49921
  • Plata
    Az utolsó napi eventről majdnem lemaradtam.
    Ma ráfáztam és nem tudtam le tolni kora reggel eventet,azt hittem már nem is tudok felmenni,de szerencsére sikerült.
  • Plata
    Figyelj,nem veszthetsz semmit szerintem.
    Ha tévedek és rosszul gondoltam akkor elnézést és cserébe elviszlek patrolra amikor csak szólsz.
    Kűdtem egy privát üzit is.
  • Plata
    Ma új érdekes bugot találtam,kronosz felett nyomtam egy transwarpot a flotta bázisra,oda érek a flotta bázisra a hajóm meg szó nélkül vissza warpolt kronoszra.
    Persze cd-t kaptam.
    Ez meg mi a bánatos isten már megint?
  • Plata
    Recruit karidnak vannak doffjai?
  • PiszkosFred
    Miert kapnek tobb expertiset? Nincs a rewardok kozott, mint a delta, temp eseteben.
    Ugyanannyi 2700 / tfo/patrol/stb a mennyiseg, a doff kuldik sem adnak tobbet (esetleg a dobozosok, de az mondom, draga, annyit nem er).
    Keves sztori kuldetest nyomtam vele, konkretan csak annyit, hogy eventekre tudjak jarni vele es ennyi, most iszom meg a levet.

Lehetne csinalni a sztorikat/epizodokat, probaltam is, de amikor a beigert 14k helyett csak par ezret kapok, az picit letori a lelkesedest. Akkor inkabb redalert egy hetig, meglesz 2 perc alatt a Borg, es jon 2700 belole, ugyanannyi, mint a mostani 12 perces Azurabol.
  • Plata
    Hmmm.
    Te figy én most mondok csúnyát.
    Hogy a hármashatár hegyi zúzmara csipja kékre a rusnya magdi-t.
    Attól hogy a karidat 65-re húzod könyvvel nem lesz nehezebb reput húzni,szerintem.
    Bár lehet valamit félre értettem.
    Ha monnyuk a könyv megrúg és 65-ös szintre húz akkor lesz egy rakás expertised is,vagyis ha nem gondolom félre a dolgot akkó könnyebb úgy a reput nyúzni mint 50.es szinten.
  • PiszkosFred
    De, nem is ez a lenyeg, hanem hogy a klingon recruit 10-20-30...stb. szintes rewardja a valaszthat 200 repu markkal hihetetlenul gyenge megoldas a tobbihez kepest.
  • PiszkosFred
    Ha arra a dobozos megbizasokra gondolsz, akkor mert draga, es mert 50-es szinten elkezdve a repuzast nem tudnam vegigcsinalni normalisan, az meg frusztralna, hogy nincs eleg exp es emiatt ki kellene hagyni napokat, mire megint el tudok inditani egy ujabb 20 orat. Ez ilyen szemelyes hulyeseg, tudom. :)

Azert akarom most a red alertig felhuzni 50-re, mert ha jol emlekszem akkor az is 2700 expertiset ad es az megvan 2 perc alatt, ott tudok grindelni eyg szemmel is jol lathato mennyiseget, igy legalabb a kezdeti lepesek meglesznek.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.05.19. 19:39:32
  • Plata
    Várj csak,46-os kari?
    Miért nem húzod fel reserch assigmenttel?

Ha gondolod segítek xp-t szerezni,tolhatunk pár patrolt.
    Esetleg küldit is tolhatunk,én leszel a leader és akkor az ellenség neked vagy +19 szintű lesz. XD
    Talán több xp-t kapsz.
    Báár ha nem nyomok match lvl-t talán akkor is nagyok lesznek,bár bebugolhat és aztán szopás lesz mert nekem is lesznek vagy 60 szinttel erősebbek. XD
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.19. 19:35:51
  • Plata
    WoW.Ilyesmire nem emlékeztem,igaz talán nem is figyeltem.
  • PiszkosFred
    Errol dumalok. Lvl46-os kis altocska, eddig csak eventeken bohockodott, osszesen van 200k expertise neki ami kb 70 db runbol jott eddig ossze az elmult 1-2 evben. Na mondom ideje lvl50-nek es csinaljuk a Tiereket, hadd fogyjon a mark, meg addig is lassabban egeti a diliket, ha naponta kap +4000-et a 13 repubol.

Akkor irany a kuldetes, ez jo lesz, konzol kell belole, konnyu is, es Csimbok urasag is azt mondja, kapsz majd 13-14k-kat, hajra.

Aztan a vegen elojon belole a fonok, lenyulja az exp es xp nagy reszet es kiszurja a szemem ezzel a maradek mennyiseggel, ami kb annyi, sot kevesebb, mint a kb. fele ennyi ido alatt teljesitheto aktualis eventes run, ahol meg kozben netflixet is nezhetek.

