. g. r. Háát, én maradok a stripeknél....

Kicsikiraly
tök aranyos 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Garfield 😊

Twetr0x
Na végre. Az elõzõn csak sírni lehetett, ez viszont tetszik 😄

😄😄😄😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

cukipofa 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dzsini

.Ubul nagyon hûséges
.És igazából nem tudom, hogy ez jó, vagy rossz...

VinylToy
Ghostbusters 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

ollie
😄

nothes

- Mi lenne ha sütnénk egy kis mályvacukrot, közben pedig szellemtörténeteket mesélnénk?
- Már megettem az összeset.
- Szellemek meg különben sem léteznek.
- Hé! Ki ette meg az összes mályvacukrot.

El tudtam volna képzelni 'szellemesebb' befejezést is...

Dzsini
nincs vége, jön Halloween...