Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De lehet rosszul emlekszem, mindenesetre amator hibanak tunik, remeljuk osszekapjak magukat es beletanulnak a dolgokba - azert vittek oda sok ex-cryptices arcot, csak ert talan valaki kozuluk a dolgokhoz 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.01.17. 20:41:39
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Godolom Hetes ruháját,esetleg egy újabb holo Janeway boffot.
Bár hetes ruhája tök jó,ha meg van akkor tudsz karidra rakni borg alkatrészeket,amik nem olyan otrombák.
"The root cause: A new QOL feature was added to loadouts on Neverwinter, which had unintentional side effects on STO.
It's pure coincidence that this released at the same time as the ESD revamp. That update also included a core code branch update, which included this NW code."
Mivan??? xD
A spagetti új szintje. Azt hiszem, ilyenre csak véletlen lehet rájönni. Nekem is volt hasonlóban részem. Fenomenális érzés.
Végre dolgoznak rajta.
A fix that both repairs and prevents the unslotting issue, and keeps existing load out data intact, has been submitted, and we're reviewing rollout options. Due to branching infrastructure, this looks like it will most likely have to wait until Tuesday.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.01.16. 22:42:42
Voyager csak az első.
Delayed, but on its way! The Star Trek: Voyager giveaway will be live next Tuesday, the 21st of January. Thank you very much for your patience! (twitter)
Céldátum tehát: jövő kedd, január 21, helyi idő szerint 17.00 \o/
Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.01.16. 20:52:40
De a másikról sajnos nincs,viszont az új vulkáni karimról van,neki van rengeteg boxos lobis traitje,kíváncsi vagyok hány hiányzik.
Vagy legalább is két évig visszamenőleg,a régebbi képek meg hát mentek a lecsóba.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.16. 11:02:38
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.01.16. 10:31:05
Nagyon régi szerintem.
Megnézem ma, talán romulán karinál még van belőle, bár azt hiszem nincs már.
Wiki szerint 11 éves trait.
Egyébként pilfered power trait is volt a karimnak.
Szerintem az is oda lett.
Én két statra gyúrtam rá a nagyon sok exotic particle generator skillre és a nagyon sok control expertise.
A partgen adja a sebzést,a controltól meg nagyobb területről erősebben húzza össze az ellenséget.
Szent szar most jut eszembe,nekem volt gw boxos traitem,az még is hova a picsába lett.
Basszus.
The Voyager giveaway is currently delayed. We are working on a fix and will inform you as soon as it is available. Thank you for your patience and understanding.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.15. 20:11:42
Ingyen tapasztalatot hogy ezek hülyék. XD
😄 (szerencsetlen egy csapat ez is)
Cseten azt mondták hogy jön több is még.
Aztán franc tudja.
atirtak a cikket es uj azonositot kapott
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.01.15. 17:45:44
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.01.15. 17:39:11
bekerul vajon a promo fulbe vagy csak egy karakter kapja meg?
akk 16-ára rakták volna ki lol
De én store-ban nem látom nyomát sem.
Vagy később jön?
Több képet is csináltam,de úgy nézem az nvidia szivat,ami túlságosan egyforma volt azokat a képeket simán kihagyta és az előzőt klónozta. 😮
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Traitek átmenetik,mert még nem nagyon foglalkoztam vele,várok a javításra.
Ma olyan fura zöld és ha jól látom ázsia látszik.
Az amikor berágtam másokra az sem flottán belül volt,hanem flottán kívül,mert őket már ismertem és tudtam hogy csak szét akarják cseszni a flottát.
De őket máshol sem kíméltem,volt ahol bannt is kaptam a túzásba vitt gyilkolászásért. 😛
Én ts-en sem voltam fent,szóval ha volt is ilyesmi ts-en vagy egyében arról én nem tudtam.
Nekem úgy emlékszem 2014-ben adtak rangot,mert már sokan inaktívok voltak,akkor is csak névleges rangot kaptunk Padre-val,az volt a dolgunk hogy ha a vezetők inaktívak vegyünk fel új tagokat és a flotta bázist építsük,másra nem is volt jogunk.
Jah és én voltam a sulibán felelős. Nekem kellett a flotta tagokat invelni doffozásra.
Ez így ment sok évig,hogy közben a többiek mit csináltak passz.
Nem volt igazi rangom,csak névleges.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.15. 16:16:55
Mikor már mindenki elment?
Ne viccelj már.
Az max úgynézett volna ki hgy belogolok egyszerre sok karival és vitatkozom magammal. 😄
Ben már nagyon rég nem játszik,elfelejted hogy én legtöbbet velük játszottam a klingon flottában.
Körülbelül Ben akkor hagyta abba amikor a mobilos pokemon játék megjelent,mert mondta annak idején hogy próbáljam ki.
Kb utána nem is nagyon jött.
Amikor még voltak belső viszályok,sima tag voltam,vagy még az sem,mert a tanuló flottában voltam.
Ami szintén belső viszály matt szünt meg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.15. 15:46:29
de nekem is szólhattál volna h rault bannolták és egyedül vagy biztos kitaláltunk volna vmit
Akkor lehet ezért nincs nekünk sem még?
Néha feljött új accal, de nem sokat volt fent.
Elég hamar egyedül maradtam és elég sokáig.
Mire újra feljött játszani volt hogy már új flotta épület is kész volt.
Engem nem igazán foglalkoztatott más csak hogy építsem a flottát,esetleg új tagot felvegyek ha jelentkezik.
Legalább is én nem tudtam róla.
Még az inaktívakat sem dobtam ki, mert hátha visszatér.
Kivéve mikor sokan lettünk és új tagnak kellett hely.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.15. 14:33:51