Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
-Jaj, Jon... egy varázskarkötõ! Milyen kedves!
-Látod? Az egy kis macskafigura és egy kis kutyafigura.
-És melyik a tied?
-Az a rózsa.
.Sajnos pont kifogytak a dinkafigurából.
En espanol
(ennek a charm braceletnek van valami okosabb magyar neve?)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
DFTBA ಠ_ಠ
Azért meg mea culpa, ha valakinek turul által körbefogott szívét megsértettem egy idegen eredetû, de a hétköznapokban használt szó használatával, legközelebb kerülöm õket.
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
-Jobb lenne, ha lefeküdnétek.
-Dehogyis, idén elkapjuk a télapót akció közben!
-Imádom a tradíciót.
-Mit csinálsz Garfield?
.Gyakorlom az "Ezt-kaptam-karácsonyra?" arcomat.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-Megvettem az ajándékodat ma.
-És jól el is rejtettem.
-Szóval ne is reménykedj a megtalálásában, cimbora!
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
-...szóval jössz? Szuper!
-Liz velünk tölti a karácsonyt!
.Liz és az õ ünnepi sütije?
-Nyáladzol.
.Örömkönnyek... örömnyál... ugyanaz, csak másik vezeték.
En Espanol
fudge:
karamellás, cukros, nagyon édes kaja, szerintem ehetetlen 😄
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
(kicsit reggel van még)
-Kaptam egy üdvözlõlapot Doki-fiútól!
-"Kellemes ünnepeket te tejeskávészürcsölõ, tofuölelgetõ, kábeltévénézõ, beltériklotyós, érzékenykedõs, puhány, nyafka városi kölyök!"
-Hiányzik nekem.
.Ja, nekem is.. mint egy farokkivasalás.
En espanol
(mangle - mángorolni: két nagy henger közt áthengergetik, régen a mosott ruháknál centrifugálás és/vagy vasalás helyett használták)
Valamint volt régen (amíg le nem szedették jogi okok miatt) egy Garfield randomizáló, ami a comic stripek kockáit vágta szét és keverte össze, néha egészen durva eredményeket hozva:
itt, kb alsó 1/3-nál.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ha holnap is a spanyol képregényen fog folyni a vita, elkezdek törölgetni! Ez Garfield topik, és nem kinek-mi-tetszik és minek-a-spanyol-akkor-legyen-szuahéli-is topik!
Ha valaki nem magyar nyelvût szúr be, rakja oda a fordítást is, különben törlöm! Ha nem vagy kiváncsi a fordításra, fent megtalálható a "Napi Képregény" link, tessék azt használni, aztán itt lehet ellenõrizni! Ha nem tetszik a spanyol, akkor megint csak "Napi Képregény" link, és nem kell nézned.
Kérek mindenkit, hogy ehez tartsa magát!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
(akinek nem inge ne vegye magára)
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Aranykézzel pedig maximálisan egyetértek.
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
A spanyol nem magyar nyelvû, le is van fordítva. 😛
Ugyanakkor az hogy egy poston belül kétszer benne van, az ismétlõdés, szal nemtom ^^.
Engem mindenesetre nem zavar hogy van spanyol is, amíg nem lesz az hogy 6-7, vagy több nyelven is berakja valaki majd.
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
2. A spanyol nem zavar, de ha vki ezen akarja gyakorolni az gáz......van 3000 másik spanyol oldal ahol szabadon gyakorolhat az ember...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Aki tanulni akar angolul rákattint a linlre és nem görgeti le
ezen mit kell parázni ennyit?
Fantázia azért van benne. (ha volt már akkor elnézést)
Vivimos por ti, vence por nosotros.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A spanyol ellen ágálóknak meg mehetne linkbe a kép ^^
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
.Lássuk!
-Ez személyes!
.Személyes?!
.ÉN vagyok az, akit meg szokott hõmérõzni!
(próba, hogy milyen lesz spoilerezve a fordítás... nem tartom rossz ötletnek, ha nem néz ki túl hülyén, én megpróbálom tartani magam hozzá)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
abból az egyszerû indokból kiindulva hogy így saját kútfõbõl megértem-e rögtön. köszönöm!
>RelakS: valamelyik nap rákerestem japán Grafieldra, de sajna nemtaláltam (akartam berakni spanyol mellé<#idiota>#idiota>)
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!