49921
-
Plata #48400 Juhééé újra van vanity shield sale.
Ha elkel az összes zenem akkor frászt kapok. :D
Bonus Dilithium Event
Captains on all platforms can get bonus Dilithium throughout the game, save 20% on Ships in the Dilithium Store, and grab Vanity Shields for Dilithium!
By Fero May 13, 2025, 08:00 AM
Star Trek Online is running a special event where you can earn bonus Dilithium Ore by playing content throughout the game! It’s time to hit the drills, Captains! The Dilithium Ore event runs on all platforms from May 13th at 8am PT until May 18th at 12pm PT. Additionally, you can enjoy a discount of 20% on Ships in the Dilithium Store!
During the event, bonus Dilithium Ore will be provided for the following content:
Vlugta Asteroid Field:
100% Bonus Dilithium Ore for Daily Mining Missions
100% Bonus to all Rich Dilithium Claims
Fleet Dilithium Mine:
100% Bonus Dilithium Ore for Daily Mining Missions
Everywhere else in the game
50% Bonus Dilithium Ore
Dilithium rewards from completing Event Reputation Projects no longer receive a bonus.
This excludes Event Reputation Projects
Please note: The Dilithium event does not effect rewards from the Endeavor system.
Further, it's time to deck out your ship. We're making it easier to get your hands on some of our Vanity Shields for a limited time. 15 Vanity Shields, which had previously only been available in Lock Boxes, will be appearing in the Dilithium Store for a limited time. These shields will be a per character purchase, for 280,000 Dilithium* and are bound to account. Grab the following Vanity Shields from May 13th at 8am PT until May 18th at 12pm PT on all platforms:
Prodigy Vanity Shield
A Safe Galaxy Refit Vanity Shield
Courier Raider Vanity Shield
Emerald Chain Intel Juggernaut Vanity Shield
Discovery Refit Vanity Shield
Tzenkethi Vanity Shield
Discovery Vanity Shield
Ferengi Vanity Shield
Hur'q Vanity Shield
Emperor's Vanity Shield
Section 31 Vanity Shield
Kelvin Divergence Vanity Shield
Borg Vanity Shield
Ba'ul Vanity Shield
Zhat Vash Vanity Shield
Shrike Vanity Shield
Fly the colors you choose, Captains (although we know most of you will choose black.)
*This price may change for future runs of this sale, if they occur.
We hope you enjoy this special event and we’ll see you in-game!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.13. 17:30:44 -
Plata #48399 Nem lehet hogy a karimnál lévő ground xp növelő doff kever be a patrolba? -
Orbancapitan #48398 de tfo-nál inkább advance az jó hozzá -
Orbancapitan #48397 kis karinál is jobb a normál ha van veled valaki a múlt holnapban így segitettünk platával szintezni egy visszatérő flotta társunknak
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.05.13. 16:55:43 -
Advanced és elite patrol nagyon jó karakter szintezéshez, mivel alacsony szinten béna az ellenfél skálázódás, de a kapott XP miatt szó szerint szinteket lehet ugrani, amíg 50-55-60(?) környékén kezd komplikált lenni az ellenfelek hirtelen növekvő HP-ja, majd ezután a sebzésük is. (Nagyobb HP önmagában nem gond, csak látványosan elhúzódik a patrol időtartama/befejezése.)
Hajó mastery-hez azért javasoltam a normált, mert azt legtöbbször max. szintű karival csinálja az ember, plusz az összeszedett/upgradelt cuccok is rendelkezésre állnak (fegyverek, szettek, konzolok), így a normál ellenfelekből gyorsan és sokat lehet leszedni (főleg a bewarpolós csoportokkal rendelkező patrolok), ergo az összegzett XP jóval több lesz, mint advanced és elite patrol esetében.
(Őszintén szólva nem tudom, hogy alacsony szintű kari + hajó mastery szintezés milyen hatékonysággal működik.)
Bewarpolós patrolokhoz üres inventory ajánlott. -
gunji #48395 Az első hármat én is szoktam (volt) indítani a hajóhúzáshoz (a Sentinellel együtt). Dupla xp eventen általában elég volt két advanced patrol ezekből. De ez már elég régen volt.
Köszi a tippeket, a következő alkalommal kipróbálom őket :) -
Plata #48394 Akkor légyszi jósold meg hogy jön a T6 legendary Karfiol. XD -
gunji #48393 Nekem is még az elsőből, őket még végigcsináltam az eredeti eventen. Utána meg már nem követtem a változásokat.
