Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem ír új seasont,aztán ki tudja.
Mai peccs:
General:
Resolved an issue on the Ahwahnee Command Carrier causing lighting on the hull to appear visually inaccurate.
Resolved an issue causing flickering textures in certain areas of the Aurora-Class's hull.
Resolved an issue preventing the Cruiser family of ships from using the Type 7a hull material.
Resolved an issue preventing the Archon Intel Assault Cruiser from using the Type 7a hull material.
Removed an extraneous lamp on the back of the Narendra and Narendra Beta's hull where only one light source should exist.
Resolved an issue causing some of the Narendra and Narendra Beta's hull decals being invisible when viewed from most angles.
Resolved an issue with the Sao Paulo-Class variant of the Defiant family which caused Type 5 windows to be offset from the ship's hull.

Le cseréltem az elite borg interceptor probe hangárokat elite assimilator probe hangárra,sokkal jobb.
Borg interceptor hiába zenes,egy rakás szár,mindig másodpercek alatt öngyilkos lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.02. 13:36:34

Szeptember 12-16 dili event,a játékban írja.

igen egyedül a dysonra jó mert még bugos amig nem javítják illetve ezek a mostani kuponokkal csak 2 év múlva veheted ki a mostani új hajokat pl a flashback vagy a heritage bundle-ban lévőket.
A gift kupon csak a legújabbra nem volt beváltható,az a hajó ami a storeban a new fül alatt volt nem volt megvehető tokenért,kivéve amikor elcseszték a nagyeszűek és még is.
Vagy ha olyan nagy marhák voltak hogy t5 hajóként rakták be. XD
A jutalom T6 kupon is ugyanolyan mint a gift kupon,legalább is eddig olyan volt,a legújabbra nem tolhattad el,de az előzőleg jött hajóra már igen.
De sokszor tényleg bugos és megvehető a legújabb is.
Volt már hogy én is kuponnal vettem meg hajókat,bugos volt és nem csomagban jöttek,így kivettem kuponból.
Ha hajók nem csomagban jönnek,na és nem érdemes csomagban venni akkor veszem kuponnal,ha lehet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.01. 12:15:31

PiszkosFred
A rewardkent kapott kuponok eddig sem voltak jo ujonnan erkezett hajokra, nem? Mindig lattam valami feliratot a tooltipben, hogy XY elotti hajokra jo, vagy nem jo XY utani hajokra.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Vagyis aki kuponból új hajót akar venni az megszívta.
Ha jól értem.

plata itt a megoldás a kapány kuponokra 48 másodpercnél kezdődik.

Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.09.01. 10:35:46
Jó lenne tudni merre megy a sztori,vagy milyen event jön az új seasonnal.
Vagy esetleg új repu?

nincs
We will be performing shard maintenance on September 3 from 6-9:30 AM Pacific (13:00-16:30 UTC). Please check the forums.

Gyühetne valami infó az új seasonrú.
Lifetimereknek most nincs teszt szeró?

PiszkosFred
Akkor jo, nem nalam a hiba. Hirtelen azt hittem a csutortoki patch miatt megint elojott a "minden inditasnal letoltunk par giga patch" hiba, mint tavaly 😊

Nálam is volt prepatch, olyan 2-3 GB körül.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Szerintem tévedsz.
A 31-es szekció épp vírust telepít a gépedre. 😄

pre-patchel a laucherem kilépés után tehát szeptember 3 új sess jön
Nem tudnád,mert én poénkodtam Ákos-al,mivel tankot említett én ezért mondtam a fos-t,ami egy tank a world of tanks játékban. 😄
Rendes neve Foch 155,de magyarok általában fos-nak hívják. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.29. 21:56:47

Egy ilyet azért megnéznék én is😄
az már biztos h buggol xd annyira buggolna h a cryptic engem bannolna helyetted 😄
Mai Peccs:
General:
Resolved an issue that prevented the Flagship Celebration event from being listed as an eligible event in the Campaign window.
Resolved an issue that prevented the Flagship Celebration daily event timer from displaying properly.
Resolved an issue that prevented the Vovin Obelisk Carrier from having the correct subsystem targeting abilities.
Resolved an issue that prevented the Achillies Miracle Worker Heavy Destroy from having the correct Cyclical Quantum Slipstream Drive power.

