Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de tfo-nál inkább advance az jó hozzá
kis karinál is jobb a normál ha van veled valaki a múlt holnapban így segitettünk platával szintezni egy visszatérő flotta társunknak

Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.05.13. 16:55:43
pite
Advanced és elite patrol nagyon jó karakter szintezéshez, mivel alacsony szinten béna az ellenfél skálázódás, de a kapott XP miatt szó szerint szinteket lehet ugrani, amíg 50-55-60(?) környékén kezd komplikált lenni az ellenfelek hirtelen növekvő HP-ja, majd ezután a sebzésük is. (Nagyobb HP önmagában nem gond, csak látványosan elhúzódik a patrol időtartama/befejezése.)

Hajó mastery-hez azért javasoltam a normált, mert azt legtöbbször max. szintű karival csinálja az ember, plusz az összeszedett/upgradelt cuccok is rendelkezésre állnak (fegyverek, szettek, konzolok), így a normál ellenfelekből gyorsan és sokat lehet leszedni (főleg a bewarpolós csoportokkal rendelkező patrolok), ergo az összegzett XP jóval több lesz, mint advanced és elite patrol esetében.

(Őszintén szólva nem tudom, hogy alacsony szintű kari + hajó mastery szintezés milyen hatékonysággal működik.)

Bewarpolós patrolokhoz üres inventory ajánlott.

zizi

Az első hármat én is szoktam (volt) indítani a hajóhúzáshoz (a Sentinellel együtt). Dupla xp eventen általában elég volt két advanced patrol ezekből. De ez már elég régen volt.
Köszi a tippeket, a következő alkalommal kipróbálom őket 😊

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Akkor légyszi jósold meg hogy jön a T6 legendary Karfiol. XD

Nekem is még az elsőből, őket még végigcsináltam az eredeti eventen. Utána meg már nem követtem a változásokat.
Jah és a másik accon is van, s sajna elhanyagolva.

PiszkosFred
Majd' masfel hetet 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Késtél egy percet. 😄
Én is kíváncsi vagyok mi változott.
Van három delta karim,1 delta romalány,1 delta gorn fószer,1 delta trill csajszi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.12. 18:25:19

PC-re meg a delta: https://www.playstartrekonline.com/en/news/article/11575524
Kíváncsi vagyok, mennyi változott benne

The Delta Quadrant Needs You!
Become a Delta Recruit starting May 13th on PC, and earn great rewards across your account!
By Fero May 12, 2025, 08:00 AM

The special Delta Recruitment event is coming back! From May 13th at 8am PT to June 3rd at 12pm PT on PC, you can create a new Delta Recruit character. Any newly-made 2409 Starfleet character, Klingon Defense Force character, or Romulan Republic character is eligible to become a recruit for the 21 days that this event runs!

Delta Recruits gain a set of special goals in order to prepare for the Iconian War. Using a tesseract transceiver from the future, you’ll chase down information about the Iconians and complete other tasks to make sure your faction’s ready to handle the Iconians. Along the way you’ll earn great rewards, and gain special account unlocks so that your other characters are rewarded, too!

Remember, to become a Delta Recruit and gain access to the rewards, you must make a new 2409 Starfleet character, a Klingon Defense Force character, or a Romulan Republic character during the event, then you must play the tutorial until you receive your special Delta Recruit tesseract transceiver device. Once you receive the device, your character is a Delta Recruit and you can complete the goals any time and claim the rewards, even after the event ends.

Konzolosoknak jön a temporal recruit event.

Ninth rule nagyon könnyű és nagyon sok xp,a másiknak nem jut eszembe a neve,de lehet hogy a Sentinel,az amelyiken nyitva van egy rift és özönlenek az öngyilkos idióták.
Igazából mind a két patrol abból áll hogy el lősz egy gw+sv kombót és a sok zokni meghal magától.
Az xp meg dől mint állat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.11. 20:09:58

pite
Javasolt normál patrol a ship mastery szintezéshez:
The Ninth Rule (Kinjer System) - Madran elvontatása után kezdődik a fontos rész, a bewarpoló csapatokat kell ledarálni. Sok hajót lekapsz, akkor egy normál alatt is kihúzhatod fullra a masteryt, ergo célszerű AOE build-et beállítani.

Wanted (Argala System) - kiszámítható, 2-3 szintet ad attól függően hogy NPC hajóknak mennyi esélyt adsz dmg/shot+kill-hez.

