Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Részben igazad van.
Én szeretem a közösséget, wow-ban csodás éveket toltam barátokkal egész cata kiegig, akkor mindenki lelépett.
Ami resonancet illeti, ismertem őket korábbról, ugyanez a taktikájuk volt más MMO-ban is.
STO előtt egy másik játékban is csak keverték szart és fenyegetőznek levélben és Cseten.
Sőt STO balhé után is futottam össze velük még két játékban. Az egyikben hetes bann lett az eredmény, sokat megöltem. XD
STO-ban mit csináltak? Leveleket írkálrak és Cseten pofáztak, majd valami blogban kamu levelet tettek közzé.
Létrehoztak rakás fórumon kamu profilokat a nevünkben, aztán alpári szövegeket toltak, emlékszem még az elderscrolls fórumba is regeltek a nevünkben.
Minden játékban ugyanazt a szöveget tolják, legyünk mi a legnagyobb gyűrűk ura, star Trek, star wars, anyám kínja közösség.
Ha nem csatlakozol szép szóval akkor jön az anyázás.
Beszéltem olyanokkal akik kipróbálták a klánt, ott inkább az a lényeg hogy a vezetőnek istenkomplexusa van, vagy azt teszed amit mondanak vagy le leszel rakva olyan rangba ami lószarra sem jó. Vagy kirúgnak.
Nem emlékszem rá hogy a HGF-ben, vagy akármelyik Wow klánban fizetnem kellett volna hetente adót a klánvezérnek.
Raul féle dologra nem tudok mimondani, nekem sokat segített, ingyen segített megszerezni az első 400 millám.
A klán bank meg olyasmire kellett amit itt nem akarok leírni. 😄
De az nem az ő ötlete volt, egyszer játék közben dumáltunk arról hogy kapott bannt, és támadt egy őrült ötletem.
Az admirális szavazás nem tudom, sosem érdekelt a rang. Nem akartam vezető sem lenni, de így lett. Amikor még rendesen volt élet akkor sem akartam rangot, be értem azzal hogy felgyújtom a flottabázist.
Asszem arra emlékszel. :p
De egyébként John sem volt annyira rendes, annakidején féltékenység ő szüntette meg a másik HGF-et. Ezt onnan tudom hogy akkor ott voltam még, jött az ukáz hogy a flottát fel kell oszlatni és irány a HGF, akkoriban volt egy beszélgetés amiből pár dolog kiderült.
Ha van hiba a szövegben akkor bocs, épp túrázom.
Köcsög teló mindent át ír. Plusz nem hoztam szemüveget, de kihajtottak hogy legalább 1 órát gyalogoljak. Közben egy padről írkálok. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.05. 14:37:46

igen mert csak további provokációra adhatott okot de ilyenek a magyarok hogy a másik magyar guildet basztatják, pedig milyen szép lett volna egy hatalmas magyar armada közösség a sto-ban csak te meg raul elcsesztétek a hgf megítélését azzal hogy telibe szartátok a dolgokat és a hgf nélkül nem volt túl hosszú életű azért a hgf nagy név volt már a kezdetek óta. oké hogy te nem vagy nagy közösségi játékos mert a másik társaságból vannak akik hülyék és ebből kifolyólag számodra onnan mindenki az. raul se volt közösségi ember ő inkább vérbeli seggfej ferengi volt neki a profit volt a lényeg emlékszem h a újaktól akik nem rég kezdték a játékot és azt se tudta h mi van házon belül vagy h mi a flotta 100000 ec-ért vásárolt szavazott flotta admirális választáskor, utána csakis magán bankként használta a hgf-et semmi közösségi foglalkozás csakis profit amikor hívták. a hgf-et az armada konferenciájára csak ki röhögte veled együtt.

fhűű már megint kibuktam.....
Ma eszembe jutott John Will.
Sw ToR-ban figyelmeztetett guild vezető hogy másik klán tagjai zaklatják a klán tagokat privát üzenetekben és hogy ne válaszoljunk provokációra.
Annak idején John hogy lecseszett már amikor a resonances tetveket olyan szép szóvirágos szavakkal elküldtem a jó mamuskájukba. 😄

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.05. 12:18:03

Nem,nagyon tévedsz,szimplán velem van az erő. 😄

PiszkosFred
Na jo, de buyouttal meg valami (tutira bugos) bonus dili buffal konnyu 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lehet,mostanában nem nagyon érdekelnek a hírek,mert úgysem jön klingon content.
Még az admiraltyzást is hanyagolom.
Bár az eventet tolom,abból is jön egy kis dili.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Le vagy maradva
Hát az nem valami izgalmas hír.

