49898
-
Plata #48457 Volt pár percem és felugrottam,de sajnos el is csesztem a képet. :D
Majd délután ha leszek megpróbálom újra. -
Koszi, megnezem. Mindig is kivancsi voltam, hogy mi lehet ez, de mivel a maelstrom van nalam hasznalatban (az nagyon bejott, foleg ha becrittel egy spread es puff, minden eltunik a celpontok kozul), nem neztem utana. De most par napja rengeteget latom megint a RA alatt es megint kivancsi lettem. -
Plata #48455 Nem ez a romulány hiper masszívan plasma torpedó lövö szerkezet. :D
Pontosan ez a neve,de mindig elfelejtem.
Alapból 3 darab hy torpit lő.
Úgy rénlik,de spread-el sokszorosát.
Alapból nincs velük baj,de a matha raptor traitjével bugos lett,matha raptor traitje beam overload és hy torpedót megbuherálja és egy AOE robanást hoz létre becsapódáskor.
Ez a robbanás sokáig defektes volt,nem sebzett nagyot,csak az ellenséget elrepítette a halál némi nemű nemi szervébe. :D
Ezzel nagyon lehetett trollkodni.
Random ISA-n toltál egy gw-t a borgot összehúzta ment a spread torp skillel a roma torpi és a sok borgot úgy szétrúgta hogy a térkép minden sarkába repült pár darab.
Csapattársak meg kaptak sikítófrászt. XD
Az van hogy ha sok kávét iszom iszonyú troll tudok lenni.
Bortasqu szett azért volt a klingon karim hajóján hogy random khitomeren a csapattársakra rádobjam a bosst. XD
Ugyanis a konzol a bosst megfogta és átrakta egy másik helyre,mivel tudtam hova kell kb állni,amikor lőtt boss thalaron sugarat és heccből bedobtam csapattársak elé.
Egyébként a konzol még a borg taktikai kockát is megfogja,csak nem tudja át helyezni. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.23. 10:31:11 -
Hja ertem. Sokszor lattam mar, hogy szepen lassan vonulnak a heavy plasma torpedok a celpont fele, de azt hittem valami konzol, mint a legutobbi eventes bear akarmi, ami 3x3 torpedot lo ki. -
Plata #48453 Alapból hy torpedót lő, spread skillnél sok hy torpi. -
Plata #48452 Szerintem sima roma torpi.
Nekem a caitian karim volt roma torpedó spamra csinálva. Bugos volt a trait és berobbantak a torpedók, borg meg elrepült 30 kilóméterre.
Csapattársak meg agyvérzés kaptak.
Roma repus torpi. -
Kozben mar letettem rola, wikin irtak, hogy lobbiert is be lehet szerezni ha kell egy-egy uniform (/karakter).
Mas: melyik az a konzol, fegyver, barmi, amit szoktam latni tfokon, egy rakas - talan plasma - torpedot ereszt ki a cel iranyaba, ilyen lassan mozgo gomb szeru izeket? Kvazi szonyegbombaz vele az illeto. -
Plata #48450 Csak egy hajó van benne. -
Ok, akkor tenyleg account szintu. Gondolkoztam rajta, de mar egyre kevesbe tunik megerosnek. A 10th bundlet meg mindig akkor teszik elerhetove, amikor nincs eleg zenem, a mocskok. :) -
Plata #48448 Ma reggel megpróbáltam megkeresni orion karakteremen a ruhákat,de nem találtam,lehet hogy megvan és csak bénáztam,de valami új és fogalmam sincs miféle ruha jelent meg neki.
Az tuti hogy gőzöm sincs honnan van vagy mi ez.
Ui:Vak vagyok,a mirror bortasqu ruha már megvan.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.23. 06:22:49 -
Plata #48447 Wiki ezt írja: The Uniforms and Ship Prefixes are automatically unlocked for the account.
Wiki
De szerintem a ruhák acc wide-ok.Több karim is használja a leeta uniformist.
Még klingon is ha jól emlékszem.
De az ody és a bortasqu is acc wide.
