46692
  • Plata
    temporal recruit event.
    Blink.
  • Plata
    Sajnos a kódot elfogadta,de még egyet nem lehet kivenni a tholian packból,az vegye ki aki előzt nem.
  • Plata
    Giveaway.
    Link.
  • gunji
    Igen, a Digi amúgy is szokott volt háklis lenni, de amióta államosították, ritka x*r lett. Mostanra visszaállt a gigabit, kár volt a belefeccölt idő miatt :(
  • Plata
    CLR—Infected Space[1:20]— Dmg(DPS) —Praktikant 10 747 786(139 582) Liesa 10 679 800(135 187) Duko 9 054 670(113 183) ShAuNmAn-X 7 775 482(97 194) Dave Brick 1 551 667(20 968)
    Max. One-Hit: 1 377 890 (Liesa)
    Max. One-Hit: 1 377 890 (Enhanced Weaponized Mycelium Emitter)

Ez az eventes szett cseszett jó. :D
  • Plata
    Gondoltam,WoT-ban meg STO-ban ők szoktak panaszkodni hogy nem tudnak játszani mert álandóan le dobja a szerver.
  • gunji
    Dehogynem, s pont néztem, hogy 100Mb-s lett a sebessége. :( Holnapra (mára) tesztelés vár. Hogy még véletlenül se legyen egy nyugodt hétvége :( /off vége
  • Plata
    Nem digis vagy vodás a neted?
  • Orbancapitan
    most néztem nekem jó volt
  • gunji
    Kidobál harc közben :(
  • Plata
    Mázli hogy reggel hat körül elintéztem a napi dolgokat. :D
    De mi az ördög történt?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.26. 21:44:13
  • gunji
    Server is dead. RIP
  • Plata
    Azt tudom hogy a gépet is asszimilálta.
    Vagyis a hajókat.
  • Orbancapitan
    Érted már h mi miről beszéltünk itt? amúgy azért nem tudtak kérni mert a borg queen befolyása alá kerültek volna. és nem csak a fiatalokat asszimilálta elsősorban hanem a számitógépet
  • Plata
    Elfelejtettem mondani,de láttam a Picard-ot,nagyon be jött igazi TNG évad volt.
    Bár azért pár dolog fura volt.
    Azt nem értem ha tudták vissza jött a borg miért nem kértek segítséget a másik borg királynőtől?
    Elvégre az előző szezonban kiderült hogy a barátjuk.
    Meg a transzportálós borg izé is fura volt.
    Plusz ne már hogy olyan rohadt sok fiatal van a hajókon és olyan kevés 25 év feletti hogy simán átveszik az uralmat.
    Az új Enterprise meg olyan b+. :D
  • Plata
    Én nem is szoktam,csak cseten láttam admiralty közben.
    Mai peccs:
    General:
    Added a 3D view for ships in the Zen Store to allow captains to view ships in the Zen Store.
    Resolved an issue that was causing the second chance buyout to pro-rate the Dilithium received
    Resolved an issue with the targeting arc for the Morphogenic Polaron Energy Weapon Omni mode while under surgical strikes.
    Resolved an issue with the Adapted Honor Guard Personal Armor MKXII/ XIII reputation projects having the wrong armor style unlock.
    The style 3 Projects for M.A.C.O, Klingon Honor Guard, and Omega, which was previously only available from completing all original six Borg Task Force Operations on elite, has been changed to only requiring completion of the Style 2 project of that respective armor set.
    Resolved an issue with the Krenim Science Vessel [T6] being unable to equip Console - Universal - Timeline Analysis Sensor Grid and Console - Universal - Temporal Shielding Matrix.

Known Issues:
    Some ships do not appear properly positioned on the character select screen.
  • Orbancapitan
    hát a héten nem néztem tenforwardot szóval nem tudom
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.05.25. 12:01:46
  • Plata
    Admiraltyzás közben a cseten láttam valami vad pletykát.
    Lehet hogy a STO-ban is lesz cross faction flotta.
    Fogadok ha lesz is belőle valami úgy el kúrják a játékot hogy hetekig nem lesz szerver a bugok miatt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.25. 11:04:55
  • Plata
    Kár hogy mudd ilyen vacak bundlit rakott össze.
    Bár kíváncsi leszek exen lesz-e olcsóbb a hajó ami bele került.
    Gondolom pár embernél van eltéve a bankba és most tuti le megy az áruk.
  • Orbancapitan
    Nahát ez egy igazán hasznos feature de most komolyan :D
  • Plata
    Új mudd bundli.
    Béna bundli.
    Új hajó nézet store-ben.
    Link.
  • Plata
    Vannak olyan traitek amik nem kerülnek nagyon sokba.
    Amikor ki jön egy új lock box érdemes nézni exet,mert ilyenkor nyitják ész nélkül és olcsón eladják.Mert úgyis a hajóra mennek.Minden mást olcsón elszórnak.
    Másik meg egyes traitek sosem lesznek nagyon drágák,mert nem fix boxból kell nyitni.Hanem ininity choice packból esik.
    infinity chioce pack-ban benne van az összes doboz traitje és te választod ki szabadon mit választasz.De van ilyen fegyver konzol és mindenféle pack.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.22. 19:17:36
  • PiszkosFred
    "Ákosnak igaza van,jók a dps liga buildek,ha egy kicsit átszabod saját stílusodra."