Talán lesz STO-ban is Star trek day,

Akkor jöjetne Alyssa Ogawa nurse-doff is 😞
Amúgy szerintem nem lenne hülyeség évfordulókra mellékszereplős doffot vagy boffot ajándékozniuk.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

csak kinézet és tegnap óta bent van revampolták a saber knézettet
Tényleg,cseten valami új Saber class variánsról regéltek hogy jön.
Sajna abszolút nem klingon.

mert a prodigy-nak a jogai már a netflixnél van
Paramount Star Trek napot tart és az összes sorozat premier epizódját ingyenessét teszi,talán STO-ban is lesz valami.
Jah prodigy kivéve,azt nem teszik elérhetővé.
Szeptember 7-13 közt.

De nem szoktak olyat csinálni hogy season előtt 1-2 héttel jön patch.
Még abban reménykedek talán csütörtökre időzítik valamiért.

Jövő héten vagy az azutánin szerintem.

Ma is lejött vagy 3 giga de se szezon se semmi.

Igen láttam a hírt én is,igazán megemlékezhetnének róla.
De szerintem inkább csak doffot.Boffot nagyon ritkán adnak és eventért általában.

Vic Fontaine boff plíz.
RIP 😞

Computer, end program. 😞

Csütörtöktől jön a főnix.
Főnix link.

Ezek az új petek jók.
Egyébként volt cd csökkentőm,de hiába,kb 7 másodpercenként dobtm ki őket,de addig sem éltek.Lőttek egyet és bumm neki az első hajónak.
Szerinted ez mi a frászkarika?

Játék szerint az én petem,de nem tom hogy a ragyába keletkezett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.03. 16:35:00

akkor meg tegyél vmi pet cd csökkentőt és kész is
Nem ír új seasont,aztán ki tudja.
Mai peccs:
General:
Resolved an issue on the Ahwahnee Command Carrier causing lighting on the hull to appear visually inaccurate.
Resolved an issue causing flickering textures in certain areas of the Aurora-Class's hull.
Resolved an issue preventing the Cruiser family of ships from using the Type 7a hull material.
Resolved an issue preventing the Archon Intel Assault Cruiser from using the Type 7a hull material.
Removed an extraneous lamp on the back of the Narendra and Narendra Beta's hull where only one light source should exist.
Resolved an issue causing some of the Narendra and Narendra Beta's hull decals being invisible when viewed from most angles.
Resolved an issue with the Sao Paulo-Class variant of the Defiant family which caused Type 5 windows to be offset from the ship's hull.

Le cseréltem az elite borg interceptor probe hangárokat elite assimilator probe hangárra,sokkal jobb.
Borg interceptor hiába zenes,egy rakás szár,mindig másodpercek alatt öngyilkos lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.02. 13:36:34

Szeptember 12-16 dili event,a játékban írja.

igen egyedül a dysonra jó mert még bugos amig nem javítják illetve ezek a mostani kuponokkal csak 2 év múlva veheted ki a mostani új hajokat pl a flashback vagy a heritage bundle-ban lévőket.
A gift kupon csak a legújabbra nem volt beváltható,az a hajó ami a storeban a new fül alatt volt nem volt megvehető tokenért,kivéve amikor elcseszték a nagyeszűek és még is.
Vagy ha olyan nagy marhák voltak hogy t5 hajóként rakták be. XD
A jutalom T6 kupon is ugyanolyan mint a gift kupon,legalább is eddig olyan volt,a legújabbra nem tolhattad el,de az előzőleg jött hajóra már igen.
De sokszor tényleg bugos és megvehető a legújabb is.
Volt már hogy én is kuponnal vettem meg hajókat,bugos volt és nem csomagban jöttek,így kivettem kuponból.
Ha hajók nem csomagban jönnek,na és nem érdemes csomagban venni akkor veszem kuponnal,ha lehet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.01. 12:15:31

