46687
  • Orbancapitan
    jaja pontosan az elite force annyira nem jött be de nem is volt rossz de a st:bc minden vitt ott döntöttem el hogy az én hajóm a Nautiluss lesz a mai napig is épp akkor kerültek ki a modding tools-ok a netre hozzá 8 évesen elkészítem hozzá a név texturát is nem volt rövid folyamat mert limitálva volt a gépidőm
  • Plata
    Az nekem kimaradt.
  • PiszkosFred
    Az nagy kedvenc volt, az elso volt amikor tenyleg a legenyseget iranyitottad es donthettel, nem csak a hajoval kulso nezetben vagy az STV Elite Force-szal fpsben lottel.
  • Orbancapitan
    az se volt az igazi a bridge commander volt az igazi meg is vettem gog-on mikor újra felkerült
  • Plata
    Miért nem tudnak egy értelmes jó Star Trek játékot kiadni?
    Én a Star Trek Legacy-t szerettem.
    Azt hiszem az volt a címe.
  • PiszkosFred
    Hat, en tegnap megvettem steamen, ez mar a friss verzio es kutyarossz a mozgasi animacio. Marmint, ha en ilyet tudnek csinalni, akkor orulnek, de egy jatekban amit profik csinaltak, picit "meh" :)
  • Orbancapitan
    dettó
  • Plata
    Csak is űr érdekel.
  • Orbancapitan
    űr v ground ha űr akk nincs baj a karim bírni fogja de ha ground akk 3 körig bírja majd xd
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.05.24. 10:49:48
  • Orbancapitan
    hotfix után állítólag jobb lett én csak a virágboltit néztem megjelenés után
  • Plata
    Remélem hogy jó lesz.
  • PiszkosFred
    "Called “Borg Battle Royale,” this TFO will charge you with facing increasingly difficult waves of Borg, and see how long you can survive. Similar to both the Kobayashi Maru and Arena of Sompek TFOs, the event version of this TFO will end at a predetermined point – level 7."

Az event alatt (a napi progress miatt) ez alapjan 7 hullamban fognak jonni a borgok, akkor jon a "operation complete" (vagy mi a felirat a vegen) es a progress/reward. 3-4 het mulva, amikor vege ennek az eventnek es a TFO "hagyomanyos" TFO lesz, akkor elvileg vegtelen hullamban jonnek majd a mikrobik, gondolom ott majd hullamok vegen lesz mindig egy-egy reward, aztan a valasztani kell, hogy folytatod vagy nem. De csak tippelek.
  • Plata
    Jöhetne már infó az új TFO-ról,érdekelne hogy tényleg milyen lesz,valóban kihívás vagy csak oylan borg eventes hülyeség mint a wolf 359.
    Ha tényleg kemény mint Korfez akkor kéne egy tank karit építeni,az sem két perc.
    Jöhetne már tényleg egy T6 karfiol,akkor a tabu cuccokhoz is hozzányúlnék és tutira összeraknék valami jó kis hajót.
    De most pénzt nincs kedvem farmolni,így csak egy közepes tankot rakhatok össze max.
    Egy tuti tankhoz kéne pár speckó doff is asszem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.24. 08:56:05
  • Plata
    Tegnap este cseten más is arra a megállapításra jutott hogy a 20% ship sale tuti jele egy új hajónak.
  • Plata
    Az lehet.
  • PiszkosFred
    Szerintem amikor megjelent epicen tavaly, akkor volt ez a giveaway
  • Plata
    Régebbi meg van,de az csak skin.
  • PiszkosFred
    Hat, nem csodalom, hogy pacban van, nagyon fapados ez a jatek. Az ST hangulata megvan, a szinkron szerintem jo, a karakterek egyelore klisek, de hat minden ST-ben azok, igy nem gond... Viszont az animacio es az iranyitas az botranyos. :) A grafika meg csak-csak, az aranylag megallja a helyet egy ilyen jatekban, a bevilagitas is egesz korrekt (neha egesz jo), az atvezeto animaciokban a nagy totalok is baromi szepek, de ahogy megmoccan a ket fohos vmelyike, hat... szerintem a legtobb unity/unreal/xy motorban a vasarolhato default animacios csomagban jobb scripteket lehet talalni fillerekert, mint ami itt van.
  • Plata
    Voltam ISE-n és használtam a szuperlézert.
    CLR—Infected Space Elite[3:11]— Dmg(DPS) —Maya 91 681 448(480 008) FeelixR 47 335 704(247 831) Liesa 40 025 972(209 560) The Invest 32 424 512(169 762) Morden 14 201 182(143 446)
    Utána mentem ground endeavorra,mert a borg TFO is endeavor volt.
    Húsz ezer antiprotkó sebzés kelett volna groundon.
    Erre jöttek az elacsi idióták. :D