Szerintem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.22. 18:33:57 -
Van ez a Mirror Universe Bundle olcsoert, 3900z. A kerdesem az, hogy a vele kapott egyenruhak biztos, hogy account szintu unlockok? Az van odairva note2-ben, de en mar nem hiszek ezeknek :) -
Plata #48445 Bonus Marks Event
Captains on PC can earn bonus Marks for a limited time!
By Fero May 22, 2025, 08:00 AM
From May 23rd at 8am PT to May 27th at 12pm PT on PC, we are running a special event where Captains can earn bonus Marks by playing content throughout the game!
During the event, content that provides Marks (Fleet or Reputation) will reward a 50% (1.5x) bonus above normal amounts – this bonus is available for all content that rewards Marks. Start building your Fleet projects and reputations!
We hope you enjoy this special event and we’ll see you in-game! -
Plata #48444 Én már mostanában asse tom mikor van leállás,folyton pöcsölnek hol ekkor van hol akkor.
Viszont valamit alaposan elbasztak megint,már egyhete kellett volna kijönni az új hajó csomagnak,de valamit alaposan eltoltak és még mindig semmi hír.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.22. 16:51:38 -
Kotomicuki #48443 Kár, hogy má' megin' akko' csesztetik a ... szerverüket, amikor nekem időm volna (rövidíteni és áthelyezni a "kell" időpontot)... :( -
Plata #48442 Újra van legendary sale.
Save 35% on Legendary Items
On PC, save 35% on all of the Legendary Bundles we've released so far, including the returning 10 Ship Bundle!
By Fero May 21, 2025, 08:00 AM
Captains - the ships of Star Trek are a character unto themselves, and we find ourselves attached to ships that have become Legendary. Now, you can own those Legendary ships for a lot cheaper. From May 21st at 8am PT to May 26th at 12pm PT on PC, you can save 35% on all of the Legendary Bundles we've ever released, including the 10 Ship Legendary Bundle! That's right, the anniversary bundle is back for a limited time, Captains.
Get your hands on ships that come with every look, trait and console that had ever been released for them, up to the point of their initial sale. And take a Captain up to Level 65 instantly!
Még a legendary booster is akciós.
Kár hogy csak egyet lehet venni accountonként. -
Plata #48441 Red alerten mázlim volt,bementem red alertre de épp kész letta kávém egy picit afkoltam,nem sokat csak a többiek leöltek két borg bandát,az endeavorom meg kész lett attól hogy a többiek öltek. :D -
Plata #48440 Az utolsó napi eventről majdnem lemaradtam.
Ma ráfáztam és nem tudtam le tolni kora reggel eventet,azt hittem már nem is tudok felmenni,de szerencsére sikerült.
-
Plata #48439 Figyelj,nem veszthetsz semmit szerintem.
Ha tévedek és rosszul gondoltam akkor elnézést és cserébe elviszlek patrolra amikor csak szólsz.
Kűdtem egy privát üzit is. -
Plata #48438 Ma új érdekes bugot találtam,kronosz felett nyomtam egy transwarpot a flotta bázisra,oda érek a flotta bázisra a hajóm meg szó nélkül vissza warpolt kronoszra.
Persze cd-t kaptam.
Ez meg mi a bánatos isten már megint? -
Plata #48437 Recruit karidnak vannak doffjai? -
Miert kapnek tobb expertiset? Nincs a rewardok kozott, mint a delta, temp eseteben.
Ugyanannyi 2700 / tfo/patrol/stb a mennyiseg, a doff kuldik sem adnak tobbet (esetleg a dobozosok, de az mondom, draga, annyit nem er).
Keves sztori kuldetest nyomtam vele, konkretan csak annyit, hogy eventekre tudjak jarni vele es ennyi, most iszom meg a levet.
Lehetne csinalni a sztorikat/epizodokat, probaltam is, de amikor a beigert 14k helyett csak par ezret kapok, az picit letori a lelkesedest. Akkor inkabb redalert egy hetig, meglesz 2 perc alatt a Borg, es jon 2700 belole, ugyanannyi, mint a mostani 12 perces Azurabol. -
Plata #48435 Hmmm.