Na szoval a rohadjon meg aki a klingon recruit rewardjait kitalalta. :)
  • PiszkosFred
    Nincs ilyenem, a legtobb recruitos challengbol van meg hatra tennivalo :) Beosztom oket
  • Plata
    Nem használsz boostert?
    Erre gondoltam.
  • PiszkosFred
    Nincs. Az a baj ezekkel, hogy csak eventeken jatszok veluk, aztan igy nonek es fejlodnek mint a fene, de expertise nem jon hozza. Aztan elmegyek megcsinalni par kuldetest, amire 13k expet ir, vegignyomom es ad a vegen 960-at, mert gondolom outleveling. De akkor miert irja vegig a 13k-s mennyiseget, rohadjon meg.

Na mindegy, osszejon majd doff kuldikbol, csak annyira lusta vagyok hozza. A tobbi recruitnal 50-60 koruli reward ad 2x250k expertiset, annyira konnyebb ugy, ott mar csak a markokat kell osszeszedni a T1-T6 kozotti utra.

Na mindegy, meglesz ezzel is, csak ellustultam.
  • Plata
    Valamelyik recruit ad egy doffot ami xp-t és expertiset is növeli.
    Az nincs meg?
  • Plata
    Nekem sosem volt vele ilyen gondom,élveztem vele a játékot így volt xp bőven. :D
  • PiszkosFred
    Pont kerdezni akartam, hogy mi lesz holnaptol, de a redalertre tippeltem volna en is.

ui: soha tobbet nem csinalok klingon recruitot, ez az expertise vadaszat egy remalom, hianyzik, hogy a tobbi recruit kap fel misit rewardkent, ez meg lofaszt sem.
  • Plata
    The Galaxy Goes to Red Alert
    Captains on PC can go to Red Alert for two weeks to earn an Ultimate Tech Upgrade, a Specialization Point, and an Experimental Ship Upgrade Token!
    By Fero May 19, 2025, 08:00 AM

The entire Galaxy is going to Red Alert! From May 20th at 8am PT to June 3rd at 12pm PT on PC, all of our Red Alert events will be returning at once, as the Final Frontier is caught in a massive invasion on all sides. During this event, you’ll be able to play the following content:

Borg Red Alert
    Elachi Red Alert
    Tholian Red Alert
    Tzenkethi Red Alert*
    Nakuhl Red Alert

*Please note: As the only Red Alert with a fail condition, the Tzenkethi Red Alert will not grant daily bonus progress if you fail the TFO. The fail condition will likely be removed in future runs of this event.

In addition to their usual rewards, these Task Force Operations will also grant daily bonus progress. You’ll receive one Daily Progress each day for completing one Red Alert – doesn’t matter which one – on any character on your account. After you receive ten daily progress, you’ll be rewarded with a package containing the following, once per account:

An Ultimate Tech Upgrade
    A Specialization Point
    An Experimental Ship Upgrade Token

You can also purchase this Grand Prize on the events page, if you’d prefer. The price will be prorated as you earn Daily Progress, becoming cheaper the more you play.

If you earn, or purchase, the event’s Grand Prize, you can still complete Red Alerts to earn Bonus Progress. Completing a Red Alert TFO each day will grant a bonus amount of Dilithium Ore, beginning at 8,000 and increasing by 1,000 for each completion thereafter.

Red Alert Task Force Operations are available to Captains of level 50 or higher. Head out and defend the Galaxy, Captains! Go to Red Alert!
  • Orbancapitan
    jah néha előfordul mikor valaki disconnectel vagy lelép és a játék új játékost keres a helyére csak a régi kód nem számolt a dps nővekedésekkel ezért van hogy be rakja az embert mikor már vége
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.05.19. 13:05:38
  • Plata
    Szerintem inkább a játék defektes.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.19. 11:34:10
  • Trefayne
    Tegnap a random TFO egy lejátszott küldibe dobott be. Ahogy beértem, középen ott virított a "Warping out in 10 seconds" és már repültem is ki. De aztán nem kaptam semmit jutalmat.
    A vicc az, hogy az elmúlt egy évben már volt ilyen 1-2-szer. Lehet a bugos karim miatt van?
  • Plata
    Még az elátkozott random TFO is ide dob be.
  • Plata
    Save 25% on Keys & Key Ring Bundle
    Save 25% on Keys and the Keyring Bundle over the next 48 hours on PC!
    By Fero May 17, 2025, 10:00 AM

Temporal Anomalies have opened a hole to an alternate universe, one with a fantastic sale, Captains. But this Flash Sale will only be available for a limited time – from 10am PT 5/17 - 10am PT 5/19, on PC. Hurry and grab yourself some items at a one of our largest discounts ever, before the portal shuts and it’s all lost.

Today’s Flash Sale is:

Save 25% on Keys!

Keyring Bundle! Get your hands on this special bundle of twenty master keys, and an Ultimate Tech Upgrade!