Nagy nehezen jött össze a 20 k mert ezek a vadmarhák mindent lelőttek.
    Mellesleg mivel múltkor rájöttem hogy a Hetes ruhája amit már megvettem vagy ezer éve ad kiegáészítőt is,így a kis orion karimat feldobtam egy két borg kiegészítővel.

• Plata
    Jah tényleg össze kevertem.
    De nem csak én vagyok ilyen figyelmetlen.
    Exen keresgélve láttam valamit,amire gondolkodás nélkül le csaptam,11 ezer ec volt.
    És 9999 darab volt,exen egyesével 50 ezer darabja,legolcsóbb 100-as csomagolásban úgy 1.9 millió.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.23. 20:08:22
  • Orbancapitan
    te tudod jól fred viszont a resurgence egyenlőre úgy tűnik a onetime-os dolog volt mert a stúdió is pácban van plata az st infinity-t mondja na azt tényleg el engedte a paradox
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.05.23. 19:37:16
  • Plata
    Ó,az lehet.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.23. 19:27:52
  • PiszkosFred
    Kevered szerintem a masikkal, a strategiaival. Ez most jelent meg, ma, es kalandjatek, amolyan "donteseket kell hoznod es annak megfeleloen alakul a kapitanyod sztorija" fele - szokasos dontnod, telltale kaland. Nem egy nagy durranas, ezert is csak par euros az ara, de a sztoriban hatha van par ora ST kaland, annyit meger :)

Most nezem, hogy epicen mar tavaly kijott, errol nem is tudtam, de igy akkor lehet, hogy neked lesz igazad.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.05.23. 19:24:42
  • Plata
    Szeretem a Star Trek játékokat,de erről sok rosszat hallottam,így ki sem próbáltam,úgy tudom már el is engedte a kiadó a játékot.
  • PiszkosFred
    Johet, a jatekot megvettem ma, erdekel az ex-Teltales sracok kalandjateka. Jo lenne, ha lehet epicre is aktivalni, az ottani free accon nincs semmi, a steamesen meg szerintem vagy megvettem mar ezt a pakkor 1-2 dollarert, vagy volt giveawayban, mert ez a Miranda class szeru hajo remlik.
  • Plata
    Lol,de genyók,ha steamen megveszitek a star trek játékot most akkor kaptok Fed elite starter packot mellé.
    Balfékek ezek.
  • Plata
    Jaj ne bombázz már mindig a negatív hullámaiddal. XD

Nem őrültem meg,csak sokszor láttam a Kelly hőseit. XD

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.23. 18:29:30
  • Orbancapitan
    új sess előtt is mindig ez van
  • Plata
    Ma voltam jósnőnél aki teafűből megjósolta nekem hogy jön új hajó. :D

