Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Imisz
de szemet*k 😄

Dzsini

-Khm!
-Fiúk, nincs valami jobb dolgotok?

Csókolózó emberek
kukucskálás: 5 cent

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Enosh Chan
Jájjj ez joo 😄d

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

ivan924
Bagoly mondja bögölynek...

(hülye bögöly, dögöjj' meg) <#hehe>

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

nothes

- Kövér vagy.
- Nem, csak erõs a csontozatom.
- Hát szerintem akkor is kövér vagy.
- Nem ha mondom! Nem!
- Megy neki a kritizálás, de elviselni már képtelen.

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Count Adyn
😄DD
Jah aztán: Meghósz fííreg😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hmuda
Ha már farmereskedik a mérleg akkor lehetett volna például:

"Látom szép vót idén a tokatermís."

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Twetr0x
😊 köszi

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Hamarosan megváltozik a családfád !!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A halál fia vagy

vmi xar filmben volt 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Count Adyn
Jó lett az utolsó fordítása, sokat gondolkoztam hogy hogy hangzana jól magyarul, így tök jó😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Twetr0x
Mivan, mindenki elaludt?

-Ti farmerek vagytok az élet sója

-Reggeltõl estig dolgoztok...

-Eeegeen, jaó adag toka gyûtt ottan össze.
-Meghalsz!

Imisz
LOL <#nyes><#banplz>

nothes

- Jó reggelt uram! Úgy örülök, hogy látom.
- Hú, micsoda egy testes fiatalember maga!
- Sõt, inkább egy kövér disznó.
- Tudtam, hogy rövid életû lesz...

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Kicsikiraly
desktop comicról hallottál már?

DFTBA &#3232;_&#3232;

artschiatwork
télleg megszûnt az oldal??????????FRANCBA!!!!<#boxer><#shakehead><#sir>
Dzsini

-Garfield, miért vagy ilyen kövér?
.Van egy elméletem...
.Gyanítom, hogy a hasam világuralomra tör.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RelakS
ja, de úgylátszik, megszûnt az oldal :S

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

sadvagabond
a "gyûjtemény" link volt az,ahol napra le volt bontva,meg sorbarendezve az összes eddigi garfield?
a .com-on nem találtam ilyesmit...

nothes
Na ez most kivételesen jó:]

bigfoot
wáá ez denagy😄 3képen kész vokXD

Fantos
én nem (nemérti)

Dzsini

-Kövérnek látszol.
.Kövérnek látszom?
.Kövérnek LÁTSZOM??
.Szóval ez itt valami optikai csalódás?

Panzerfaust
Ezen most jót röhögtem<érti>

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Dzsini

.Félre az utamból, dagikám!
PAFF
-Nekimentél a tükrömnek?
.Gõzöm sincs, mirõl beszélsz.

Dzsini

LasDen
Jemen utca 4. Jemen.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Garfield írója Jim Davis hol lakik?
Twetr0x
lool<#idiota>

Dzsini

(Garfield büdös)

-Culthbert, ó Culthbert...
-Culthbert, van valami, amit el kell önnek mondanom..
-Igen, Philomena kedvesem?
-Én... én mást szeretek.. Thaddeust.
-Thaddeus Ramsbottom-ot?
-Igen..
-Emlékeztethetem önt, Mrs. Aphat, hogy a leánykori neve Scott?
-És?
-És ha hozzámegy Thaddeushoz, akkor a neve Philomena Scott-Aphat-Ramsbottom lesz? (Aphat Ramsbottom (hangzásra)= A fat ram's bottom = egy kövér kos feneke)
-Azt hiszem maradok...
-Kedves pufi nyuszikám!
.És a hiúság újból gyõz a szerelem felett.

Bucser
ENgem hirtelen Tobey Maguire-re emlékeztetett...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

precision
😊)
Jon -nak az elsõ képen olyan feje van mint aki élvezi a dolgot... a kis mazochista 😄

Bazinga!

Punker
<#eplus2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini

-AU!
-Te csináltad ezt?!
.Nem.
-Megrúgtál!
.Ha nem láttad, nem történt meg.

CattiBrie
lehet hogy ez.. de elég magyaratlan ezzel 😊)

[/spam]&#8482;

LSL
ne kérj bocsit igazad van

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

herczeg
itt szerintem az lenne a poén hogy
- alig...
- ...a neprendszeren kívülrõl!

bocsi hogy kötözködök...

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Dzsini

-Garfield, látszik a szõlõlé folt?
.Épphogy...
.Az ûrbõl is!

hát ez ritka gyenge :/

Twetr0x
...ha már jont kibírja 😄

Dzsini
egy állatorvost miért zavarna még egy állat?

Eddig az összes házikedvencet megette (aranyhalak, békák, madarak stb.), de egy majommal mit kezdene? Szerintem szabotálni fogja az egészet, vagy Jon magától lemond róla, olyan akaratgyenge+Liz sem örülne neki...

Twetr0x
Ezeket az unatkozósakat nem szeretem :|

ajaj... régebben azon fantálziált hogy a majmok vajon házasodnak-e... most már majmot akar... és képes és vesz...

Dzsini

-Unatkozom, Garfield.
.Utálom ezeket a vészterhes szüneteket...
-Vehetnék egy majmot!
.Bingó!

Enosh Chan
:ASD:ASD:ASD

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

nothes

- Unatkozom.
- Te is unatkozol?
- Nem, de beszélj csak tovább... már majdnem.

Kicsikiraly
... 😄 ez lefárasztott 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Treblakos

- Jon mélyen elmélkedik.

- Hogy lehet, hogy nem érezzük a nyelvünk ízét?
- Mondhatni viszonylag.

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

stargatelost
középsõ kép mindent üt 😄 😄 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Treblakos

- E könyv szerint a macskák szeretik,

- A magányt.

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.