PiszkosFred
A rewardkent kapott kuponok eddig sem voltak jo ujonnan erkezett hajokra, nem? Mindig lattam valami feliratot a tooltipben, hogy XY elotti hajokra jo, vagy nem jo XY utani hajokra.

Vagyis aki kuponból új hajót akar venni az megszívta.
Ha jól értem.

plata itt a megoldás a kapány kuponokra 48 másodpercnél kezdődik.

Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.09.01. 10:35:46
Jó lenne tudni merre megy a sztori,vagy milyen event jön az új seasonnal.
Vagy esetleg új repu?

nincs
We will be performing shard maintenance on September 3 from 6-9:30 AM Pacific (13:00-16:30 UTC). Please check the forums.

Gyühetne valami infó az új seasonrú.
Lifetimereknek most nincs teszt szeró?

PiszkosFred
Akkor jo, nem nalam a hiba. Hirtelen azt hittem a csutortoki patch miatt megint elojott a "minden inditasnal letoltunk par giga patch" hiba, mint tavaly 😊

Nálam is volt prepatch, olyan 2-3 GB körül.

Szerintem tévedsz.
A 31-es szekció épp vírust telepít a gépedre. 😄

pre-patchel a laucherem kilépés után tehát szeptember 3 új sess jön
Nem tudnád,mert én poénkodtam Ákos-al,mivel tankot említett én ezért mondtam a fos-t,ami egy tank a world of tanks játékban. 😄
Rendes neve Foch 155,de magyarok általában fos-nak hívják. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.29. 21:56:47

Egy ilyet azért megnéznék én is😄
az már biztos h buggol xd annyira buggolna h a cryptic engem bannolna helyetted 😄
Mai Peccs:
General:
Resolved an issue that prevented the Flagship Celebration event from being listed as an eligible event in the Campaign window.
Resolved an issue that prevented the Flagship Celebration daily event timer from displaying properly.
Resolved an issue that prevented the Vovin Obelisk Carrier from having the correct subsystem targeting abilities.
Resolved an issue that prevented the Achillies Miracle Worker Heavy Destroy from having the correct Cyclical Quantum Slipstream Drive power.

Hiába vagy ügyes ha én jövök bugos hajóval,a bugos üti az ügyes-t. XD
A ragadozó madárban el sem tudsz találni. 😛
Összeszedem minden leleményességem és úgy bebugolom hogy csak pislogsz. 😄

ha ügyes vagyok akkor nem
Fogadok hogy nem. 😄
Jövök Fos-al és megesz reggelire. 😄

Plata durván feltuningoltam a hydra-mat szerintem a tankodat is megeszi
Ez a mostani banda nem nagyonfoglalkozik a kárpótlással szerintem,esetleg pár plusz nap.
Régebben sok giveaway volt,alienware gg és egyéb oldalakon mindig volt valami jó,mostanában semmi.
Máskor még vanguard starter packot is adtak,meg hasonló jókat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.27. 16:37:35

PiszkosFred
Mocsok leszek, de ez igy nem is hangzik rosszul, mert emiatt vagy kompenzalni fognak valami extra cuccal vagy kitoljak az eventet par nappal, akar igy, akar ugy, amig nem ut be a nalam is ez a hiba, addig csak jol fogok/fogunk jarni a buggal 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.08.27. 14:06:45

Van rosszabb is,van akinek nem adja meg a pontot,hiába tolja le több karival,továbbra is azt mutatja hogy nincs kész a napi.
Rendesen eltoltak valamit,konzolon is gubanc van,állítólag ott már ma lesz egy javítás.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.27. 13:13:31