46691
  • Orbancapitan
    1. A TE ui-d még nagyobb borzalom
    2. a fő tiszti karban van épp elég jó csaj
    3. csak épp árnyékba vagyok
    4. nem voltam hajlandó milliárdos traiteket konzolokat fizetni annó még most se bizonyos dolgokért ha van helyette olcsóbb és harcban megy fel a critem
    5. ez nem harcban volt hanem esd-nél és gondolom a galaxy-dnak nincs ennyi alap járaton
    6. de van csak le szoktam róla miután vissza hoztam a voyager-t a deltából, janeway miatt liter számra ittam a kávét zöldfülüként mert mindig történt vmi szóval a koffein függőségemet earl grey-el tartom kordában xd
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.06.09. 17:47:02
  • Plata
    Mai peccs:
    General:
    Resolved an issue with the Constitution III Miracle Worker Cruiser [T6] that caused to be smaller in size then intended.
    Resolved an issue with the Advanced R&D Consoles that allowed ships with universal console slots to equip two different types of Advanced R&D Consoles.

Known Issues:
    Some ships do not appear properly positioned on the character select screen.
  • Plata
    Nos,ne haragudj meg de nekem ezekkel van egy kis gondom.
    1.A legnagyobb gond hogy az UI-d ó borzalom. XD
    2.Ha jól látom hiányoznak a jó csajszi boffok.
    3.nagyon sötét van.
    4.Kevés a crited.
    5.A Galaxy harcban így is 165-170 all energiára melegszik fel. XD
    6.Fogadok nincs kávéfőző a hajódon.
  • Plata
    Egyenlőre hanyagolom a dolgot.
    Az alapanyag megszerzése nagyon nehéz,ma négy elite-ből egy jött össze.
    Hihetetlen de az egyik eliten volt olyan játékos akinek csak 4k dps-e volt,másikon meg három játékos is 30k alatt volt.
    Nem szóltam egy szót sem mert minek,de akkor is frusztráló.
    Nem is tudom,hogy a fenébe lehet elmenni korfez-re ilyenekkel.
    Másik hogy ISE-n is csak négy játékos sebzett egy meg szerintem a seggét vakarta.vagy nem tudta mit kell csinálni.
    Na nem mintha vissza sírnám a régi időket amikor elitre csak úgy mehettél el ha bizonyítottad hogy megfelelsz és részletesen ismered a taktikát,de azért valami szűrő lehetne,hogy az mehessen elitre aki tud is valamit csinálni.
    Plusz ma egy csóka az elit csetre be linkelte milyen felszerelés van a hajóján mert tanácsot kért elithez,hát bameg,ok hogy van neki egy csomó legendary hajója,de hogy szürke felszereléssel akar menni elitre az már sokk.Annyi esze nincs hogy szerezzen a hajójára valami kicseszett felszerelést?Zenje nyílván van sok,akkor mi a szarért nem vesz mud store-ba egy kicseszett szettet ha nincs repuja.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.09. 17:15:30
  • Plata
    Látom sg fórum megint reklámoldal lett.
  • Orbancapitan
    plata ez a konzol kell neked meg az exotic dmg-es
  • Orbancapitan
    amúgy tradelhető volt az updgrade előtt
  • Orbancapitan
    tök mindegy már ts-re nem járok már mióta flotta discord lenne jobb csak nincs annyi aktív emberünk megérné
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.06.09. 14:17:09
  • gunji
    privacy :D
  • PiszkosFred
    Ez egész korrekt kis konzol, de miert char bound, lehetne legacy bound :)
  • Orbancapitan
    persze ki kellett vennem az eagle konzolját amióta javitották nem volt túl nagy haszna
  • Orbancapitan

Elég gyorsan fordul kolln ilyesmit akart anno a kumarijával

131-es weapon energy oda üt
  • Plata
    Ja ok.
    Szólj,sajnos csak akkor tudom be venni ha már át jött a rendes időbe,addig ellenséges játékos.
  • PiszkosFred
    Meg nem hoztam letre, valamikor majd vegigjatszom itt meloban, raerek. Ha majd megszuletett, kerek egy invet mindenkeppen.
  • Orbancapitan
    valszeg a kukázott armada 3-at szerezte meg a paradox
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.06.09. 11:50:01
  • Plata
    A temporal recruit nem kér olyan sok dolgot,sőt szerintem kevesebbet.
    Inkább az a lényeg találd meg a lökött probe-okat a küldetésekben.
    Csak a yesterday war végéig kell elmenni.ha azzal kész vagy tovább nem kell küldizni,a doffozás nehezebb,craftot is csak 5-ös szintre kell húzni.Admiralty ami nehezebb.Három 10-es admi kell.De cserébe 20%-al megnövelt jutalmat kapsz admiraltyól.
    Majd mond el mi a karid neve,hogy be vegyem flottába,a temporal karinak még a flottás rész is scak annyi hogy csatlakozzon flottába.
    Gamma és temporal a legkönynebb recruit.Delta neccesebb sokkal meg klingon is a cseszett sok öléssel.
  • Plata
    Itt az új Star Trek MMO. XD