Te figy én most mondok csúnyát.
Hogy a hármashatár hegyi zúzmara csipja kékre a rusnya magdi-t.
Attól hogy a karidat 65-re húzod könyvvel nem lesz nehezebb reput húzni,szerintem.
Bár lehet valamit félre értettem.
Ha monnyuk a könyv megrúg és 65-ös szintre húz akkor lesz egy rakás expertised is,vagyis ha nem gondolom félre a dolgot akkó könnyebb úgy a reput nyúzni mint 50.es szinten. -
De, nem is ez a lenyeg, hanem hogy a klingon recruit 10-20-30...stb. szintes rewardja a valaszthat 200 repu markkal hihetetlenul gyenge megoldas a tobbihez kepest. -
Ha arra a dobozos megbizasokra gondolsz, akkor mert draga, es mert 50-es szinten elkezdve a repuzast nem tudnam vegigcsinalni normalisan, az meg frusztralna, hogy nincs eleg exp es emiatt ki kellene hagyni napokat, mire megint el tudok inditani egy ujabb 20 orat. Ez ilyen szemelyes hulyeseg, tudom. :)
Azert akarom most a red alertig felhuzni 50-re, mert ha jol emlekszem akkor az is 2700 expertiset ad es az megvan 2 perc alatt, ott tudok grindelni eyg szemmel is jol lathato mennyiseget, igy legalabb a kezdeti lepesek meglesznek.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.05.19. 19:39:32 -
Plata #48432 Várj csak,46-os kari?
Miért nem húzod fel reserch assigmenttel?
Ha gondolod segítek xp-t szerezni,tolhatunk pár patrolt.
Esetleg küldit is tolhatunk,én leszel a leader és akkor az ellenség neked vagy +19 szintű lesz. XD
Talán több xp-t kapsz.
Báár ha nem nyomok match lvl-t talán akkor is nagyok lesznek,bár bebugolhat és aztán szopás lesz mert nekem is lesznek vagy 60 szinttel erősebbek. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.19. 19:35:51 -
Plata #48431 WoW.Ilyesmire nem emlékeztem,igaz talán nem is figyeltem. -
Errol dumalok. Lvl46-os kis altocska, eddig csak eventeken bohockodott, osszesen van 200k expertise neki ami kb 70 db runbol jott eddig ossze az elmult 1-2 evben. Na mondom ideje lvl50-nek es csinaljuk a Tiereket, hadd fogyjon a mark, meg addig is lassabban egeti a diliket, ha naponta kap +4000-et a 13 repubol.
Akkor irany a kuldetes, ez jo lesz, konzol kell belole, konnyu is, es Csimbok urasag is azt mondja, kapsz majd 13-14k-kat, hajra.
Aztan a vegen elojon belole a fonok, lenyulja az exp es xp nagy reszet es kiszurja a szemem ezzel a maradek mennyiseggel, ami kb annyi, sot kevesebb, mint a kb. fele ennyi ido alatt teljesitheto aktualis eventes run, ahol meg kozben netflixet is nezhetek.
Na szoval a rohadjon meg aki a klingon recruit rewardjait kitalalta. :) -
Nincs ilyenem, a legtobb recruitos challengbol van meg hatra tennivalo :) Beosztom oket -
Plata #48428 Nem használsz boostert?
Erre gondoltam.
-
Nincs. Az a baj ezekkel, hogy csak eventeken jatszok veluk, aztan igy nonek es fejlodnek mint a fene, de expertise nem jon hozza. Aztan elmegyek megcsinalni par kuldetest, amire 13k expet ir, vegignyomom es ad a vegen 960-at, mert gondolom outleveling. De akkor miert irja vegig a 13k-s mennyiseget, rohadjon meg.
Na mindegy, osszejon majd doff kuldikbol, csak annyira lusta vagyok hozza. A tobbi recruitnal 50-60 koruli reward ad 2x250k expertiset, annyira konnyebb ugy, ott mar csak a markokat kell osszeszedni a T1-T6 kozotti utra.