Hiába vagy ügyes ha én jövök bugos hajóval,a bugos üti az ügyes-t. XD
A ragadozó madárban el sem tudsz találni. 😛
Összeszedem minden leleményességem és úgy bebugolom hogy csak pislogsz. 😄

ha ügyes vagyok akkor nem
Fogadok hogy nem. 😄
Jövök Fos-al és megesz reggelire. 😄

Plata durván feltuningoltam a hydra-mat szerintem a tankodat is megeszi
Ez a mostani banda nem nagyonfoglalkozik a kárpótlással szerintem,esetleg pár plusz nap.
Régebben sok giveaway volt,alienware gg és egyéb oldalakon mindig volt valami jó,mostanában semmi.
Máskor még vanguard starter packot is adtak,meg hasonló jókat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.27. 16:37:35

PiszkosFred
Mocsok leszek, de ez igy nem is hangzik rosszul, mert emiatt vagy kompenzalni fognak valami extra cuccal vagy kitoljak az eventet par nappal, akar igy, akar ugy, amig nem ut be a nalam is ez a hiba, addig csak jol fogok/fogunk jarni a buggal 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.08.27. 14:06:45

Van rosszabb is,van akinek nem adja meg a pontot,hiába tolja le több karival,továbbra is azt mutatja hogy nincs kész a napi.
Rendesen eltoltak valamit,konzolon is gubanc van,állítólag ott már ma lesz egy javítás.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.27. 13:13:31

PiszkosFred
En megusztam eddig, reggel lenyomtam kave kozben ket accal, 6/14-en all mindkettonel es a bankosnal is jon a +50 eves progress is renduletlenul. Csutortokon tuti javitjak, addig mar kibirjuk.

Sajnos redalertes upgrade token nem jott azota se, azt a bugot mondjuk elviseltem volna.

Nem csak nálam volt bugos az event,másoknál is vacakol,hol 20 óra hol 24 óra cd van rajta. 😄

Hát véleményem az hogy a bánatos kesergő anyukájukat,már megint fedes hajók,egy engi voyager ami omg,meg a másik sem nagy szám.
Csesződjenek meg oda és vissza,lego klingon hajó kéne vagy SNW pack vagy csösszék meg a rezet.
Jelzem hogy ezzel a hírrel most el vetted a kedvemet az admiraltyzástól.
Emiatt a két balfing hajó miatt fölösleges zent farmnolnom,úgyis van még hét boundos T6 tokenem,amivel úgysem tudok mit kezdeni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.26. 17:35:10

Nem láttam semmi nyomát egy karakternél sem.

pite
Red Alert végén felvettem a cuccokat, a korábbi spec. point token ott volt a karakter tatyójában, így most kettőt nézegetek.
Plusz, az event akkor vált át napi dili jutalomra, ha a claim megtörtént (8k dili-ről indul és napi 1k-val növekszik), és a dilit szorgalmasan farmoltam (6 kari, valamelyiken mindig van kevesebb EC, dili, fleet mark, repu mark, etc.).
Nem panaszkodom, Ultimate Tech Upgrade-del minden nap megdobhatnak. 😛

zizi

PiszkosFred
Sajnos ez a bug elkerult. Nem lehet, hogy elfelejtetted claimelni, vagy esetleg megtetted, de a szerver szarakodott es nem kaptad meg, most potolta a kliens? Nalam meg red alert ful sem volt, se info panelen, sehol. PC-n legalabbis, mert konzolon lehet most van a redalertes event, ott mindig 1-2 het csuszassal jon minden a PC-hez kepest.

Semmi nyoma.

pite
Ma belépés után megnyitottam a Journal-t (L billentyű) és zölden villogott az Events fülecske.
Valamiért adott a játék Red Alert Ultimate Tech Upgrade-et meg spec, point tokent, amit korábban amúgy felvettem.
Erre nézzetek rá ti is.

zizi

Amúgy elfelejtettem mondani h a st prodigy s3-at be rendelte a netflix Kate Mulgrew posztolta az instagramon
Tegnap négy óra után csináltam meg eventet,ma egy órakor még nem lehetett újra tolni eventet,most öt óra után meg adta,kaptam 50 kampány pontyot is.
A játékban az event fülön a mostani event nem szerepel az éves kampányban.
Azonban ha figyeltek és kariváltásnál elolvassátok amit ki ír a játék,akkor ott azt írja hogy a mostani event is az éves kampány része. XD

Nem tudom begyűjteni a napi bónuszt. 😄

PiszkosFred
Semmit, nalad ez a default allapot, hogy mindig minden bugos 😊

Szerintem teljesen bugos. 😄
Ehhez mit szólsz?

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.24. 12:11:26

PiszkosFred
Igen, ma mar neztem direkt, minden jol megy a hatterben (szamolja az eves kampanyt is), csak az UI bugolt be. Gondolom csutortokig ez mar igy marad.

De tegnap is kaptam 50 kampány pöttyöt.

PiszkosFred
Igen, ma mar 3/14, az kivetelesen mukodik.

Köszi, legalább azt számolja 😊

Tegnap még számolta.
Tegnap így állt.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.24. 11:36:39

Számolja nektek az eventet, hogy hányszor mentetek? Vagy áll 1-en?

Így néz ki.

Ilyen ha elnyomom a képességét.

Na ilyen az űr szett,van neki visualja.

Bocs hogy a kép ilyen pocsék,de sietve csináltam és nem volt türelmem. 😄
UI:A szett statja a földön upgradelés után a táskámban ilyen,űrben nem tudom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.23. 16:58:07