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.23. 18:01:53
  • Plata
    Kellene egy jó tank build.
    De dps liga mostanában le van maradva buildekkel.
  • Plata
    Sajnos minden boxos promós lobis hajó ilyen,csak a zenes hajó acc wide.
  • Orbancapitan
    most vagy a titan-a v a dauntless ii éri meg kivenni ha már ki vetted a temporal heavy dreadnougth v a inquiry bc-t esetleg még a Section 31 Intel Dreadnought Cruiser
  • Orbancapitan
    ha a trait miatt vennéd ki akkor vegyél ilyet helyette
  • PiszkosFred
    Ettol feltem. Igy akkor sehol sem jelenik majd meg a promo token hajoja mint reclaim cucc? Kar :)
  • Plata
    Promós hajók csak karakterre vonatkoznak,kivéve ha a Mudd változatot veszed meg.
    Szerintem a klingon változatának jobb a traitje,a fed-es eléggé tankos.
  • PiszkosFred
    Lassan elerunk a 4. eventhez es vele a campaign vegehez. A kerdesem az, hogy a premium tokenbol mit erdemes venni? Jol gondolom, hogy a Constitution Miracle Worker Flight Deck Carrier-t ki lehet valtani vele? Szemezgetek mar vele egy ideje, de eddig azt olvastam, hogy inkabb a klingon verziojat erdemes a trait miatt (+3% dmg folyamatosan novelve, ahogy daral az ember), viszont nekem FED hajok tetszenek :)

Ha ez esetleg annyira nem rossz valasztas, akkor ez most account unlock lesz vagy csak egy karakteres hajo?
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.05.22. 19:11:43
  • Plata
    CHANGE YOUR CAPTAIN'S GENDER OR SPECIES!
    On May 28th to Star Trek Online on PC, you'll be able to change your Captain's species and/or gender!
    By Ambassador Kael May 22, 2024, 08:00 AM

It’s time to switch things up, Captains. When Star Trek Online: Unparalleled launches on PC on May 28th, we’ll also be launching a brand new purchasable token: The Captain Alteration Token. This new feature will allow you to transform your Captain, changing their Species and/or Gender, while keeping all of your progress with that character. Did you want to make your character a species that wasn’t released when your first created them? Did you realize some important things about yourself, and now your Captain doesn’t fit who you are? Do you just want to play around with your faction’s possibilities? Then this token is for you.

A single token will cost 750 Zen, while a bundle of three will be 1500 Zen. These items will be purchasable in the Zen Store, and tradable on the exchange. They’ll also be 20% off from May 28th at 8am PT to June 11th at 12pm PT. There are, however, a few things you should know about how they work.

To use the token, a character must have completed the tutorial and picked a primary faction.
    You’ll see a new option in the tailor that reads “Change Species.” Once you have a token, click on that to start the process. The token will not be consumed until after you’ve finalized and confirmed your selections, so if you change your mind and back out, you’ll still have the token.
    The species list available to change to will be the same list that your faction has access to at character creation. (Including any species you may have unlocked with Zen Store purchases or in other ways.) You cannot use this token to make a Vulcan Dominion Captain, for example. This also applies to Discovery and TOS Captains – you’ll only be able to switch to the options available at character creation. For those two faction choices specifically, we may be able to open it to the full 2409 Federation options in the future, stay tuned.
    When you apply the token and change your character, the system will do its absolute best to carry over all of your saved costumes. However, there are certain costumes that are not available on all characters, and there may be errors. If the system can’t find a good way copy a costume, it will return to the default outfit. (Note: This is a permanent process, and there is no way to undo it. If you want to switch back to your previous gender/species, you will have to spend another token, and the costume matching process will proceed as if you had been the new species/gender.)
    Changing species will change your traits. If you chose to be an Alien for the extra trait, for example, and switch to a Vulcan, you will have the standard Vulcan traits instead. In order to facilitate species changes, your slotted Traits will be cleared when this token is applied.
    This token will not work on your Bridge Officers, just on your Captain.
  • Plata
    Vagy nagyon régen amikor még a kristály event volt,volt előtte vagy félórás taktikai megbeszélés. :D
    Aztán be mentünk a flottával és próbáltuk megölni vagy 40-en.
    Milyen muris volt,még trófea is járt érte.
    Már ha sikerült és nem haltt meg mindenki mert valaki torpedózni mert. :D
  • Plata
    Még nem tudom hogy miylen lesz,vagy hogy is lesz,de edig ilyen nem nagyon volt,vagyis igen,nagyon régen volt a No Win Scenario,ami kihívás volt és 10 menet volt.
    Na persze hasonló van még a bttle of korfez,de az időre megy.
  • Plata
    Nem tudom. :D
    De érdekesen hangzik.