Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Khm!
-Fiúk, nincs valami jobb dolgotok?
Csókolózó emberek
kukucskálás: 5 cent
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
(hülye bögöly, dögöjj' meg) <#hehe>#hehe>
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
- Kövér vagy.
- Nem, csak erõs a csontozatom.
- Hát szerintem akkor is kövér vagy.
- Nem ha mondom! Nem!
- Megy neki a kritizálás, de elviselni már képtelen.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Jah aztán: Meghósz fííreg😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Látom szép vót idén a tokatermís."
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A halál fia vagy
vmi xar filmben volt 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
-Ti farmerek vagytok az élet sója
-Reggeltõl estig dolgoztok...
-Eeegeen, jaó adag toka gyûtt ottan össze.
-Meghalsz!
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
- Jó reggelt uram! Úgy örülök, hogy látom.
- Hú, micsoda egy testes fiatalember maga!
- Sõt, inkább egy kövér disznó.
- Tudtam, hogy rövid életû lesz...
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
-Garfield, miért vagy ilyen kövér?
.Van egy elméletem...
.Gyanítom, hogy a hasam világuralomra tör.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
a .com-on nem találtam ilyesmit...
-Kövérnek látszol.
.Kövérnek látszom?
.Kövérnek LÁTSZOM??
.Szóval ez itt valami optikai csalódás?
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
.Félre az utamból, dagikám!
PAFF
-Nekimentél a tükrömnek?
.Gõzöm sincs, mirõl beszélsz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(Garfield büdös)
-Culthbert, ó Culthbert...
-Culthbert, van valami, amit el kell önnek mondanom..
-Igen, Philomena kedvesem?
-Én... én mást szeretek.. Thaddeust.
-Thaddeus Ramsbottom-ot?
-Igen..
-Emlékeztethetem önt, Mrs. Aphat, hogy a leánykori neve Scott?
-És?
-És ha hozzámegy Thaddeushoz, akkor a neve Philomena Scott-Aphat-Ramsbottom lesz? (Aphat Ramsbottom (hangzásra)= A fat ram's bottom = egy kövér kos feneke)
-Azt hiszem maradok...
-Kedves pufi nyuszikám!
.És a hiúság újból gyõz a szerelem felett.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Jon -nak az elsõ képen olyan feje van mint aki élvezi a dolgot... a kis mazochista 😄
Bazinga!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
-AU!
-Te csináltad ezt?!
.Nem.
-Megrúgtál!
.Ha nem láttad, nem történt meg.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
- alig...
- ...a neprendszeren kívülrõl!
bocsi hogy kötözködök...
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
-Garfield, látszik a szõlõlé folt?
.Épphogy...
.Az ûrbõl is!
hát ez ritka gyenge :/
-Unatkozom, Garfield.
.Utálom ezeket a vészterhes szüneteket...
-Vehetnék egy majmot!
.Bingó!
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
- Unatkozom.
- Te is unatkozol?
- Nem, de beszélj csak tovább... már majdnem.
- Jon mélyen elmélkedik.
- Hogy lehet, hogy nem érezzük a nyelvünk ízét?
- Mondhatni viszonylag.
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"