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bocsi,csak trollkodtam. :D
  • Plata
    Egyébként esténként ha van kedved segítek sztori küldiket tolni.
    Keresek olyan fed karit akinek van ground gearelve csapata és ha nem gond hogy gyorsítva toljuk,mert mondjuk szeretnéd
    elolvasni a küldikben a szöveget.akkor mehet.Sajnos azonban a TOS kari más,nála csak akkor segíthetek be ha már átjött ami unverzumunkba,a TOS kari alternetív idővonalon kezd,max írni lehet neki,de még az account bankhoz sem fér hozzá ha jólemlékszem.
    Kivéve ha van Legendary TOS boostered,akkor instant nagy lesz és a jövőben találja magát.
  • Plata
    Gyakorlatilag öt küldetés,plusz a bevezető küldi amiben csak mászkálni kell.
    És tévedtem 5-ös szinten kerülsz át.
    Bocs 10-re emlékeztem.
  • Plata
    We will be performing shard maintenance on June 9 from 7-9:30 AM Pacific (14:00-16:30 UTC). Please check the forums.
  • Plata
    Nem,csak a 10-es szintet kell elérned kb.
    Nem tart sokáig.
  • PiszkosFred
    Ettol a valasztol feltem, akkor ez hosszabb menet lesz, mint a delta :) kosz.
  • Plata
    Be kell fejezned a TOS küldiket.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha hősi halált halsz át kerülsz a mi időnkbe és kapsz egy transzpúdert. Xd

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.09. 00:53:38
  • PiszkosFred
    Ennel a TOS recruit eventnel az uj TOS karakter mikor kapja meg a statuszt, hogy most mar recruit karakter? Meddig kell elvinni, hogy le tudjak majd vele allni es folytathassam raerosen?
  • Plata
    Hát elite TFO-n tényleg esik az új craft alapanyag,bár nagyon kevés.
    És egyszerre csak egy féle.
    Nekem 3 akksi ketyere jött.
    CLR—Infected Space Elite[4:34]— Dmg(DPS) —Kaleon 62 220 772(227 083) Jem'Homar 58 012 704(212 501) T'Por 47 900 864(174 821) Wisshadar 40 377 124(149 545) Borat 37 924 668(138 918)
  • Plata
    Lobi meg a rosseb tudja mi sale.
    Ez egy link.
    Flagship sale.
    Ez is egy link,de tökre másik.

Plusz mai peccs.
    2023 Event Campaign – Part III:
    Flagship Celebration Event:
    The next step of our 2023 Event Campaign is coming to PC, with an event dedicated to the flagships of Star Trek Online.
    This Event will include multiple TFOs previously featured individually in a combined Featured Event that will allow players to choose their preferred activity each day. All of these TFOs can be accessed via the Event UI, accessible within your Mission Journal by pressing on the “Events” Tab.
    Borg: Disconnected (Space)
    Iuppiter Irratus (Space)
    Swarm (Space)
    Synth Wave (Space)
    Participating in this Event will give all players the opportunity to win a Prime Beverly Crusher Holographic Bridge Officer, and an upgrade to your Fleet Support.
    Rewards:
    Players will be able to earn their Daily Progress once every 20 hours.
    Accruing a total of 14 days’ worth of Daily Progress will allow you to claim all of these rewards:
    Holographic Bridge Officer of Dr. Beverly Crusher
    The Fleet Flagship Distress Frequency Device
    25,000 Dilithium Ore (once only).
    3x Featured TFO Reward Boxes (once only).
    Each gives a choice of 1x Specialization Point or an Enhanced Universal Tech Upgrade.
    Bonus Rewards:
    After claiming the Grand Prize, you will unlock the option of earning additional Dilithium Ore each day, beginning at 8,000 Dilithium Ore for the first day’s completion, and increasing for subsequent days.
    Zen Buyout Option:
    For players interested in instantly completing the Flagship Celebration Event, we will be offering the option to purchase the remaining progress of this event at a scaling amount of Zen, as with other recent events.
    A Second Chance:
    Progress after the Event has ended will remain in an all new Second Chance interface, allowing the option to buyout rewards long after the Event has expired.
    For more information, please visit the “Flagship Celebration!” blog at:

https://www.playstartrekonline.com/en/news/article/11545233

ADVANCED R&D CONSOLES & BATTERIES:
    We’re adding some new high-end recipes to the game!

