Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tehát vagy: "Senki sem/nem mondja meg" ahogy Dzsini is írta vagy "Senki se/ne mondja meg", de akkor a második mondatot át kell egy kicsit ferdíteni: "Na jó, mégis mondják meg! Fogalmam sincs mihez kezdjek az életemmel!"
Oké, kiszálltam😊
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Kérdés, hogy miért most jött ki egy ilyen képsor, Liz tükrében? =)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
-Senki NE mondja meg nekem mit csináljak!
Garf: -Semmi baj, Jon, más sem tudja... (mert hogy vigasztalni próbálja(?) Jont)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Bazinga!
Második körben Garfield válasza, a "nobody does" értelmezhetõ úgy, hogy ne aggódjon Jon, más nem tudja, hogy õ maga mit csinál, másrészt hogy senki nem tudja, hogy Jon mit csinál...
Na most ezeket a kettõsségeket kellene valahogy a fordításba beépíteni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Elég gyenge sor....
-Senki nem mondja meg nekem mit csináljak!
-Pedig jó lenne! Fogalmam sincs róla, mit csinálok...
.Semmi baj Jon, másnak sincs.
(elég döcögõs ez a fordítás, így reggel ez jött össze sorry)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
-Kérnénk egy extra nagy pizzát extra vastag tésztával...
-extra szósszal, extra sajttal, extra pepperónival...
-extra olajbogyóval, extra hagymával, extra zöldpaprikával, extra erõspaprikával...
-extra kolbásszal, extra darálthússal, extra szardellával, és még extra sajttal..
-ennyi.
-Ja, és két diétás kóla.
.Extra jéggel!
-Miért szomorkodsz Jon? A világ tele van csodálatos dolgokkal!
-Mint a tonhalszagú lehelletem.
-Meg a kényelmes padlók.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Még ma reggel is vicces volt, majdnem ráköptem a citromlevem a monitorra😊
Most már csak egy diszkrét mosolyra elég.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ezen végre röhögtem egy kicsit...másnaposan😊
-Nos Garfield, kész van a nagymosás!
-Minden ruhadarab kivasalva, összehajtogatva, elpakolva.
*sóhaj*
.Vége az életének...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Garfield 😊
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
.Ubul nagyon hûséges
.És igazából nem tudom, hogy ez jó, vagy rossz...
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
- Mi lenne ha sütnénk egy kis mályvacukrot, közben pedig szellemtörténeteket mesélnénk?
- Már megettem az összeset.
- Szellemek meg különben sem léteznek.
- Hé! Ki ette meg az összes mályvacukrot.
El tudtam volna képzelni 'szellemesebb' befejezést is...