Don’t wait! The Flash Sale Anomaly can be gone before you know it!
  • Plata
    Akkora brutál lag volt hogy elmentem elite TFO-ra,kezdéstől játszhatatlan volt,kezdésnél elrepültem vagy 40 kilóméterre a borgtól és pattogtam egész végig irányíthatatanul.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.16. 20:46:56
  • gunji
    Az az előző volt. Nem próbáltad megcsinálni most? Talán térkép-váltásra vagy rosszabb esetben relogra eltűnik.

Szerk: most már az US proxyn is adja a túl sok belépési kísérlet hibát. :(
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.05.16. 20:30:36
  • Plata
    Azt hiszem túl nehéz universal endeavort kaptam,gondolom azért kaptam 15587 napot a teljesítésére. XD
  • Plata
    A búbánatos szivarvégit,a szerver retekszar,még vpn-el is szopás admiraltyzni.
  • Plata
    Ma is jól kaptam.

Ami érdekes hogy az éves kampánynál sokáig a szám 02-vel végződött,most valamiért 08-ra végződik. :D
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.16. 06:30:07
  • Plata
    ESD-en a bank kapott egy szép nagy ablakot.
  • Plata
    Nálam is vacak t-s nettel.
    De vpn-el frissítem utána ha elindul kikapcsolom. .D
    Viszont ma nemjön sajnos új hajó úgynéz ki.
    Csak upgrade event.
    A 29.9k dili-t nem igazán értem.
    Ha a bónusz 12k dili hogy a turóba lesz 29.952.

Upgrade Event
    Captains on PC can get double the upgrade points for a limited time!
    By Fero May 15, 2025, 08:00 AM

Still striving to get the greatest performance out of your equipment? This week will be the perfect time to apply Tech Upgrades to your gear, as we’re doubling the amount of Technology Points earned from each one applied!

From May 16th at 8am PT to May 20th at 12pm PT on PC, every Tech Upgrade used will apply twice as many Technology Points toward your next Upgrade! This in turn reduces the amount of Dilithium that must be spent to reach each Upgrade threshold, allowing Captains additional chances to attain both Mark and Rarity increases on their favored loadouts.

• PiszkosFred
    Szep mennyiseg megint.
    En mar annak is orulok, hogy be tudok lepni, a kibaszott DTelekom megint elkezdett szopatni, folyamatosan kuldi a 118 mb-s "trying to update the launcher" updateket, csak vpnnel tudok normalisan fellepni. Minden mas szuper, az osszes online jatek es mmo szuper, de a crypticet nem szereti. Sot, ujabban mar a Viki-n sem mindig indul el csucsidoben a stream. Muszaj lesz masik szolgaltatot keresni, ezt most mar kezdem unni.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.05.15. 17:41:03
  • Plata
    Mai.
  • Plata
    Ez delta recruit karakter.
    Volt neki több mint 150 ezer dili bónusza admiraltyból.
    Admys dili bónusz+event dili bónusz+flotta dili bónusz.
    Épp azurán vettem észre hogy lejárt a flottás dili bónusz,így gyorsan beraktam egy bónusz projectet és fel is töltöttem,csak a fleet mark volt necces,mert ezt a karit nem használtam a recruit eventen kívül,így épp csak volt neki elég fleet markja,szerencsére flotta dili van nála majd másfél milla admyból.
    Ui:Azurán ez a kicseszettül kuva nagy hajó rohadt nagy hátrány,jó hajó de fordulni vele hát az b+ kategória. :D
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.14. 12:44:07
  • PiszkosFred
    Szep. Nalam a 11k-ra adott 50%-es bonusszal csak 17 koruli volt a vege, te mar megint kukaztal par ezer extrat :)
    Annak orulok, hogy szerencsere megint hat erre is a dili-bonusz event, nem vettek ki belole. Ha jol emlekszem, legutobb is pont vmelyik event vegen jott, ott is masfelszeres event utani dili volt.

• Plata
    Megcsináltam ma is eventet delta karival.

Deltáknak nincs új feladat.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.14. 06:04:00
  • Plata
    Gyere el egyszer ninth rule-ra vagy a másikra.
    Normalon jól jön xp,a lényeg a tömeg sebzés.
  • gunji
    Nekem kevesebb xp-t adott anno normálon a patrol, mint advanced-on, az vált be. De bevallom, fogalmam sincs, hogy mi alapján osztja az xp-t, mi után és hogy ad többet. Az is biztos, hogy többször belenyúltak, mióta a régebbi mastery-kat húztam, így nem kizárt, hogy változott valami.
  • Plata
    Igen,én is remélem,reggel meg mondom.
  • Orbancapitan
    Ha bugos az a doff akkor lehet de ki ne vedd mert oda lesz a szupererőd
  • pite
    A tholian event május 20-ig tart, ergo ennek a dili bónusz szakaszát (11-17k dili?) még egy kicsit meg lehet pumpálni a heti dilithium event-tel.
    Utoljára szerkesztette: pite, 2025.05.13. 18:01:11