Advanced Consoles
    Just as the existing now-Advanced Tactical Consoles provide bonuses to Critical Chance or Severity, the new Advanced Consoles provide bonuses to performance in a way that scales similarly – the more a Captain collects gear that complements the Advanced Consoles, the more benefit those Advanced Consoles provide, just as it is with the Vulnerability Locators and Exploiters.
    Console - Advanced Engineering - Isomagnetic Plasma Distribution Manifold
    Console - Advanced Engineering - Hangar Craft Power Transmission
    Console - Advanced Science - Energy Field Gradient Projector
    Console - Advanced Science - Exotic Particle Amplifier
    These fragments from these consoles will have a high chance to drop from Elite TFOs for every player who completed the TFO
    Combine five fragments to make 1 component
    The specific type of console fragment depends upon which TFO, based on what kinds of R&D materials it normally rewards. While this table may change in the future, currently this is how it works: if a TFO gives:
    Space particles: Engineering pet console fragments
    Ground particles: Engineering weapon power console fragments
    Space metals: Science drain console fragments
    Ground metals: Science drain console fragments
    Space gases: Engineering weapon power console fragments
    Ground gases: Science exotic damage console fragments
    Advanced Batteries
    Six new crafted batteries are part of this update. They are made like normal crafted batteries from the R&D schools, but they carry a bonus effect.
    Advanced Battery - Energy Amplifier
    Advanced Battery - Targeting Lock
    Advanced Battery - Hull Patch
    Advanced Battery - Kinetic Amplifier
    Advanced Battery - Exotic Particle Flood
    Advanced Battery - Shield Resilience Boost
    For more information, please visit the “ADVANCED R&D CONSOLES!” blog at:

https://www.playstartrekonline.com/en/news/article/11545483

General:
    Resolved an issue with the New Romulus Accolade that caused it to be completed before finishing the last mission in the New Romulus episode arch.
    Resolved an issue with the Tholian Crystal Harmonics item set’s Set 2 passive ability that caused the Critical Chance and Critical Severity to be the wrong values.
    Known Issues:
    Some ships do not appear properly positioned on the character select screen.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.08. 17:30:09
  • Orbancapitan
    már nincs
  • Plata
    Nincs repu bónusz vackod?
    Nekem még vagy 100 alkalomra elég van a napi bejelentkezésből.
    Csak az legacy bound.
  • Orbancapitan
    új szabály lesz a múltkor néztem h nincs bónusz mikor a steam benyelte a megújjoló sub árát
  • gunji
    /off Amennyiben nem volt előfizud, mikor kijött vagy azóta, akkor nem. Ellenkező esetben bug vagy új szabály.
    Az új patch a következő pár hétben várható, talán a nyári kaszinóval együtt jön (ha addig le nem lövik a szervereket ;)
  • Orbancapitan
    SUB nélkül nem jön annyi bónusz meg csak 1m lehet nálad ott meg javitani kell ám rendesen
  • Plata
    Pedig nem sokára jön az új peccs asszem.
  • Plata
    Mi a szent köcsög,sub nélkül nem lehet ruhnukra menni?
    Ezt nem tudtam.
    Aszittem csak operations nem elérhető.
  • Orbancapitan
    és a hónapban nem valószinű h megújitom
  • Orbancapitan
    lejárt a subon
  • Plata
    Hááát a defi híd elég bugos és nem is túl jó.
    Bár elég defis,az fix.
    De két kérdésem vóna.
    1:Hogy hogy nem jöttél a héten ruhnukra repuzni?
    2:Azt mondtad nem éri meg a mostani event.
    Szerintem a szett is jó plusz szereztem soook dilit.

Öreg farm karival fejeztem be,hátha mégis csak jön valamikor neki végre az a T6 karfiol amire 9 éve vár. :D
    Én azért nem szoktam nézni az élő adásokat mert tuti beszólnák egy olyan csúnyát annak a tahónak amiért nem jött még ki a karfiol hogy fix bannolnának. XD
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.08. 09:42:59
  • Orbancapitan
    elvileg a híd-hoz tartozik mint a ds9 bundle-ban a defi hídnál a belső
  • Plata
    A belső is oylan lesz?.
    Hát ha ki jön muddnál lehet meg veszem,egy karinak nem sok értelme van.
  • Orbancapitan
    neo connie
    nem lesz rossz a traitje ott van a konzolja meg kötelező lesz pilot hajóknak
  • Orbancapitan
    elérhető még a belső is