46690
  • Orbancapitan
    a rajzfilm ahhoz képest h gyerekeknek szól egész jó többek között burkolt voyager folytatás.
    az snw meg zsenális ahogy megcsinálnák a tos előzménnyeit és folytatását már ha lesz új évadok.
    igen csak nem tudom h mi történet maradt még
  • Plata
    Igazából engem ezekből az SNW meg a prodigy annyira nem izgat,a rajzfilmet láttam párszor valamelyik csatornán,kicsit marhaságnak tűnt.Az SNW-ből egy évad nekem elég volt.
    Igazából a szinészek szerintem nagyon nem jöttek be,nekem a kelvines csapathoz képest kevesek voltak mint sünben a vaj. :D
    Plusz azok a marhaságok amiket megint bele tettek.
    Ami az írói sztrájkot illeti,szerintem meg tetvek,eszetlen pénzeket keresnek azokon a szerencsétleneken.
    Ui:Az SNW-ből a vak mérnököt bírtam,de azt meg pont kinyírták.
    Ui2:Azt láttad hogy Picard új ST filmet szeretne csinálni?
    Vagyis Sir Patrick Stewart,de az ugyanaz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.24. 06:40:02
  • Plata
    Láttam hogy lelőtték a rajzfilmet.
  • Orbancapitan
    twitt post
    amúgy nem csak a trek ment a levesben az írói sztrájk miatt tesszi ezt mert nem akar többet fizetni nekik a paramount
  • Orbancapitan
    egy újabb sötét nap. a paramount este 9-kor kukázta a prodigy-t úgy hogy a s2 csak a premierre várt a paramount+-on nem tudni egyelőre a sorsát de már az a pletyka terjed h a paramount kaszálni akarja a star trek franchies-t újra pl a snw is kuka a s31-es is és az academy is a star trek legacy meg még tervezői fázisban van valszeg nem fog túl jutni ezen a fázison.
  • Plata
    Rizsa event.
  • Plata
    Ma sokadjára megint neki álltam torpedós fed karit csinálni,addig jutottam hogy felraktam a hajómra a flottás zászlót. XD
    Annyira halvány fingom sincs merre induljak hogy csak na.
    Klingon torpedós hajót összerakni az simán megy és van hozzá ötletem még ha elmeroggyant is,de fed oldalon azon elakadtam milyen hajót is kéne használni,10 percig vertem a fejem az asztalba de semmi ötlet úgyhogy feladtam. XD

Jah a hajókra vissza térve,a végén a hajók már annyira elszaporodtak hogy 3-4 hajó egybe volt nőve,mellesleg nem volt textúrájuk,át lehetett menni rajtuk.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.23. 17:31:53
  • Orbancapitan
    ki akarják deriteni h mennyi a max karakter amit a map elbír
  • Plata
    Sol system teljesen tele van NPC hajókkal.
    Csupa Ody meg Scimi.
    Iszonyú sok.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.23. 13:07:47
  • PiszkosFred
    Na, nemeteknel volt a gond, mar megy (egyelore), a napit gyorsan le kell tolni, mert nem akarom, hogy delutanra csusszon, kell a dili :)
  • PiszkosFred
    Nincs most fizetos vpn-em itthon, evek ota nem kellett es nem fizetek most ezert elo most. Ingyenesben meg nem bizok.