Na mindegy, meglesz ezzel is, csak ellustultam. -
Plata #48426 Valamelyik recruit ad egy doffot ami xp-t és expertiset is növeli.
Az nincs meg? -
Plata #48425 Nekem sosem volt vele ilyen gondom,élveztem vele a játékot így volt xp bőven. :D -
Pont kerdezni akartam, hogy mi lesz holnaptol, de a redalertre tippeltem volna en is.
ui: soha tobbet nem csinalok klingon recruitot, ez az expertise vadaszat egy remalom, hianyzik, hogy a tobbi recruit kap fel misit rewardkent, ez meg lofaszt sem. -
Plata #48423 The Galaxy Goes to Red Alert
Captains on PC can go to Red Alert for two weeks to earn an Ultimate Tech Upgrade, a Specialization Point, and an Experimental Ship Upgrade Token!
By Fero May 19, 2025, 08:00 AM
The entire Galaxy is going to Red Alert! From May 20th at 8am PT to June 3rd at 12pm PT on PC, all of our Red Alert events will be returning at once, as the Final Frontier is caught in a massive invasion on all sides. During this event, you’ll be able to play the following content:
Borg Red Alert
Elachi Red Alert
Tholian Red Alert
Tzenkethi Red Alert*
Nakuhl Red Alert
*Please note: As the only Red Alert with a fail condition, the Tzenkethi Red Alert will not grant daily bonus progress if you fail the TFO. The fail condition will likely be removed in future runs of this event.
In addition to their usual rewards, these Task Force Operations will also grant daily bonus progress. You’ll receive one Daily Progress each day for completing one Red Alert – doesn’t matter which one – on any character on your account. After you receive ten daily progress, you’ll be rewarded with a package containing the following, once per account:
An Ultimate Tech Upgrade
A Specialization Point
An Experimental Ship Upgrade Token
You can also purchase this Grand Prize on the events page, if you’d prefer. The price will be prorated as you earn Daily Progress, becoming cheaper the more you play.
If you earn, or purchase, the event’s Grand Prize, you can still complete Red Alerts to earn Bonus Progress. Completing a Red Alert TFO each day will grant a bonus amount of Dilithium Ore, beginning at 8,000 and increasing by 1,000 for each completion thereafter.
Red Alert Task Force Operations are available to Captains of level 50 or higher. Head out and defend the Galaxy, Captains! Go to Red Alert! -
Orbancapitan #48422 jah néha előfordul mikor valaki disconnectel vagy lelép és a játék új játékost keres a helyére csak a régi kód nem számolt a dps nővekedésekkel ezért van hogy be rakja az embert mikor már vége
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.05.19. 13:05:38 -
Plata #48420 Szerintem inkább a játék defektes.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.19. 11:34:10 -
Trefayne #48420 Tegnap a random TFO egy lejátszott küldibe dobott be. Ahogy beértem, középen ott virított a "Warping out in 10 seconds" és már repültem is ki. De aztán nem kaptam semmit jutalmat.
A vicc az, hogy az elmúlt egy évben már volt ilyen 1-2-szer. Lehet a bugos karim miatt van? -
Plata #48419 Még az elátkozott random TFO is ide dob be.
-
Plata #48418 Save 25% on Keys & Key Ring Bundle
Save 25% on Keys and the Keyring Bundle over the next 48 hours on PC!
By Fero May 17, 2025, 10:00 AM
Temporal Anomalies have opened a hole to an alternate universe, one with a fantastic sale, Captains. But this Flash Sale will only be available for a limited time – from 10am PT 5/17 - 10am PT 5/19, on PC. Hurry and grab yourself some items at a one of our largest discounts ever, before the portal shuts and it’s all lost.
Today’s Flash Sale is:
Save 25% on Keys!
Keyring Bundle! Get your hands on this special bundle of twenty master keys, and an Ultimate Tech Upgrade!
Don’t wait! The Flash Sale Anomaly can be gone before you know it!