Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából azt hittem izgisebb hely,talán van még nudibár is,de semmi iyesmi. XD
Mikor beszabadultam romulánnal akkor feltérképeztem,de csalódás volt,többet vártam.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Pedig lifetimereknek külön bulizóna van.
Captain table vagy mi a bánatos rosseb.
Rég voltam ott,amikor kijöttek a romulányok és a romulán didivel betudtam repülni. XD
Az bulis korszak volt,a romulán didinek a szingularitás ágyúja is bugos volt,ESD mellett vegzáltam vele a többieket. XD
Vagy Ds9-en,nem volt romulán klingon karim,így csak ott tudtam szekálni a klingonokat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.25. 11:44:34
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.10.25. 11:38:12
Itt a lifetimerek portálja ESD mellett.
Szép lett.
"The website is experiencing technical difficulties. Normal game play is not affected."
Ez má vót,újat kérnék.
Én is voltam már ott. 😄
Mert hát nincs olyan hely ahonnan engem csak úgy ki lehet zárni. XD
Megtalálom én a bejutás módját előbb utóbb,így vagy úgy.
Jah megvan,Aenigma nebula. Ott van a bejárata ESd közelében sol systemben,vagy a klingonoknál nem tudom hol.
Fedes karival bugoltam be magam. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.25. 11:16:30
Azokkal nem megy a bug.
Viszont az orion karimnak van klingon boffja ami fedesnek látszik,vele sem megy.
Azt mondják teszt szerveren vannak változások.
Új lett a lifetimer portál,új lett az admirális ESD-en,plusz a horizon class korház hajó kapott felújítást.
ha nem tölti be https://imgur.com/a/y7wwxPU
Max. One-Hit: 1 471 430 (Enhanced Weaponized Mycelium Emitter)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.24. 11:12:23
Igaz a pilot spec is ki van fullozva mert a kiskarimnak már 4 fullos spec van kihúzva.
Vagyis akkor már nem kell hogy a spec aktiválva legyen anélkül is jár a trait-je?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.24. 10:39:48
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Vagy lehet, nem is lesz event, hanem mindenkinel csak a buyout opcio lesz ervenyben a par hete lezarult aktualis progress alapjan, megiscsak second chance-kent hirdettek.
Kiderul
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.10.22. 13:22:19
Akinek kész az meg mehet dilizni?
"Dimensional Typhoon event on PC available for you starting this Thursday, 10/24, and it will be running until November 23."
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.22. 12:38:16

Ma? Mindenki!
xD
Van itt minden,van aki a fehéreket szapulja van aki a zsidókat.
Mindenki meghülyült ma?
"Failed to talk to Cryptic servers for initial connection. Please try again."
Talán 20 és 50?
Ölöm a gornokat erre mikor épp végeznék oda spawnol egy gorn boss,valami engineer,rálövök erre eltűnik nyom nélkül.
Ez meg mi a szösz?
Nyoma sem maradt.
Egyébként doffozással is lehet dilit farmolni,ma az egyik critelt doff küldi 700 valamennyi dilit adott. 😮
Kiskarinak húzom a dili skilleket,különben nem foglalkoznék vele.
Az a küldi ami Extremely profitable vagy Critical adhat többszáz dilit.
Valszeg csapattársak már frászt kaptak. 😄
Nyílt terepen egyáltalán nem ilyen durva.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.20. 13:49:46
Mázlimra vault lett,vault végén beadja hogy válasszak flotta,romulány vagy nukara markot,romából kevés van ezért azt választottam,erre kaptam egy rakás flotta markot is.
Na ez most vagy új vagy eddig is így volt csak nem vettem észre?
"The website is experiencing technical difficulties. Normal game play is not affected."
De viszek 3 petet: mindegyik ajtónál tudok egyet indítani, így a végére három lesz aktív. Kitbe nagyon ajánlják a Gravity Containment Unitot, én még teszek mellé Ball Lightningot, Explosive Drone-t, Sompek Lightningot, most próbálgatom a Tholian Technology Suite automata drónját, esetleg még Assimilate, meg Lava/Hurricane.
Inkább az alsó randomosat szoktam választani a patrolból, talán az könnyebb(nek tűnik).
Utoljára szerkesztette: gunji, 2024.10.18. 20:51:47
A solo patrolt probaltam, es bar igaz, hogy friss 65-os a karakter es csak 12-es eventes random gear van rajta, amiket lehivtam a ground cuccok kozul, de basszus, egy csonti 3 utesbol ver agyon es jonnek feltucatnyian. Akkor inkabb megyek group TFO-t, mint tavaly, bizva benne, hogy legalabb az alapokkal (gyertyafej, skull az ustben, fazisban kapcsolo) dolgokkal tisztaban van mindenki. En em tudom mit csinalok rosszul, de ezek a szolo patrolok mar tavaly sem mentek, foleg nem csak 1 companionnal 😊
Ha rizsa kit proccol és még pár random rizsa képességet aktivál,nem is nagyon lehet látni.

A Typhoon hajó-s event alatt bejött 2 új space patrol, amiből az egyik egy "The Ninth Rule" patrol másolat, amiben cseréltek pár assetet. Szerintem ez volt az új fejlesztőnek/csapatnak a bevezető/mintaprojektje (tartalomkészítés).
Halloween 1 patrol/eventprogress (bug?) valószínűleg ugyanezen új fejlesztó/csapat produkciója, csak figyelmetlenek voltak.
(Az aktuális busz/vonat menetrend is úgy készül, hogy az előző évit veszik elő és mókányolnak rajta.)
Utoljára szerkesztette: pite, 2024.10.18. 15:30:10
zizi
Még egy fura dolog,tegnap is elindítottam 4 research project-et R&D-ben hogy húzzam,ma meg felmentem és csak kettő van.
Másik kettő hova a tetves életbe túnt el?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.18. 10:52:50