Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
-Ubul könyvet írt!
...
-Helyesbítek, Ubul könyvet irt...
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
-Ubul megvett egy könyvet
...
-Helyesbítek, ubul megevett egy könyvet.
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Bazinga!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
DFTBA ಠ_ಠ
-Bocsánat. Ubul _evett_ egy regényt.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Ha szóvicc akar lenni... hát pff... Egyéb ötlete valakinek?
Dzsini: ezt nem lehet jól lefordítani, de látom, bevállaltad a mait, még ha rém gyenge is. Thx.
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
.Ubul írt egy regényt!
....
.Helyesbítek: Ubul megevett egy regényt.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-Csinálni kellene valami izgalmasat
.Rendben
-Háromra: Egy... kettõ... három
-Kezd lehûlni az idõ.
-Tudod mit jelent ez?
.Észre fogod venni, hogy betörtem az egyik ablakot?
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
-
-
- Ki az?
- 'Csába. Ez egy álom.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
- Miért is másznak fára a macskák?
- Talán ösztönbõl?
- Vagy netán a kilátás miatt?
- Esetleg azért, hogy fittek maradjunk?
- *Tonhal a fa tetején*
- Vagy csak, mert szimplán hülyék vagyunk?
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
- Polly kekszet akar
- Gyere ide, Polly
\"Young girl, don\'t cry I\'ll be right here when your world starts to fall...\"