Valami nagyon felrement valahol, mas jatekban is vacakol a login, valami helyi gebasz lehet. Volt mar jele, par napja neha mar volt par perces akadozas loginnal, de ez most orak ota tart.
  • Plata
    Elvileg VPN-el be lehet lépni.
    De ezt nem tudom kipróbálni.
  • PiszkosFred
    Kozep-kelet euban van a gond, vagy csak a telekommal vagy ha mas szolgaltatoknal, akkor vmelyik nemet adatkozponttal, ahol vannak az elosztok. Sok mas weboldal is vacakol, sg is alig akart betolteni.
  • Plata
    Nálam sem jó.
  • PiszkosFred
    A launcher csak nalam szorakozik, vagy valami kozponti gebasz van?
  • Orbancapitan
    és olyan 2018-körül dev szeró lett
  • Plata
    Nem tudom már,de néha néha feltűnik a redshirt a launcherben.
    Csak épp karit nem tudok oda vinni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.22. 18:57:03
  • gunji
    Egyszer pár napra a Redshirtre visszatették az eredeti 2012-es játékot, akkor lehetett :)
  • Plata
    Hááát,jó én még ritkán jártam rajta így aztán elfelejtem. XD
    Már én is jártam rajta mikor valami mágikus módon beengedett.
  • Orbancapitan
    PLATA hányszor mondtam már neked h a redshirt az ment már dev szervernek már jópár éve mivel a redshirt a lifetimereknek volt a legacy szerver csak senki se használta.
  • Plata
    Sol systemben olyan tömeg van mintha ingyen osztoganák a lifetimert. :D
  • Plata
    Redshirt.
    Nekem régebben azt mondták hogy előfizetőnek vagy lifetimernek elérhető akkor is amikor F2P-nek nem.
    TOS karid át jött már a mi univerzumunkba?
    Mert akkor küldök neki invet,ha megfelel.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.22. 10:21:29
  • Plata
    Redshirt-re gondoltam,a redshirt nem mindig elérhető nekünk,de ha jól tudom lifetimernek mindig elérhető.
    Legalább is így tudtam.
  • gunji
    Milyen lifetimer tesztszerver? Kettő tesztszerverről tudtam (Tribble/Redshirt), de mindkettő public, már ha épp mennek.
  • PiszkosFred
    Ha megmondod hogyan erheto el, megnezem. De nalam csak a holodeck shard az, ami valaszthato a launcherben.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.06.22. 10:06:25
  • Plata
    Van saját tesztszerótok,nincs rajta semmi újdonság?
  • Orbancapitan
    MM? Mit?
  • Plata
    Ez az egész idei rizsa event fura.
    Régen nem titkolóztak ennyit,már hónapokkal előre jöttek az infók.
    Sőt régen lehetett szavazni az eventes hajóra hoyg mit szeretnénk,vagy mi pakoltunk össze egy hajót amire szavaztunk.
    De mivel van itt két lifetimer is,zavarjuk fel őket a lifetimer szeróra és nézzék meg. XD
  • gunji
    Köszi!
    (Bocs, kicsit értetlenkedek, de miért nem lehet előre bejelenteni, mikor kezdődik Risa (meg a többi közelgő event)? Hogy a esetleg tervezni lehessen? Hova vezetne az? :D Lehet, hogy én vagyok a béna, de nem találtam meg a bejelentést, hiába mondják a videóban, hogy 'confirmed' meg '06.28')
    Tegnap hirtelen megjelent az egyik hajóm traybar-jában egy korábban eltűnt ikon, vajon mit csinálhattak a devek? :D
  • Plata
    Na.
  • Plata
    Júni 29.
  • Orbancapitan
    science destroyer és az egyik új képregényből tegnap mutaták meg a tenforwardban az alkotóknak
  • Orbancapitan
    elvileg a nagy event után
  • gunji
    Jó lenne már tudni, mikor kezdődik Risa... [ideges smiley]
  • Plata
    Boxos hajó az Theseus MW destroyer.
    Vagy mi a ragya.
  • Orbancapitan
    EZ LESZ lower deckes
  • Plata
    Valószìnűleg ez lesz.
    Cseten is láttam.
    Jujtúb videó is van.
    https://youtu.be/b1bAbRzi_ew
    Bocsi de mobilról a fórum gázabb.
    Rendesen nem engedi.
  • PiszkosFred
    Nyari eventes hajora azt mondjak, hogy ez a 5/3-as intell battle cruiser lesz a rajzfilmbol. Mennyire valid vajon a leak? A tegnapi adast nem neztem, de ott is bejelentettek valami boxos hajot, de az nem ez volt.

• PiszkosFred
    Mai sokoras karbantartashoz kapcsolodo patch notesbol. "Resolved an issue that prevented the Leviathan Task Force Operation from being available to Captains."

Biztos, hogy volt ilyen bug, de mindenki tudja, hogy "nem kedves fejlesztok, nem ezert NEM csinalja a kutya sem azt anyomorult TFO-t, mert bugos es nem elerheto par jatekosnal, majd meglatjatok..." :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.06.21. 15:08:37
  • Orbancapitan
    jobbulást