Jah és a másik accon is van, s sajna elhanyagolva. -
Majd' masfel hetet :)
#48330 -
Plata #48391 Késtél egy percet. :D
Én is kíváncsi vagyok mi változott.
Van három delta karim,1 delta romalány,1 delta gorn fószer,1 delta trill csajszi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.12. 18:25:19 -
gunji #48390 PC-re meg a delta: https://www.playstartrekonline.com/en/news/article/11575524
Kíváncsi vagyok, mennyi változott benne [fejvakarós smiley] -
Plata #48389 The Delta Quadrant Needs You!
Become a Delta Recruit starting May 13th on PC, and earn great rewards across your account!
By Fero May 12, 2025, 08:00 AM
The special Delta Recruitment event is coming back! From May 13th at 8am PT to June 3rd at 12pm PT on PC, you can create a new Delta Recruit character. Any newly-made 2409 Starfleet character, Klingon Defense Force character, or Romulan Republic character is eligible to become a recruit for the 21 days that this event runs!
Delta Recruits gain a set of special goals in order to prepare for the Iconian War. Using a tesseract transceiver from the future, you’ll chase down information about the Iconians and complete other tasks to make sure your faction’s ready to handle the Iconians. Along the way you’ll earn great rewards, and gain special account unlocks so that your other characters are rewarded, too!
Remember, to become a Delta Recruit and gain access to the rewards, you must make a new 2409 Starfleet character, a Klingon Defense Force character, or a Romulan Republic character during the event, then you must play the tutorial until you receive your special Delta Recruit tesseract transceiver device. Once you receive the device, your character is a Delta Recruit and you can complete the goals any time and claim the rewards, even after the event ends.
-
Plata #48388 Konzolosoknak jön a temporal recruit event.
-
Plata #48387 Ninth rule nagyon könnyű és nagyon sok xp,a másiknak nem jut eszembe a neve,de lehet hogy a Sentinel,az amelyiken nyitva van egy rift és özönlenek az öngyilkos idióták.
Igazából mind a két patrol abból áll hogy el lősz egy gw+sv kombót és a sok zokni meghal magától.
Az xp meg dől mint állat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.11. 20:09:58 -
Javasolt normál patrol a ship mastery szintezéshez:
The Ninth Rule (Kinjer System) - Madran elvontatása után kezdődik a fontos rész, a bewarpoló csapatokat kell ledarálni. Sok hajót lekapsz, akkor egy normál alatt is kihúzhatod fullra a masteryt, ergo célszerű AOE build-et beállítani.
Wanted (Argala System) - kiszámítható, 2-3 szintet ad attól függően hogy NPC hajóknak mennyi esélyt adsz dmg/shot+kill-hez.
Rescue and Search (Kern System Patrol) - Itt is bewarpoló csapatokat kell leszedni tömegével, akkor jön XP. Ez egy picit nyűgösebb, mivel a klingonoknak van egy olyan skilljük amivel elindítják max impulse-on a hajót, amit nem tudsz iránytani, amikor vége van a debuffnak akkor meg újra kell pozícionálni.
Trouble over Terrh (Terrh System Patrol) - Nincs meglepetés, bewarpoló csapatokat kell leszedni tömegével.
Unwanted Guests (Kinjer System Patrol) - Ezt akkor csinálom, mikor nem jön össze a full mastery és 1 szint kell. Nincs a patrolon cooldown. (Van más patrol is amin nincs CD, de valamiért ez megragadt nálam. Ilyen pl. Jupiter Gauntlet (Sol System) normál/hard verzió, 500/750 dili-ért.) -
Plata #48385 2. :D -
Orbancapitan #48383 1, -
Plata #48383 Szívesen segítek traitjét húzni, de normál kell, ott nem normális az XP. XD
Bár Azt hiszem nem tudom az ingame neved. -
Orbancapitan #48382 plata kell neked mert vele valamiért több xp jön mint ami kéne csapatban jönnie -
gunji #48381 Én egy Sentinel patrolt próbáltam elite-n, hátha sikerül a masteryt kihúzni 3,5-ről 5-re. Nem sikerült. Érdekes, hogy dupla xp eventen 'állítólag' egy elite-tel nulláról ki lehet húzni egy skillt, event nélkül másfélnyit nem ad :( -
Plata #48380 Szerintem ezt a fegyvert nerfelni fogják,overheat módban lövésenként 5-6 ezret lő.