Pont ezt irtam, hogy ezt csinalom. Megnezem a buildeket, megprobalom megerteni es meglatni az egyes elemek kozotti osszefuggest, kvazi, hogy mit miert hasznal es keresni egy hasonlo megoldast magamnak, ami nem millios EXC beruhazas, nem lootboxos, nem "vegyel meg 5 hajot Zenert a traitjuk miatt" jellegu, de attol meg mukodik (kicsiben).

Rengeteg olyan jatekkal jatszok, ahol szabadon kialaktihato buildek vannak, nagyon ritkan kovetek valamit vakon. Megnezem az alapkoncepciot, tanulok belole, megprobalom megerteni az osszefuggeseket, aztan johet a sajat magam altal kialakitott verzio, az, ami a sajat kepessegemre, kedvemre, igenyeimre van szabva.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.05.22. 18:50:36
  • Orbancapitan

DETTÓ Ami csak ilyen
  • Plata
    Nézd.Nekem van olyan tac karim akinek ilyen cuccai vannak.
    Ilyet már nem is kapsz,ez ősi 11 évvel ezelőtti fegyver. :D
    De így ezzel a felszereléssel is élvezhetően jó a kari.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.22. 18:22:14
  • Orbancapitan
    ahogy mondod nem kell hyper super milliárdos trait v doff ha elég egy párszáz ezres universal konzol pl, és úgy kéne kollnra hideg vizet önteni h le higgadjon :D
    a dps league a te esetedben fred egyenlőre csak távpontnak jó h majd ilyet lehetne amig nem teljesen érted h mi, mi hogy működik addig hadd segítsünk és majd találsz egy dps league buildet amit magadhoz igazithatsz.
  • Plata
    Ákosnak igaza van,jók a dps liga buildek,ha egy kicsit átszabod saját stílusodra.
    Az amit kérnek egyik másik hajónál,hááát,a rusnya magdi bánatos nénikéjét azt.
    Nem fogok milliárdos doffokat berakni az hótbiztos.
    Lusta vagyok arra is hogy a hatodik doff slotot unlockoljam a karijaimnak még is elérem a 100k dps-t ami tökre sok is már.
    Az egy millás dps nem izgat.De a félmillás sem.
    Túl unalmas az olyan build,megszoptam én ezt már párszor,nekiálltam megcsinálni az über faja tac karit,minden szarsággal amit írnak,aztán ráuntam két nap után.
    Az én saját fehlesztésű elmebeteg buildem meg szórakoztató és nem tudom megunni.
    Na persze ha Kolln még játszana frászt kapna a stílusomtól. XD
    Én nems zeretem a többszáz millás doffokat,nekem jó a tac team doff meg torpedós oszt csókolom,esetleg egy beam overload doff a sulibán hajóról.
    Sci karinak gw doff meg cd csökkentő abból három is.
    esetleg még tecnician doff szintén cd csökkentőnek.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.22. 18:03:31
  • Orbancapitan
    itt egy klasszikus skill fa https://skillplanner.stoacademy.com/e2b9f86786521bdb465068766de29358#space-skills
  • Orbancapitan
    ott csak tényleg ki hegyezett cannon buildek vannak sajna azért ajánlottam h én össze rakok egy klaszikusat ami próbálnak jó visszont olvasmányak jók ha még nem vagy tapasztalt low budget buildek meg már kakik a cryptic úgy belenyúlt a játékba h ezek érdektelenek egyedül a klasszikus build alap használható low budget-ként
  • PiszkosFred
    Nem is kell, koszonom igy is a sok segitseget. Buildeket es franko magyarazatokat hozza talalok az STO Better, DPS League, reddit ide vonatkozo build alforuma, stb. van mibol meriteni. A plannerrel osszerakott buildekkel az a baj, hogy nem mindig latom az osszefuggest vagy a beszerzeset valaminek (ha valamit nem tudok/akarok megszerezni, milyen alternativat tudnek valasztani, stb.), orakon keresztul wikizni meg nem akarok. A fentieket ezert is szeretem, az egy-egy buildhez kapcsolodo reszletes kommentar miatt, plusz vannak budget buildet, vannak max dps buildek, amit csak akar az ember. :)