Rescue and Search (Kern System Patrol) - Itt is bewarpoló csapatokat kell leszedni tömegével, akkor jön XP. Ez egy picit nyűgösebb, mivel a klingonoknak van egy olyan skilljük amivel elindítják max impulse-on a hajót, amit nem tudsz iránytani, amikor vége van a debuffnak akkor meg újra kell pozícionálni.

Trouble over Terrh (Terrh System Patrol) - Nincs meglepetés, bewarpoló csapatokat kell leszedni tömegével.

Unwanted Guests (Kinjer System Patrol) - Ezt akkor csinálom, mikor nem jön össze a full mastery és 1 szint kell. Nincs a patrolon cooldown. (Van más patrol is amin nincs CD, de valamiért ez megragadt nálam. Ilyen pl. Jupiter Gauntlet (Sol System) normál/hard verzió, 500/750 dili-ért.)

zizi

2. 😄

1,
Szívesen segítek traitjét húzni, de normál kell, ott nem normális az XP. XD
Bár Azt hiszem nem tudom az ingame neved.

plata kell neked mert vele valamiért több xp jön mint ami kéne csapatban jönnie
Én egy Sentinel patrolt próbáltam elite-n, hátha sikerül a masteryt kihúzni 3,5-ről 5-re. Nem sikerült. Érdekes, hogy dupla xp eventen 'állítólag' egy elite-tel nulláról ki lehet húzni egy skillt, event nélkül másfélnyit nem ad 😞

Szerintem ezt a fegyvert nerfelni fogják,overheat módban lövésenként 5-6 ezret lő.

Ezt a képet elcsesztem,mert Nimbuson csináltam és a játék leszintezett 26-os szintre,szóval a fegyver statja nem pontos.

Elite TFO-n teszteltem,nagyon jó.
Mellesleg Nimbus-on egy számomra friendly drone követett és folyton piszkált,ezért vagyok a képen combat-ban. Hülye drone ott csesztet. 😄
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.11. 09:59:06

Valami bibi van a szerverrel,reggel már atom lag van.

Végeztem a nyuszi fogdosással és vissza mentem ds9-re,meg akartam nézni az event cd mennyi,de a menüben egy pillanatra a Latest episode : Axiom helyén valami zöldes kép látszott,megsem tudtam nézni rendesen,lefényképezni meg esélytelen volt.
Vajon csak a lag miatt volt valami defekt,vagy lehet hogy jön egy új episode?
Próbáltam újra előidézni,de szándékosan nem sikerült.
Ott ahol a menüben az axiom van ott valami más volt egy pillanatra,valami zöldes kép.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.09. 18:19:53

Nyuszi kergetés a hétvégi univerzális endeavor.

A játékban megnéztem a fegyver leírását,szerintem ez nagyon beteg cucc lesz.

Érdekes.
Biztos vicces cucc lesz ez is.
A játékban most néha olyan lag van hogy a tegnap elvégzett univerzális endeavor újra előjön nekem mintha nem csináltam volna meg. 😄
Admiraltyzok,az admiralty küldetésekre rákattintok hogy átvegyem a jutalmat,de kell pár másodperc hogy megkapjam.

PiszkosFred
Kozben megneztem es ez az eventes fegyver, az inkabb valami mas lesz, glitch vagy nem tudom, de nem az, amire gondoltam.

Csillagflotta akadémián macskák építenek valamit cover shield-ből,ahogy elnézem jól elvannak. 😄

STO fórumot lelőtték.

Köszönöm,de nem kellett volna,ha elmondod hogyan lehet szerezni az is megfelelt volna,bár gondolom exen,csak felhúzott a játék,steam nem enged előfizetni.
Nem tom mér szivat.

PiszkosFred
Kuldtem minden szakmahoz egy-egy munkapadot ingame mailben. Rakd le oket a hazadban es hasznald, craftolj amibol van alapanyagod es kesz is vagy.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.05.08. 19:37:53

Nem tudom,hátulról még furábban nézett ki,le akartam fényképezni de elhúzott.

Tegnap nem voltam fent pont. 😄
Frászbúkon még sosem néztem,tényleg. 😄
Asse tom holvan,már mint nem a fbúk,hanem a csoport.
Azért van pár nehezebb dolog,kraftoljak a házamban,na azt nem tudom hogy a ragyába lehet csinálni,még sosem találtam házi craftolós vackot.