Ezt a képet elcsesztem,mert Nimbuson csináltam és a játék leszintezett 26-os szintre,szóval a fegyver statja nem pontos.
Elite TFO-n teszteltem,nagyon jó.
Mellesleg Nimbus-on egy számomra friendly drone követett és folyton piszkált,ezért vagyok a képen combat-ban. Hülye drone ott csesztet. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.11. 09:59:06 -
Plata #48379 -
Plata #48378 Valami bibi van a szerverrel,reggel már atom lag van. -
Plata #48377 Végeztem a nyuszi fogdosással és vissza mentem ds9-re,meg akartam nézni az event cd mennyi,de a menüben egy pillanatra a Latest episode : Axiom helyén valami zöldes kép látszott,megsem tudtam nézni rendesen,lefényképezni meg esélytelen volt.
Vajon csak a lag miatt volt valami defekt,vagy lehet hogy jön egy új episode?
Próbáltam újra előidézni,de szándékosan nem sikerült.
Ott ahol a menüben az axiom van ott valami más volt egy pillanatra,valami zöldes kép.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.09. 18:19:53 -
Plata #48376 Nyuszi kergetés a hétvégi univerzális endeavor. -
Plata #48375 A játékban megnéztem a fegyver leírását,szerintem ez nagyon beteg cucc lesz. -
Plata #48374 Érdekes.
Biztos vicces cucc lesz ez is.
A játékban most néha olyan lag van hogy a tegnap elvégzett univerzális endeavor újra előjön nekem mintha nem csináltam volna meg. :D
Admiraltyzok,az admiralty küldetésekre rákattintok hogy átvegyem a jutalmat,de kell pár másodperc hogy megkapjam. -
Kozben megneztem es ez az eventes fegyver, az inkabb valami mas lesz, glitch vagy nem tudom, de nem az, amire gondoltam.
-
Plata #48372 Csillagflotta akadémián macskák építenek valamit cover shield-ből,ahogy elnézem jól elvannak. :D -
Plata #48371 STO fórumot lelőtték.
-
Plata #48370 Köszönöm,de nem kellett volna,ha elmondod hogyan lehet szerezni az is megfelelt volna,bár gondolom exen,csak felhúzott a játék,steam nem enged előfizetni.
Nem tom mér szivat. -
Kuldtem minden szakmahoz egy-egy munkapadot ingame mailben. Rakd le oket a hazadban es hasznald, craftolj amibol van alapanyagod es kesz is vagy.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.05.08. 19:37:53 -
Plata #48368 Nem tudom,hátulról még furábban nézett ki,le akartam fényképezni de elhúzott. -
Plata #48367 Tegnap nem voltam fent pont. :D
Frászbúkon még sosem néztem,tényleg. :D
Asse tom holvan,már mint nem a fbúk,hanem a csoport.
Azért van pár nehezebb dolog,kraftoljak a házamban,na azt nem tudom hogy a ragyába lehet csinálni,még sosem találtam házi craftolós vackot. -
Ez nem a mostani eventes reward?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.05.08. 18:09:08 -
Ki van irva guild messageben is, tegnap meg frissitettem is rajta, kiirtam FB-n, DC-n szerintem Naara is kirakta, sot, amikor belepsz naponta, a napi belepesi jutalom mellett ott fenylik aranylo ikonnal, hogy van uj Golden Pursuits :) Nem kestel el vele, idoben eszrevetted. -
Plata #48364 Szerintetek ez mi lehet?
Valami új hátirakéta? -
Plata #48363 Napi universal endeavor meglepően rohadt gyors volt.
Szegény tholian le lett csapva mint egy légy. :D -
Plata #48362 Hogy az ördögbe?
Én voltam fent és nem láttam,voltam fent lopkodni. :D -
Plata #48361 Ma admiraltyzás közben láttam két érdekes dolgot is,először drozanán meg ds9-en láttam bajszos női karit ami nagyon durván nézett ki.
Plusz láttam egy liberated borg human karit ESD-en,akin olyan ruha volt mint egy orionon,nem tudom hogy a fenébe csinálta,az hogy alul nem volt rajta semmi az gondolom a borg alkatrészek miatt volt,de hogy vett fel orion felsőt?