Azt hiszem a dps liganak van egy jo cikke a cannon boatokra vonatkozo alapveto kovetelemenyekrol, abbol spec. sokat tanultam, bar bizonyos szorszalhasogato resze mar felesleges casual szinten.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.05.22. 16:52:35
  • Orbancapitan
    nem írt fred azóta h milyen hajóval akarná mert attól függ h hogyan közelitsunk a dologhoz
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.05.22. 15:59:53
  • Plata
    Elfelejtetted be tenni a linket szerintem.Vagy én nem vettem észre?
  • Plata
    Sima repus ikony pajzs,ez van a hajómon.

Repus vanity omega shield.

Valójában az első van rajta de ez látszik.
    Platinum ajándék valami.

Alliance valami,azt hiszem évfordulós ajándék.

Medical,még a karantén idejéről.

Terran task force repus vanity.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.19. 12:12:48
  • Plata
    Mikor eléred a T6 reput elérhetővé válnak a visual itemek.
    De jó ha tudod hogy a videó nem rossz,de nem teljesen így fog kinézni a hajódon a repus vagy küdis szett,a reman igen mert az minden hajón állat.De a legtöbb hajónál a külső eltérhet,nem biztos hogy a galaxy-n úgy néz ki mint ezen.Változhat a kinézet kismértékben.Például nekem az ikony szettes sokkal szebb.Bár kicsit túl csicsás.

Na itt egy lista a pajzsokról.
    Link.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.18. 18:42:29
  • Plata
    Persze.
    A repus is nagyon szép,nekem a scimitáron is repus van.
    De a játék is ad időnként tök ingyen nagyon szépet.
    Platinum pajzs például nekem a kedvencem,nagyon szép és marhára ingyen kaptuk mint giveaway,hogy mire azt ne kérdezd.
    De asszem a koronavírus miatt volt talán a medic pajzs?
    Meg van még valamilyen de fejből nem tudom a nevüket.
    Ha szereted a romulánt és szépet szeretnél,a romulán sztoriban kapni egyet ami nagyon szép.Azt hiszem a colisseum adja?

Majd utánanézek.
    Eventeken is lehet vásárolni egy rahedlit.
    Nekem az egyik baseball kellene,majd talán az idén lesz rá időm.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.18. 18:30:54
  • PiszkosFred
    Erre gondoltam. De oda a visual reszhez berakhatok par konkret pajzsot amelyeket mission rewardkent kaptam vagy rakhatok repubol vasaroltakat is. Meg nyilvan van eventes meg extra egyeb visuallal rendelkezo is, olyanom nincs.

• Plata
    Fred ez nam az amire te gondolsz.
    Ez nem rendes pajzs.
    Ez csak egy dísz,amitől a hajód csicsásan néz ki.
    Őszintén szólva ez még a szemmel veréstől sem véd meg. :D
    Nem is rendes pajzs slotba kell tenni,hanem a hajónak van egy visual fül,a visual fülön a pajzs részre kell betenni és ettől a hajód igen szíp lösz.
    Már akinek tetszik egyik másik.Ez a dolog azért került be vezetésre mert egyesek sok milliárd dilithiumon ülnek és hogy így kicsit csappanjon a népek dili tartaléka.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.18. 18:09:16
  • PiszkosFred
    280k diliert, nincs az az isten. A repus/rewardos cuccok boven jok erre, 280k baromi sok.
  • Plata
    Vanity shield-ek diliért.
    Első link.

Aki gondolkodik legendás bundlin itt az akcióóó.
    Eggyel későbbi link.
  • Plata
    Endeavorhoz el kellett mennem archer systembe,ESD-ről mentem autopilótával.
    De közben el kellett mennem gép elől,alt taboltam és elmentem,vissza jöttem akkor látom hogy a hajóm ott ugrál Archer systemnél,a hajó ment tovább,valamiért viszont vissza pattogott mindig Archer sysnetmehez.Elég fura látvány volt,általában a hajó tovább megy a határig ott megáll,de most nem,újra és újra próbált tovább menni,de mindig vissza pattant.