49921
-
Plata #48240 Mai peccs:
General:
Fixed an issue that prevented newly created chat windows from being deleted in the chat configuration menu.
Plusz a hónap híre:
Admiralty Bonus Week
Captains on PC can earn bonuses to their Admiralty Projects this week!
By Fero April 22, 2025, 07:00 AM
We’re launching the Admiralty Bonus event! From April 22nd at 8am PT to April 29th at 12pm PT on PC, your Admiralty missions will give out bonus rewards! During this special event, you’ll find that all of your assignments give out extra Campaign XP, allowing for faster progression, no matter whose missions you’re completing. Get in good with the Ferengi, serve the Federation or the Klingon Empire, or help rebuild the Romulan Republic. In addition, all Tour of Duty missions will award bonus Dilithium Ore during this event!
We hope you enjoy this special event, Captains. Command your fleet to take to the stars! -
Trefayne #48239 Jó menet a patrol. Most is csináltam volna, de húsvéti kikapcsunk alatt a Telekom router megadta magát. Vandával egy órába telt kihívatni egy szerelőt.
Nektek jól telt a hosszú hétvége? -
Orbancapitan #48237 ezt tudjuk h könnyű a patrol -
Plata #48237 Valószínűleg jön valami új hajó, vagy csomag.
Legalább is Cseten ez volt a téma.
Biztos megint egy ideig bugos lesz a store és az új hajók kivehetők lesznek tokenért.
Azt hiszem ha megint Fed lesz én is tokenből szerzem be. Ha bugos lesz. De mindig az.
XD -
Plata #48236 Ma reggel nem rakéta építést csináltam a bónuszért hanem a patrolt,nem nehéz és elég rövid küldi Hetessel,mivel az egész páya tele van szórva gázpalackokkal elég könnyű a borgnak befűteni. :D
Tripla xp bónusz is járt érte,kaptam 4k valamennyi expertiset is rá.
TOS engivel voltam,a két szintén TOS engi boffja meg klingon aknákat pakolt le fed akna helyett.
Úgylátszik a TOS chroniton mine bugos.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.04.22. 06:53:19 -
Plata #48235 Hát az hogy több van belőle nem gond,bár a többszöri használatot még nem próbáltam,de szokott ilyet csinálni eventes cuccokkal. -
gunji #48234 Ezt láttam, meg azt hiszem, már tavaly is reclaim-elhető volt. Feltételeztem, hogy azt javítják, hogy ne lehessen többször felvenni. Persze jó poén, ha többet tudok elindítani egyszerre, de talán kettőnél többet nem is lehet. Ki kéne próbálni. -
Plata #48233 Ejnye,olyan figyelmetlen vagy. :P
-
gunji #48232 Harmadiknak: első helyett az arany színű játékos lett 0 gyűjtött alkatrésszel, de az ő rakétája szállt a legtovább, s a legrosszabb eredmény a liláé lett: 1 kék és 2 lila alkatrésszel nem jutott semmire :( Ez kész. :o -
gunji #48231 Áááh, hát persze nem javították a kis Phoenix-rakétát: megint char bound-os lett, s immáron 9 darab van a karakteremnek :] -
gunji #48230 Nekem két napja csinált ilyet, előtte meg egy nap ötször égett le a munkapadom. Meg négy játékosnál a végén váltottam színt, s jelent meg a hiányzó játékos :( -
Plata #48229 Kész az event,de ma olyan bugokat produkált ami már sok volt.
Kezdésnél egyből találtam elsőre egy lila engine darabot,de nem számolta,keresnem kellett tovább,találtam zöldet,azt vissza vittem,zöld volt,ahogy elindultam a hull részen keresni a zöldből lila lett. :D
Sikerült tiszta lila rakétát építeni,de fölöslegesen,a végén ott áltunk mint a szamarak és nem történt semmi,se rakéta indítás se eredmény csak pár perc bambulás után kész. :D
-
Plata #48228 Mi fene van,mindenki ünnepel?
Kb félórája várok universal endeavor TFO-ra és semmi. -
Plata #48227 Nekem holnap kész az event,ti hogy álltok vele?
Holnapig még ship sale van,remélem ez azt jelenti hogy végre tényleg jön egy jó hajó csomag amiben van klingon verda.
Tegnap cseten olyasmiről beszéltek hogy valami új event jön,vagy recruit.
-
Plata #48226 Mi a manó,nincs fent senki? -
Plata #48225 2.
Nyertem. :D -
Orbancapitan #48223 1 -
Plata #48223 Elfelejtettem hogy prodigy doffom van, az csinálja ezt kB 10% eséllyel. -
Plata #48222 Ez meg mi a szar?
Valamit félrenyomtam mikor jelentkeztem TFO-ra és ez történt.
Nincs is ilyen képességem.
-
Plata #48221 Ha valakit érdekel,az orion karinak a Herald Thrall uniform öve szedi le a ruhát,nem tudom más fajnál is megy-e,a ruha enyhén szóva drága.
Ha meggazdagszom még más karinak is szerzek. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.04.18. 12:31:53 -
Plata #48220 Vagy elöször arc kliensből elindítod a játékot hogy a launcher feljöjjön,de nem lépsz be,majd steamről elindítod szintén a játékkot és belépsz és ablakban futtatod,majd elindítod az arc klienbst is szintén ablakba. :D
Kicsit szarakodós,de tudsz egyszerre két fiókkal játszani. -
Ha kliensen belul akarsz accountot valtani (ergo ujra belepni), akkor 10-bol 8-szor nekem (is) kiirja, hogy "too many attempts, try again later". Ilyenkor ha a launcherbol inditod es ott lepsz be, majd az engage gombbal inditod a klienst, azonnal beenged. -
Plata #48218 Háát én fent vagyok,de csak egy dolog tűnt el,a karakterem alsója. XD
De elvittem rizsára ott nem olyan feltünő. :P
Nem tudom volt-e már,de rizsán már a szörf és a hátizsák is használható úgy hogy nem kell a karaktereden lennie.
Csak a táskájában.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.04.18. 12:14:11 -
gunji #48217 Relogkor vagy accountok közötti váltáskor jött eddig. -
Most leptem be, siman beengedett. -
gunji #48215 Ilyen nem volt senkinek még? Vicc ez már, be se lehet lépni :(
Szerk: proxy-zásnál
Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.04.18. 11:48:38 -
Plata #48214 Ma az eventen volt egy játékos aki kétszínben is indult,a piros játékos volt a sárga is. :D
Egyszer piros volt a hátizsákja egyszer sárga.
-
Trefayne #48213 Egyébként hogyan lehet ide képet feltölteni úgy, hogy az mobilos böngészőn is jól látható legyen? -
Trefayne #48212 Esti kikapcsból lekapcs...
-
gunji #48211 Too many attempts, try again... -
Plata #48210 20% Ship Sale
For a limited time on PC, save 20% on all Zen Store ships!
By Fero April 17, 2025, 08:00 AM
From April 17th at 8am PT to April 21st at 12pm PT on PC, we are having a 20% ship sale. Enjoy not just a discount on our ships, but fleet modules, dry dock slots and ship upgrade tokens as well! Have you been eyeing a new ship or ship bundle in the C-store? Now is the time to grab the ship you've always dreamt of commanding!
All ships and dry dock slots in the C-Store are 20% off.
This includes bundles which are comprised only of ships.
This does not include bundles that have items other than ships in them.
The ship upgrade token, ship upgrade token bundle, and the fleet module are all 20% off as well.
-
Plata #48209 -
Plata #48206 Nekem ment,de elég vacakolós volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.04.17. 10:48:47 -
Trefayne #48207 Nektek ment tegnap este a játék? Próbáltam sima belépéssel, US proxy-val, de VPN-nel is. Egyszer sikerült belépni, de akkor is kb. 10 mp-ként szaggatott, aztán felugrott a Connection time out hibaüzi és kilépett. -
Plata #48206 Ha beütött volna a crit, akkor több lenne, de tényleg kevés expertise. -
Koszonom. Sajnos nem sok az expertise, ennyit 2*5 perces event alatt osszeszedek (2700/menet), maradok annal akkor. Hosszu hetvege alatt muszaj lesz par sztorit gyorsan lenyomni, majd nezek valami hasznos rewardot adot es vegigszaladok rajta. Minden masik recruit kap mindent 50-60 szinten rewardkent (markot, expet, creditet), kiveve a klingon :) -
Plata #48204 Temporal gagyi,ad doff xp-t és egy vacak doffot.
De a zhat vash nem lett rossz.Bár nem crit.
-
Plata #48203 Kíváncsiságból vettem egy kék zhat vash assignmentet is,ez már olyan amilyennek kellene lennie.
Négy órás négy doffal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.04.16. 18:00:56 -
Plata #48202 Na most ki fogom próbálni.
Úgy néz ki hogy a doffos assignmenteket át variálták,a temporal fura lett a többi nagyjából maradt olyan amilyen volt.
Temporal régen nem ilyen volt az biztos.
Majd megmondom mennyi xp meg egyéb jött.
Fura hogy 2 órás és csak 2 doff kell bele.
Ezekbe régen 4 doff kellett vagy 5.Na és szerintem 4 órás volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.04.16. 17:51:58 -
Plata #48201 Lószart. :P