Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.05.13. 16:55:43
Hajó mastery-hez azért javasoltam a normált, mert azt legtöbbször max. szintű karival csinálja az ember, plusz az összeszedett/upgradelt cuccok is rendelkezésre állnak (fegyverek, szettek, konzolok), így a normál ellenfelekből gyorsan és sokat lehet leszedni (főleg a bewarpolós csoportokkal rendelkező patrolok), ergo az összegzett XP jóval több lesz, mint advanced és elite patrol esetében.
(Őszintén szólva nem tudom, hogy alacsony szintű kari + hajó mastery szintezés milyen hatékonysággal működik.)
Bewarpolós patrolokhoz üres inventory ajánlott.
zizi
Köszi a tippeket, a következő alkalommal kipróbálom őket 😊
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Jah és a másik accon is van, s sajna elhanyagolva.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Én is kíváncsi vagyok mi változott.
Van három delta karim,1 delta romalány,1 delta gorn fószer,1 delta trill csajszi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.12. 18:25:19
Kíváncsi vagyok, mennyi változott benne
Become a Delta Recruit starting May 13th on PC, and earn great rewards across your account!
By Fero May 12, 2025, 08:00 AM
The special Delta Recruitment event is coming back! From May 13th at 8am PT to June 3rd at 12pm PT on PC, you can create a new Delta Recruit character. Any newly-made 2409 Starfleet character, Klingon Defense Force character, or Romulan Republic character is eligible to become a recruit for the 21 days that this event runs!
Delta Recruits gain a set of special goals in order to prepare for the Iconian War. Using a tesseract transceiver from the future, you’ll chase down information about the Iconians and complete other tasks to make sure your faction’s ready to handle the Iconians. Along the way you’ll earn great rewards, and gain special account unlocks so that your other characters are rewarded, too!
Remember, to become a Delta Recruit and gain access to the rewards, you must make a new 2409 Starfleet character, a Klingon Defense Force character, or a Romulan Republic character during the event, then you must play the tutorial until you receive your special Delta Recruit tesseract transceiver device. Once you receive the device, your character is a Delta Recruit and you can complete the goals any time and claim the rewards, even after the event ends.
Igazából mind a két patrol abból áll hogy el lősz egy gw+sv kombót és a sok zokni meghal magától.
Az xp meg dől mint állat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.11. 20:09:58
The Ninth Rule (Kinjer System) - Madran elvontatása után kezdődik a fontos rész, a bewarpoló csapatokat kell ledarálni. Sok hajót lekapsz, akkor egy normál alatt is kihúzhatod fullra a masteryt, ergo célszerű AOE build-et beállítani.
Wanted (Argala System) - kiszámítható, 2-3 szintet ad attól függően hogy NPC hajóknak mennyi esélyt adsz dmg/shot+kill-hez.
Rescue and Search (Kern System Patrol) - Itt is bewarpoló csapatokat kell leszedni tömegével, akkor jön XP. Ez egy picit nyűgösebb, mivel a klingonoknak van egy olyan skilljük amivel elindítják max impulse-on a hajót, amit nem tudsz iránytani, amikor vége van a debuffnak akkor meg újra kell pozícionálni.
Trouble over Terrh (Terrh System Patrol) - Nincs meglepetés, bewarpoló csapatokat kell leszedni tömegével.
Unwanted Guests (Kinjer System Patrol) - Ezt akkor csinálom, mikor nem jön össze a full mastery és 1 szint kell. Nincs a patrolon cooldown. (Van más patrol is amin nincs CD, de valamiért ez megragadt nálam. Ilyen pl. Jupiter Gauntlet (Sol System) normál/hard verzió, 500/750 dili-ért.)
zizi
Bár Azt hiszem nem tudom az ingame neved.
Ezt a képet elcsesztem,mert Nimbuson csináltam és a játék leszintezett 26-os szintre,szóval a fegyver statja nem pontos.
Elite TFO-n teszteltem,nagyon jó.
Mellesleg Nimbus-on egy számomra friendly drone követett és folyton piszkált,ezért vagyok a képen combat-ban. Hülye drone ott csesztet. 😄
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.11. 09:59:06

Vajon csak a lag miatt volt valami defekt,vagy lehet hogy jön egy új episode?
Próbáltam újra előidézni,de szándékosan nem sikerült.
Ott ahol a menüben az axiom van ott valami más volt egy pillanatra,valami zöldes kép.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.09. 18:19:53
Biztos vicces cucc lesz ez is.
A játékban most néha olyan lag van hogy a tegnap elvégzett univerzális endeavor újra előjön nekem mintha nem csináltam volna meg. 😄
Admiraltyzok,az admiralty küldetésekre rákattintok hogy átvegyem a jutalmat,de kell pár másodperc hogy megkapjam.

Nem tom mér szivat.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.05.08. 19:37:53
Frászbúkon még sosem néztem,tényleg. 😄
Asse tom holvan,már mint nem a fbúk,hanem a csoport.
Azért van pár nehezebb dolog,kraftoljak a házamban,na azt nem tudom hogy a ragyába lehet csinálni,még sosem találtam házi craftolós vackot.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.05.08. 18:09:08
Valami új hátirakéta?
Szegény tholian le lett csapva mint egy légy. 😄
Én voltam fent és nem láttam,voltam fent lopkodni. 😄
Plusz láttam egy liberated borg human karit ESD-en,akin olyan ruha volt mint egy orionon,nem tudom hogy a fenébe csinálta,az hogy alul nem volt rajta semmi az gondolom a borg alkatrészek miatt volt,de hogy vett fel orion felsőt?
Ha végeztem admyval én is felnézek.
Captains that are always looking to make a good deal can now profit from 20% Bonus Zen on PC and from 20% off Zen packs on Xbox and PlayStation!
By Fero May 07, 2025, 09:00 AM
From May 7th at 9am PT to May 21st at 9am PT, enjoy a 20% bonus on purchased Zen on eligible PC platforms.
Earn an extra bonus on purchased ZEN when you charge through the following payment processors:
Direct Credit Card (Visa, Mastercard, American Express and Discover)
PayPal
BoaCompra
Xsolla
Paysafecard
Steam
Epic (Zen packs on EGS will have a 20% discount instead of Bonus Zen)
Ma is szívtam a bindolással egy kicsit, pont annyit, hogy már ne legyen dupla xp. Érdekes, ma megette a fájlt, nem dobált hibákat. Ki érti ezt.
De várjuk meg a köv hetet,biztos jön valami új hajó,ha most sem jön klingon akkor rohadjanak meg a pokolban. 😄
Mivel a bundlikra most nagy 3%-os akció van én valami nagyobb bundlira számítok.
Remélhetőleg talán lego,na és talán végre klingon lego is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.06. 19:53:47
For a limited time, bundles are on sale in the Zen Store for 35% off on PC!
By Fero May 06, 2025, 07:00 AM
Captains, there are times in life when you really want to get everything you need, all at once. That's what bundles are for! From May 6th at 8am PT to May 11th at 12pm PT on PC, save 35% on Ship Bundles and Expansion Bundles in the Zen Store! It's the perfect opportunity to get a great deal on the things you want, all in a convenient package!
Ez jó hír,új bundle jön. 😄
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.05.06. 13:51:16
Ide ezt akartam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.06. 10:32:53