Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közvetlen a Cryptic szerverre voltam csatlakozva (netstat-ből kihámozva, 208.95.186.50), de egy rövid pingre is 75% packet loss jött.
Korábban említette Lammaer a Cloudflare Warp VPN-t, amit letöltöttem, telepítettem és a bekapcsolása után egyből lejött a frissítés (cryptic launcher autoupdate), így a VPN indítása után kb. 20-30 másodpercre már benn is voltam a játékban.
Reddit-en láttam hogy valaki Proton VPN-t ajánlott, szóval van megoldás, de ez a nyűg (Telekom-Cloudflare forgalom) sajnos nem fog megoldódni a közeljövőben.
zizi
Telekomos ügyfélszoli mit mondott?
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Sw ToR-ban simán játszottam gond nélkül,de ide nem enged fel.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mondjuk úgysem értek hozzá.
tracert patchserver.crypticstudios.com
Nem tudom hogy a túróba tudnék felmenni,csak T-s netem van,még telefonokon is az van.
Próbáltam telefonokról felmenni,azt sem engedi.
Mi a szöszért menne fel ilyen hirtelen?
Láttam hogy írtál nekem,de nem voltam gépnél mert jöttek hozzám vendégek és leléptem gép elől.
STO meg nem dob ki.
Egyébként nincs igazad.
Ma délelőtt és dékután is láttam hirdetni promós hajót 1.7 bütyökért.
Amíg én kerestem kurvára nem volt,most meg reklámozzák a köcsögök. XD
Érdekes hogy a STO egy óráig sem dobott ki,te kb háromnegyed órája írtál.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.07. 19:56:26
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.11.07. 16:55:42
A launcher helyett fekete ablak volt.
Kinyomtam steamest és arc-ból indítottam,frissítette magát arc és be tudtam lépni,ezután újra próbáltam steamest és már az is jó volt.
Az a threatening skill a wiki szerint univerzális,vagyis mindenki megkapja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.06. 10:56:40
Ma reggel jo par honap utan ismet elojott az a launcher inditasi/frissitesi bug, amit lammaer kollega is emlitett par napja. Reggel le akartam tolni a kastelyos tfot, erre hirtelen ez fogadott a steames launcher inditasa utan. Minden mas mukodott, gyorsan megneztem a wowot, ESO-t
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na gyorsan atvaltottam a kabeles Telekomrol Digis wifire, ujra elinditottam a steames launchert es nem volt gond.
Lenyomtam a TFO-t, majd az epices bankos karakterrel is
Miutan vegeztem, lelottem a wifit es gondoltam megnezem ujra a telekommal.
Megint ugyanez fogadott.
Ket napja volt ujrainditotva a telekomos modemet/router, mert aramtalanitottam villanyszereles miatt, de mondom akkor inditsuk ujra megint, ugyis ezt tancsolom en is es mas is mindig legeloszor. Bar eddig meg sosem mukodott, de ma csodak csodaja, igen, miutan helyreallt a modem, ismet ment normalisan a launcher.

Illetve, engivel szoktam lerakni a turreteket a gyertyak melle, mert azok is vonzak a csontikat es prioritaskent azt tamadjak 😊

Azt hiszem az mindenkinek alapból van.
+300% Threat generation
Akkor szoktam alttabolni, amikor meg pet is van, ami meg inkabb ott tartja a semmi kozepen ezeket a csontikat 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.11.05. 17:52:35
Egy ellenséget megcélzol a képességgel,erre az ellenségből láncok lövellnek ki mindenfelé,ami az összes ellenséget rárántja.
Van egy fegyver is ami az ellenséget hozzád rántja,de nem tudom fejből melyik az.
Van egy masik haszos joszag is, amit szoktak hasznalni, az egy lasszo szeruseg, csak lanccal, siman odarantja magahoz a csontit a jatekos, de csak egy-egy ellenfelre hat.
De nekem ez sokk.