Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantos
jó, tegye fel a kezét aki spanyolt le tudná fordítani vagy aki spanyolul a topicban

Dzsini
van, aki spanyolul tud, és angolul nem. esetleg spanyolul tanul, és így gyakorolhat. (egyébként ha valakinek nem tetszik, lehet korábban felkelni, és lefordítani-berakni helyettem 😊 spanyol nélkül )

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RelakS
A spanyolt miért ne lehetne lefordítani? Már annak, aki tud spanyolul XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Fantos
mert angolt azt le lehet fordítani a spanyolt nem csak az angol alapján de akkor már ésszerübb az angolt beszúrni

Dzsini
a tanuljunk nyelveket program keretében 😊 meg mert csak (ugyanígy felmerülhet, hogy az angolt miért, ha van spanyol...)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

QuippeR
nem panaszkodni akarok, de a spanyol verziót miért kapjuk?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Dzsini

-Azonnal gyere ide!
.Látom a kopasz foltodat!

nothes
Addig lépj le, amíg még lehet.

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Dzsini

-A barátnõm részére keresek ajándékot.
-Mit szólna a parfümhöz?

-Biztos vagyok benne, hogy ezt nagyon szeretné...
-Olyan szaga van, mint egy elázott sintértelepnek.

-Ez az, ami rajtam is van!
-És imádom az elázott kutyaszagot!
.Addig lépj le, amíg nem reagál...

(az angol változattal nem jutottam dûlõre - mit akar jelenteni ez a "amíg te vagy hátul?" - a spanyolból próbáltam rájönni, és erre jutottam)

Christina13
garfield hogy néz az elsõ képen XD

\"Young girl, don\'t cry I\'ll be right here when your world starts to fall...\"

Dzsini

-Szóval itt vagyunk az elsõ emeleten, közvetlen a turmixos pult mellett...
-Az ékszerbolt pedig a másodikon van...
-A mozgólépcsõ pedig pont ott.
.A pénztárcád pedig visszakapod.

LSL
spanyol- angol nyelvlecke haladóknak 😛

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Dzsini

-Megyek a bevásárlóközpontba karácsonyi ajándékot találni Liznek
-Jössz?
.Persze
-Emlékezz, csak semmi manópofozás.
.Aki zöld feszülõs nacit vesz fel, vállalja a kockázatot!

(ezzel több munka volt, mint múlt héten összesen 😊 )

😄😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Twetr0x
😄DDDD
Elején a kép 😄D

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

CattiBrie
😊)

tehát, akkor akár még én is beszúrhattam volna a képeket 😊)

[/spam]™

Dzsini

fordítási szövegek terén ez egy jó megterhelõ hét volt...

LasDen
print screen?! 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

áh tényleg, ez cool !
olyan nincs h háttér legyen ? 😄 v háttérbe beépíteni?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Kicsikiraly
nem, hanem amikor bekapcsolod a géped az asztalon egy kis ablakban megjelenik az aznapi garfield 😊

DFTBA ಠ_ಠ

LasDen
hát nem találok címet.....csak a garfield.comra van link.....

#10661:amúgy annyi, hogy mikor elindítod a géped, akkor automatikusan elindul és a mait meg a tegnapi stripet lehet olvasni..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

desktop comic annyi h a napi garfield a háttered ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Dzsini
meg tudod nézni milyen címrõl tölti a képet? most már kiváncsi vagyok, hány változatban készül el 1 napi képregény...
eddig van:
Todays Garfield Comic angolul
TGC spanyolul
Desktop comic
Színezetlen változat (fõleg papír újságoknak)

CattiBrie
A "Spanyol nyelvlecke-sorozat" poén miatt elsõre nem is értelmeztem a konkrét Garfield képregény viccet. 😊))

[/spam]™

LasDen
a desktop comicnak is ilyen élénk színei vannak.......

modellmaker
a spanyolnak miért élénkebbek a színei? <#idiota>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Kicsikiraly
lol 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

lol, bár van meow és mijáú meg au és ouch

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dzsini
Spanyol nyelvlecke-sorozatunk részeként:

En español:

Kicsikiraly
biztos ott jobb a monitoruk 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

CattiBrie
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

[/spam]&#8482;

Dzsini
érdekes: a spanyol változat egészen más:

Dzsini

(mostanában annyira nem nehezek ezek a fordítások...)

Twetr0x
😄

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Dzsini

-Ma meglátogattam Pókapót a bevásárlóközpontban!
.Vajon melyik térdére ülhetett?

RelakS
ott nem is jártam szvsz

Count Adyn
Vagy Ubul megnyalta és ráfagyott a 2 liter nyál😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kicsikiraly
jajó értem 😊

(te mindenhol megszámozod a mondanivalód? 😄 mint Heroes topikban 😄)

DFTBA &#3232;_&#3232;

RelakS
Ubul lenyalta:
1: a csíkokat a cukorról
2: a csíkokat és színeket a sapkáról
3: a csíkokat Garfieldrõl

Super Saiyan
szvsz ubul lenyalta rolla a szint 😄

>:C

Kicsikiraly
csak én nem értem? o.O

DFTBA &#3232;_&#3232;

Treblakos
😄

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

Dzsini

sg se xP

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

...bár 1981-ben még nem voltak ékezetes webcímek ;-P

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Fantos
clickelõs cipõ

Nincs új a nap alatt, ez 1981-bõl való.

[/img]

Mazarex
Hm... Várjunk most ezt nem értem!Várj de mégis!

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

Dzsini

-Az egész nap elment rá...
-...de végre sikerült egyenesre állítani azt a fát.
.A falhoz szögezés nem ér!

LSL
😄

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD