Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Jon nyuszis mamusza, és a kezelõszerv csattanása nagyon ottvan, ugyanakkor nem tudom mi az a rombusz a nulladik képen, hogy teszi zsebre a kezét a negyedik képen, amikor látszik a többin hogy nincs zsebe a pizsinek, és miért nem lehetett úgy megrajzolni az utsó elõttit, hogy ne tûnjön úgy, mint ha Garfield Jon ülepét csókolná meg.
De amúgy tetszik 😄
- Nem gáz szeretni egy kazánt?
- A büszkeség helyett én inkább a meleget választom.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
-Csináltam olyan dolgokat az életemben, amiket megbántam, Garfield.
.Én is csináltam olyan dolgokat, amiket megbántam...
...bár fõleg olyanokat, amiket te bántál meg.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
-Még mindig a téli depi, ahogy látom.
-Játszhatnék neked egy kis dalocskát...
-..ha tudnám hova dugtad a harmonikámat!
.Csak próbálsz jobb kedvre deríteni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
-Ez a hóember jó hülyén néz ki!
.Nem, dehogy...
.Na most már igen.
BIMM BAMM
-Ez a pizza lesz
-Megyek
-Várj, még nem fizettem!
-Küldd el postán!
-Feltételezem, hogy valami közöd van ehhez.
.Néhányan nem tudják kezelni a vásárlói megbecsülést.
(szerintem a Grétás sztoriban sokkal több potenciál volt...)
-Oké, szóval Gréta még sem jött be, mint felügyelõ... sajnálom.
-Amúgy hogy hajlította meg a díványt?
.Súlyemelõ lökést csinált vele.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
amúgy Helénkével mi van?
ÖT..NÉGY..HÁROM..KETTÕ..EGY..BOLDOG ÚJ ÉVET!!
-Kell újévi csók?
.Ez állatkínzás hölgyem.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
-Örülök, hogy együtt tölthetjük a Szilvesztert, Liz.
-Én is, Jon. Ez csodálatos.
-Ez több, mint csodálatos. Veled itt, ez tökéletes.
BIP BIP BIP
-Felvegyem?
-Mit?
BIP BIP BIP
BIP BIP BIP
.Van hangpostám! Csókolóznak!
na ha ez meg van valakinek a gépén magyarul, megtenné hogy feltölti? 😊
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Hát ez ROLFLOL😄DDDDdd
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Gracie Barra
-...és itt a telefonszámom.
-A memóriámra bízom.
-Hívjon, ha bármilyen probléma van...
-Semmilyen fegyelmezetlenséget nem tûrök.
-És.. öö.. van hagymás mártogatnivaló a hûtõben
-A rendet fenn kell tartani bármilyen áron.
.Nekünk annyi.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
- Maga biztos az állatfelügyelõ!
- Gréta vagyok.
- Úgy nézem jó sokat szokott gyúrni.
- Jah, mondhatni így is.
- Örülök, hogy megismerhetem.
- Én a kanapé alá bújok.
-Liz és én elmegyünk szilveszterezni, úgyhogy rendeltem hozzátok egy újabb felügyelõt.
-Ne bántsátok.
.Milyen naív kis ember...
En espanol