Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Garfield és a maradékok... lol

Dzsini

Talpat nyalok maradékokért
-Csak addig csinálom, míg eladom a forgatókönyvemet.
.Peeeeersze.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>😊
Adam5
<#nyes>

Fantos
ololololol

Dzsini

-Szeretnél ugatást hallgatni?
.Mi mást tudsz ajánlani?
-Tudok csaholni!
.Legyen az, és hozzá egy kis time step! (a szteptánc egyik fajtája)
-VUF VUF VUF VUF
.Országomat egy videokameráért

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Adam5
<#eplus2>

Kicsikiraly
honnan tudod hogy ugyanaz? lehet hogy ikertestvér! és a végén még ez is kiderül 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

ivan924
Mert "kis sunyi", nehogy elárulja, mire is készül... <#idiota>

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Adam5
😊

#10519-ben a kutyának még hegyes fülei vannak, itt #10522-ben meg már lelógó <#nevetes1>.

Dzsini

-Na ezt figyeld!
VAU
-Klassz, mi?2
.Hát, ha szerinted a hangos zaj "klassz"

Olyan rettenetes volt?

Shiwo
sztem esélyes, hogy karácsonykor Jon viszi bemutatni a szüleinek Liz-t 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Dzsini

-Ugatás helyett...
-elõadnék egy értelmezõ táncot...
-amely bemutatja az érzéseimet a kapcsolatunkban.
.Ez megmagyarázza a pikolós palotapincsit.

(van az interpretive dance-nek hivatalos magyar neve?)

Helénnel nem kéne össze jönie Garfieldnek?

nothes
Huh, megnéztem egy az animációs Garfield agyrémet. Bárcsak ne tettem volna...:S

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Twetr0x
Engem a nermál irritál 😞

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Nekem hiányoznak a Helénás és Nermálos képsorok... (hírtelen csak õk jutottak eszembe), Jon szüleit talán karácsony fele láthatjuk ismét...

piszok jó

LSL
lol azt a felháborodást XD

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Dzsini

.Te nem kutya vagy.
-De igen, tudod: vau vau

.Te NEM kutya vagy.
-Oké! Szóval a kutya személyes elfoglaltsága miatt vagyok itt, ideiglenes alkalmazásban.

.Te egy kígyó vagy.
-Figyelj haver, feleségem és 35 gyerekem van, akiket el kell tartanom!

Twetr0x
😄DD
ezen elmosolyodtam 😊

Dzsini

-Nos, ez az, ahol minden történik Mikey!
-És ez itt a kollégám, Macska úr!

-Õ az, akit daginak hívsz, apu?
-Nos, õõõ.. igen.. szóval.. ez csak egy olyan vicc köztünk...

-Na, akarod látni az öreged akcióban?
-Igeeen!

*PAFF* *PAFF*

-Oké, mi ez az apró sapka?
."Vidd a fiad magaddal munkába" nap van.

ivan924
A macskák szeretik a kellemes meleget, úgyis mindig a kandalló elõtt, a meleg ágyban, vagy a napsütötte ablakpárkányon lustálkodnak... <#zavart1>

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

B0B0
<#eljen>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Biznyára Jim látta ezt az oldalt...

Bandee1987
nem égeti a forró kávé garfield fenekét? 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ottto

-Ásít!
-Anyu büszke lenne ha tudná egy állványt nevelt fel!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Twetr0x
😄D

tugyiti
XD
Dzsini

-VAU VAU VAU!
.Egy tizes skálán, hetest adnék rá.
-Naa, de komolyan!
.Láttalak már jobban begõzöltnek, és most nem csináltad azt a vérbenforgó szemes cuccot sem.

Dzsini
kikerül, és megpróbál visszajutni, mielõtt megszûntetik a comic stripet 😊 a hivatalos Garfield oldalon van link, trailerrel meg ilyesmikkel.

a fordítást meg reggelente megcsinálom ha van rá egy kis idõm, jó kis gyakorlás, meg nekem mindegy, hogy a strip jó vagy rossz - valakinek biztos tetszik, vagy tanul belõle (ha jól sikerül lefordítani... ha nem, akkor meg én, mire megbeszéljük hogy lehetne jól fordítani)

LasDen
asszem csak only DVD cucc, ami 3D-s és asszem arról, szól hogy Garfield megunja a comic strip készítést és igazi lesz.......v vmi ilyesmi....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fantos
én a Garfield Gets Real-ra kérdeztem rá hogy az micsoda 😛

nothes
Csodálom, hogy még bírod😊 Ez nagyon gáz...

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Dzsini

Fantos
azmi?

Dzsini
az online videotékákon már megjelent a Garfield Gets Real

Christina13
kedves 😄

\"Young girl, don\'t cry I\'ll be right here when your world starts to fall...\"

Dzsini

.Egy tücsök van a házban!
.TÜCS...

.Kapsz egy dollárt, ha beugrasz Jon szájába.

Dzsini

.Visszafogom magam fánkevésben.

-Elfogyott a fánk.
.Fájdalmasan tisztában vagyok vele.

RelakS
Úgylátszik, hogy karbantartás hiánya miatt törölték. Levegyem, vagy valaki újracsinálja? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Fantos
sorry *hitte

Fantos
bedagadt mert finomnak itte a sündisznót

Twetr0x
Mekkora nyelve van odienak?! O.o
Eddog nem volt ekkora.

http://garfieldfan.rulz.hu/

Nem tudja valaki hogy mi van vele? Azt írják hogy nem regisztrált oldal...

Dzsini
csak történt egy kis kavar az SG órájával, és éjszaka elõreszaladt pár topic néhány órát - és amíg a "valódi" idõ be nem hozza, addig ezt fogja írni, hogy újabb hozzászólás ne legyen korábbi idõvel 😊
<haladjanak tovább kérem, nincs itt semmi látnivaló 😉 >

Requiem88
nálam is 7:30 van 😄
nem lett átállítva az sg órája?

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

CattiBrie
lol, nálam most 7:20 van.. legalábbis remélem, mert 8:30-tól már órám van 😊)

[/spam]&#8482;

Dzsini

.Ezek után bárki csodálkozik, hogy nincs hely a fejében agynak?

(7:13 van, az elõzõ komment ma 8:38kor volt 😊 éljen az idõugrás)