Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Vagy en maradtam le valamirol, nem tudom, mostansag nem figyeltem, hogy a dmg type endeavoroket megajda e csapattars sebzese miatt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.16. 21:04:11
Az új karimnál a lila doff kék lett miután be raktam aktívnak.
Ilyet én még nem pipáltam.
Azt hiszem.
Gondolom.
Azis lehet hogy karinként más.
(Amúgy nem irigylem KL-t, mikor a cikket írta, vajon eszébe jutott-e, hogy ez az uccsó event, amit bejelent és a végén már nem lesz a STO-nál? 😞 Én utáltam az ilyen érzést átélni 😞
Van aki már 43 napja nem kapott dilit.
Elég morcosak a játékosok.
De valaki meg a zen eladásról dumált, bár azt nem láttam teljesen mert épp karit váltottam.
Lekvár link.
Még nem is hallottam errű.
Az elmult harom adag igy jott nekem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.10.12. 12:00:42
Mivel egy ideig nem is tudtam gépközelben lenni,sok dolgom volt,nem próbáltam,de most is nehezen engedett vissza.
Csak úgy tudtam felmenni ha vártam 10-20 másodpercet míg rányomtam az engage meg egyéb gombra,mintha lassan fogná fel a szerver a dolgokat.ha sietteted ki vág,ha türelmes vagy be enged,bár sok köszönet nincs benne.
Szeptember tizennyolcadikán kaptam utoljára zent,megnéztem most.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.12. 11:09:57
De az teny, hogy nagyon keves zen van a piacon, korabbi par nap utan lett 2-3 het, most meg mar honap+ a varakozasi ido.
Mert már egy hónapja kb,nem adtam el dilit,utoljára szeptember 17-18 volt amikor zen-t sikerült venni,azóta is van fent ajánlat.
Reggel mikor felmentem kész lett pár doff küldim meg admiralty a kiskarival,az egyik doff küldi adott lila tac boffot,az volt az érdekes hogy a kész doff küldinél azt mutatta a jutalmam egy disco tac boff,mikor kivettem sima human tac boff,ez valami bug lenne?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.12. 07:21:55
Egy kicseszett lego klingon verdát,töknyóc mit,raptort gurambát,akűrmit csak klingon lögyön már.
SB 1 eventen a pajzsleszívó képessége nem pajzsot szívta le hanem eltette a borgot beföttnek.
Az egész bandát akit be fogtam gw-vel szétkapta mint foxi a lábtörlőt.Benyomtam pajzsleszívást erre a hajóból minden borgot külön külön megcsapott egy villám amitől megpatkótak.
Tudom hogy SB1-en gyönge ellenfelek vannak,na de ennyire, vagy megint zizi a Vesta.
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.10.11. 17:06:15
Ha jól értettem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.11. 12:07:36
Nem tudom Kolln akar-e játszani, de szerintem ő régen alőfizető volt, ha akar még játszani érdemes lenne kipróbálni.
Bocs ha a szövegben van félre írás, istenverte telefon folyton átír mindent.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.11. 11:11:32
"In a previous community update, the former CEO informed players of Star Trek: Online and Cryptic’s other popular MMO video games that DECA was being brought up to speed on handling the products. It was previously stated that no games would be closing. DECA plans to support these games “for many years to come”. Star Trek Online remains one of the best performers in Embracer’s back catalogue."
Ha jól értem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.11. 00:03:54
Captains on all platforms can save 25% on Keys for the next 48 hours!
Múltkoriban délelőtt csináltam,melóban,megszívtam kb az első hajónál amit védeni kellett volna el kellett mennem,mire vissza tudtam nézni már vége volt és a karim kint volt.De a jutalmat megkaptam.
Főleg huszonvalahanyadik alkalommal.
A pajzsos meg hílelős endeavort űrben általában újra pörgetem,mert azt nehéz megcsinálni.
De sebzős az jó,vagy ölj x ilyen olyan hajót,eventen ugyanis azt is számolja amit más öl meg.