PiszkosFred
Ez nem a mostani eventes reward?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.05.08. 18:09:08

PiszkosFred
Ki van irva guild messageben is, tegnap meg frissitettem is rajta, kiirtam FB-n, DC-n szerintem Naara is kirakta, sot, amikor belepsz naponta, a napi belepesi jutalom mellett ott fenylik aranylo ikonnal, hogy van uj Golden Pursuits 😊 Nem kestel el vele, idoben eszrevetted.

Szerintetek ez mi lehet?

Valami új hátirakéta?

Napi universal endeavor meglepően rohadt gyors volt.
Szegény tholian le lett csapva mint egy légy. 😄

Hogy az ördögbe?
Én voltam fent és nem láttam,voltam fent lopkodni. 😄

Ma admiraltyzás közben láttam két érdekes dolgot is,először drozanán meg ds9-en láttam bajszos női karit ami nagyon durván nézett ki.
Plusz láttam egy liberated borg human karit ESD-en,akin olyan ruha volt mint egy orionon,nem tudom hogy a fenébe csinálta,az hogy alul nem volt rajta semmi az gondolom a borg alkatrészek miatt volt,de hogy vett fel orion felsőt?

PiszkosFred
Persze, mar egy hete tart nagyjabol, nagyon konnyuek (bar idoigenyes nemelyik) a feladatok, erdemes megcsinalni, meg van 3 heted ra.

Fred a steam szerint ESO-ban megint valami nagy Golden pursuit event van,nem néztem meg pontosan hogy mi a jutalom,de ha jól láttam 25 feladat teljesítéséért valami nagy ház jár.
Ha végeztem admyval én is felnézek.

20% Bonus Zen & Zen Sale
Captains that are always looking to make a good deal can now profit from 20% Bonus Zen on PC and from 20% off Zen packs on Xbox and PlayStation!
By Fero May 07, 2025, 09:00 AM

From May 7th at 9am PT to May 21st at 9am PT, enjoy a 20% bonus on purchased Zen on eligible PC platforms.

Earn an extra bonus on purchased ZEN when you charge through the following payment processors:

Direct Credit Card (Visa, Mastercard, American Express and Discover)
PayPal
BoaCompra
Xsolla
Paysafecard
Steam
Epic (Zen packs on EGS will have a 20% discount instead of Bonus Zen)

Félre értetted,én az új hajó alatt arra gondoltam ami jövőhéten jön.

új hajó már nem lesz benne a választékban
Ember (engi, hétvégén sci). Bugosan működik a tailor is, sajnos.
Ma is szívtam a bindolással egy kicsit, pont annyit, hogy már ne legyen dupla xp. Érdekes, ma megette a fájlt, nem dobált hibákat. Ki érti ezt.

Én szerintem poénból a protostar-t,hogy száguldozzak az űrben. 😄
De várjuk meg a köv hetet,biztos jön valami új hajó,ha most sem jön klingon akkor rohadjanak meg a pokolban. 😄
Mivel a bundlikra most nagy 3%-os akció van én valami nagyobb bundlira számítok.
Remélhetőleg talán lego,na és talán végre klingon lego is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.06. 19:53:47

Bundles Sale
For a limited time, bundles are on sale in the Zen Store for 35% off on PC!
By Fero May 06, 2025, 07:00 AM

Captains, there are times in life when you really want to get everything you need, all at once. That's what bundles are for! From May 6th at 8am PT to May 11th at 12pm PT on PC, save 35% on Ship Bundles and Expansion Bundles in the Zen Store! It's the perfect opportunity to get a great deal on the things you want, all in a convenient package!

Ez jó hír,új bundle jön. 😄

kösz plata akkor a excelsior 2 lesz nekem most hátha tudok javitani a lexingtonon egyébbként a shrike-ot tényleg ajánlom a traitje miatt ha meg van az eleos a téli eventről akkor a konzoljával a végtelenségig fent lehet tartani a shrike trait-jét amig ki nem kapcsolod a konzolt xd mert a konzol miatt nincs a traiten countdown
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.05.06. 13:51:16
Na basszus,ezt nem ide akartam,miért nem lehet törölni a hsz-t?

Ide ezt akartam.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.06. 10:32:53

miilyen fajú volt a boff?
Uni nekem is az volt,a nehéz küldetés volt 500k tetryon.